A Divi 12 legjobb ajánló csúszkája 2024-ben: Vélemények megjelenítése kreatív stílusban

Ajánló csúszkák a legátláthatóbban

A legjobb ingyenes és prémium Divi ajánlási csúszkák 2024-ben

Divi Testimonial Sliders

A webdizájn állandóan változó világában a vásárlói visszajelzések fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Hatékony eszközként szolgálnak a hitelesség és a bizalom építésére potenciális ügyfelek körében, értékes társadalmi bizonyítékként szolgálva a vállalkozások számára. Ebben az átfogó blogbejegyzésben számos témával foglalkozunk, amelyek a Divi ajánlási modulokat, beépülő modulokat, elrendezési csomagokat és csomagokat célozzák, hogy javítsák az ajánlások vizuális vonzerejét és funkcionalitását Divi-alapú weboldalakon. Minden ajánlat egyedi funkciókat és testreszabási lehetőségeket kínál. Legyen szó változatos elrendezésről, kreatív dizájnról vagy felhasználóbarát kezelőfelületről, ez a felfedezés széles skáláját kínálja a lehetőségeknek, hogy felemelje webhelye ajánlásait és maradandó benyomást keltsen közönségében.

Ebben a cikkben összehasonlítjuk a 12 legjobb Divi ajánlási csúszkát, hogy segítsünk kiválasztani a legjobb megoldást az Ön igényeinek megfelelően. Hozzáadtunk egy összehasonlító táblázatot, hogy könnyen áttekinthesse jellemzőiket és összehasonlíthassa őket.

1. Beszámoló csúszka

Beszámolócsúszka, előre elkészített Divi-elrendezések és bővítmények, amelyek stílusosan jeleníthetik meg véleményeit WordPress-webhelyén

Beszámoló csúszka

A Beszámoló Csúszka egy beépülő modul, amely három ajánlási modult ad hozzá a Divi Builderhez és egy új widgetet az ajánlások megjelenítéséhez. A modulok közé tartozik egy szűrhető ajánlás és két csúszka. Egy új egyéni bejegyzéstípus, a „Testimonials” is hozzáadásra került az irányítópulthoz, ahol hozzáadhatja és kezelheti az ajánlásokat, teljes integrációval a Visual Builderrel.

Az ajánlások kategorizálhatók és különböző oldalakon jeleníthetők meg ezek alapján, szűrhetőek kategóriák szerint, így a potenciális ügyfelek csak az őket érdeklő kategóriákat láthatják. Megjeleníthetők a név, kép, cégneve, URL, és az ajánlás szövege. Az oldalsávokon is megjeleníthetők a mellékelt widget segítségével, amely számos elrendezési lehetőséget kínál.

Ár: 25 € | Több információ

2. Testify

Tanúsítson előre elkészített Divi elrendezéseket és bővítményeket, hogy stílusosan jelenítse meg véleményeit WordPress webhelyén

a Divi Testimonial Slider beépülő modul

A Tanúskodj egy Divi ajánlási csúszka beépülő modul, amely új modult ad hozzá a Divi Builderhez az ajánlások megjelenítéséhez és testreszabásához kategóriák alapján. Az ügyfelek feltölthetnek ajánlásokat, amelyeket Ön jóváhagyhat és megjeleníthet. Tartalmazza az ügyfél képét, bélyegképét, nyilakat, ajánlást, nevét és URL-címét. Korlátozza a karaktereket, és jeleníthet meg egyéni „továbbolvasás” gombot vagy egyéni szöveget.

Megjelenítheti a képeket kerek vagy négyzet alakban, választhatja ki a fedvény színét, és beállíthatja a méretet, a térközt és az animációt. Választhat több idézet ikon és számos navigációs lehetőség közül, amelyeket a modulon belül stílusozhat. Tartalmaz egy widgetet is számos elrendezési lehetőséggel, amelyekkel az oldalsávokon jelenítheti meg az ajánlásokat. Kompatibilis számos népszerű űrlapbővítménnyel.

Ár: 26 dollár | Több információ

3. Divi Testimonial Extended

Divi Testimonial Kibővített, előre elkészített Divi elrendezések és bővítmények, amelyek stílusosan jelenítik meg véleményeit a WordPress webhelyén

Divi Testimonial Extended

A Divi Testimonial Extended kiemelkedik, mint az egyik legnépszerűbb beépülő modul a Divi piactéren. Hat különböző ajánlási elrendezést kínál, mindegyik egyedi stílussal és design lehetőségekkel. A csillagok értékelésétől a kétszínű hátterekig és lenyűgöző vizuális effektusokig ez a bővítmény biztosítja, hogy az ajánlások nem csak informatívak, hanem vizuálisan is lenyűgözőek legyenek. A különböző elrendezések rugalmasságot kínálnak, hogy megfeleljenek sokféle preferenciának.

A bővítmény széleskörű testreszabási lehetőségeket kínál, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék az ajánlások megjelenítésének minden aspektusát. Többféle oldalszámozási stílussal és nyíl ikon variációkkal a felhasználók személyre szabhatják a csúszka megjelenését webhelyük esztétikájához igazodva. A felhasználói visszajelzések űrlapjának beépítése további kényelmet biztosít, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy zökkenőmentesen gyűjtsék és jelenítsék meg a felhasználók által generált tartalmakat.

Ár: 19 dollár | Több információ

4. Hibakód-ellenőrzési felhasználói felület modulcsomag

Beszámoló felhasználói felület modulcsomag DTC-vel, előre elkészített Divi-elrendezések és beépülő modul, amellyel stílusosan jelenítheti meg véleményeit WordPress-webhelyén

Ajánló felhasználói felület modulcsomag a DTC-től

A Divi weboldalak tulajdonosai számára rendkívül fontos a vizuális vonzerő és a hitelesség növelése. Az ajánlások megfelelő bemutatása kulcsfontosságú lehet a bizalom és az érdeklődés felkeltésében. A különböző ajánlási modulcsomagok, mint például a Testimonial UI Module Pack, az Ajánlások Elrendezési Csomagja, a Divi Testimonials Modulcsomag, a Divipot Ajánlócsomag és a Divi Ajánlási Csomag, innovatív megoldásokat kínálnak a weboldalak számára, hogy kiemelkedjenek és hatékonyan kommunikáljanak a látogatóikkal.

Testimonial UI Module Pack

Ez a csomag 26 egyedi ajánlási stílust kínál, beleértve a körhintát, a rácsot és a listát, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek visszajelzéseinek változatos és figyelemfelkeltő bemutatását. A reszponzív és mobilra optimalizált tervezés biztosítja, hogy a weboldal minden eszközön kiválóan jelenjen meg.

Ár: 9,99 USD | Több információ

5. Tanúsítványok elrendezési csomagja a Divi számára a TNC-től

Beszámolói elrendezési csomag a TNC Divi-hez, előre elkészített Divi elrendezések és beépülő modul, amellyel stílusosan jelenítheti meg véleményeit WordPress webhelyén

Beszámolók elrendezési csomagja a Divi számára a TNC-től

Ez a csomag 17 különálló ajánlási részt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a webhelytulajdonosok számára, hogy vizuálisan lenyűgöző módon mutassák be az ügyfelek dicséretét és sikertörténeteit. A csomag része a szélesebb körű Elegáns Témák piactér kínálatának, amely több mint 80 fejléc-elrendezést, 44 lábléc-elrendezést és sok más elemet tartalmaz.
Ár: 15 dollár | Több információ

6. Divi Testimonials modulcsomag

Divi Testimonials Module Pack, előre elkészített Divi elrendezések és beépülő modul, amellyel stílusosan jelenítheti meg véleményeit WordPress webhelyén

Divi Testimonials modulcsomag

A 75 gondosan megtervezett ajánlási modullal ez a csomag korlátlan hozzáférést kínál, így a weboldalak tulajdonosai tekintélyesen bemutathatják márkájukat. Az egyedi hover effektusok és a reszponzív design biztosítják, hogy az ajánlások minden eszközön hatékonyan jelenjenek meg.
Ár: 9,99 USD | Több információ

7. Divipot ajánlócsomag

Divipot ajánlócsomag, előre elkészített Divi-elrendezések és beépülő modul, amellyel stílusosan jelenítheti meg véleményeit WordPress webhelyén

Divipot ajánlócsomag

30 különböző ajánlási elrendezéssel, ez a csomag innovatív megoldásokat kínál az ügyfelek véleményének bemutatására. A változatos és kreatív design lehetővé teszi, hogy az ajánlások egyedülállóan és letisztultan jelenjenek meg a weboldalon.
Ár: 5 dollár | Több információ

8. Divi ajánlási csomag

Divi Testimonial Bundle, előre elkészített Divi elrendezések és beépülő modul, amellyel stílusosan jelenítheti meg véleményeit WordPress webhelyén

Divi ajánlási csomag

50 különböző ajánlási stílussal ez a csomag kiemelkedő választás a weboldalak számára, amelyek a vizuális vonzerő és a tervezési hatékonyság növelését célozzák. Az interaktív hover effektusok és a sokoldalú design lehetővé teszi, hogy az ajánlások minden eszközön és weboldal típuson hatékonyan jelenjenek meg.

Mindezek a csomagok különféle lehetőségeket kínálnak a weboldalak tulajdonosai számára, hogy megragadják és bemutassák az ügyfelek pozitív visszajelzéseit. Az ajánlások megfelelő bemutatásával nemcsak a hitelesség és a bizalom növelhető, hanem a weboldalak általános vizuális vonzereje is javítható, így elősegítve a jobb felhasználói élményt és az érdeklődés fokozását.

Ár: 5 dollár | Több információ

9. Divi Testimonials Slider Layout Pack

Divi Testimonials Slider Layout Pack, előre elkészített Divi elrendezések és beépülő modul, amellyel stílusosan jelenítheti meg véleményeit WordPress webhelyén

Divi Testimonials Slider Layout Pack

Az Ultimate Divi Carousel Ajánlások Elrendezési Csomag és az Ingyenes Divi Testimonials Layout Kit olyan kiváló eszközöket kínálnak, amelyekkel a Divi weboldal tulajdonosai egyedi és vonzó módon mutathatják be vásárlóik pozitív véleményeit. Ezek az eszközök lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a hagyományos ajánlási szövegeket egy vizuálisan lenyűgöző formában jelenítsék meg, ami fokozza a weboldaluk hitelességét és növeli a látogatók bizalmát.

Az Ultimate Divi Carousel Ajánlások Elrendezési Csomag, amely 50 egyedi ajánlási körhinta elrendezéssel büszkélkedhet, modern lebegő effektusokkal és prémium támogatással, egy olyan megoldást kínál, amely kiemeli a weboldalak ajánlásait anélkül, hogy további beépülő modulokra lenne szükség. Ez egyaránt biztosítja a szépséget és a funkcionalitást a különböző eszközökön, megkönnyítve a webhelyfejlesztési folyamatot.

Ár: 9,99 USD | Több információ

10. Divi Testimonials Layout Kit

Divi Testimonials Layout Kit, előre elkészített Divi elrendezések és beépülő modul, amellyel stílusosan jelenítheti meg véleményeit WordPress webhelyén

Divi Testimonials Layout Kit

Felismerve az ajánlások erejét hatékony társadalmi bizonyítékként, Divi felbecsülhetetlen értékű forrást kínál a webhelyek készítői számára Ingyenes Divi Testimonials Layout Kit. Ez a készlet 11 gyönyörűen kialakított ajánlási részével lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bemutassák korábbi vásárlóik pozitív tapasztalatait, növelve a hitelességet és a bizalmat.

A készlet két fájllehetőséget tartalmaz: Single Sections.json és Testimonials Kit.json. Mindkét fájl importálása rugalmasságot biztosít az egyes szakaszok vagy a teljes készlet használatában. Az intuitív tervezési lehetőségek a Divi Builder lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén személyre szabják az ajánlási részeket, letiltsák a funkciókat a gyors összehasonlításhoz, és akár keverhetik is párosítsa az elemeket egyedi elrendezések létrehozásához. A készlet vizuális előnézetet biztosít az egyes szakaszokról, így a felhasználók könnyen kiválaszthatják a webhelyükhöz legmegfelelőbb stílust.

INGYENES | Több információ

11. Dobozos ajánlócsúszka

Dobozos ajánlási csúszka, előre elkészített Divi elrendezések és beépülő modul, hogy stílusosan jelenítse meg véleményeit WordPress webhelyén

Dobozos ajánlási csúszka

A Dobozos Ajánlási Csúszka oktatóanyag egy kezdőbarát megoldást kínál azoknak, akik mélyebben szeretnének elmerülni a CSS világában, lehetővé téve saját ajánlási csúszkák létrehozását a standard Divi csúszka modul használatával. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy egyedülálló ajánlási szekciókat hozzanak létre, amelyek kiemelik a weboldalukon a vásárlói visszajelzéseket.
INGYENES | Több információ

12. Hogyan használjunk szépen egy csúszkamodult az ajánlásokhoz a Divi-vel

Használjon csúszkamodult az ajánlásokhoz a Divi-vel

Csúszka modul az ajánlásokhoz

Végül, a Csúszka Modul az Ajánlásokhoz oktatóanyag, amely az Elegáns Témáktól származik, bemutatja, hogyan lehet a standard csúszka modult használni lenyűgöző ajánlási csúszkák készítésére. Ez a megközelítés kiterjed a háttérszínek beállítására, méretezésre, térközre, doboz-árnyékra és még sok másra, így a felhasználók személyre szabhatják ajánlási csúszkáikat anélkül, hogy kódolniuk kellene.
INGYENES | Több információ

Összehasonlítások

Íme néhány termék összehasonlítása:

Az ajánlási csúszkák összehasonlító táblázata

Az ajánlási csúszkák összehasonlító táblázata

Befejező gondolatok

Minden egyes megoldás értékes eszközt kínál a Divi weboldalak számára, lehetővé téve a webhely tulajdonosok számára, hogy kiemeljék ügyfeleik pozitív tapasztalatait egy vizuálisan vonzó és interaktív formában. Ezek a csomagok és oktatóanyagok hozzájárulnak a weboldalak hitelességének és bizalmának növeléséhez, ami elengedhetetlen a sikeres online jelenlét szempontjából.
 

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://divicake.com/blog/divi-testimonial-sliders/

Ez is érdekelheti…