Készítse el saját webhelyét a Divi sablon segítségével

A Divi a tökéletes kód nélküli megoldás a WordPress számára. A Visual Builder segítségével bármit létrehozhat, és mindent testreszabhat. A Divi számos előre elkészített dizájnjának egyikével könnyedén elindíthatja webhelyét.
smb hero Miért könnyű a Divi sablon használata?

Mitől olyan nagyszerű a Divi sablon azoknak akik saját maguk szeretnék összeállítani weboldalukat?

Ez egyszerű! A Divi vizuális tervezési réteggel egészíti ki a WordPress-t, így minden eddiginél könnyebben hozhatja létre saját webhelyét. Bármit megépíthet, és mindent testreszabhat a Divi vizuális építőjének segítségével. Nincs szükség kódolásra. A Divi a WordPress és hatalmas nyílt forráskódú ökoszisztémája által kínált erővel és rugalmassággal biztosítja a webhely-készítők, például a Wix és a Squarespace (és néhány) egyszerű használatát. Nincs is könnyebb módja a weboldal készítésének.

Mielőtt a Divi -t használta

sad Miért könnyű a Divi sablon használata?
Nehéz életre kelteni az ötleteit, ha az alapértelmezett WordPress tartalomszerkesztő ilyen egyszerű.
sad Miért könnyű a Divi sablon használata?
Szomorú arc A WordPress beépülő modulok ökoszisztémájában való navigálás és azok összeillesztése valódi webhely létrehozásához zavaró lehet.
sad Miért könnyű a Divi sablon használata?
Az Ön által elképzelt kész webhely elérése gyakran egyedi kódot és webtervezési tapasztalatot igényel.
sad Miért könnyű a Divi sablon használata?
Nincs senki, aki segítsen, ha elakadsz!

Miután a Divi -t használja

happy Miért könnyű a Divi sablon használata?
A Divi teljes körű tervezést biztosít webhelye minden aspektusa felett, és bárki számára könnyen használható.
happy Miért könnyű a Divi sablon használata?
A Divi több száz tartalmi elemet és több ezer előre elkészített tervet tartalmaz. Könnyen használható, mert minden benne van, amire szüksége van.
happy Miért könnyű a Divi sablon használata?
A Divi használatához nem szükséges webfejlesztőnek lenni. Minden testreszabható a kód nélküli vizuális építő segítségével.
happy Miért könnyű a Divi sablon használata?
Mindig itt vagyunk, hogy segítsünk!

Mit mondanak más webhelytulajdonosok a Divi-ről?

Szerintünk a Divi csodálatos, de ne csak tőlünk vedd el! Nézze meg, mit mondanak más webhelytulajdonosok a Divi-ről

Ez volt a legjobb döntés valaha!

Hadd kezdjem azzal, hogy NULLA tudással rendelkezem a webhelyek készítéséről. Amikor azonban a feleségemmel elindítottuk a vállalkozásunkat, létre kellett hoznunk egy weboldalt. Kutatás közben rájöttem, hogy vagy valakinek és túlságosan sok pénzt kell fizetnem egy webhely létrehozásáért, vagy a Google vagy a HostGator sablonjait kell használnom (amelyek nagyon általánosak és unalmasak), vagy nagyon minimális díj ellenében vásárolhatok elegáns témákat és építsem a sajátomat. Az Elegant Themes mellett döntöttem.

Ez volt a legjobb döntés valaha!

Megvettem az életre szóló tagságot, és nagyon elégedett vagyok vele. Mindent tartalmaznak, amire szükséged lehet egy egyedi weboldal elkészítéséhez. A csodálatos Divi platformot használtam, és nem is lehetnék vele boldogabb. Beletelt néhány napba, hogy elkészítsek egy egyedi webhelyet, amely a versenytársaimnál volt, ha nem jobb. Ezenkívül a támogatásuk mindig a helyén van, és kitalál minden problémámat, és utasítja Önt a megoldáshoz. Még egyszer mondom, nincs tapasztalatom weboldalak készítésében, de az Elegant Themes terméke abszolút felhasználóbarát, és még az átlagemberben is olyan érzést kelt, mintha weboldal készítők lennének!! Köszönet minden csodálatos támogatásnak és személyzetnek!

Nima Ameli

Hacsak nem vagy WordPress guru, a Divi-t kell választanod!

Nem vagyok WordPress guru. Nem ismerem a CSS-t és a HTML-t, és még soha nem készítettem WordPress-webhelyet, de egyedül akartam létrehozni egy világszínvonalú, élvonalbeli webhelyet a vállalkozásom számára…Miután sok órát töltöttem YouTube-videók nézegetésével és kutatással a weben, ez jött le a Divi vs Elementor-ra. Végül a Divit választom, és el sem tudom mondani, mennyire örülök a döntésnek.

Először is a Divi mindent megcsinál, amit reméltem, mint például videó intro, körhinta hős oldal teljes szélességű fotókkal, mobilra optimalizálva, parallaxis stb.

De a legfontosabb az, hogy a hét minden napján, 24 órában elérhető ügyfélszolgálatuk CHAT-en keresztül történik, NEM EMAIL-en. Nem számít, milyen jó a sablon, személyre szabottan szeretné, és a Divi ügyfélszolgálata őszintén szólva a legjobb, amivel valaha találkoztam az interneten. Azt hittem, hogy a Squarespace ügyfélszolgálata jó, de nem éjjel-nappal, a hét minden napján, és a szoftverük korlátai miatt nem tudtam elérni a megjelenést és a funkcionalitást. Úgy döntöttem, hogy a WordPress-t akarom használni, és nem tudom elmondani, milyen fantasztikus a Divi ügyfélszolgálata. Napközben és este mindig küldök nekik kérdéseket, és még ha este 11-kor is felteszem a kérdést, még mielőtt a zsákba belevágnék, másnap vár rám a válasz emailben és chaten is.

Akár rendszergazdai hozzáférést is adhat nekik a webhelyéhez, és ők bemennek és elhárítják a problémát.

Tudom, hogy ha online vállalkozást hoznék létre, az ügyfélszolgálatomat a Divi után mintáznám!

Becky Renu

Óriási köszönet az Elegant Themes-nek.

Csak köszönetet akartam mondani az Elegant témáknak. A kutyasétáltatással foglalkozó vállalkozásom nemrég lett 10 éves, és ebből a 10 évből 9 éve az Elegant témák témái alapján készítem el a webhelyemet. Amikor elindítottam a vállalkozásomat, nem volt pénzem befektetni, így minden ügyfelemet megszereztem a webhelyemen keresztül. Az Elegant Themes valóban segített kiemelni a webhelyemet a többi közül, és munkámra talált, és még 9 évvel később is.

Jamie Shanks

Ez a cég FANTASZTIKUS.

Ez a cég FANTASZTIKUS. Pár éve teljesen kezdőként kezdtem a webdesignban, létrehoztam egy weboldalt egy másik termékkel, és úgy nézett ki, mintha egy kezdő tervezte volna. Aztán megvettem a Divit, és nem is lehetnék boldogabb! Újraterveztem az oldalt, és azóta több webhelyet is készítettem. Az Elegant Themes támogató személyzetének segítségével mindegyik gyönyörű lett. Teljesen kezdő lévén SOK segítségre volt szükségem, és a támogató személyzet fantasztikus volt. Nemcsak rájönnek, hogy mi a probléma, hanem lépésről lépésre képernyőnyomatokat küldenek, amelyek megmutatják, mit csináltam, ami okozta, és pontosan mit kell tenni a javítás érdekében. Nem csak segítséget kapok. TANULOK, így a továbbiakban egyedül is meg tudom oldani a problémákat. És IMÁDOM Divit. Ez egy teljes csomag! Bármit akarok csinálni, ott van. Képes vagyok színekben, áramlásban, mozgásban és teljes funkcionalitásban gazdag weboldalak létrehozására. Gyönyörű.

Julie

Semmi sem hasonlítható. Szuper!

A Divi Builder a legfejlettebb, funkciókkal teli, fájdalommentes webhelytervezési és -építési megoldás a WordPress számára. A kezdőtől a haladó alkotóig mindenkinek ajánlom. És ami a legjobb: a támogató csapat kiemelkedő és készséges.

Alexander Bilous

Az Elegant Themes több, mint egy cég!

Jó néhány éve az Elegant Themes tagja vagyok, és sok terméküket használtam. Egész egyszerűen kiválóak. Termékeik felülmúlhatatlanok a minőség, a használhatóság és a rugalmasság tekintetében. Támogatási szolgáltatásuk kiemelkedő, videóik, oktatóprogramjaik és követőik hálózata pedig kivételes. Ahogy sejtitek, nagyon ajánlom őket. Ha saját weboldalt vagy webhelyeket szeretne létrehozni. Az Elegant Themes család csatlakozik.

Richard

Az Elegant Themes egyszerűen a legjobb.

Az Elegant Themes egyszerűen a legjobb. A szoftverük fantasztikus, és folyamatosan javul. Évek óta vásárló vagyok és nem áll szándékomban mást használni. Támogatásuk kiváló. A Divi szépsége abban rejlik, hogy a teljesen kezdők és a nagyon haladó felhasználók számára egyaránt fantasztikus. Ha kevés tapasztalattal rendelkezik, használhatja a meglévő sablonokat. De ha nagyon tapasztalt tervezőként, bármit megépíthet, amit csak el tud képzelni. Imádom ezt az eszközt.

Sharon Meyer

Abszolút FENOMENÁLIS szolgáltatás.

Gyorsan hallottam, és mindkét technikai kérdésemre választ kaptam. Az ElegantThemet mindenkinek ajánlom, aki weboldalt tervez, a kezdőtől a tapasztaltig. Szó szerint életmentő. Hetek óta küzdök egy problémával, és kevesebb, mint 5 perc alatt megoldódott a kérdésem. 1100000/5 csillag.

Audrey Delamont

Nagyszerű kezdőknek!

Azt akartam, hogy egyedül dolgozhassak a weboldalaimon. Nem vagyok szakértő, de ezt az egészet nagyon szórakoztatónak találom. Időnként elakadok, és nem találom a testreszabás során felmerülő problémák megoldását. Szeretem, ha csak küldhetek egy chat-üzenetet, és a műszaki csapat lebontja, mit kell tennem, hogy elérjem a kívánt eredményt, még akkor is, ha ennek semmi köze a témákhoz. A csapat mindig is nagyon tisztelt velem, amikor elmagyaráztam, hogy fogalmam sincs, mit csinálok. Még az egyik webhelyemet is elértem velük, mert a probléma nem volt túl rajtam, és kevesebb mint 5 perc alatt kijavították. Az oktatóanyagoknak és a támogatásnak köszönhetően rengeteget tanultam, és továbbra is játszom a webhelyeimmel!

Brooke Bevan

A kezdő webhely-készítők megkönnyebbülten sóhajtozhatnak.

Kezdő vagyok a weboldal tervezésben és készítésben. Az általam látott oktatóanyagok egyike sem említett egy nagyon konkrét problémát, amellyel foglalkoztam. Stanley azonnal észrevette a problémát, távoli segítséget kért (egy csatolt videós útmutatóval ennek módjáról), és gyorsan kijavította a problémát. Mellékelt egy oktatóvideót is a probléma megoldásáról. Kiváló és gyors támogatás! Még egyszer köszönöm.

Josh Lingan

Fantasztikus várakozáson felül.

Első alkalommal használom a WordPress-t és a Divi-t. Kezdőként kicsit eltévedtem. A Divi támogató személyzete végigvezetett hibáim és hiányosságaim kijavításán. Legutóbb Naeem részletesen elvezetett a problémám megoldásához. Nagyon ajánlom a Divit.

Mikrofon

A Divi Visual Builder varázslatosan működik

A Divi a WordPress-t kód nélküli webhelykészítővé változtatja azáltal, hogy egy hihetetlenül hatékony tervezési réteget ad az alapvető tartalomkezelő rendszer tetejére. A Divi segítségével bárki megtervezhet és elkészíthet egy gyönyörű weboldalt anélkül, hogy egy kódsorhoz hozzányúlna.

3 1 front end design blurb Miért könnyű a Divi sablon használata?

Kód nélküli tervezés

Nem kell tapasztalt tervezőnek vagy fejlesztőnek lenned ahhoz, hogy weboldalt készíts a Divi segítségével. Húzza, ejtse és tervezzen mindent egy egyszerű és hatékony vizuális felület segítségével.
3 2 full site editing blurb Miért könnyű a Divi sablon használata?

Teljes webhely szerkesztése

A Divi segítségével a teljes webhelyet felülről lefelé megtervezheti a vizuális kezelőfelület segítségével. Mindent Ön irányít, és webhelye minden részének tervezése egyszerű.
3 2 modules blurb Miért könnyű a Divi sablon használata?

Több száz tartalomelem

A tartalmi elemek nagy gyűjteményének köszönhetően a Divi segítségével bármilyen típusú webhelyet könnyű létrehozni. A Divi Marketplace-en is több százat találhatsz! A Divi-val mindig van válasz.
3 4inline text editor blurb Miért könnyű a Divi sablon használata?

Kattintson a Beírás gombra

Kattintson a szövegre a webhelyén, és kezdje el a gépelést! Könnyű szerkeszteni a webhely tartalmát, mivel minden a kezelőfelületen történik.
3 4 size and position blurb Miért könnyű a Divi sablon használata?

Húzza az áthelyezéshez és átméretezéshez

Könnyű mozgatni és átméretezni a dolgokat a webhelyén. Csak húzással mozgathatja a dolgokat, majd húzással átméretezheti őket.
3 6drag transform blurb Miért könnyű a Divi sablon használata?

Áthelyezéshez és átméretezéshez csak egy húzás

Helyezze át és alakítsa át az elemeket az egér húzásával. A Divi-val való tervezés olyan, mint egy weboldal készítése olyan tervezőeszközzel, mint a Photoshop.
3 7 motion effects blurb Miért könnyű a Divi sablon használata?

Lenyűgöző mozgáseffektusok

Hozzon létre interaktív élményeket, amelyek lenyűgözik látogatóit, és lekötik őket. A Divi segítségével egyszerűen készíthet lenyűgöző webhelyeket kód nélkül.
3 8 animations blurb Miért könnyű a Divi sablon használata?

Egyszerű animációk

Keltse életre webhelyét finom animációkkal. Alkalmazzon animációkat bármely elemre egyetlen egérkattintással.
3 9 responsive design blurb Miért könnyű a Divi sablon használata?

Reszponzív szerkesztés

A Divi remekül működik mobileszközökön, a vizuális építő pedig finoman szabályozhatja, hogyan néz ki webhelye a különböző képernyőméreteken.
Kód nélküli tervezés

A Divi felszabadítja a kreatív szabadságot kezdőknek és haladóknak egyaránt

A Divi egy vizuális tervezési réteget ad a WordPress tetejére, amellyel bárki gyönyörű webhelyeket készíthet. Egyszerű, ha szeretné, és erőteljes, amikor szüksége van rá, ezért a Divi olyan nagyszerű kezdőknek és profiknak egyaránt. Bármit megépíthet, és mindent testre szabhat több ezer tervezési lehetőség és tucatnyi sokoldalú tartalomelem segítségével.

Teljes oldal szerkesztés

A Divi felszabadítja a kreatív szabadságot kezdőknek és haladóknak egyaránt

A Divi egy vizuális tervezési réteget ad a WordPress tetejére, amellyel bárki gyönyörű webhelyeket készíthet. Egyszerű, ha szeretné, és erőteljes, amikor szüksége van rá, ezért a Divi olyan nagyszerű kezdőknek és profiknak egyaránt. Bármit megépíthet, és mindent testre szabhat több ezer tervezési lehetőség és tucatnyi sokoldalú tartalomelem segítségével.

Marketing

Hozzon létre potenciális ügyfeleket, és alakítsa a látogatókat fizető ügyfelekké

A Divi több, mint egy tervezési rendszer. Tartalmi elemeinek és funkcióinak sokoldalú készlete lehetőséget ad potenciális ügyfelek generálására és online sikerek elérésére. Gyűjtsön e-maileket és bővítse hírlevelét. Népszerűsítse a közösségi megosztást, és növelje követői számát. Osztott tesztelje a változtatásokat, és készítsen magas konverziós céloldalakat.

09 marketing 01 Miért könnyű a Divi sablon használata?
11 marketing 03 Miért könnyű a Divi sablon használata?
12 marketing 02 Miért könnyű a Divi sablon használata?
10 marketing 04 Miért könnyű a Divi sablon használata?
15 customize shop Miért könnyű a Divi sablon használata?
e-kereskedelem

A WooCommerce segítségével testreszabhatja üzletét, és értékesíthet termékeket online

A Divi integrálódik a WooCommerce szolgáltatással, és továbbfejleszti annak tervezési képességeit, így teljes irányítást biztosít a termékoldalak, a kosároldalak és a pénztároldalak felett. A Divi a WooCommerce modulok teljes skálájával érkezik, mindegyik több száz tervezési beállítással. A Divi és a WooCommerce segítségével könnyen értékesíthet termékeket online.

Több ezer elrendezés

Kezdje el könnyedén több ezer előre elkészített terv használatával

A Divi segítségével bárki könnyen elindíthatja a webhelyét. Ez az előre elkészített tervek hatalmas gyűjteményének köszönhető. Mindenkinek van valami.

1 Miért könnyű a Divi sablon használata?
3 Miért könnyű a Divi sablon használata?
2a Miért könnyű a Divi sablon használata?
4 Miért könnyű a Divi sablon használata?
5 Miért könnyű a Divi sablon használata?
6 Miért könnyű a Divi sablon használata?
layouts layers fw large scaled Miért könnyű a Divi sablon használata?

Elakadt a DIVI Projekttel?

Ha úgy érzi, hogy a DIVI projektje nem halad előre, vagy nehézségei vannak a webdesign kifinomult részleteivel, itt az ideje, hogy szakértői segítséget vegyen igénybe. Legyen szó bármilyen kihívásról, a megoldás csak egy kattintásra van!

Gyakran Ismételt Kérdések

Mitől tökéletes megoldás a Divi sablon saját weboldal készítésére?
A Divi sokkal könnyebbé teszi a WordPress webhelyek készítését. Felhatalmazza a kezdőket saját csodálatos weboldalak létrehozására, miközben továbbra is hihetetlenül hatékony marad a tapasztaltabb tervezők számára. Alapértelmezés szerint a WordPress tervezési lehetőségei nagyon korlátozottak, és a harmadik féltől származó beépülő modulok és témák ökoszisztémájában nehéz lehet eligazodni. A Divi egy minden az egyben megoldás, amely könnyen érthető és könnyen használható.
Miért válasszam a Divi + WordPress-t az olyan megoldásokkal szemben mint a Wix vagy a Squarspace?
A Divi megadja a Wix és a Squarespace összes tervezési erejét. Valójában a Divi sokkal több tervezési lehetőséget kínál, mint ezek a platformok. A Divi nagyobb irányítást biztosít webhelye kialakítása felett, miközben továbbra is nagyon felhasználóbarát marad. Hatalmas előnyökkel jár a nyílt forráskódú WordPress platform választása az olyan zárt platformokkal szemben, mint a Wix és a Squarespace. Ezek a fallal körülvett kertek csapdába csalják saját rendszereikben. Nem rendelkezel egyforma ellenőrzéssel és tulajdonjoggal a tartalmaid felett. A WordPress sokkal nagyobb szabadságot biztosít. Nem valószínű, hogy zsákutcába kerül, és egy olyan webhely mellett marad, amellyel nem elégedett, vagy amely nem biztosítja a vállalkozása által igényelt funkciókat.
Miért válasszam a Divi-t más WordPress tartalom építőkkel, például az Elementorral szemben?
A Divi sokkal kedvezőbb árú, mint versenytársaink, miközben minden tervezési lehetőséget és funkciót biztosít, amire szüksége lesz. Valójában szerintünk a Divi a legjobb webhelykészítő, pont! Párosítsa ezt alacsony árainkkal és a Divi értékét nem lehet megverni.
Miért érdemes megvásárolnom a Divi-t, ha ingyenesen letölthetek WordPress sablonokat?
A WordPress tele van rengeteg csodálatos ingyenes témával és beépülő modullal. Ha azonban ingyenes terméket használ, nincs garancia arra, hogy a szerző továbbra is frissíti azt, ahogy a WordPress környezet megváltozik. Az ingyenes témák és beépülő modulok megszűnhetnek, és végül összeférhetetlenek lehetnek a WordPress-szel, vagy kizsákmányolhatók. Az ingyenes termékekhez garanciális támogatás sem jár. Az Ön weboldala nagyon fontos. Fektessen be webhelye sikerébe és vállalkozása jövőjébe a Divi segítségével.
Működik a Divi más WordPress témákkal és bővítményekkel?

Igen, a Divi együttműködik más WordPress-témákkal és bővítményekkel. A Divi-t a WordPress-szel való együttműködésre építettük, nem pedig ellene. A Divi megadja a WordPress és nyílt forráskódú ökoszisztémája rugalmasságának minden erejét, a modern, kód nélküli tervezés minden előnyével. A Divi bizonyos beépülő modulokat is továbbfejleszt, így jobban irányíthatja a bővítmény kialakítását a webhelye elején. teljes listáját. Tekintse meg a továbbfejlesztett Divi integrációkat.

Van-e pénzvisszafizetési garancia?

Igen, nagyon bőkezű, kérdések nélküli 30 napos visszatérítési szabályzatot kínálunk. Ha nem elégedett a Divi-vel, kérjen visszatérítést. Könnyű ilyen jó visszatérítési politikát ajánlani, ha a termék ilyen nagyszerű!

881 346 ügyfél már csodálatos webhelyeket épít a Divi segítségével. Csatlakozzon a legerősebb WordPress közösséghez

30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálunk, így a csatlakozás kockázatmentes!