A Divi sablon telepítése

A témáink telepítése a WP Dashboard segítségével történhet.

A Divi automatikus telepítése a Divi Hosting segítségével

A Divi használatának megkezdésének legegyszerűbb módja a Divi Hosting. A Divi Hosting szolgáltatással a Divi automatikusan telepítésre kerül és aktiválódik az Ön licenckulcsával. Ezenkívül élvezheti a gyors WordPress tárhely előnyeit, amely a Divi minden követelményének megfelel! Ha már van webhelye és gazdagépe, kövesse az alábbi utasításokat a Divi manuális telepítéséhez a WordPress irányítópulton keresztül.

Töltse le a témát

Ebben az oktatóanyagban a témáját a WordPress irányítópultjának Feltöltés funkciójával telepítjük. Mielőtt feltölthetné a témát, először le kell töltenie a tagok területéről. Jelentkezzen be fiókjába , majd keresse meg a „Divi” témát a Letöltések lapon. Kattintson a „letöltés” ​​gombra a tömörített témamappa letöltéséhez.

install divi 1 2 Divi sablon telepítése WordPress esetén

A téma telepítése a WordPress vezérlőpultján

A téma feltöltéséhez először be kell jelentkeznie a WordPress irányítópultjára. Miután bejelentkezett, kattintson a Megjelenések > Témák fülre a témák oldalának megnyitásához. Kattintson az „Új hozzáadása” gombra a képernyő tetején.

2install 2 Divi sablon telepítése WordPress esetén
A következő képernyőn kattintson a „Téma feltöltése” gombra az oldal tetején. Ezzel egy új oldalra jut, amelyen egy feltöltési link található. Kattintson a „Fájl kiválasztása” gombra, hogy megnyissa a számítógépen való böngészéshez szükséges ablakot. Keresse meg a Divi.zip fájlt, amelyet éppen letöltött a tagok területéről, és jelölje ki.
3install 3 Divi sablon telepítése WordPress esetén
A fájl kiválasztása után az ablak bezárul. Kattintson a „Telepítés most” gombra a téma telepítéséhez. Az oldal újra betöltődik, és a téma teljes feltöltése után megjelenik a „Téma aktiválása” link. Kattintson erre a témára a téma aktiválásához és a telepítés befejezéséhez.
4install 4 Divi sablon telepítése WordPress esetén
Végül megjelenik a Divi téma aktiválva a témakonzolon.
Add New Theme WordPress 6 Divi sablon telepítése WordPress esetén
Gratulálunk! Sikeresen telepítette a Divi témát a WordPress webhelyére. Most, hogy a téma telepítve és aktiválva van, a webhely eleje az alapértelmezett Divi-kijelzőt fogja mutatni.
Divi Set Up and Installed on WordPress Divi sablon telepítése WordPress esetén
A Divi téma elkészültével elkezdheti építeni első Divi webhelyét, azonban van egy fontos lépés, amelyet meg kell tennie, mielőtt belemerül.

A webhely elkészítése előtt célszerű létrehozni és telepíteni egy Divi gyermektémát .

A gyermektémák csínját-bínját megérteni kezdetben kissé zavaró lehet, de idővel ez természetessé válik. Tudd, hogy valóban érdemes foglalkozni vele, mert rendkívüli mértékben segíti a webtervezési és -fejlesztési folyamatokat.