A 6 legjobb Divi céloldal a konverziók növelésére (2024)

A céloldalak kritikus fontosságúak minden online marketing stratégiában, mivel közvetlenül hozzájárulnak a konverziós arányok növeléséhez és potenciális ügyfelek generálásához. Ezek az oldalak a cselekvésre való felhívás (CTA) köré épülnek, és egyszerű, de hatékony eszközt jelentenek az ügyfelek elérésére és az üzleti célok elérésére.

A Céloldalak Fontossága

  • Konverziók Növelése: A céloldalak lehetővé teszik, hogy specifikus üzenetekkel és ajánlatokkal közvetlenül célzott látogatókhoz szóljon, növelve az esélyét annak, hogy a látogatók cselekvésre váltsanak.
  • Költséghatékonyság: A céloldalak hatékonyan csökkenthetik az új vevők szerzésének költségeit, mivel pontosan azokra a felhasználókra összpontosítanak, akik már érdeklődnek valami iránt, amit kínál.
  • Mérhetőség és Optimalizálás: A céloldalak teljesítményét könnyen lehet mérni és optimalizálni A/B teszteléssel és más analitikai eszközökkel, lehetővé téve a marketing stratégia folyamatos finomítását.

A Divi Céloldalak Előnyei

  • Professzionális Design: A Divi céloldal-sablonokat szakemberek tervezték, biztosítva, hogy webhelye modern és vonzó legyen a potenciális ügyfelek számára.
  • Gyors és Egyszerű Integráció: A Divi céloldal-elrendezések könnyen integrálhatók bármely webhelybe, néhány kattintással hozzáadva őket, ami időt és erőforrásokat takarít meg.
  • Optimalizálva a Konverziókhoz: Ezek az elrendezések már eleve optimalizáltak a konverziók maximalizálására, tartalmazva a hatékony CTA-kat, tiszta formatervezést és felhasználóbarát navigációt.

A Divi céloldalak használatával a fejlesztők és a webhely tulajdonosok egy erős alapot kapnak, amelyet tovább testreszabhatnak saját márkájuknak és céljaiknak megfelelően. Az előre tervezett sablonok felhasználása lehetővé teszi a gyors piaci bevezetést és a marketing erőfeszítések hatékonyabbá tételét, miközben fenntartják a professzionális megjelenést és érzetet.

Mi az a Divi céloldal?

A Divi céloldal egy speciálisan tervezett weboldal, amelyet a Divi WordPress téma felhasználói számára hoztak létre. Ezeket az oldalakat kifejezetten azért tervezték, hogy konverziót generáljanak – legyen szó akár vásárlásról, feliratkozásról, letöltésről, vagy bármilyen más specifikus akcióról, amelyet a weboldal tulajdonos elősegíteni kíván. A céloldalak az online marketing stratégia alapvető elemei, amelyek közvetlenül a cselekvésre való felhívást (CTA) helyezik a fókuszba, hogy maximalizálják az érdeklődő látogatók átalakulását célzott cselekvésekké.

Ezeknek az előre tervezett oldalaknak a használata jelentősen csökkentheti a webfejlesztési időt és költségeket, miközben növeli a weboldal általános hatékonyságát és konverziós arányait. A Divi céloldalak tehát nem csak esztétikailag vonzóak, hanem egy erős marketing eszközt is biztosítanak a weboldal tulajdonosok számára.

A 6 legjobb Divi céloldal 2024-ben

Az ebben a bejegyzésben bemutatott Divi céloldal-elrendezések a legjobban értékelt, legkelendőbb és legjobban megtervezett céloldalak kombinációi, amelyeket közösségünk a Divi Marketplace-en hozott létre.

1. Landing Plus

landing pages divi section featured image A 6 legjobb Divi céloldal a konverziók növelésére (2024)

Landing Plus egy funkciókban gazdag elrendezési csomag, amelyet úgy alakítottak ki, hogy növelje marketing erőfeszítéseit és potenciális ügyfelek generálását. A konverzióoptimalizálásra összpontosítva kifejlesztett Landing Plus sokoldalú elrendezések széles skáláját kínálja, amelyek különféle üzleti típusokhoz alkalmasak. A termék gyönyörű hősrésszel büszkélkedhet, amely világos márkajelzést, nagyvonalú képteret és meggyőző cselekvésre ösztönzést (CTA) tartalmaz.

A Landing Plus főbb jellemzői:

  • 40 sokoldalú elrendezés és sablon
  • Konverzióközpontú tervezés
  • Az oldalszerkezet a továbbfejlesztett SEO-hoz készült

landing plus A 6 legjobb Divi céloldal a konverziók növelésére (2024)

A legnagyobb kiemelés itt a Landing Plus által kínált céloldal-elrendezések óriási mennyisége. Minőségük ellenére a listán szereplő többi termék egyike sem éri el ennyi ár-érték arányt.

Legjobb:

A Landing Plus ideális webhelytulajdonosok vagy digitális marketingesek számára, akik sok elrendezési lehetőséget szeretnének. Különösen azoknak a tervezőknek és ügynökségeknek megfelelő, akik szeretnék bővíteni Divi elrendezési könyvtárukat.

Árazás: 19 dollár

Szerezze be a Landing Plus-t

2. Marko

marko landing page section featured image A 6 legjobb Divi céloldal a konverziók növelésére (2024)

Marko – Digitális marketing céloldal elrendezése egy jól kidolgozott tervezési elrendezés, amely olyan digitális marketingügynökségek számára készült, amelyek csábító online jelenlétet szeretnének kialakítani. Ez az elrendezés letisztult és gyönyörű dizájnt testesít meg. Ezt egészítik ki bónusz fejléc- és lábléctervek, valamint szép lebegési effektusok. Mindezek az elemek együttesen interaktív és vonzó felhasználói élményt hoznak létre. Tartalmaz egy beépített e-mail feliratkozási funkciót is, amely tökéletes az érdeklődők generálásához.

A Marko – Digitális Marketing nyitóoldal elrendezésének főbb jellemzői:

  • Integrált fejléc és hős rész, amely zökkenőmentesen működik együtt
  • Magával ragadó „úszó hatású” dizájnelemek
  • Lenyűgöző „szerepelt” rész
  • Vonzó és könnyen érthető ártáblázat

marko A 6 legjobb Divi céloldal a konverziók növelésére (2024)

Sok a tetszenivaló ebben az ingyenes Divi céloldal-elrendezésben. A lista többi elrendezése közül a két jellemző a lebegő hatás és az ártáblázat.

Legjobb:

Ezt az elrendezést kifejezetten a digitális marketing ügynökségek számára tervezték, de más típusú vállalkozások is könnyedén hozzáigazíthatják igényeikhez.

Árazás: INGYENES

Szerezd meg Markót

3. Webinárium és esemény nyitóoldala

webinar event landing page section featured image A 6 legjobb Divi céloldal a konverziók növelésére (2024)

Webinárium és esemény nyitóoldala egy merészen megtervezett nyitóoldal animált cselekvésre ösztönzőkkel, amelyeket lehetetlen figyelmen kívül hagyni. Egyértelmű, hogy ez az elrendezés lézerrel a konverziókra fókuszál. A nagy betűtípusok, az animált gombok és a visszaszámláló sürgősséget keltenek, hogy megmentsék a helyet a hirdetett eseményen.

A webinárium és az esemény nyitóoldalának főbb jellemzői:

webinar event A 6 legjobb Divi céloldal a konverziók növelésére (2024)

A hős rész és a visszaszámlálós felső sáv valószínűleg a legerősebb elemei ennek az elrendezésnek. Amikor valaki erre az oldalra kerül, minden olyan információ birtokában van, amelyre szüksége van a döntés meghozatalához, és a cselekvés sürgős érzése mellett.

Legjobb:

Ahogy a név is sugallja, ez az elrendezés tökéletes bárki számára, aki webináriumot vagy eseményt tart.

Árazás: 9 dollár

Szerezze be a webináriumot és az esemény nyitóoldalát

4. Divi Course nyitóoldal elrendezése

divi course landing page section featured image A 6 legjobb Divi céloldal a konverziók növelésére (2024)

A Divi Course nyitóoldalának elrendezése egy elegáns, reszponzív dizájn, amelyet azért hoztak létre, hogy segítsen a vállalkozásoknak, szabadúszóknak és szervezeteknek vonzani és átváltani a potenciális hallgatókat kurzusaikra. Ez az elrendezés kiemelkedik a dedikált tanfolyami részével, így alkalmas olyan oktatási platformok számára, amelyek bemutatják kínálatukat. Az elrendezést úgy tervezték, hogy teljesen reszponzív legyen, biztosítva az optimális megjelenítést minden eszközön.

A Divi Course nyitóoldal elrendezésének főbb jellemzői:

  • Tiszta és modern design
  • Vonzó tanfolyamok rács
  • Egyszerű hős rész

course layout A 6 legjobb Divi céloldal a konverziók növelésére (2024)

Mind a hős rész, mind a legújabb kurzusok rész úgy van kialakítva, hogy a teljes nézetet elfoglalják. Valójában az összes tartalom bőséges teret kap a kitűnéshez. Ez a két rész azonban különösen vonzónak tűnik, és valószínűleg rákattintásra csábítja a látogatókat.

Legjobb:

Ahogy a név is sugallja, ez a Divi nyitóoldal elrendezése a legalkalmasabb minden olyan személy vagy szervezet számára, aki szeretné kiemelni tanfolyamait és új regisztrációkat szerezni.

Árazás: 10 dollár

Szerezze meg a Divi Course nyitóoldal elrendezését

5. xNFT céloldal elrendezése

xnft landing page section featured image A 6 legjobb Divi céloldal a konverziók növelésére (2024)

Az xNFT céloldal elrendezése egy kortárs és jellegzetes egyoldalas tervezési megoldás, amelyet kifejezetten az NFT-vel kapcsolatos tartalmak vagy más digitális termékek és szolgáltatások bemutatására és népszerűsítésére szabtak. Világos és vidám dizájnja megközelíthető és megnyerő. Egyedülálló útiterv/idővonal szakasza kiváló módja a többlépcsős folyamatok vagy kronológiai események magyarázatának.

Az xNFT céloldal elrendezésének főbb jellemzői:

  • Tiszta, barátságos design
  • Vonzó GYIK rovat
  • Egyedi ütemterv/idővonal szakasz

xnft timeline A 6 legjobb Divi céloldal a konverziók növelésére (2024)

Ennek az elrendezésnek az igazi kiemelkedő eleme az ütemterv/idővonal szakasz. Világos, tiszta, és képes egy összetett folyamat egyszerűsítésére, könnyen emészthető formátumban.

Legjobb:

Ez a Divi nyitóoldal elrendezése ideális mindenki számára, aki digitális termékeket és szolgáltatásokat hirdet.

Árazás: 15 dollár

Szerezze be az xNFT céloldal elrendezését

6. SEO Genius – Céloldal

seo genius section featured image A 6 legjobb Divi céloldal a konverziók növelésére (2024)

SEO zseni A Divify által tervezett Divi céloldal elrendezése. Célja, hogy támogassa a vállalkozásokat a befolyásos online jelenlét kialakításában. Letisztult dizájnnal, kivételes tipográfiával és intuitív kezelőfelületével büszkélkedhet, így minden méretű és iparágban működő vállalkozások számára megfelelő. Az elrendezés szembetűnő cselekvésre ösztönző gombokkal, félkövér ikonokkal, világos leírású funkcióblokkokkal, stílusos kapcsolatfelvételi űrlapokkal és ajánlásokkal rendelkezik, amelyek célja a webhely látogatóinak bizalmának és hitelességének előmozdítása.

A SEO Genius főbb jellemzői – Céloldal:

  • Funkcióblokkok világos leírásokkal
  • Gyönyörű ajánló rész
  • Figyelemfelkeltő kellemes kialakítás

seo genius testimonial section A 6 legjobb Divi céloldal a konverziók növelésére (2024)

Ebben az elrendezésben az ajánlói rész különösen sima. Bárkinek, aki érdeklődik ügyfeleik beszámolóinak és értékeléseinek bemutatása iránt, jól jön ez a design.

Legjobb:

Ez a Divi céloldal elrendezése ideális marketingügynökségek és szabadúszók számára. Világos és letisztult dizájnja összhangban van a tartalom- és marketingszolgáltatásokat nyújtó webhelyekkel.

Árazás: 12 dollár

Szerezze be a SEO Geniust – Céloldal

A legjobb Divi céloldalak összehasonlítása

A legjobb Divi céloldalak összehasonlításakor sok minden a szubjektív ízlésen múlik. Ez talán azért van, mert a Divi Könyvtárban számos ingyenes Divi nyitóoldal érhető el, így a Divi Piactér elrendezései nem részesülnek olyan szintű értékelésekben és vásárlásokban, mint más termékek. Ez azt jelenti, hogy ez az összehasonlítás nem olyan egyértelmű, mint a többi, amelyekkel foglalkoztunk. Mindazonáltal, itt van a bejegyzésünkben bemutatott elrendezések alapvető összehasonlítása.

Melyik a legjobb Divi céloldal?

A legjobb Divi céloldalak összehasonlításából egyértelmű nyertesek kerülnek ki (a prémium opciók között), például a Landing Plus. Kötelező vásárlás a tervek minősége és az elrendezések sokasága miatt. Egy másik egyértelmű nyertes a lista egyetlen ingyenes lehetősége, a Marko. Nehéz megszerezni, de természetesen az ingyenesség önmagában nem elég; a dizájnnak is kiemelkedőnek kell lennie. A Marko még a prémium elrendezések között is kiemelkedik különösen jól megtervezettnek.

Szüksége van több Divi céloldal-elrendezésre? Gondoskodtunk róla! Saját ingyenes Divi elrendezéseink több mint 300 céloldalt tartalmaznak. A lenyűgöző Divi céloldal-elrendezésekkel kombinálva, amelyeket közösségünk hozott létre a Divi Piactéren, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja a tökéletes Divi nyitóoldalt az Ön számára.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://www.elegantthemes.com/blog/divi-resources/best-divi-landing-pages

Ez is érdekelheti…