A 12 legjobb Divi Child téma 2024-ben (áttekintés)

A Divi gyermektémák olyan előre megtervezett elrendezés-gyűjtemények, amelyeket közvetlenül a Divi keretrendszerben használhat fel a webhelyének tervezési folyamatának megkezdéséhez. Számos gyermektémát közvetlenül „a dobozból” használhat, amelyek egy teljesen kialakított webhelyet kínálnak, csupán a tartalom cseréjével a sajátjára. A Divi piactér számos különböző stílusban kínál gyermektémákat, amelyek szinte minden típusú webhelyhez illenek, az üzleti webhelyektől a művészportfóliókig, az e-kereskedelmi oldalakig és még tovább.

A gyermektéma lehet a tökéletes megoldás, ha el szeretné kerülni, hogy a semmiből építse fel webhelyét, de továbbra is szeretné használni a Divi Builder előnyeit. Ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk a piacon elérhető 12 legjobb Divi gyermektémát.

Mi az a Divi Child téma?

A Divi gyermektémák a Divi Builderrel készített egyedi oldal- és elrendezésgyűjtemények, amelyek könnyen implementálhatók a Divi webhelyén. Ezek a témák a Divi keretrendszerrel épülnek, így testreszabhatja őket a vizuális szerkesztőfelület és a Divi beépített tervezési lehetőségeinek segítségével. Néhány gyermektéma a WooCommerce-szel is integrálható az e-kereskedelmi funkciókhoz, és teljesen megtervezett oldalakat kínál ezekhez. Mások speciális funkciókkal bővítik a Divi képességeit, mint például előugró menük, tartalomváltók és egyedi kódokkal készült stílusok.

12 legjobb Divi Child téma 2024-ben

Íme néhány a jelenleg letölthető legjobb Divi gyermektémák közül. A válogatás különféle tervezési stílusokat, iparágakat és funkciókat foglal magában. A listában szereplő témák sorrendje véletlenszerű, és értékelések, vélemények, letöltések, dizájn és funkciók alapján válogattuk össze. Fontos megjegyezni, hogy ez a lista nem teljes, és számos más kiváló lehetőség is elérhető a Divi piactéren.

1. Molti

Sok

Molti egy sokoldalú üzleti gyermektéma, modern, színes dizájnnal. Két kezdőlap-elrendezést és az üzleti webhelyeken elvárható összes szabványos oldalt tartalmaz. Teljesen megtervezett blog- és portfólióoldalakkal rendelkezik. A téma tartalmaz több egyedi dizájnt kártyákhoz, ártáblázatokhoz, ajánlásokhoz, csapatkártyákhoz és laptervekhez. A gyermektéma tartalmaz egy tartalomkapcsolót is, amellyel változtatható a megjelenített tartalom.

Hat különböző fejléc- és lábléc-elrendezés közül választhat, és a téma speciális legördülő menü funkciót is tartalmaz. A Molti által kínált vonzó elrendezések és elemkialakítások széles skáláját kínálja.

A Molti főbb jellemzői:

  • 22+ oldalelrendezés, köztük két kezdőlapváltozat
  • Speciális legördülő menü kialakítása
  • Könnyű importálás demo tartalomhoz
  • Egyszerű színséma változtatás egy kattintással
  • Interaktív elemek, például lebegő effektusok, lapok kialakítása és tartalomváltók

Sok

Legjobb:

A Molti azoknak a felhasználóknak a legjobb, akik jól megtervezett, modern, minőségi témát keresnek. Különféle üzleti weboldalak kiindulópontjaként használható. A Molti könnyen beállítható; egyetlen kattintással importálhatja az összes bemutató tartalmat és elrendezést. Ez nagyszerű alapot biztosít a témának a tartalommal való testreszabásához, és a saját témájának kialakításához. Tartalmazza az összes olyan oldalt, amelyre egy szabványos üzleti webhely elkészítéséhez szüksége van, és a különböző modulok és tervezési elemek segítségével könnyedén összeállíthatja saját elrendezéseit. A téma szerzőjének két változata is van a témából, Sok e-kereskedelem a WooCommerce-t és a Sok LMS futó online tanfolyami webhelyekhez LearnDash, mindkettő hasonló stílusú. A Molti alaposabb megismeréséhez tekintse meg termékismertetőnket itt.

A Molti ideális választás azoknak, akik egy jól megtervezett, modern és minőségi témát keresnek különböző üzleti webhelyek számára. Egyszerűen beállítható, egy kattintással importálható az összes bemutató tartalom és elrendezés. Kiváló alapot nyújt a tartalommal való testreszabáshoz. A Molti tartalmaz minden szükséges oldalt egy standard üzleti webhely elkészítéséhez, és a különféle modulok és tervezési elemek segítségével könnyen összeállíthatóak a saját elrendezések.

A Molti Gyermektéma Előnyei

A Molti ideális választás azok számára, akik egy jól megtervezett, modern és minőségi témát keresnek. Ez különféle üzleti webhelyek számára kínál tökéletes kiindulópontot. A Molti könnyen beállítható; egyetlen kattintással importálhatóak a bemutató tartalmak és elrendezések. Ez remek alapot nyújt a téma tartalmának személyre szabásához és a saját stílusának kialakításához. A Molti tartalmazza azokat az oldalakat, amelyekre egy szabványos üzleti webhely elkészítéséhez szükség van, és a különböző modulok és tervezési elemek segítségével könnyen összeállíthatja a saját elrendezéseit.

A téma szerzője két további változatot is készített a Molti témából: a Molti e-Commerce, amely a WooCommerce-t használja az e-kereskedelmi funkciókhoz, és a Molti LMS, amely a LearnDash-t használja az online tanfolyamokhoz. Mindkét változat hasonló stílusban készült, biztosítva a felhasználóknak konzisztens és vonzó dizájnt.

A Molti További Ismertetéséért

A Molti gyermektéma részletes bemutatásához tekintse meg a termékismertetőnket, ahol további információkat talál a témával kapcsolatban, beleértve annak funkcióit, előnyeit és használati módjait.

Árazás: 25 dollár

Vásárlás

2. DiviCommerce

DiviCommerce

 

A DiviCommerce egy kifejezetten a WooCommerce üzletek számára tervezett Divi gyermektéma. Ez a téma 23 különböző oldalt kínál, beleértve hat féle kezdőlap-változatot, három üzletoldal-változatot, két termékoldal-változatot, két pénztároldal-változatot, öt fejléc-variációt és két lábléc-variációt. A DiviCommerce számos lehetőséget kínál az online áruház elrendezésének és stílusának kialakításához.

Ezenfelül a téma speciális elrendezéseket is tartalmaz olyan oldalakhoz, mint a ‘Rólunk’, a ‘Kapcsolatfelvétel’, a blog és mások. Mivel ez a téma az e-kereskedelmi üzletek igényeire lett szabva, több üzletspecifikus funkciót is magában foglal. Ide tartozik a speciális termékszűrés, a kihúzható kosár, a fejlett termékkeresés és a felugró ablakok.

A DiviCommerce dizájnja tiszta és modern, piros és fekete kiemelő színekkel, valamint nagy képekkel, amelyek tökéletesen alkalmasak a termékek bemutatására.

A DiviCommerce főbb jellemzői:

  • WooCommerce integráció
  • 23 oldal, beleértve a kezdőlap, az üzletoldalak, a fejlécek és a láblécek számos változatát
  • Oldalsó kosár
  • Speciális termékszűrők
  • Mobilbarát bolt és szűrőkialakítás

DiviCommerce

Legjobb:

A DiviCommerce kiváló lehetőség minden WooCommerce-t futtató e-kereskedelmi webhely számára. A gyermektéma minden olyan funkciót és oldalt tartalmaz, amely egy sikeres online áruház létrehozásához szükséges. Számos funkciót tartalmaz, például oldalsó kinyíló kosarat és jól megtervezett termékszűrőket, amelyek javítják a látogatók vásárlási élményét. A kialakítás egyszerű és sokoldalú, és szinte bármilyen típusú üzletben használható. Mivel a Divi-vel készült, könnyedén testreszabhatja a témában szereplő bármely dizájnelemet, hogy stílusát átitassa. Ha közelebbről meg szeretné tekinteni a témában szereplő oldalakat és funkciókat, Tekintse meg termékismertetőnket a DiviCommerce oldalon.

Árazás: 25 dollár

A DiviCommerce-t vásárlása

3. Phoenix Super téma

Főnix

Főnix szuper téma több mint 100 teljesen különálló stílusos szakaszok gyűjteménye, amelyek segítségével elkészítheti saját oldalelrendezését. Minden rész modern, letisztult stílusban készült, fekete-fehér színsémával és gyönyörű tipográfiával, és könnyen személyre szabható saját képeivel és tartalmaival. Minden rész kategorizálva van, és hozzáadódik a Divi Library-hez a könnyebb használat érdekében. A gyermek téma számos különböző szakasztervet tartalmaz. Ide tartoznak a hero szakaszok, cselekvésre ösztönzések, funkciók, képek, vélemények, csapattagok, feliratkozások, blogbejegyzések stb. A témához néhány stílusos modul is tartozik, beleértve a szöveget, gombokat, számlálókat, kapcsolókat és egyebeket. Ezenkívül néhány iparág-specifikus elrendezést összeállítottak a téma szakasz- és modulelrendezéseivel. A kezdőlap elrendezésének elkészítésekor ezeket előnyben részesítheti.

A Phoenix Super Theme főbb jellemzői:

  • Több mint 100 teljesen stílusos modul- és szakaszterv, amelyek kombinálásával teljesen egyedi oldalelrendezést hozhat létre
  • Modern, letisztult stílus merész tipográfiával és nagy képekkel
  • A modul- és szekciótervekkel 8 főoldali elrendezés készült

Főnix

Legjobb benne:

Brosúraoldalak, szolgáltatásalapú vállalkozások és személyes webhelyek készítésére igazán alkalmas. A Phoenix Super Theme egyedülálló abban a tekintetben, hogy előre beépített modulokból és szakaszelrendezésekből áll, amelyek segítségével összeállíthatja saját oldalterveit. A téma egy maroknyi iparág-specifikus kezdőlap-elrendezést is tartalmaz, amelyek a témában szereplő egyes szakasztervekkel készültek. Ha nyitott a barkácsolásra a webhely oldalainak összeállítása érdekében, de ki szeretné hagyni az egyes szakaszok tervezésének lépéseit, a Phoenix Super Theme kiváló megoldás lehet az Ön számára.

Árazás: 99 dollár

A Phonix Super téma vásárlása

4. Divi SEO Ügynökség téma

Divi SEO Ügynökség téma

Divi SEO Ügynökség téma egy színes gyermektéma, amely az ügynökségek és az online szolgáltatók webhelyeit szem előtt tartva készült. 4 kezdőlap-elrendezéssel és több mint 30 belső oldalelrendezéssel érkezik, beleértve a 3 szolgáltatási oldalelrendezést, a blog- és portfólióelrendezéseket, valamint sok más oldalt, amelyeket egy tipikus ügynökségi webhelyen látni lehet. A téma 5 fejléc- és 3 láblécvariációt is tartalmaz. A dizájn számos ikont, illusztrációt, színátmenetet és interaktív lebegő effektust tartalmaz, amelyek lebilincselő, jól megtervezett elrendezésben jelenítik meg az információkat. Az összes bemutató tartalmat egyetlen kattintással importálhatja, és azonnal lehetséges a témához tartozó a színek és az előtöltő stílusának módosítása. A téma egyedi eleme egy oldalsáv, amely akkor nyílik meg, ha a fejléc menüikonját kiválasztja. Az oldalsáv szöveget, elérhetőségi adatokat és közösségi média ikonokat tartalmaz.

A Divi SEO Ügynökség téma főbb jellemzői:

  • 4 főoldalterv és 30+ belső oldalterv
  • Egykattintásos importálás a demótartalomhoz
  • Illusztrációt igénylő kivitel
  • Elérhetőségi adatokat tartalmazó oldalsáv

Divi SEO Ügynökség téma

Legjobb:

SEO és marketing ügynökségek, online szolgáltatók és egyéb online vállalkozások számára ajánlott. Ez a téma kifejezetten az ügynökségi webhelyeket szem előtt tartva készült, és magában foglalja az összes oldalt és szakaszt, amelyre szüksége lehet szolgáltatásai népszerűsítéséhez, munkájának megosztásához valamint a potenciális ügyfelekkel való kapcsolatfelvételhez. További részletekért tekintse meg oldalunkat a Divi SEO Ügynökség téma részletes áttekintésért..

Árazás: 29,99 dollár

Vásárlás

5. Divi Artist téma (e-kereskedelem)

Divi Artist téma (e-kereskedelem)

Divi Artist Téma (E-kereskedelem): Egy Elegáns Gyermektéma Művészek és Tervezők Számára

A Divi Artist téma egy elegáns, modern gyermektéma, amely kifejezetten művészek és tervezők számára lett kialakítva. A téma integrálva van a WooCommerce szolgáltatással, lehetővé téve a művészek számára, hogy könnyedén létrehozzanak egy online áruházat munkáik bemutatására és értékesítésére. A Divi Artist téma két üzletoldal-lehetőséget, valamint az összes többi szükséges e-kereskedelmi oldalt kínál. Emellett öt különböző portfólióoldal-elrendezést, két blogoldal-változatot, két ‘Rólam’ oldalváltozatot és egy kapcsolatfelvételi oldalt tartalmaz.

A téma dizájnja egyedi menüt kínál, ami a bal oldalon van rögzítve, és nagyméretű képeket használ az oldalakon. Ezek a képek ideálisak a művészek számára, akik szeretnék, hogy munkájuk kiemelkedjen a webhelyükön. A design alapvetően egyszerű fekete-fehér színsémában készült, hangsúlyos színnel, amely könnyen változtatható a téma-testreszabóban. A téma továbbá szemet gyönyörködtető mozgást, lebegési effektusokat és parallaxis hatásokat tartalmaz, amelyek magával ragadó élményt nyújtanak a felhasználóknak.

A Divi Artist téma főbb jellemzői (e-kereskedelem):

  • 18+ oldal, több változat közül választhat
  • WooCommerce integráció
  • Különféle portfólió-elrendezések
  • Erős képalkotás, amely ideális munkája bemutatásához

Divi Artist téma (e-kereskedelem)

Ideális Választás Művészeknek, Tervezőknek és Kreatív Szakembereknek

Művészek, tervezők és kreatív szakemberek számára, akik szeretnék bemutatni munkájukat és eladni termékeiket az interneten, ez a téma kiváló megoldás lehet. Ha Ön olyan modern dizájnstílusú portfóliówebhelyet keres, amely előtérbe helyezi a művészetét és biztosítja, hogy az a figyelem középpontjába kerüljön, akkor ez a téma ideális választás Önnek.

A téma könnyen beállítható és tökéletes választás a művei bemutatásához. Az elrendezések sokszínűsége és a WooCommerce integráció lehetővé teszi, hogy egyszerűen eladja műalkotásait. Ez a platform remek lehetőséget nyújt a művészeknek és tervezőknek, hogy bővítsék vállalkozásukat, bemutassák tehetségüket és elérjék a nagyközönséget.

Árazás: 45 dollár

Divi Artist téma letöltése (e-kereskedelem)

6. Az Eventin

esemény

Eventin: Egy Rendezvény- és Konferencia-Gyermektéma a Divi Számára

Az „Eventin” egy gyermektéma a Divi keretrendszerhez, amely kifejezetten rendezvények és konferenciák számára lett kialakítva. Ez a téma integrálva van a WooCommerce Event Manager szolgáltatással, amely eseménykezelést, naptárfunkciót, jegyértékesítést és regisztrációs lehetőséget biztosít a webhelyen. A gyermektéma hét új Divi Builder modullal érkezik, amelyek lehetővé teszik az eseménynaptárak, programok, előadók és egyéb tartalmak megjelenítését és testreszabását a Divi tervezési beállításaival.

Az „Eventin” gyermektéma hat különböző kezdőlap-kialakítást kínál, amelyek a különböző rendezvénytípusokra összpontosítanak, mint például üzleti események, marketing rendezvények, zenei fesztiválok, virtuális események és egyebek. A téma számos különböző eseményoldalt is tartalmaz, többek között az események elrendezéseit, a programokat, az előadókat, a jegyvásárlás lehetőségét és egyebeket. Emellett számos szabványos oldal is része a témának, mint például a ‘Rólunk’, GYIK, ‘Kapcsolatfelvétel’, ‘Szponzorok’, ‘Hírek’ és mások.

Az „Eventin”designja merész és színes, nagyméretű képeket, grafikákat és színátmeneteket használ az oldalakon, hogy látványos és magával ragadó felületet biztosítson.

Az Eventin főbb jellemzői:

  • Integráció a WooCommerce Event Manager szolgáltatással az eseménykezelési, jegyértékesítési és regisztrációs funkciók biztosításához
  • Változatos kezdőlap-kialakítás, különböző témák közül választhat
  • Teljesen megtervezett eseményoldal-elrendezések
  • Merész, színes és lenyűgöző dizájn

esemény

Legjobb:

Rendezvényszervezők, konferenciák, fesztiválok, ügynökségek, marketingesek, közösségi csoportok stb részére ajánlott. Az Eventin biztosítja az oldalelrendezéseket és az események népszerűsítéséhez szükséges funkciókat. Lehetővé teszi a regisztrációk összegyűjtését vagy a jegyek eladását, valamint olyan részletek megosztását, mint a menetrend, előadók és szponzorok. Ez a gyermektéma kiváló lehetőség, ha rendezvényt hirdet, és webhelyre van szüksége. Lehetővé teszi, hogy gyorsan üzembe helyezze webhelyét, és elkezdhesse az esemény népszerűsítését és a résztvevők regisztrációjának elfogadását.

Árazás: 49 dollár

Szerezd meg az Eventin gyermektémát

7. Milly Child téma

Milly

Milly: Letisztult, Minimalista Gyermektéma Digitális Vállalkozóknak a Divi Keretrendszerben

A Milly egy letisztult, minimalista Divi gyermektéma, amely kifejezetten digitális vállalkozók számára lett kialakítva. Integrálódik a WooCommerce szolgáltatással, és három marketingkészlettel rendelkezik, amelyek segítik a különböző értékesítési csatornákra optimalizált oldalak kialakítását, így könnyebbé téve a szolgáltatások és termékek értékesítését. A téma öt különböző kezdőlap-elrendezést, 35 oldalelrendezést (beleértve a blog- és portfólióelrendezéseket), 70 szakaszelrendezést és 30 előre beállított modult kínál. A Milly számos mintát kínál, amelyek inspirálóak lehetnek és segíthetnek a felhasználónak saját egyedi webhelyének megtervezésében.

A Milly elegáns dizájnja jellemzően sok fehér teret, lenyűgöző elrendezéseket, szép tipográfiát és hangsúlyos színeket tartalmaz. Ezek a design elemek könnyen módosíthatók a téma beállításaival. A téma néhány érdekes funkciót is kínál, például lehetőséget biztosít bármely szakasz felugró ablakként történő használatára. Továbbá, lehetővé teszi az egyéni csúszkák készítését bármely Divi modullal, valamint számos egyéni előtöltő közül választhat a webhelyhez.

A Milly Child téma főbb jellemzői

  • 35 oldalas elrendezés, beleértve az üzlet oldalait és az értékesítési tölcsér oldalait
  • WooCommerce integráció
  • Marketingkészletek, beleértve a webináriumokhoz, kihívásokhoz és listaépítő értékesítési csatornákhoz tervezett céloldalakat és belső oldalakat
  • Hozzon létre előugró ablakokat bármely Divi szakaszból
  • Hozzon létre csúszkákat bármely Divi modulból
  • 1-kattintásos bemutató telepítés

Milly

Legjobb:

A Milly Child Theme kiválóan alkalmas digitális vállalkozók, online szolgáltatók, ügynökségek, szabadúszók és olyan vállalkozások számára, akik szolgáltatási oldalakkal, vevő mágnesekkel és értékesítési tölcsérekkel szeretnének bővíteni digitális elérésüket. A WooCommerce-szel való integráció lehetővé teszi, hogy termékeket és szolgáltatásokat értékesítsen webhelyén keresztül. Az oldalak úgy vannak kialakítva, hogy eligazítsák a felhasználókat a cselekvéshez, például a levelezési listára való feliratkozáshoz, termékvásárláshoz vagy tanácsadás lefoglalásához. Ha többet szeretne megtudni Millyről, tekintse meg termékismertetőnket.

Árazás: 97 dollár

Milly megvásárlása

8. Divi Ultimate All-In-One gyermektéma

Divi Ultimate All-In-One gyermektéma

Divi Ultimate All-In-One: Többcélú, Sokoldalú Gyermektéma

A Divi Ultimate All-In-One egy többcélú, sokoldalú gyermektéma, amely alkalmas különféle típusú vállalkozások webhelyeinek létrehozására. A téma négy különböző változatot kínál: egy általános üzleti témát két oldallal, egy szállodai témát öt oldallal – beleértve a szobák áttekintő oldalát és az egyes szobák részletező oldalait, egy öt oldalas ügynökségi témát, valamint egy online áruház témát, amely integrálva van a WooCommerce-szel és szükséges boltoldalakkal.

Ezenfelül a téma tartalmaz egy tanácsadó ügynökség céloldalának elrendezését, hat különböző fejléc- és lábléc-elrendezést, valamint több mint 100 tervezett elemet, amelyek segítségével egyedi elrendezéseket hozhat létre. A stílusok és funkciók széles skálája, beleértve az e-kereskedelmi integrációt, ezt a témát szinte mindenféle webhelyprojekthez ideális választássá teszi.

A Divi Ultimate All-In-One gyermektéma főbb jellemzői:

  • 4 különböző téma különböző alkalmazásokhoz
  • 100+ előre megtervezett elem, amelyek segítségével saját terveket készíthet
  • E-kereskedelmi integráció a WooCommerce szolgáltatással

Divi Ultimate All-In-One gyermektéma

Legjobb:

Tervezők, akik különböző iparágakban, szállodaüzemeltetőkben, ügynökségekben, tanácsadókban, online áruházakban és más online vállalkozásokban keresnek elrendezéseket. Ez a téma sokoldalú, és bármelyik elrendezést felhasználhatja és kombinálhatja, hogy mindenféle webhelytervet készítsen vállalkozása, szolgáltatásai és termékei népszerűsítésére.

Árazás: 19,99 USD

Szerezze be a Divi Ultimate All-In-One gyermektémát

9. Lulo többcélú téma

Lulo

Lulo egy modern, minimalista gyerektéma fekete-fehér dizájnnal. 6 különböző kezdőlap-elrendezést és több mint 60 oldalelrendezést tartalmaz, köztük számos változatot különböző kialakítással. A téma támogatja a WooCommerce-t, és számos bolti oldalt is tartalmaz. Az oldalterveken kívül több mint 50 modulterv és 85+ tervezett rész található, amelyeket beépíthet saját elrendezéseibe. Ezenkívül 8 fejléc és 8 lábléc közül választhat. A dizájn sok szóközt és elegáns tipográfiát tartalmaz, amely modern hangulatot kölcsönöz.

A Lulo többcélú téma főbb jellemzői:

  • 60+ oldalelrendezés, 50+ modulterv és 85+ szakaszterv
  • WooCommerce integráció
  • Modern és minimalista elrendezések
  • Demoimportálás egy kattintással

Lulo

Legjobb:

A Lulo Multipurpose Theme sokoldalú, és számos webhelyen használható, beleértve az online boltokat, üzleti webhelyeket, portfólió webhelyeket és online szolgáltatókat. Ha letisztult és egyszerű témát keres szolgáltatásai vagy termékei népszerűsítéséhez, ez jó választás lehet.

Árazás: 85 dollár

Szerezze be a Lulo többcélú témát

10. Tribe coaching és online tanfolyam gyermektéma

Törzs

TRIBE egy stílusos Divi gyermek téma coaching és online kurzusos oktatási weboldalakhoz. A téma integrációkat kínál a WooCommerce és LifterLMS az online áruház vagy tanfolyami lehetőségekhez, és teljesen stílusos bolt- és tanfolyamoldalakat tartalmaz. Ebben a témában 20 oldalelrendezés található, valamint 3 különböző fejlécstílus. A téma fehér és világosbarna színsémát használ serif és sans-serif betűtípusok kombinációjával a fejlécekhez és a törzsszöveghez, valamint egy script betűtípust az ékezetes szöveghez. Sok elrendezés tartalmaz irányított másolási utasításokat, amelyek javaslatokat adnak az egyes szakaszokba beillesztendő tartalom típusára vonatkozóan, hasznosak lehetnek, ha saját tartalmat ír, és meg akarja győződni arról, hogy az jól illeszkedik az oldalak kialakításához.

A tribe coaching és az online kurzus gyermektéma főbb jellemzői:

  • LifterLMS integráció és teljesen megtervezett kurzusoldalak
  • WooCommerce integráció és teljesen megtervezett üzletoldalak
  • 20 oldalas elrendezés
  • Irányított másolási utasítások

Törzs

Legjobb:

Coach-ok, kurzuskészítők és vállalkozók, akik termékeiket, szolgáltatásaikat vagy oktatási anyagaikat szeretnék eladni. Ez a téma magában foglalja az összes olyan oldalt, amelyre szüksége van az online tanfolyamok létrehozásához, a termékek értékesítéséhez, a szolgáltatások piacra viteléhez és az értékesítési csatornák népszerűsítéséhez. Az elrendezések úgy vannak felépítve, hogy a felhasználókat a kívánt művelethez irányítsák, és az egyes oldalakon található másolási utasítások segíthetnek létrehozni saját tartalmat, amely pontosan illeszkedik a tervekbe.

Árazás: 165 dollár

Tribe Coaching és online tanfolyam gyermek téma

11. Divi vízvezeték-szerelő

Divi vízvezeték-szerelő

Divi vízvezeték-szerelő gyermektéma a szolgáltatóiparban működő vállalkozások számára, például vízvezeték-szerelők, vállalkozók, építők, tájépítők és egyebek számára. Ez egy sokoldalú téma, amely ideális azoknak a vállalkozásoknak, amelyek szeretnék bemutatni szakértelmüket, hirdetni szolgáltatásaikat és szeretnék megragadni a potenciális ügyfeleket. A téma a következő oldalakat tartalmazza: kezdőlap, névjegy, kapcsolatfelvétel, blog, blogbejegyzés, szolgáltatások, egyetlen szolgáltatás és galéria. A téma narancssárga és fehér színsémát használ, és egyéni fejlécet és láblécet tartalmaz, amelyek kiemelik a lényeges információkat, például az elérhetőségeket.

A Divi Plumber főbb jellemzői:

  • 8 teljesen megtervezett oldal
  • Lead generálás űrlap a kezdőlapon
  • Egy kattintásos demo elrendezés telepítés

Divi vízvezeték-szerelő

Legjobb:

Vállalkozók, vízvezeték-szerelők, építtetők, tájépítők és egyéb szolgáltatók. Ha egy egyszerű gyermektémát keres, amely ezekre az iparágakra van optimalizálva, és olyan funkciókat tartalmaz, mint a kezdőlap lead generáló űrlapja, valamint a fejlécben a kapcsolatfelvételi adatok, ez kiváló lehetőség lehet az Ön számára.

Árazás: 49 dollár

Szerezze be a Divi Plumber témát

12. Flexile – Többcélú gyermektéma

Rugalmas

A flexile egy többcélú téma a Divi számára, amely több mint 20 főoldal-elrendezést és 15 nyitóoldal-elrendezést tartalmaz különböző iparágakhoz és felhasználási esetekhez. A Flexile a WooCommerce és LearnDash Az LMS készen áll, és számos bolti és tanfolyami oldalt tartalmaz többféle változatban. Ezenkívül több mint 25 belső oldalelrendezést, 20 blog- és bejegyzéselrendezést, valamint 70 különböző fejlécet és láblécet tartalmaz, amelyek közül választhat. Az oldalelrendezéseken kívül a téma számos szakaszelrendezést tartalmaz a CTA-k, a hősszekciók, a szolgáltatások, a csapatrészek és egyebek számára, amelyeket kombinálhat és felhasználhat saját oldalelrendezések létrehozására. A terv különböző elemeit kombinálhatja, és egyéni elrendezéseket hozhat létre. Ez nagy rugalmasságot biztosít a webhely végső kialakításában.

A Flexile – Többcélú gyermektéma főbb jellemzői:

  • 250+ Divi könyvtári elem és sablon, köztük 20+ kezdőlap-elrendezés, 15 céloldal-elrendezés, 25+ belső oldalelrendezés és még sok más
  • 70 fejléc és lábléc elrendezés
  • Oldalak és szakaszelrendezések széles választéka a különböző iparágakhoz és alkalmazásokhoz
  • WooCommerce integráció
  • LearnDash LMS integráció

Rugalmas

Ideális Tervezőknek és DIY (csináld magad) Webhelykészítőknek

Ez a téma kiváló választás a tervezők számára, akik egy átfogó elrendezés-gyűjteményt keresnek munkájuk alapjául. Emellett tökéletes azoknak a felhasználóknak is, akik saját webhelyüket szeretnék megalkotni a ‘csináld magad’ módszerrel, de előre elkészített elrendezések használatával szeretnének előnyt szerezni. Különösen hasznos lehet azok számára, akik e-kereskedelmi üzleteket vagy online kurzuswebhelyeket szeretnének létrehozni.

A téma egy széleskörű elrendezés-választékot kínál, így valószínűleg találhat olyan elrendezést vagy szakasztervet, amely szinte minden típusú webhelyhez illeszkedik. Ráadásul a téma tartalmazza a WooCommerce és a LearnDash LMS integrációját is, ami ideálissá teszi azok számára, akik termékeket vagy tanfolyamokat kívánnak értékesíteni a webhelyükön keresztül. Ez a téma minden olyan oldalt tartalmaz, amelyekre az egyszerű beállításhoz szükség van.

Árazás: 19 dollár

Get Flexile – többcélú gyermektéma

Mi a legjobb Divi Child téma?

A Divi gyermektémák számos előnnyel rendelkeznek, amelyek különösen hasznosak lehetnek a webhelyfejlesztés és -tervezés során. Íme néhány kulcsfontosságú előny:

  1. Előre Megtervezett Elrendezések: A Divi gyermektémák számos előre megtervezett oldalelrendezést és szakaszt tartalmaznak, amelyek segítenek gyorsan és hatékonyan létrehozni professzionális kinézetű weboldalakat.
  2. Időmegtakarítás: Mivel a gyermektémák már elkészített design elemeket és elrendezéseket tartalmaznak, jelentősen csökkenthetik a webhely létrehozásához szükséges időt.
  3. Testreszabhatóság: Bár a gyermektémák előre definiált elrendezéseket tartalmaznak, ezeket teljes mértékben testreszabhatja, hogy megfeleljenek az egyedi igényeinek és a márka stílusának.
  4. Funkció Gazdagság: Sok Divi gyermektéma különleges funkciókat és integrációkat kínál, mint például a WooCommerce integráció az e-kereskedelmi képességekhez vagy a LearnDash integráció az online tanfolyamokhoz.
  5. Könnyű Kezelhetőség: A Divi gyermektémák könnyen telepíthetők és kezelhetők, még kezdők számára is, a Divi Builder vizuális szerkesztőfelületével együttműködve.
  6. Támogatás és Frissítések: A gyermektémák gyakran rendelkeznek szakmai támogatással és rendszeres frissítésekkel, biztosítva, hogy a webhely biztonságos és naprakész maradjon.
  7. Egyediség és Kreativitás: A gyermektémák segítségével egyedi weboldalakat hozhat létre, amelyek kiemelkednek a tömegből, miközben a Divi Builder robusztus funkcióit használja.

A Divi gyermektémák ideálisak lehetnek mind azok számára, akik gyorsan, hatékonyan és egyedi módon szeretnék létrehozni a webhelyüket, a kezdő felhasználóktól a haladó tervezőkig.

 

A poszt A 12 legjobb Divi Child téma 2024-ben (áttekintve) először jelent meg Elegantthemes blogján.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://www.elegantthemes.com/blog/divi-resources/best-divi-child-themes

Ez is érdekelheti…