6 blogtervezési tipp a nagyszerű kinézethez

Új weboldalt indítasz blogrésszel?

Szerencsére a blog tervezése olyan egyszerű lehet, mint egy téma telepítése és néhány rész hozzáadása. Ez még egyszerűbb a Divi Theme és a Divi Builder segítségével. Ebben a cikkben megvizsgáljuk azt a 6 blogtervezési tippet, amelyeket minden új weboldal tulajdonosnak vagy weboldal tervezőnek szem előtt kell tartania a blogoldal készítésénél.

Miért érdemes még 2024-ben is blogolni?

Sokan kíváncsiak, hogy 2024-ben is aktuális-e a blogolás téma. A válasz igen! A blogírás 100%-ban megéri, és ha jól csinálod, biztosan látni fogod az eredményeket. A blogírás jövője még mindig nagyon fényes a világban, és nem látszik, hogy ez egyhamar elhalványulna. Sokat tehetsz plusz pénzért egy blog vezetésével. Éppen ezért ennek a cikknek az a célja, hogy a legjobb blogírási tippeket nyújtsa lehetséges.

Tippek a nagyszerű blogtervezéshez

  1. Ügyeljen arra, hogy webhelye márkája következetes legyen
    Amikor a weboldal blog kialakításáról van szó, meg kell győződnie arról, hogy következetesen tartja a blogoldal kialakítását a márkájával. Győződjön meg arról, hogy megfelelő képeket, színeket és betűtípusokat használ a webhelye többi részébe és a saját márkája irányelveibe illeszkedve. Így az olvasói úgy érzik, hogy márkája közvetlenül szól hozzájuk.
  2. Ne tegye túl bonyolulttá a blog elrendezését
    Ez egy fontos blogtervezési tipp. Ha a blog oldala túl bonyolult, túl zsúfolt vagy nincs összhangban a tartalommal, az olvasói elterelődnek, és kilépnek a blogoldalról.
  3. Legyen színes a terveivel
    A szín nagyon fontos része minden tervezésnek. Ez valójában egy kettős téma, mert a szín nagyon fontos, de az is fontos, hogy a színek összhangban legyenek a márkával és a webhely többi részével. Szeretné felhívni az olvasói figyelmét, de nem szabad összezavarni őket túl sok színnel.
  4. Használja a rács alapú igazítást
    A rács alapú igazítás nagyon jó ötlet bármely blogoldalhoz. A statisztikák szerint a rács alapú igazítás nagyon jól működik a vállalati webhelyeken. Igen, különböző igazítások, mint például a Divimode, szintén működnek, de minden a webhely típusától függ. Értékelje céljait és webhelye típusát, és döntse el, hogy melyik elrendezés és igazítás a legmegfelelőbb az Ön számára.
  5. Használjon különböző címsorméreteket
    A különböző címsorméretek hierarchiát adnak a blogoldalnak. Lehetővé teszik az olvasóknak, hogy az oldal legfontosabb címeire figyeljenek. Emberként elménk hierarchikus formában működik. Ez rendszerezettebb hangulatot kölcsönöz a blogoldalának.
  6. Fenntartja a következetességet a cselekvésre való felhívásaiban
    Az utolsó blogtervezési tipp az, hogy tartsa fenn a cselekvésre ösztönző gombok egységes megjelenését. Ez segít az olvasóknak megtalálni, amit keresnek. Ha az olvasók háromszor látják ugyanazt a gombot egy oldalon, akkor észreveszik, és valószínűleg rá akarnak kattintani.

Blogtervezési tippek: Az utolsó szó

Ha Ön webhelytulajdonos vagy vállalkozó, és szeretne egy blogrészt a webhelyén, ez a fent említett 6 blogtervezési tipp el fogja választani Önt a többitől. Ezek a tervezési tippek segítenek a blog jogosultságának megerősítésében. Szerencsére a Divi Builderrel akkor is létrehozhat egy blogtervezést ezeknek a tippeknek a figyelembevételével, még akkor is, ha Ön nem professzionális weboldaltervező.

Sok előre megtervezett elrendezés. Automatizált triggerek. Nincs kódolás.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://divimode.com/blog-design-tips/

Ez is érdekelheti…