A 6 legjobb Divi Gallery beépülő modul, amellyel lenyűgözheti az oldal látogatóit 2024-ben

Ha Ön Divi felhasználó és szeretné javítani webhelyének vizuális megjelenését, valamint növelni a felhasználók elköteleződését, akkor a megfelelő galériabővítmény kiválasztása kulcsfontosságú. Ebben a cikkben bemutatjuk a legjobb elérhető Divi galéria bővítményeket. Legyen szó akár egy fotós portfóliójáról, akár termékeit népszerűsítő vállalkozásról, ezek a bővítmények garantáltan továbbfejlesztik Divi-alapú webhelyét és lekötik a látogatók figyelmét.

Mi az a Divi Gallery beépülő modul?

A Divi Gallery bővítmény egy olyan bővítmény, amely fejlett médiagaléria funkciókat biztosít a Divi-hez. Ez magában foglalhat többféle oszlopelrendezést, speciális lightboxot, galériaszűrőket, kategóriákat és még sok mást. Ezek az eszközök népszerűek a művészek, szabadúszók és ügynökségek körében, akik kreatív módszereket keresnek munkájuk bemutatására. A termékekhez és szolgáltatásokhoz kapcsolódó képek megjelenítésében is rendkívül hatékonyak lehetnek.

A 6 legjobb Divi Gallery beépülő modul 2024-ben

A listán szereplő bővítmények mindegyike a saját Divi piacterünkről származik. Ez elengedhetetlen a minőség és megbízhatóság szempontjából, mivel piacterünkön csak azok a termékek jelennek meg, amelyek átmentek a szigorú minőségbiztosítási felülvizsgálaton. Ez biztosítja, hogy bátran ajánlhassuk ezeket a bővítményeket. Egységes mérőszámokat is biztosítunk, hogy kiválaszthassuk a „legjobb” harmadik féltől származó Divi termékeket. A Divi Gallery bővítményeit a vásárlások száma, a legmagasabb átlagos csillagos értékelések és a pozitív közösségi vélemények alapján választottuk ki.

1. Divi Masonry Galéria

A legjobb Divi Gallery beépülő modulok - Divi Masonry Gallery kiemelt kép.

Divi Kőműves Galéria egy olyan eszköz, amellyel a felhasználók egyetlen oldalon zökkenőmentesen keverhetik az álló és fekvő képeket. A folyamat egyszerű – válassza ki a képeket, döntse el a megjelenítési oszlopok számát, és állítsa be a képek közötti távolságot ízlése szerint. Egy további kiemelkedő funkció a modális felugró ablak, amely engedélyezése esetén a kép teljes méretű változatát jeleníti meg a kiválasztáskor.

A Divi Masonry Gallery egy kiváló eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen oldalon zökkenőmentesen keverjék az álló és fekvő képeket. A folyamat rendkívül egyszerű: csak válassza ki a képeket, döntse el a megjelenítési oszlopok számát, és állítsa be a képek közötti távolságot ízlése szerint. Egy további kiemelkedő funkció a modális felugró ablak, amely, ha engedélyezve van, a kép teljes méretű változatát mutatja a kiválasztáskor.

A Divi Masonry Gallery főbb jellemzői:

  • Akár 10 oszlop beállításának lehetősége.
  • Kategóriák és szűrők a felhasználóbarát galériaszervezéshez.
  • Felugró ablak és átvilágítódoboz funkció a zavaró képmegtekintéshez.

divi masonry gallery 2 A 6 legjobb Divi Gallery beépülő modul, amellyel lenyűgözheti az oldal látogatóit 2024-ben

Összefoglalva, a Divi Masonry Gallery kényelmes módot kínál lépcsőzetes rácsos képgalériák létrehozására, amelyek modern megjelenést kölcsönöznek bármely weboldalnak.

Ajánlott:

Amennyiben egy egyszerű, megbízható és magas minősítésű galériabővítményt keres a Divi számára, a Divi Masonry Gallery a tökéletes választás. A felhasználói visszajelzések alapján ez a bővítmény „csak működik”, és a támogatás is kiváló, ha szükség van rá.

Árazás: 25 dollár évente

Szerezze be a Divi Masonry Gallery-t

2. Divi Gallery Extended

A legjobb Divi Gallery beépülő modulok - Divi Gallery Bővített szekció kiemelt kép.

A Divi Gallery Extended, amelyet a Divi Supreme fejlesztett, egy robosztus megoldást kínál falazott képgalériák létrehozására és testreszabására a webhelyén. Ez a felhasználóbarát bővítmény két különálló modult kínál: a Masonry Gallery és a Dynamic Masonry Gallery, amelyek mindegyike egyedi funkciókkal rendelkezik. A Divi Gallery Extended segítségével szűrhető galériákat hozhat létre, képeket linkelhet adott URL-ekhez, képeket jeleníthet meg egy csúszkával átvilágítódobozban, és lapozhatja a galériáit az egyszerűbb felhasználói élmény érdekében. Legyen szó egy portfólióról, termékkatalógusról vagy fotógyűjteményről, a Divi Gallery Extended továbbfejlesztett vezérlést és testreszabást kínál, így értékes kiegészítője bármely Divi-alapú webhelynek.

A Divi Gallery Extended főbb jellemzői:

  • A dinamikus galériák feltöltése képkategóriák hozzárendelésével történik.
  • Egyéni URL-célhelyek arra az esetre, ha valaki egy képre kattint a galérianézetben.
  • Tömeges szerkesztés a nagy médiakönyvtárak gyors kezeléséhez.
  • Akár tizenöt galériarovat!

divi gallery extended 2 A 6 legjobb Divi Gallery beépülő modul, amellyel lenyűgözheti az oldal látogatóit 2024-ben

A Divi Gallery Extended két falazott galériamodulja rugalmas megjelenítést biztosít, és dinamikus tartalommal ruházza fel webhelye bármely galériáját.

Ajánlott:

Amennyiben szeretné kihasználni a dinamikus tartalom erejét webgalériáiban, a Divi Gallery Extended kiemelkedik a tömegből. A felhasználók dicsérik az intuitív felhasználói felületet, a könnyű használhatóságot és a kiváló ügyfélszolgálatot.

Árazás: 19 dollár évente

Bővítse ki a Divi Gallery-t

3. Divi Elastic Gallery

A legjobb Divi Gallery beépülő modulok - Divi Elastic Gallery szekcióban kiemelt kép.

A Divi Elastic Gallery plugin egy dinamikus eszköz, amely a webhelyek fejlesztésére lett tervezve azzal, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára lenyűgöző képgalériák létrehozását és testreszabását. Folyékony stílusa zökkenőmentesen alkalmazkodik minden képernyőmérethez, optimális megjelenítést biztosítva minden eszközön. A plugin lenyűgöző hover effektusokat és animációkat kínál, amelyek lekötik a látogatók figyelmét, valamint azt a hozzáadott funkciót, hogy minden egyes képet egyéni URL-hez kapcsol. Tartalmaz egy kategóriaszűrőt is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a hozzárendelt kategóriák alapján könnyen rendezzék és jelenítsék meg a képeket. Ez a plugin az egyszerű használatot hatékony funkciókkal ötvözi, így kiváló kiegészítője bármely Divi webhelynek.

A Divi Elastic Gallery főbb jellemzői:

  • Folyékony stílus, amely zökkenőmentesen alkalmazkodik bármilyen képernyőmérethez.
  • További lebegő effektusok és animációk.
  • Kategóriák és szűrők a felhasználóbarát képböngészéshez.

divi elastic gallery 2 A 6 legjobb Divi Gallery beépülő modul, amellyel lenyűgözheti az oldal látogatóit 2024-ben

A Divi Elastic Gallery gördülékeny stílusai és a képek közötti térköz beállításának képessége biztosítja, hogy minden eszközméreten letisztult és elegáns galériák jelenjenek meg.

Ajánlott:

A Divi Elastic Gallery tökéletes választás azok számára, akik nagy hangsúlyt fektetnek a mobil elköteleződésre.

Árazás: 25 dollár évente

Szerezze be a Divi Elastic Gallery-t

4. Divi Pro Gallery

A legjobb Divi Gallery beépülő modulok – A Divi Pro Gallery szekcióban kiemelt kép

A Divi Pro Gallery plugin egy robusztus eszköz, amelyet a Divi webhelyek vizuális vonzerejének átalakítására terveztek a sokoldalú galérialehetőségeivel. Négy jellegzetes galériastílussal büszkélkedik: Rács, Masonry, Carousel és Highlight, amelyek mindegyike egyedülállóan javítja a webhely esztétikáját. Ez a plugin könnyed élményt kínál a vizuális tartalom megjelenítéséhez, így tökéletes választás fotósok, tervezők, művészek és vállalkozások számára.

A Divi Pro Gallery főbb jellemzői:

  • Körhintagalériák, amelyek egyedi stílust és mozgást adnak a képgyűjteményekhez.
  • A kiemelő galériák lehetővé teszik a képek kiemelését a galérián belül, ha több helyet jelölnek ki nekik az elrendezésben.
  • A Mason galériák gyönyörű aszimmetrikus dizájnelemet biztosítanak bármely oldalnak.

divi pro gallery 2 1 A 6 legjobb Divi Gallery beépülő modul, amellyel lenyűgözheti az oldal látogatóit 2024-ben

A Carousel és a Highlight galériatípusok két egyedi módot kínálnak a felhasználóknak a képeik megjelenítésére. Ezek a lehetőségek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a tartalmak kitűnjenek a tömegből.

Ajánlott:

Mindenki számára, aki többféle galériatípust keres a szokásos egységes rács- vagy falazott elrendezésekhez képest.

Árazás: 25 dollár évente

Szerezze be a Divi Pro galériát

5. Divi Video Gallery

A legjobb Divi Gallery beépülő modulok – A Divi Video Gallery szekcióban kiemelt kép

A Divi Video Gallery bővítmény egy dinamikus kiegészítő minden WordPress-webhely számára, amely a vizuális történetmesélés javítására törekszik. Ez a bővítmény lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen integrálják és megjelenítsék videóikat számos vonzó elrendezésben. A bővítmény sokoldalúsága különféle alkalmazásokra teszi alkalmasá, legyen szó lenyűgöző videóportfóliók létrehozásáról vagy vállalkozások számára lebilincselő multimédiás tartalmak megosztásáról.

A Divi Video Gallery főbb jellemzői:

  • Rács, körhinta, lejátszási lista és csúszkagaléria típusok.
  • Videó átvilágítódoboz, amely megkönnyíti a megtekintést a galériából való kilépés nélkül.
  • A feltöltött mp4, Vimeo és YouTube videók hozzáadása ugyanabba a galériába.

divi video gallery 2 A 6 legjobb Divi Gallery beépülő modul, amellyel lenyűgözheti az oldal látogatóit 2024-ben

A videogaléria típusok széles skálája és a több videoforrással való kompatibilitás a Divi Video Gallery-t ideális választássá teszi a Divi alapú videogalériákhoz.

Ajánlott:

Mivel ez az egyetlen videogaléria-bővítmény a listánkon, azoknak, akiknek szükségük van videogalériákra, érdemes kipróbálniuk. Pozitív értékelésekkel, 30 napos pénz-visszafizetési garanciával és saját minőség-ellenőrzési folyamatunkkal nincs mit veszíteniük!

Árazás: 39 dollár évente

Szerezze be a Divi Video Gallery-t

6. Next Masonry Gallery

A legjobb Divi Gallery beépülő modulok – Következő Masonry Gallery szekcióban kiemelt kép

A Next Masonry Gallery bővítmény egy kifinomult eszköz, amelyet a webhelyen lévő képek vizuális megjelenítésének javítására terveztek. Különféle rácsformátumokat kínál a képek megjelenítésére. Funkciói lehetővé teszik az álló és fekvő képek keverékét, az egyedi képlebegtetési effektusokat és az érzékeny kialakítást, ami biztosítja, hogy a galériák minden eszközön jól nézzenek ki.

A Next Masonry Gallery főbb jellemzői:

  • Több mint 60 lebegő effektus, amelyek további interaktivitást adnak galériáinak.
  • Szűrősáv, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kategorizálják képeiket a felhasználóbarát böngészés érdekében.
  • Modális felugró funkció, amely lehetővé teszi a nézők számára, hogy a képeket teljes méretben lássák.

next masonry gallery 2 A 6 legjobb Divi Gallery beépülő modul, amellyel lenyűgözheti az oldal látogatóit 2024-ben

Az a funkció, amely igazán megkülönbözteti a Next Masonry Gallery-t a többitől, a további lebegő effektusok könyvtára. Ezek a tervezési lehetőségek megadják a webdesignereknek azt a változatosságot, amelyre szükségük van ahhoz, hogy galériáik kiemelkedjenek.

Ajánlott:

A Next Masonry Gallery ideális azok számára, akik extra tervezési lehetőségeket keresnek különféle képtartalmakhoz.

Árazás: 16 dollár évente

Get Next Masonry Gallery

A legjobb Divi képgaléria beépülő modulok összehasonlítása

A legjobb Divi Gallery bővítmények összehasonlítása egy olyan feladat, amely figyelembe veszi a vásárlások számát és a pozitív értékeléseket mint fő szempontokat. Ez a megközelítés előnyt jelenthet a régebben elérhető bővítmények számára szemben az újabbakkal, amelyek még nem gyűjthettek elegendő visszajelzést vagy eladást. Tekintettel arra, hogy ez a helyzet egy év alatt jelentősen megváltozhat, fontos, hogy a felhasználók rendszeresen frissítsék információikat és figyelemmel kísérjék az új fejlesztéseket.

Ár-összehasonlítás

Minden bővítmény ára ésszerűnek tűnik, és egy szűk tartományon belül mozog, ami azt jelenti, hogy ha egy adott bővítmény megfelel az Ön igényeinek, akkor az ár valószínűleg nem lesz akadálya a vásárlásnak.

Szolgáltatás-összehasonlítás

Az alapvető funkciók terén minden listán szereplő bővítmény megbízhatónak bizonyul. Az igazi különbségeket a speciális funkciók és egyediségek adják, amelyek néhány bővítményt különösen vonzóvá tesznek bizonyos felhasználói igényekre válaszolva. Különösen a Divi Video Gallery kiemelkedik azáltal, hogy specifikusan videógalériák készítésére szolgál, ami egyedülállóvá teszi a Divi Marketplace kínálatában.

Melyik a legjobb Divi képgaléria bővítmény?

A listánk első két helyezettje, a Divi Masonry Gallery és a Divi Gallery Extended, szoros versenyben állnak egymással, előbbi kis funkcióbeli előnnyel, utóbbi pedig ár előnnyel rendelkezik. A Divi Video Gallery, mint az egyetlen specifikus videogaléria-bővítmény, különleges figyelmet érdemel a videótartalomra összpontosító felhasználók számára. A többi bővítmény egyedi erősségei alapján kell megítélni, figyelembe véve az Ön specifikus igényeit. Összességében a felsorolt Divi galériabővítmények mindegyike kiválóan teljesít majd a megfelelő alkalmazásban.

A cikk eredeti nyelven itt érhető e l: https://www.elegantthemes.com/blog/divi-resources/best-divi-gallery-plugins

Ez is érdekelheti…