Az 5 legjobb Divi beépülő modul, amelyet minden webhelytulajdonosnak használnia kell 2024-ben

Keresed a legjobb Divi beépülő modulok 2024-ben? Ne keress tovább! Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legerősebb, legfelhasználóbarátabb Divi beépülő modulokat, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatja ki Divi webhelyéből. Ezekkel a bővítményekkel növelheti a forgalmat és javíthatja a felhasználók elköteleződését.

5 Divi beépülő modul, amelyet minden webhelytulajdonosnak használnia kell 2024-ben

Maradjon a versenytársai előtt a listánkkal legjobb Divi beépülő modulok 2024-ben! Egy sor hatékony kiegészítést tár fel, amelyek segítségével forgalmat irányíthat webhelyére.

Bloom – Növelje e-mail listáját

Bloom plugin a Divi-hez

A „Bloom” egy kiváló Divi beépülő modul, amely tökéletes választás lehet minden olyan webhely számára, amely 2024-ben e-mail listát szeretne építeni. A modul beépített feliratkozási űrlapokat, gyönyörű sablonokat, valamint több tucat népszerű e-mail szolgáltatóval való integrációs lehetőséget kínál. Emellett testreszabható tartalomtárolókat is biztosít, így a webhely teljesen illeszkedik a felhasználók igényeihez.

A „Bloom” célzott feliratkozási funkciókkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy bizonyos oldalakon vagy bejegyzésekben jelenítsd meg a feliratkozási lehetőséget a látogatóid számára. Ez a megközelítés növelheti a feliratkozások számát, mivel releváns helyeken kínálod a feliratkozást.

Ráadásul a „Bloom” használata egyszerű és integrált a Divi Builderrel, ami azt jelenti, hogy hatékony módszereket hozhatsz létre az e-mail címek gyűjtésére anélkül, hogy elhagynád a megszokott Divi szerkesztői környezetet. Az egyszerű használat és a széleskörű testreszabhatóság révén a „Bloom” segíthet abban, hogy hatékonyabbá és vonzóbbá tegye az e-mail marketing stratégiádat.

Próbálja ki a Bloom bővítményt

Előugró ablakok Divi számára – Készítsen lenyűgöző előugró ablakokat

captures chrome capture 2023 5 26 1 Az 5 legjobb Divi beépülő modul, amelyet minden webhelytulajdonosnak használnia kell 2024-ben

Ha lebilincselő előugró ablakokat és űrlapokat szeretne hozzáadni webhelyéhez, akkor a „Popups for Divi” plugin a Divimode-tól lehet az ideális választás. Ez a bővítmény lehetővé teszi, hogy közvetlenül a WordPress irányítópultján keresztül könnyedén testreszabja, tervezze és hozza létre a gyönyörű felugró űrlapokat.

A „Popups for Divi” elősegíti a konverziók, az elköteleződés és a potenciális ügyfelek számának növekedését. Ez a bővítmény rendkívül speciális, és kifejezetten a WordPress platformra készült, így remekül integrálódik a Divi Builderrel. Használatával nem csak az esztétikai oldal javul, hanem a felhasználói interakciók és a webhely teljesítménye is. A „Popups for Divi” segítségével könnyen létrehozhat hatékony marketing eszközöket, amelyek hozzájárulnak webhelye sikeréhez.

Próbálja ki a Popups For Divi beépülő modult ingyen!

Divi Menu Builder – szabja testre menüit

captures chrome capture 2023 5 26 2 Az 5 legjobb Divi beépülő modul, amelyet minden webhelytulajdonosnak használnia kell 2024-ben

A „Divi Menu Builder” egy ideális bővítmény minden Divi felhasználó számára, aki szeretné testreszabni weboldalának navigációs menüjének megjelenését és hangulatát. Ez a plugin lehetővé teszi, hogy egyedi menüelemeket és gombokat hozzon létre, anélkül hogy bármilyen programozási kódot kellene írnia.

Ezen felül a „Divi Menu Builder” széleskörű lehetőségeket kínál a menük testreszabására, beleértve a nagyméretű menük beállítását, amelyek tartalmazhatnak közösségi média ikonokat, videókat, képeket és egyéb elemeket, mindezt a WordPress testreszabóján keresztül. A plugin segítségével ragadós, azaz az oldal görgetésekor is látható menüket helyezhetsz el az oldal tetején vagy alján, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak weboldalad fontos részeihez.

Továbbá, a „Divi Menu Builder” lehetőséget kínál többoszlopos vagy többsoros legördülő menük létrehozására is, amelyek segítenek maximalizálni az oldal elköteleződését és javítják a felhasználói élményt. Ez a beépülő modul tehát nagyszerű eszköz lehet azoknak, akik a Divi témát használva még inkább ki szeretnék emelni webhelyük egyediségét és professzionalizmusát.

Divi Plus – prémium többcélú beépülő modul a Divi számára

captures chrome capture 2023 5 26 3 Az 5 legjobb Divi beépülő modul, amelyet minden webhelytulajdonosnak használnia kell 2024-ben

A „Divi Plus” egy prémium többcélú bővítmény, amely számos kiemelkedő modult tartalmaz. Ezek az egyedi és hatékony modulok lehetővé teszik különféle weboldal-elemek létrehozását, amelyek jelentősen növelhetik webhelyének funkcionalitását és vizuális megjelenését.

Ez a funkciókban gazdag bővítmény különösen hasznos a felhasználók számára, mivel lehetővé teszi számukra, hogy kódolás nélkül, egyszerűen hozzanak létre egyéni webes elemeket. A „Divi Plus” moduljai rendkívül testreszabhatóak, így a felhasználók teljes mértékben a saját igényeikre szabhatják a weboldalukat, legyen szó akár fejlett tartalommodulokról, kreatív elemekről, vagy interaktív funkciókról.

A „Divi Plus” ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék bővíteni a Divi témában rejlő lehetőségeket, és kiaknázni a webdesign és webfejlesztés terén rejlő kreatív potenciált. Ennek a bővítménynek köszönhetően a Divi felhasználók még többet hozhatnak ki webhelyeikből, anélkül, hogy mélyreható programozási ismeretekre lenne szükségük.

Divi Blog Extras – Legkeresettebb blogbővítmény

captures chrome capture 2023 5 26 4 Az 5 legjobb Divi beépülő modul, amelyet minden webhelytulajdonosnak használnia kell 2024-ben

A „Divi Blog Extras” egy kiváló bővítmény, amely új és izgalmas funkciókat ad hozzá a Divi blogbejegyzés-moduljához. Ez a bővítmény olyan funkciókat tartalmaz, mint a könnyen kezelhető csúszkák, válogatók és körhinták, valamint képeket és értékeléseket tartalmazó szűrők, amelyekkel személyre szabhatja a blogbejegyzéseit. Ezen felül a bővítmény egy egyedi kiemelt kép metadobozt is biztosít a blogbejegyzésekhez, ami tovább növeli a testreszabási lehetőségeket.

A „Divi Blog Extras” emellett speciális stílusbeállításokat is kínál a Divi hangformátumú bejegyzéseihez. Ezek a beállítások lehetővé teszik, hogy a hangformátumú bejegyzések különleges megjelenéssel rendelkezzenek, amelyek még jobban kiemelik a tartalmat.

Ezekkel a funkciókkal a „Divi Blog Extras” segítségével egyszerűen és hatékonyan készíthet gyönyörű, dinamikus blogoldalakat a Divi felületén. A bővítmény segít abban, hogy blogját egyedivé és vonzóvá tegye, növelve ezzel a látogatók elköteleződését és érdeklődését. Ez a bővítmény tehát nagyszerű eszköz lehet minden Divi felhasználó számára, aki szeretné fejleszteni a blogjának kinézetét és funkcionalitását.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://divimode.com/top-5-divi-plugins-all-site-owners-should-use-in-2024/

Ez is érdekelheti…