A 15 legjobb Divi beépülő modul 2024-ben (legjobb választás)

Divi egy funkciókban gazdag téma a WordPress számára, amely felhasználóbarát, hatékony webhely-építő platformot kínál vizuális készítővel. Ez magában foglalja a modulok nagy gyűjteménye és elrendezések amelyek megkönnyítik a webhely kialakítását és testreszabását. A Divi külső fejlesztők virágzó közösségével büszkélkedhet, akik olyan beépülő modulokat hoztak létre, amelyek tovább bővítik a funkcionalitást új modulokkal, beállításokkal, elrendezésekkel, integrációkkal és funkciókkal.

Több mint 200 bővítmény vásárolható meg a Divi Marketplace-en. Akár tapasztalt Divi-felhasználó, akár újonc használja a platformot, a Divi beépülő modulok hasznos funkciókat, elrendezéseket és új modulokat kínálhatnak, amelyek hasznosak lehetnek webhelye megtervezésekor. Ebben a bejegyzésben a 15 legjobb Divi beépülő modult nézzük meg, amelyek elérhetők a Divi piactér.

Mi az a Divi beépülő modul?

A Divi beépülő modulok új funkciókat és modulokat adhatnak a Divi Builderhez a kibővített tervezési lehetőségek érdekében, integrálhatják a Divi-t egy harmadik féltől származó szolgáltatással, funkcionalitást adhatnak hozzá, olyan elrendezéseket adhatnak hozzá, amelyek a tervezési projektek alapjaként használhatók, és így tovább. Mivel ezek a WordPress bővítmények, amelyeket a Divi-vel való együttműködésre terveztek, a WordPress beépülő modul telepítési felületén keresztül tölthetők fel, akárcsak egy tipikus WordPress bővítmény. Ha korlátozásokkal találkozik a Divi beépített szolgáltatásaival kapcsolatban, vagy további modulokat és elrendezéseket szeretne integrálni a buildbe, Divi plugin hasznos lehet.

15 legjobb Divi beépülő modul 2024-ben

Kezdjük áttekinteni a legjobb Divi beépülő modulokat, amelyek megvásárolhatók a webhelyen Divi piactér. Ezek a beépülő modulok nincsenek meghatározott sorrendben felsorolva, és értékelések, vélemények, letöltések, szolgáltatások és kialakítás alapján lettek kiválasztva. Fontos megjegyezni, hogy ez nem a kimerítő lista a nagyszerű Divi bővítményekről, és sok kiváló lehetőség nem szerepel ezen a piacon elérhető listán. Ezt szem előtt tartva, nézzük meg a legjobb Divi beépülő moduljainkat.

1. Divi Supreme Pro

Divi Supreme Pro

Divi Supreme Pro egy robusztus bővítmény, amely hatékony modulokkal, bővítményekkel és elrendezésekkel bővíti a Divi-t. Több mint 60 modult tartalmaz, és olyan funkciókat ad hozzá, mint például a flip boxok, gépelési effektusok, közösségi média beágyazások, képkörhinta, idővonalak, speciális lapok, lépésfolyamatok, szöveges útvonalak és még sok más. A modulok kényelmesen hozzáadhatók oldalaihoz, mint bármely szabványos Divi modul.

8 bővítményt is tartalmaz, amelyek tovább bővítik a Divi képességeit, például előugró ablakok létrehozását, Divi Library elemek widgetként vagy rövid kódként történő hozzáadását a webhelyen, ütemezheti az elemek elrejtését vagy megjelenítését bizonyos időpontokban, és akár több előnézetben is megtekintheti a webhelyet. reszponzív méretek. A beépülő modul hozzáférést biztosít több mint 40 céloldal-elrendezéshez, amelyeket a projektjeiben használhat.

A Divi Supreme Pro főbb jellemzői:

  • 60+ új modul, 8 bővítmény és 40+ elrendezés
  • Adjon hozzá interaktív, összetett terveket és modulokat a Divi-hez kódolás nélkül
  • A Divi Library elrendezések megjelenítése widgetek, rövid kódok és előugró ablakok formájában
  • A dinamikus eszközök csak szükség esetén töltik be a fájlokat, javítva a betöltési időt

Divi Supreme Pro

Legjobb:

A Divi Supreme Pro kiváló választás azoknak a felhasználóknak, akik további funkciók, új modulok és elrendezések széles skáláját szeretnék egyetlen beépülő modulban. Ez a bővítmény szinte bármilyen projekttípus és felhasználó számára hasznos lehet – a kezdőktől a haladó Divi-felhasználókig és a főállású tervezőkig. Ha egyedi megoldások kódolása nélkül szeretné továbbfejleszteni a tervezést, ez a bővítmény nagyszerű időt takarít meg Önnek!

Árazás: 79 dollár

Szerezze be a Divi Supreme Pro-t

Divimenus

Val vel Divimenus, könnyedén létrehozhat nagymértékben testreszabható, funkciókban gazdag menüelrendezéseket. A bővítmény lehetővé teszi vízszintes, függőleges és kör alakú menük létrehozását. A menühöz hozzáadott minden elem lehet ikon, kép vagy szöveg, és megadhat minden hivatkozást URL megnyitásához, tartalom megjelenítéséhez vagy elrejtéséhez, Divi Library elrendezés megnyitásához előugró ablakként, vagy Divi Library-t tartalmazó almenü megnyitásához. elrendezést vagy egy WordPress menüt. És mivel a beépülő modul integrálva van a Divi-vel, használhatja az ismerős vizuális építőt a DiviMenu dizájn teljes stílusához.

Mindezek a funkciók használhatók összetett mega-menük és fejlécek létrehozására, legördülő menük elrendezésének kialakítására, információk megjelenítésére előugró ablakokban vagy eszköztippekben, információk megjelenítésére és elrejtésére stb.

A DiviMenus főbb jellemzői:

  • Vízszintes, függőleges és kör alakú menüelrendezések
  • Adja hozzá a Divi Library elrendezést előugró vagy legördülő menüként
  • Tartalom megjelenítése vagy elrejtése
  • Bevásárlókosár tételszámmal
  • Előre elkészített elrendezések letölthetők

Divimenus

Legjobb:

A DiviMenus kiválóan alkalmas minden Divi felhasználó számára, aki a Divi beépített menümoduljának jellemző képességein túlmenően összetett menüket szeretne létrehozni. Ennek a beépülő modulnak a szabványos webhely-navigációs menükön kívül is széles körű alkalmazása van – előugró ablakokat, hotspotokat, tartalmat válthat és egyedi interaktív elrendezéseket hozhat létre. A DiviMenus egy fantasztikus termék végtelen lehetőségekkel, amely kiválóan alkalmas mindazok számára, akik szeretnének javítani webhelyük navigációján vagy vonzó dizájnokat készíteni.

Árazás: 49 dollár

Szerezze be a DiviMenus-t

3. Divi Essential

Divi Essential

Divi Essential egy funkciókban gazdag bővítmény, amely több mint 60 új modullal bővíti a Divi-t. Vannak modulok idővonalak, hotspotok, előtti és utáni modulok, csapattag-elrendezések, körhinta, kettős gombok, flip boxok, egyedi szövegmegjelenítő modulok és egyebek létrehozásához, amelyek izgalmas, új módokat kínálnak az információk megjelenítésére a webhelyen anélkül, hogy egyéni szöveget kellene írnia. kód.

A beépülő modul hozzáférést biztosít több mint 600 előre elkészített elrendezéshez, amelyek bemutatják az új modulok használatának különböző módjait, 26+ egyoldalas elrendezést és 6 webhely-elrendezést, amelyek segítségével elkezdheti a tervezést. Végül a Divi Essential három bővítményt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik felugró ablakok létrehozását és a Divi Library elrendezések widgetként vagy rövid kód használatával történő megjelenítését.

A Divi Essential főbb jellemzői:

  • 60+ új modul, 600+ előre elkészített elrendezés, 26+ egyoldalas elrendezés és 6 webhelyelrendezés
  • Hozzon létre előugró ablakokat
  • A Divi Library elrendezések megjelenítése widgetként vagy rövid kód használatával
  • Egyedülálló modultervezés és animációs lehetőségek

Divi Essential

Legjobb:

A Divi Essential egy másik nagyszerű választás egy többfunkciós beépülő modulhoz, amely új modulok révén funkcionalitást ad a Divi-hez, és rengeteg előre elkészített elrendezéssel rendelkezik, amelyeket felhasználhat a tervekben. Jó lehetőség mindazok számára, akik gyakran használják a Divi-t, és hasznos modulokból, bővítményekből és elrendezésekből álló eszközkészletre vágynak, vagy bárkinek, aki újonc Divi-ben szeretne összetett, professzionális megjelenésű elrendezéseket létrehozni egyéni kód hozzáadása nélkül.

Árazás: 79 dollár

Szerezze be a Divi Essentialt

4. Divi Gravity Forms

Divi gravitációs formák

Ha Gravity Forms-ot használ a webhelyén, tudja, hogy a stíluslehetőségek korlátozottak lehetnek, és előfordulhat, hogy CSS-t kell használnia a design testreszabásához. Val vel Divi Gravity Forms  űrlapokat ágyazhat be és formálhat a Divi vizuális építőjében.

A jól ismert modulbeállítási felület segítségével személyre szabhatja a tervezési szempontokat, beleértve a hátteret, a szegélyt, a térközt, a beviteli stílusokat, a szöveget, a címkéket, a gombokat, a hibaüzeneteket, a folyamatjelző sávokat stb. A Divi Gravity Forms minden eddiginél egyszerűbbé teszi a webhely stílusához illő Gravity Forms létrehozását, és valós időben tekintheti meg a tervezési változásokat a Divi vizuális építőjével.

A Divi gravitációs formák főbb jellemzői:

  • Teljesen stílusos Gravity Forms a Divi vizuális építőjében
  • Átfogó tervezési beállítások minden elemhez
  • Egyedi CSS támogatás

Divi gravitációs formák

Legjobb:

Ez a bővítmény kiváló mindenki számára, aki együtt használja a Divi és a Gravity Forms alkalmazást. Ha belefáradt a korlátozott tervezési lehetőségekbe vagy a CSS-sel történő tervezésbe, és jobb formáját szeretné formálni, ez a bővítmény pontosan azt teszi, amire szüksége van, és zökkenőmentesen integrálja a Gravity Forms-ot a Divi vizuális építőjével.

Árazás: 69 dollár

Szerezze be a Divi Gravity Forms-okat

5. Divi Blog Pro

Divi Blog Pro

Ezután vessünk egy pillantást a Divi Blog Pro. Ez a beépülő modul 8+ új blogmodult ad hozzá a Divi Builderhez, lehetővé téve a bejegyzések több különböző módon történő megjelenítését. Ez magában foglalja a rácsot, a körhintat, a falazatot, a listát, a tickert és a címbejegyzések elrendezését, valamint egy intelligens bejegyzéslistát, ahol a lekérdezési beállítások segítségével rendszerezheti a bejegyzéseket. A bővítményhez tartozik egy szerzőlista modul is. A modulok tartalmaznak beállításokat a különböző elemek megjelenítéséhez vagy elrejtéséhez, oldalszámozási lehetőségeket, speciális szűrőbeállításokat a kategóriákhoz, és természetesen rengeteg tervezési lehetőséget a stílus testreszabásához.

A Divi Blog Pro főbb jellemzői:

  • 8+ új blogmodul különféle elrendezésekkel a bejegyzések bemutatásához
  • Egyedi bejegyzéstípus támogatása
  • Több oldalszámozási lehetőség

Divi Blog Pro

Legjobb:

A Divi Blog Pro egy nagyszerű bővítmény bárki számára, aki blogot üzemeltet, és modulgyűjteményt szeretne a bejegyzések különböző elrendezésű megjelenítéséhez. Ha úgy érzi, korlátozza a Divi alapértelmezett blogmodulja, és érdekes lehetőségeket szeretne a blogoldal kialakításához vagy a blog modulokhoz az egész webhelyen, ez a bővítmény jó választás.

Árazás: 35 dollár

Szerezze be a Divi Blog Pro-t

6. DiviFlash

DiviFlash

DiviFlash egy minden az egyben bővítmény a Divi számára, amely 50+ új modult, 5+ bővítményt, 25+ előre elkészített sablongyűjteményt és 500+ szakaszelrendezést tartalmaz. Számos hasznos funkciót tartalmaz, például nagy menük, előugró ablakok, körhinta, galériatervek, táblázatok, tartalomkapcsolók és CPT-elrendezések, valamint a WooCommerce, Instagram és számos űrlapbővítménybe integrálható modulok létrehozásának lehetősége.

Ezenkívül számos modul interaktív effektusokkal vagy animációkkal rendelkezik, például flip box, kép lebegtetése, szöveg beírása és animált címsor. Végül a DiviFlash sablongyűjtemények és szakaszelrendezések széles választékát is kínálja, amelyek segítségével elindíthatja saját tervezését.

A DiviFlash főbb jellemzői:

  • 50+ új modul, 5+ bővítmény, 25+ előre elkészített sablongyűjtemény és 500+ szakaszelrendezés
  • Hozzon létre előugró ablakokat, megamenüket, körhintákat, tartalomkapcsolókat és egyebeket.
  • Elrendezések átfogó gyűjteménye, beleértve a DiviFlash modulelrendezéseket

DiviFlash

Legjobb:

Bárki, aki olyan all-in-one beépülő modult keres, amely értékes funkciókat, további modulokat és előre elkészített elrendezések gyűjteményét kínálja. Összességében a DiviFlash egy praktikus bővítmény, amely kibővíti a Divi képességeit, és szinte bármilyen típusú webdesign projekthez jól jöhet.

Árazás: 89 dollár

Szerezze be a DiviFlash-t

7. Divi Contact Form Helper

Divi Kapcsolatfelvételi űrlap Segítő

Divi Kapcsolatfelvételi űrlap Segítő 100+ új funkcióval egészíti ki a Divi meglévő kapcsolatfelvételi űrlap modulját. Ezzel a beépülő modullal hozzáadhat fájlfeltöltési mezőt, dátum- és időválasztót, digitális aláírásokat gyűjthet, megerősítő e-maileket testre szabhat, naptárakat szinkronizálhat az ICS-szel, elmentheti a beküldött anyagokat az adatbázisba és még sok mást. Számos különböző beállítást módosíthat, beleértve a modulhoz hozzáadott összes új funkció tervezési opcióit.

A Divi Contact Form Helper főbb jellemzői:

  • 100+ funkciót ad a Divi kapcsolatfelvételi űrlap moduljához
  • Fájlfeltöltés, dátum/idő választó, digitális aláírás
  • ICS Calendar Sync
  • A beküldött anyagok mentése az adatbázisba

Divi Kapcsolatfelvételi űrlap Segítő

Legjobb:

Bárki, aki úgy érzi, korlátozza az alapértelmezett Divi kapcsolatfelvételi űrlapot. Ez a beépülő modul számos hasznos funkcióval egészíti ki a beépített kapcsolatfelvételi űrlapot, így életképes opcióvá teszi az átfogóbb űrlapfunkciókat igénylő használati esetekben.

Árazás: 29 dollár

Szerezze meg a Divi kapcsolatfelvételi űrlap segítőjét

8. DiviPixel

Divi Pixel

DiviPixel egy hatékony bővítmény, amely több mint 50 új modullal bővíti a Divi-t. A modulok között szerepelnek körhinta, kenyérmorzsa, képhotspot, lebegő dobozok, olvasási folyamatjelző sávok, képmaszkok, tartalomkapcsolók, tartalomcsúszkák és idővonalak, amelyek mindegyike egyszerűen hozzáadható a tervhez, és testreszabható a tervezési beállításokkal.

Hozzáadás A DiviPixel általában több mint 200 egyéni beállítást ad a Divi-hez. Ezek a beállítások magukban foglalják az SVG-feltöltések engedélyezését, az egyéni bejelentkezési oldal beállítását, az egyéni betűtípusok hozzáadását, a Divi Library elrendezések rövid kódokkal történő megjelenítését stb. Lehetővé teszi a Divi mobilmenü testreszabását is hatékony opciókkal, felugró ablakok hozzáadását, részecskék hátterének hozzáadását, speciális lapelrendezések hozzáadását és egyedi, visszafelé mutató gombok létrehozását.

A DiviPixel főbb jellemzői:

  • 50+ új Divi Builder modul
  • 200+ új Divi beállítás
  • Mobil menü testreszabása, előugró ablakok létrehozása, Divi Library rövid kódok támogatása, speciális lapelrendezések és még sok más

Divi Pixel

Legjobb:

A DiviPixel egy fantasztikus bővítmény a Divi profik és felhasználók számára, akik rendszeresen dolgoznak a témával, ha olyan átfogó megoldást szeretnének, amely további modulokat, valamint webhelybeállítások széles skáláját tartalmazza, amelyek segítségével jobban szabályozhatja webhelye megjelenését és működését. jó választás.

Árazás: 169 dollár

Szerezze be a DiviPixelt

9. Divi Carousel modul

Divi Carousel modul

Val vel Divi Carousel modul, különféle körhintacsúszkákat hozhat létre, amelyek kiválóan alkalmasak képek, ügyfelek beszámolóinak, logós körhinta, csapattagok stb. megjelenítésére. Számos testreszabási lehetőség létezik, mint például a kép helyzete, csúszkaeffektusok, csúszóbeállítások, átvilágítódoboz, navigációs stílusok stb.

Ezenkívül a beépülő modul több mint 30 használatra kész szakaszelrendezést tartalmaz egyedi körhinta kialakítással. A Divi Carousel Module megkönnyíti a tartalom interaktív, kreatív megjelenítését.

A Divi Carousel Modul főbb jellemzői:

  • Hozzáadja a Divi Carousel modult a Divi Builderhez
  • 30+ előre elkészített körhinta szakaszelrendezés
  • A körhinta diabeállításai, például automatikus lejátszás, hurok, több dia, középső dia
  • Erőteljes tervezési és testreszabási lehetőségek

Divi Carousel modul

Legjobb:

A Divi Carousel Module egy sokoldalú, értékes bővítmény a Divi kezdőknek és profiknak egyaránt. Ez a beépülő modul tartalmazza az összes olyan funkciót és beállítást, amelyre szüksége van a saját interaktív körhinta felépítéséhez és a tartalom megnyerő kiemeléséhez.

Árazás: 29 dollár

Szerezze be a Divi Carousel modult

10. DiviPlus

Divi Plus

Divi Plus egy másik minden az egyben bővítmény, amely 55+ modult, 4 bővítményt, 75+ előre elkészített webhelysablont, 50+ egyoldalas elrendezést és 250+ szakaszelrendezést ad a Divi-hez. A modulok tartalmaznak egy modális felugró ablakot, tartalomváltót, űrlapformázót, szövegkiemelőt, ajax-keresőt, falazógalériát, valamint számos WooCommerce termékmodult.

A bővítmények lehetőséget adnak a Divi Library rövid kódjainak megjelenítésére a webhelyen, részecskeháttér hozzáadására, elemek megjelenítésére vagy elrejtésére ütemezésére, valamint a tartalom láthatóságának kezelésére a felhasználói szerepkör alapján. A bővítményben található előre elkészített elrendezések gyűjteménye átfogó, beleértve a több oldalas teljes webhelygyűjteményt, az egyoldalas elrendezéseket és az egyes szakaszelrendezéseket, amelyek rengeteg lehetőséget kínálnak bármilyen webtervezési projekthez.

A Divi Plus főbb jellemzői:

  • 55+ modult, 4 bővítményt, 75+ előre elkészített webhelysablont, 50+ egyoldalas elrendezést és 250+ szakaszelrendezést ad hozzá
  • Ajax keresés, előugró ablakok létrehozása, tartalomváltás és Divi Library rövid kód támogatás
  • WooCommerce termék, körhinta és termékkategória modulok

Divi Plus

Legjobb:

A Divi Plus nagyszerű lehetőség mindazok számára, akik a Divi webhely kialakítását a következő szintre szeretnék emelni fejlett tartalommodulokkal, interaktív kereséssel, előugró és kapcsoló opciókkal, WooCommerce modulokkal és még sok mással. Ha Ön tervező, online áruház tulajdonosa vagy rendszeres Divi-felhasználója, értékelni fogja a bővítmény további szolgáltatásait, valamint az előre elkészített elrendezések széles gyűjteményét.

Árazás: 79 dollár

Szerezze be a Divi Plus-t

11. Divi Eseménynaptár

Divi Eseménynaptár

Divi Eseménynaptár hozzáadja a The Events Calendar beépülő modul integrálásának lehetőségét a Divi-vel és a vizuális építővel. Hat új modullal érkezik: eseménytáblázat, eseményszűrő, eseménynaptár, eseménykörhinta, eseményoldal és eseményjegy. Ezekkel a modulokkal teljesen működőképes eseménytáblázat-oldalakat, eseményrészletező oldalakat, jegyértékesítő oldalakat stb. hozhat létre.

Ezekkel a modulokkal integrálhatja a közelgő eseményeket a webhelyén. Mivel integrálva van a Divi-vel, megtekintheti a modul előnézetét a Visual Builderben, és az ismerős modulbeállítási felülettel testreszabhatja a tartalmat és a dizájnt ízlése szerint.

A Divi Eseménynaptár főbb jellemzői:

  • Integrálja a Divi Visual Builderjét az Eseménynaptárral
  • Eseményhírcsatorna, Eseményszűrő, Eseménynaptár, Eseménykörhinta, Eseményoldal és Eseményjegy modulok
  • Teljesen testreszabható kialakítás

Divi Eseménynaptár

Legjobb:

Bárki, aki használja az Eseménynaptárt a Divi-vel. Ezzel a beépülő modullal integrálhatja eseménynaptárát webhelyével, és teljesen úgy alakíthatja a modulokat, hogy azok illeszkedjenek oldala kialakításához. Ez egy fantasztikus lehetőség mindazok számára, akiknek rendezvényfunkciókra van szükségük a Divi webhelyén.

Árazás: 54 dollár

Szerezze be a Divi eseménynaptárát

12. Divi Image Hover

Divi Image Hover

Következő, a Divi Image Hover A beépülő modul egy új modult ad hozzá, több mint 250 egyedi képlebegtető animációs lehetőséggel, amelyek lehetővé teszik interaktív flip boxok, képcserék, lebegési effektusokkal rendelkező kártyák és egyebek létrehozását. A lebegő effektusok hat kategóriája közül választhat: képcsere, klasszikus, modern, haladó, minimál és átvilágítódoboz, és mindegyik kategória számos különböző stílust tartalmaz.

Ezzel a modullal háromféle címszöveget, tartalomszöveget, gombot és szegélyeket adhat hozzá a képhez, így kiválóan alkalmas szolgáltatások, csapattagok, szolgáltatások és egyéb apró információk kiemelésére. Engedélyezhet egy kép átvilágítódobozt, beállíthatja a képet háttérként, módosíthatja a speciális térköz- és CSS-beállításokat, valamint egyéni szegélyeket adhat hozzá több különböző elemhez, így nagy mértékben irányíthatja a képlebegtető modul kialakítását. A beépülő modul négy letölthető bemutatót is tartalmaz.

A Divi Image Hover főbb jellemzői:

  • Új modul 250+ Image Hover effektussal, 6 különböző stílusban
  • Teljesen testreszabható kialakítás
  • Változatos határolási lehetőségek
  • Speciális térköz- és CSS-beállítások

Divi Image Hover

Legjobb:

A Divi Image Hover egy hasznos bővítmény minden Divi felhasználó számára, aki interaktív képterveket szeretne hozzáadni webhelyéhez. Rengeteg effektus és teljes rugalmasság jellemzi a tervezést, teljes kreatív irányítást biztosítva.

Árazás: 34,30 dollár

Szerezze be a Divi Image Hovert

13. Divi Den Pro

Divi Akkor Pro

Divi Akkor Pro a Divi elrendezések könyvtára, amelyet a tervekben használhat. A bővítmény 678 oldalelrendezést, 2113 szakasz- és modulelrendezést, valamint 19 teljes webhelysablon gyűjteményt tartalmaz. Az elrendezések különféle stílusokat, iparágakat és alkalmazásokat fednek le, és könnyen testreszabhatók, hogy megfeleljenek webhelye stílusának.

A Divi Den Pro egyik egyedülálló tulajdonsága megkülönbözteti a többi elrendezési csomagtól, hogy beépülő modulként van beállítva, és a WordPress irányítópultján egy elrendezéskereső oldalt is tartalmaz, ahol böngészhet az elrendezések között, és elmentheti azokat webhelye Divi Library-jába, ahelyett, hogy ezt kellene elvégeznie. rendezze a tervezési fájlokat, és töltse fel azokat, amelyeket használni szeretne.

A Divi Den Pro főbb jellemzői:

  • 678 oldalelrendezés, 2113 szakasz- és modulelrendezés, valamint 19 teljes webhelysablon gyűjtemény
  • A Layout Finder az irányítópulton található, amely lehetővé teszi a böngészést és az elrendezések gyors hozzáadását a Divi Library-hoz.
  • WooCommerce elrendezések
  • Témakészítő elrendezések, beleértve a navigációs menüket

Divi Den Pro 2 A 15 legjobb Divi beépülő modul 2024-ben (legjobb választás)

Legjobb:

Gyakori Divi tervezők és bárki, aki előre elkészített elrendezések nagy gyűjteményét keresi. A Divi Den Pro nem csak az elrendezések száma, hanem a formatervezés minősége, valamint az elrendezéskereső funkciónak köszönhetően egyszerű használat miatt is remek választás.

Árazás: 169 dollár

Szerezze be a Divi Then Pro-t

14. Table Maker

Asztalkészítő

Table Maker egy bővítmény, amely megkönnyíti a reagáló táblázatok létrehozását és stílusát a Divi Builder segítségével. Teljes mértékben személyre szabhatja a táblázat elrendezését, beleértve az oszlopokat és sorokat, a táblázat fejléceit és lábléceit, a táblázat sarkait, a táblázatcímeket és -leírásokat, a görgetési lehetőségeket, az adaptív elrendezéseket, a cellák átívelését, a térközt és még sok mást.

Az asztal kialakítása is nagymértékben testreszabható. Beállíthat táblázat lebegtetési effektusokat, megadhatja a táblázat színeit és szövegét, módosíthatja a cellaterveket stb. A táblázat cellái szöveget, képeket, ikonokat és gombokat tartalmazhatnak.

A Table Maker főbb jellemzői:

  • Hozzon létre teljesen reagáló, nagymértékben testreszabható táblázatokat a Divi-ban
  • Szöveg, képek, ikonok és gombok elhelyezése egy cellában
  • Átfogó tervezési lehetőségek

Asztalkészítő

Legjobb:

Bárki, aki egy táblázat segítségével szeretné rendszerezni a tartalmat a webhelyén, imádni fogja, milyen egyszerű egy jól működő, reszponzív táblázatelrendezés létrehozása ezzel a bővítménnyel. A rengeteg tervezési és testreszabási lehetőség teszi ezt a nagyszerű terméket mindenki számára, aki egy lépést szeretne a standard asztaloktól.

Árazás: 39 dollár

Szerezze be az asztalkészítőt

15. Divi Masonry Galéria

Divi Kőműves Galéria

Végül vessünk egy pillantást Divi Masonry Galéria. Ez a beépülő modul lehetővé teszi falazott galéria-elrendezések létrehozását a Divi-n belül. Szűrheti a képeket kategóriák szerint, engedélyezheti az oldalszámozást, létrehozhat egy kicsinyített galériát, megnyithatja a képeket előugró ablakban, hozzáadhat egyedi lebegtetési effektusokat stb. Ön nagy mértékben befolyásolhatja a galéria kialakítását, beleértve az oszlopok számát, a térközt, a képek sorrendjét, az átfedést, a keretet és a szöveget.

A Divi Masonry Gallery főbb jellemzői:

  • Képek megjelenítése egy falazott galériában
  • Szűrés kategória szerint, oldalszámozás engedélyezése, képek átvilágítódobozban való megnyitása, lebegtetési effektusok hozzáadása
  • Teljesen testreszabhatja a falazott galéria modul kialakítását

Divi Kőműves Galéria

Legjobb:

A Divi Masonry Gallery egy nagyszerű bővítmény művészek, fotósok és bárki számára, aki sok képet jelenít meg webhelyén. Ezzel a beépülő modullal stílusos falazott galéria elrendezésben jelenítheti meg a képeket, és a modulban található tervezési beállítások segítségével testreszabhatja a dizájnt, hogy illeszkedjen webhelyéhez.

Árazás: 25 dollár

Szerezze be a Divi Masonry Gallery-t

A legjobb Divi beépülő modulok összehasonlítása

Most, hogy végignéztük mind a 15 Divi bővítményt, amelyeket kiemelünk, vessünk egy pillantást ezek összehasonlítására.

A legjobb Divi beépülő modulok ár-összehasonlítása

Melyik a legjobb Divi beépülő modul?

A legjobb Divi beépülő modul az Ön egyedi igényeitől függ. Ha olyan többfunkciós bővítményt keres, amely új modulokat, funkciókat és elrendezéseket ad hozzá Divi webhelyéhez, Divi Supreme Pro és Divi Flash két legjobb lehetőség. Divi Pixel nagyszerű választás egyéni beállítások, modulok és modulok széles gyűjteményéhez Divi Akkor Pro egy jó lehetőség az elrendezések gyűjteményéhez, mivel tartalmaz egy beépített elrendezés-böngészőt. Ezenkívül Divi Kapcsolatfelvételi űrlap Segítő egy kiváló bővítmény, amely a szolgáltatások robusztus listáját ad hozzá a Divi beépített kapcsolatfelvételi űrlapjához, és Divi Eseménynaptár hasznos integrációt ad a Divi-hez az eseményeket népszerűsítő webhelyekhez. A Divi piactér bővítmények széles skálájával rendelkezik számos különféle igényhez és alkalmazáshoz. Ha módot keres arra, hogy bővítse a Divi által elért lehetőségeket, érdemes ezeket a bővítményeket megnézni.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://www.elegantthemes.com/blog/divi-resources/best-divi-plugins

Ez is érdekelheti…