A legjobb e-mail marketing automatizálási eszközök vállalkozása számára

Manapság sokan megkérdőjelezik az e-mail marketing hatékonyságát az üzleti életben és a marketingben. Az e-mail marketinget továbbra is fontos marketingstratégiának kell tekinteni 2024-ben? Nos, a válasz: határozottan! Szerencsére 2024-ben több e-mail marketing szoftver is elérhető e-mail marketing automatizálási eszközökkel, hogy egy kicsit könnyebb legyen az életed.

Ebben a cikkben a kisvállalkozások számára elérhető legjobb e-mail marketing automatizálási eszközökről fogunk beszélni.

Többet szeretne megtudni az email marketingről? Email Marketing ABC

email-marketing-automatizálás
e-mail marketing automatizálási eszközök

Miért fontos a legjobb e-mail marketing szolgáltatás kiválasztása?

A legjobb e-mail marketing szolgáltatás kiválasztása és biztosítása, hogy automatizálási eszközöket kínál, számos fontos okból kiemelkedő fontosságú manapság az üzleti szférában. Az alábbiakban néhány oka, miért:

  1. Időmegtakarítás és hatékonyság: Az automatizált e-mail marketing lehetővé teszi bizonyos feladatok automatizálását, így Ön és csapata több időt és energiát fordíthat más fontos üzleti feladatokra, például a vállalkozás fejlesztésére és növekedésére.
  2. Gyors és hatékony kampányok: Az automatizált eszközök lehetővé teszik az e-mailek és üzenetek egyszerű küldését, valamint a digitális marketing kampányok gyors és hatékony lefuttatását.
  3. Vonzó hírlevél-sablonok: Az egyik legfontosabb dolog az e-mail marketingben az, hogy vonzó és hatékony hírlevél-sablonokat tudjunk létrehozni könnyen kezelhető szerkesztővel.
  4. Célzott és személyre szabott kommunikáció: Az automatizált e-mail marketing lehetővé teszi a célzott és személyre szabott üzenetek küldését, amelyek jobban megfelelnek az egyes címzettek igényeinek és preferenciáinak.
  5. Névjegyzék kezelése és csoportosítás: Az ideális e-mail marketing szolgáltatás lehetővé teszi a névjegyzék hatékony kezelését, csoportokba rendezését és szegmentálását, így könnyen célozhatja meg az üzeneteket.
  6. Teljesítményelemzés és nyomon követés: Fontos, hogy a kiválasztott szolgáltatás lehetővé tegye az e-mail teljesítményének nyomon követését és elemzését, hogy optimalizálni tudja a jövőbeli kampányokat és üzeneteket.

Ezen okok miatt kiemelkedő fontosságú a megfelelő e-mail marketing szolgáltatás kiválasztása és biztosítása, hogy megfelelő automatizálási eszközökkel rendelkezzen. Ez segíthet abban, hogy hatékonyabb és eredményesebb legyen az online marketing stratégiája.

Vessünk egy pillantást a piacon a legnépszerűbb e-mail marketing megoldások közül.

Constant Content

ctct logo facebook opengraph A legjobb e-mail marketing automatizálási eszközök vállalkozása számára
Állandó kapcsolattartás

Constant Content az egyik legnépszerűbb e-mail marketing szoftver a világon, és arról ismert kezdőbarát felület. A Constant Contact segítségével egyszerűen kezelheti e-mail listáit, névjegyeit, e-mail sablonjait, naptárait és egyebeket egy platformról. Minden fiók korlátlan számú e-mailhez, egyszerű nyomon követéshez és jelentéskészítéshez, beépített közösségi médiamegosztó eszközökhöz, ingyenes képtárhoz, listaszegmentáláshoz, Facebook-hirdetések integrációjához és hatékony e-kereskedelmi integrációhoz biztosít hozzáférést a Shopify számára.

Ha ügyfélszolgálatról van szó, a Constant Contact élő csevegést, hívásokat, e-mailes támogatást, közösségi támogatást és hasznos forrásokat kínál.

Jelentkezni lehet a 60 napos ingyenes próbaverzió hitelkártyaadatok megadása nélkül. Ezt követően az áraik már 9,99 USD/hó áron kezdődnek.

Brevo

Brevo A legjobb e-mail marketing automatizálási eszközök vállalkozása számára
Rövid

Brevo, korábban SendinBlue néven ismert, egy e-mail marketing és SMS szoftver vállalkozások számára. Csakúgy, mint a Constant Contact, ők is kínálnak egy könnyen használható platform nagyszerű eszközökkel vonzó e-mail kampányok, sablonok és egyebek létrehozásához. A fogd és vidd e-mail szerkesztő tökéletes kezdőknek.

A Brevo kezdőbarát marketingautomatizálást tartalmaz olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik tranzakciós e-mailek küldését, munkafolyamatok létrehozását az automatikus követő e-mailekhez, és szegmentálják a felhasználókat. A legjobb e-mail kézbesítés érdekében mesterséges intelligencia algoritmusai segítségével kiválaszthatja a legjobb időpontot a tömeges e-mailek küldésére.

A Brevo teljesen ingyenes e-mail marketing tervet és korlátlan kapcsolatokat kínál. Ingyenes csomagjuk lehetővé teszi, hogy naponta akár 300 e-mailt is küldjön, de minden e-mailje rendelkezik saját márkajelzéssel.

Fizetett terveik havi 25 dollártól kezdődnek a Lite esetében. SMS-t is beilleszthet fiókjába, de az árak a küldési követelmények függvényében változnak.

HubSpot

hubspot email marketing crm A legjobb e-mail marketing automatizálási eszközök vállalkozása számára
HubSpot

HubSpot az egyik legnépszerűbb CRM megoldás és e-mail marketing szoftver a digitális iparágban. A Hubspot e-mail marketing szolgáltatása ingyenes, és hozzá tartozik nagy teljesítményű automatizálási eszközök. Az övék drag and drop e-mail-készítő könnyen használható, és testreszabható sablonok választékát kínálják.

A A HubSpot CRM lehetővé teszi az e-mailek személyre szabását minden egyes előfizető számára olyan dolgok alapján, mint például az eszköz típusa, az ország, a listatagság, vagy bármilyen más egyéni információ, amely az adott előfizetőről rendelkezhet.

Hatékony funkciókra is számíthat, mint például a küldési idő optimalizálása, az e-mailek magas kézbesíthetősége, az A/B tesztelés, a részletes teljesítményelemzés, a marketingautomatizálás, a cseppkampányok stb.

A Hubspot Email Marketing ingyenes csomaggal rendelkezik, amely magában foglalja a CRM-et és a HubSpot összes ingyenes marketing-, értékesítési, szolgáltatási és üzemeltetési eszközét.

Az ingyenes verzió 2000 e-mail küldését és korlátlan számú előfizető tárolását teszi lehetővé. Létrehozhat egyéni regisztrációs és előugró űrlapokat, létrehozhat nyitóoldalakat, kezelheti és nyomon követheti online hirdetéseit stb. Minden eszközt tartalmaz, ami az induláshoz szükséges.

Ha fejlettebb képességekre van szüksége, akkor fizetős csomagjaik havi 45 dollártól kezdődnek.

Omnisend

omnisend logo A legjobb e-mail marketing automatizálási eszközök vállalkozása számára
Omnisend

Omnisend egy erős SMS és e-mail marketing szoftver, tökéletes az e-kereskedelmi vállalkozások számára. Az Omnisend ingyenes e-mail-marketing tervet kínál, amely olyan funkciókat tartalmaz, mint az előre beépített automatizálási munkafolyamatok, az előfizetői szegmentálás, az A/B tesztelés, a teljesítményjelentések és még az SMS + webes push értesítések is.

A szoftvermegoldás zökkenőmentesen integrálható az összes népszerű webhelykészítővel és e-kereskedelmi platformok, mint például a WooCommerce, Shopify, BigCommerce és még sok más.

Omnisend ajánlatok előre elkészített e-kereskedelmi marketing automatizálási munkafolyamatok amelyek célja, hogy segítsenek növelni a bevételt. Ide tartoznak az olyan e-mailek, mint az üdvözlő e-mailek, a kosárelhagyásról szóló e-mailek, a keresztértékesítési e-mailek stb.

Az Omnisend beépített SMS-t is kínál, így nem kell külön szoftverért fizetni, SMS funkciójukkal pedig világszerte 209 régióban küldhetünk üzenetet.

Az Omnisend ingyenes e-mailes marketingtervével akár 250 előfizetővel is kapcsolatba léphet, fizetett előfizetéseik pedig havi 16 dollártól kezdődnek.

Mi az omnisendet javasoljuk, mert rendkívül sok előre beépített automatizmus található benne, és rendkívül könnyű kezelni!

Moosend

moosend email marketing service A legjobb e-mail marketing automatizálási eszközök vállalkozása számára
Moosend

Moosend egy megfizethető e-mail marketing megoldás kisvállalkozások számára. Erőteljes marketing automatizálási funkciók e-mail lista-készítő eszközök, céloldalak stb.

A Moosend segítségével gyorsan létrehozhat e-mailes hírlevelet, és perceken belül testreszabhatja az e-mailek kialakítását, hogy megfeleljen a márkának. Több tucat előre elkészített e-mail sablont kínálnak, vagy komplett egyedi sablont készítenek.

A Moosend marketingautomatizálási funkciói minden tervükben elérhetők, beleértve az ingyenes csomagot is. Automatizálási munkafolyamat-tervezőjük segítségével személyre szabott előfizetői utat kínálhat hírlevélre feliratkozóinak.

Megtekintheti e-mail marketing kampányainak eredményeit részletes e-mail elemzésükkel. Minden tervükhöz olyan hatékony konverzióoptimalizálási funkciók tartoznak, mint például az A/B tesztelés, az e-mail hőtérképek elemzése, a visszaszámláló időzítők, a feltételes tartalom, a termékajánlatokhoz használható mesterséges intelligencia motor, a felugró űrlapok, a lebegő sávok, a hírlevél feliratkozási űrlapok és még sok más.

A legjobb e-mail marketingszolgáltatás

Tudjuk, hogy a megfelelő platform megtalálása a költségvetés által kínált lehetőségektől, a szükséges funkcióktól, a KPI-ktől stb. múlik. Remek áttekintést adtunk a vállalkozása számára legjobb e-mail marketing automatizálási eszközökről, és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb megoldást. .

Egy nagyszerű e-mail marketing automatizálási eszköz tökéletes, ha elegendő e-mail-előfizetővel rendelkezik.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://divimode.com/best-email-marketing-automation-tools/

Ez is érdekelheti…