Divi Sablon telepítése

A témáink telepítése a WP Dashboard segítségével történhet.

A Divi automatikus telepítése a Divi Hosting segítségével

A Divi használatának megkezdésének legegyszerűbb módja a Divi Hosting . A Divi Hosting szolgáltatással a Divi automatikusan telepítésre kerül és aktiválódik az Ön licenckulcsával. Ezenkívül élvezheti a gyors WordPress tárhely előnyeit, amely a Divi minden követelményének megfelel! Ha már van webhelye és gazdagépe, kövesse az alábbi utasításokat a Divi manuális telepítéséhez a WordPress irányítópulton keresztül.
Töltse le a témát

Ebben az oktatóanyagban a témáját a WordPress irányítópultjának Feltöltés funkciójával telepítjük. Mielőtt feltölthetné a témát, először le kell töltenie a tagok területéről. Jelentkezzen be fiókjába , majd keresse meg a „Divi” témát a Letöltések lapon. Kattintson a „letöltés” ​​gombra a tömörített témamappa letöltéséhez.

install divi 1 2 Divi Sablon telepítése

A téma telepítése a WordPress irányítópultján

A téma feltöltéséhez először be kell jelentkeznie a WordPress irányítópultjára. Miután bejelentkezett, kattintson a Megjelenések > Témák fülre a témák oldalának megnyitásához. Kattintson az „Új hozzáadása” gombra a képernyő tetején.

docs kép

A következő képernyőn kattintson a „Téma feltöltése” gombra az oldal tetején. Ezzel egy új oldalra jut, amelyen egy feltöltési link található. Kattintson a „Fájl kiválasztása” gombra, hogy megnyissa a számítógépen való böngészéshez szükséges ablakot. Keresse meg a Divi.zip fájlt, amelyet éppen letöltött a tagok területéről, és jelölje ki.

docs kép

A fájl kiválasztása után az ablak bezárul. Kattintson a „Telepítés most” gombra a téma telepítéséhez. Az oldal újra betöltődik, és a téma teljes feltöltése után megjelenik a „Téma aktiválása” link. Kattintson erre a témára a téma aktiválásához és a telepítés befejezéséhez.

docs kép

Ez is érdekelheti…