Képek szerkesztése a Divi AI segítségével

Az AI forradalmasítja a képszerkesztést automatizált fejlesztésekkel, objektumfelismeréssel és stílusátvitellel. Ha minimalizálni szeretné a képszerkesztők használatával járó nehézségeket, a Divi AI egy fejlett mesterséges intelligencia-képszerkesztőt kínál, amely integrálva van az építőjével, és átalakítja a képeket, hogy vonzóbbá tegye azokat. A Divi AI lehetővé teszi a meglévő képek szerkesztését, és felhasználhatja azokat a Divi modulokban, szakaszokban, sorokban, valamint a Divi Builder egyéb elemeiben. Ez új lehetőségeket nyit a Divi weboldalak megjelenésének átalakításához és látványosabbá tételéhez.

Ebben a bejegyzésben áttekintünk néhány módot, amelyekkel szerkeszthetjük a meglévő képeket a Divi AI segítségével.

A Divi AI négy fő módszert kínál, amelyeket az építőjében használhatunk a képek testreszabására.

  1. Módosítás
  2. Bontsa ki és töltse ki
  3. Javítás
  4. Felnagyítás

Kezdjük felfedezni ezeket a Divi AI-eszközöket a meglévő képek szerkesztéséhez és vonzóbbá tételéhez a Divi webhelyén.

1. Módosítsa a képet a Divi AI segítségével

A kép igény szerinti módosítása rendkívül egyszerű a Divi AI segítségével. Ezt két módon teheti meg: választhatja a „Kép kiválasztása” vagy a „Képvázlat” lehetőséget.

Lássuk, milyen érdekes dolgokat tehetünk ezzel a Divi AI opcióval.

Válassza ki a „Kép szerkesztése AI-val” lehetőséget, majd kattintson a „Módosítás” gombra.

Kép módosítása Divi AI képpel

Most kiválasztottuk a kép hátterét, és megemlítettük a „függönyöket”. A képkitöltés leírása. Nézzük, mi történt. A Divi AI függönnyel töltötte meg a kép hátterét. Most választhatunk a megfelelő kép használatával vagy generálhatunk néhány további képet kis eltérésekkel.

Módosítsa a meglévő kép hátterét a Divi AI segítségével

Ez a funkció rendkívül izgatottá tett minket, és úgy döntöttünk, hogy esőkabátot adunk az úriembernek a képen. Egyszerűen kijelöltük az ing teljes területét, és megadtuk az „esőkabát” leírását a képkitöltéshez. Lenyűgöző eredményeket értünk el, de közülük kiválasztottuk a legjobbat.

Módosítsunk még egy képet, de ezúttal válasszuk a „Képvázlat” lehetőséget. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy egy közelítő vázlatot készítsünk egy elemről, amelyet aztán hozzáadunk a képhez.

Kép szerkesztése a Divi AI vázlattal

Itt egy durva vázlatot készítettünk egy falióráról a háttérben, és meglepődve láttuk, hogy a Divi AI faliórával kapcsolatos néhány képet generált. Az egyik ilyen kép alább látható. Így intelligensen működik a Divi AI.

Ami tapasztalatainkat illeti:

Bár néhány kísérletre volt szükség az elvárt eredmény eléréséhez, az AI-parancsokkal való játék segített. Észrevettük továbbá, hogy a képvázlatok részletes és összetett rajzolása nem mindig eredményez változást a képen a „Képvázlat” lehetőség használata után.

2. Kibontás és kitöltés

A Divi AI ezen csodálatos funkciója lehetővé teszi a kép kibontását és új grafikai elemekkel való feltöltését. Kiválaszthatja a kívánt képarányt, és elhelyezheti a meglévő képet a rendelkezésre álló helyre. Most a Divi AI hozzáadja az Ön által említett grafikus elemeket a Háttérkitöltés leírása alapján, és egyesíti a meglévő képpel.

Nézzük meg, hogyan lehet ezt megtenni.

A kitöltési kép kibontása a Divi AI segítségével

Egy sor háttérképét szeretnénk szerkeszteni. Kiválasztottuk a „Bontsa ki és töltse ki” Divi AI opciót. Említettük a „falon lógó ruhákat” a Háttérkitöltés leírásában. Ez elég érdekes volt, mert a Divi AI adott néhány képet a leírásnak megfelelően. Ez új módot biztosít számunkra, hogy a Divi AI segítségével új egyéni grafikus elemeket adjunk a meglévő képekhez.

Bővítse a meglévő hátteret a Divi AI segítségével

Amit tapasztaltunk:

Egy fontos dolog, amit észrevettünk a Bontsa ki és töltse ki opció használata során az volt, hogy bár sikeresen hozzáadtuk a kívánt grafikai elemeket a meglévő képekhez, de ezek a grafikai elemek nemcsak hozzáadtak, hanem módosították is a meglévő kép elemeit.

3. Fokozzás

Ez a Divi AI egy további funkciója, amely lehetővé teszi a kép minőségének és részletességének javítását. Ezzel a funkcióval megteheti:

  • Harmonizálja és távolítsa el a műtermékeket
  • Telítettség növelése
  • Kontraszt növelése
  • Részletek növelése

Ismerjük meg ezt a Divi AI funkciót egy bemutatóval.

Szöveg a kép felett a Divi AI segítségével

Szeretnénk még élénkebbé tenni a tapétát. Mi választottuk a Javítás lehetőséget a Divi AI-ban, és kiválasztottuk az összes lényeges elemet, hogy a kép megjelenése még lenyűgözőbb legyen. Rá is lehet hangolni a Javítás erősségét a képjavítási szint beállításához.

A meglévő kép javítása Divi AI segítségével

Ezt az eredményt kaptuk.

Meglévő képjavítás Divi AI-vel

Amit tapasztaltunk:

Ebben a folyamatban azt tapasztaltuk, hogy ez javította a kép színeit és élénkségét, de feláldozta egyes részleteit is, és a kép tisztasága kissé rontott.

4. Nagyítás

Bár ez nem a Divi AI fő funkciója, jól jön, ha növelni szeretné a képméreteket a fókuszáltabb nézet érdekében. Csak válassza ki az alapértelmezettet Képskála előre beállított szélességgel és magassággal, és egyszerűen felskálázhatja.

Előkelő kép Divi AI képpel

Ezek voltak a Divi AI alapvető szerkesztési funkciói a képek szerkesztéséhez. Nézzünk meg néhány további hasznos funkciót, amelyek képszerkesztési célokra is használhatók.

A Divi AI néhány egyéb funkciója a képek szerkesztéséhez

Bár már tárgyaltuk a Divi AI főbb képszerkesztési funkcióit, figyelembe vehetünk néhány ilyen funkciót is a képszerkesztéshez, hogy átalakítsuk Divi webhelye megjelenését.

5. Képzeld újra

Ez az opció segít a meglévő kép kreatívabb szerkesztésében. Javítja a kép vonzódását azáltal, hogy több elemet és részletezést ad hozzá. Nincsenek részletes beállítások, és csak egyetlen kattintás szükséges hozzá.

Természeti tájképet készítettünk, és megpróbáltuk újra létrehozni a Divi AI segítségével.

Képzelje újra a képet a Divi Ai eszközzel

Most pedig nézzük meg, hogyan alkotta újra és alakította át a Divi AI az AI képzeletével.

Kép a Divi AI újragondolása után

Amit tapasztaltunk:

Miután újra létrehozta a képeket a Képzeld újra A Divi AI opciónál megfigyeltük, hogy elképesztően működik, és okosan szerkesztette a képet azáltal, hogy elemeket és effektusokat adott hozzá.

6. Stílus módosítása

Ez a Divi AI funkció lehetővé teszi számunkra, hogy módosítsuk a meglévő kép stílusát, hogy kreatívabb és szenzációsabb hatást érjünk el. Digitális festés, akvarell rajz és sok más lenyűgöző effektus közül választhatunk a kép általános megjelenésének és érzetének megváltoztatásához.

bird image divi ai effects Képek szerkesztése a Divi AI segítségével

A fenti képhez a Digital Painting stílust választottuk, és megnézzük, hogyan változtatta meg a meglévő kép általános megjelenését és hangulatát.

Madárkép Divi AI effektusok

A fenti képről egy csodálatos digitális festményt kaptunk szenzációs hatásokkal.

Stíluskép Divi AI digitális festéssel

Összegzésként elmondhatjuk, hogy a Divi AI egy hatékony eszköz a képek kreatív szerkesztéséhez. Használata is nagyon egyszerű, és zökkenőmentesen működik a Divi Builderrel. A Divi AI szinte minden elemén használható a Divi Builder, ahol képeket használhat. A Divi AI-val szerkesztett képek segítségével webhelye vonzóbbá és feltűnőbbé válik.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://diviextended.com/how-to-edit-images-with-divi-ai/

Ez is érdekelheti…