A legjobb Divi fejlécek a látogatók bevonzására (4 fejléccsomag)

A fejlécek az első, amit webhelyének látogatói látnak. Itt jelenik meg az embléma, az elsődleges navigáció és a webhely egyéb fontos elemei, például a keresősáv, a közösségi ikonok és a termék vagy szolgáltatás cselekvésre ösztönzése. Tekintettel arra, hogy a fejlécek mennyire fontosak webhelye sikere szempontjából, a fejlécek megfelelő kialakítása elengedhetetlen.

Egy professzionális tervező által előre elkészített fejléc használata nagyszerű módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a helyes úton indul el. Ebből a célból összeszedtük a legjobb Divi fejléceket (valójában fejlécgyűjteményeket). Biztosan találunk valamit az Ön webhelyéhez vagy ügyfélprojektjéhez.

A weboldalaknak három szabványos szakasza van: fejléc (felső), törzs (fő tartalomterület) és lábléc (alul). A Divi témakészítője lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyéni elrendezéseket állítsanak be ezekhez a szakaszokhoz az egész webhelyen vagy bizonyos oldalakon. Ez megkönnyíti a létrehozást egyéni globális fejlécek az Ön webhelyéhez.

Annak ellenére, hogy teljes mértékben szerkesztheti a saját fejlécét a Divi-ban, rengeteg előre elkészített Divi fejléc található, amelyek segítségével felgyorsíthatja a folyamatot. Az előre elkészített Divi fejléceket, mint amilyeneket ebben a bejegyzésben is bemutatunk, professzionálisan meghatározott típusú webhelyekhez tervezték, minden eszközméretre optimalizálták, és tartalmazzák a szükséges alapvető elemeket.

Az itt bemutatott Divi fejlécek mind a Divi Marketplace-ről származnak. Kiválasztásunkat a felhasználói vélemények, az egyedi funkciók és a közösség körében szerzett népszerűség (vásárlások száma) alapján hoztuk létre. Ez nem jelenti azt, hogy ne lennének más kiváló lehetőségek, ezért bátran forduljon közösségünkhöz teljes választék.

headers for divi featured image A legjobb Divi fejlécek a látogatók bevonzására (4 fejléccsomag)

A Divi Flexile Headers néven is ismert, 250 egyedi fejléc-elrendezést tartalmazó átfogó csomag, amelyet kifejezetten a Divi Theme Builder számára terveztek. Ez a termék a tervezési lehetőségek széles skáláját kínálja, minden webhelyhez valami tökéleteset.

A Divi fejléceinek főbb jellemzői:

  • 250 egyedi fejléc kialakítás
  • Kreatív becsúsztatható és vászonon kívüli menük
  • Függőleges és elforgatott menük
  • 10 fejléc csak az RTL (jobbról balra) webhelyekhez

divi flexile vertical headers vhs A legjobb Divi fejlécek a látogatók bevonzására (4 fejléccsomag)

A függőleges fejlécek közel sem olyan gyakoriak, mint a legtöbb webhelyen található szabványos vízszintes fejlécek. Ez azt jelenti, hogy amikor a tervezők vagy a webhelytulajdonosok használni akarnak egyet, nehéz lehet elképzelni, hogyan kell kinéznie és működnie. A Divi Flexile Headers részét képező függőleges fejlécesablonok megoldják ezt a problémát.

Legjobb:

A Divi fejlécek ezen kiterjedt gyűjteménye tökéletes mindazok számára, akik ügyfélwebhelyeket hoznak létre, és a fejlécek tervezésének elindításához a lehetőségek széles skálájára vágynak, vagy szükségük van rá.

Árazás: 9 dollár

Szerezzen be fejléceket a Divi honlapja számára

header layout pack featured image A legjobb Divi fejlécek a látogatók bevonzására (4 fejléccsomag)

A Header layout pack Mark Hendriksen -től több mint 230, teljesen testreszabható fejléc- és menüelrendezést kínál számos webhelyhez. Ez a csomag egyszerű, fejlett, WooCommerce-specifikus és négyzet alakú logófejléceket tartalmaz. Ezenkívül teljes képernyős fedvénymenüket, becsúsztatható fejléceket és megamenüket is tartalmaz. A csomag egyedi CSS-stílussal, 100 fejlett fejléccel és egy kiváló piactér-alkotó kiváló támogatásával érkezik.

A Header Layout Pack főbb jellemzői:

  • 100 speciális fejléc
  • 44 WooCommerce fejléc
  • Gyönyörű Mega Menu tervek

header layout pack mega menu A legjobb Divi fejlécek a látogatók bevonzására (4 fejléccsomag)

A csomag kiemelkedő fejlécei a mega menüfejlécek. A könnyen navigálható, összetett menük létrehozása hatalmas tervezési kihívás. Ezek a sablonok bárkinek segíthetnek a kód feltörésében.

Legjobb:

Ez a hatalmas Divi fejléc-elrendezési csomag ideális szabadúszóknak, ügynökségeknek vagy bárkinek, aki fejlett fejléctervezést keres.

Árazás: 9 dollár

Szerezze be a fejléc-elrendezési csomagot

header layouts bundle featured image A legjobb Divi fejlécek a látogatók bevonzására (4 fejléccsomag)

A fejléc-elrendezések csomagja by Divi Next 126 különböző fejléc-elrendezést kínál a Divi Builder számára. A csomag megkönnyíti a fejlécek egyszerű testreszabását, és több mint 40 lebegtetési effektust biztosít a webhely interaktivitásának fokozása érdekében. Az elrendezések érzékenyek és felhasználóbarátak, biztosítva az optimális webhelyteljesítményt az eszközökön. Ezenkívül a felhasználók professzionális támogatást és rendszeres frissítéseket kapnak, amelyek növelik a termék értékét és hasznosságát.

A Header Layouts Bundle főbb jellemzői:

  • 126 egyéni fejléc
  • 40 szórakoztató és stílusos lebegő effektus
  • Alkalmazható többcélú kialakítás

header layouts bundle A legjobb Divi fejlécek a látogatók bevonzására (4 fejléccsomag)

A csomagban található összes fejléc a Divi beépített moduljait és stílusait használja. Ez azt jelenti, hogy azok a felhasználók, akik nem akarnak navigálni a speciális beállításokban vagy az egyéni CSS-ben, továbbra is választhatnak a könnyen testreszabható dizájnok széles választékából.

Legjobb:

A Header Layouts Bundle ideális azok számára, akik olyan fejlécgyűjteményre vágynak, amely rendkívül egyszerű testreszabással könnyen adaptálható bármely webhelyhez.

Árazás: 9 dollár

Szerezze be a fejléc-elrendezések csomagját

divi headers layout pack featured image A legjobb Divi fejlécek a látogatók bevonzására (4 fejléccsomag)

A Divi fejlécek elrendezési csomagja by Divi Pot 70 professzionálisan megtervezett fejléc-elrendezést kínál a Divi témára szabva. Ebben a változatos gyűjteményben egyszerű, fejlett WooCommerce, teljes képernyős fedvények és becsúsztatható fejlécek találhatók.

A Divi Headers Layout Pack főbb jellemzői:

  • 21 Egyszerű fejléc
  • 30 Speciális fejléc
  • 9 WooCommerce fejléc

divi headers layout pack woo headers A legjobb Divi fejlécek a látogatók bevonzására (4 fejléccsomag)

A csomaghoz tartozó Woo fejlécek finom integrációt biztosítanak a WordPress legnépszerűbb e-kereskedelmi bővítményével.

Legjobb:

Ez a Divi fejléc-elrendezéscsomag ideális mindazok számára, akik olyan fejlécbeállítások szilárd készletét szeretnék hozzáadni eszközkészletükhöz, amelyek jól szolgálják őket, függetlenül attól, hogy valami egyszerűt, összetettet vagy az e-kereskedelemre fókuszálót készítenek.

Árazás: 10 dollár

Szerezze be a Divi Headers Layout Pack csomagot

A Divi egy hihetetlenül sokoldalú és erőteljes téma. Azok a termékek, amelyeket ez a közösség a Divi kiterjesztésére és kiegészítésére hoz létre, még inkább ezt teszik. Ezek a fejlécgyűjtemények remek példát mutatnak, és ezeken az árakon érdemes mindegyiket felkapni.

Az itt bemutatott négy Divi fejléc kollekció ára nagyjából azonos, és mindegyik rendkívül megfizethető. Ha szűkíteni szeretné a dolgokat, ahelyett, hogy mindet megragadna, a legnagyobb érték a két legjobb választás. Ha további 20 fejléc-elrendezést szeretne, és RTL-elrendezésekre van szüksége, akkor Fejlécek a Divi számára a legjobb fogadásod. Viszont ha haladó fejléceket és gyönyörű mega menüket szeretnél, akkor a Fejléc-elrendezési csomag kiváló választás.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://www.elegantthemes.com/blog/divi-resources/best-divi-headers

Ez is érdekelheti…