15 legjobb divatos betűtípus a következő különleges alkalomra

Akár egy esküvői weboldal tervezésén dolgozik, akár éves üzleti vacsorájára készít hirdetményt, nehéz lehet megtalálni a tökéletes betűtípust a különleges alkalomhoz. Sok betűtípus feláldozza az olvashatóságot az extra díszítőelemekért, míg mások egyszerűen nem tűnnek ki eléggé.

A keresés megkönnyítése érdekében 15 tetszetős betűtípust emelünk ki, amelyeket letölthet a WordPress webhelyére. Mindegyik betűtípus egyedi megjelenést kölcsönöz a bejegyzéseinek és oldalainak, miközben követi a tervezés bevált gyakorlatait.

 

1. Rottarity Feminine

Egy példa a Rottarity Feminine betűtípusra.

Először is, ez a könnyed és csinos betűtípus elegáns vonásokkal rendelkezik, és számos célra adaptálható. Ideális meghívókhoz és üdvözlőlapokhoz, a Rottarity Feminine frissességet kölcsönöz a tartalomnak anélkül, hogy túl lenne tolva.

A Rottarity Feminine betűtípust személyes használatra ingyenesen letöltheti, bár kereskedelmi felhasználáshoz engedélyre lesz szüksége.

2. Harbour

Példa a Harbour betűtípusra.

A kalligráfiai megjelenés azt sugallja, hogy sok időt és figyelmet fordítottak a tartalomra, így az olyan betűtípusok, mint a Harbour, csúcskategóriás választásnak tűnnek. Ez a betűtípus egy kicsit szögletesebb is, mint a listánk néhány másik bejegyzése, ami megkülönbözteti azt a sok elérhető lekerekített szkripttől.

A Harbort ingyenesen letöltheti személyes használatra, vagy engedéllyel használhatja kereskedelmi célból.

3. Bellanie Script

Egy példa a Ballanie betűtípusra.

Néha olyan betűtípust keres, amely illeszkedik az esemény hangulatához, anélkül, hogy teljesen elvonná a figyelmet. A Bellanie Script egy olyan betűtípus, amely finom vonásokat és hosszú farokvégeket használ a diszkrétebb varázslat elérése érdekében. Ezért kiváló választás lehet, ha egyedi hatást szeretne kelteni a tartalmával, anélkül, hogy ez felülírná az üzenetet.

A Bellanie Script betűtípust 16 dollárért megvásárolhatja, vagy előfizetés keretében érheti el.

4. Frosty Sky

Példa a Frosty Sky betűtípusra.

Ez a kézzel írt betűtípus személyes hatást kölcsönöz a címeknek és címsoroknak. Elsöprő nagybetűi merész kijelentéseket tesznek, és úgy tervezték, hogy lenyűgözzék.

Frosty Sky megvásárolhatja 15 dollárért vagy előfizetéssel érhető el.

5. Citrus

Példa a Citrus betűtípusra.

Ez a lenyűgöző stílus az elegancia megjelenésével büszkélkedhet. A Citrus lekerekített karaktereket kínál, amelyek nagyon vonzóak, mégis jól olvashatók (ellentétben sok más „hurkos” szkripttel).

Megvásárolhatja citrus -t 15 dollárért vagy előfizetésen keresztül érheti el.

6. Monalisa

Példa a Monalisa betűtípusra.

Ha kompakt szkriptet keres, érdemes kipróbálnia a Monalisát. Keskeny karakterei nem foglalnak túl sok helyet az oldalon, de a betűk nem olyan vékonyak, hogy megnehezítenék a szöveg megfejtését.

Monalisa személyes használatra ingyenes és a kereskedelmi engedély 5 dollárért szerezhető be.

7. Marchy Script

Példa a Marchy Script betűtípusra.

A játékosabb hangvétel érdekében kipróbálhatja a Marchy Scriptet. Táncoló alapvonalával és enyhén ívelt száraival ez a betűtípus szórakoztató fejléceket és címeket biztosít, amelyek vonzzák a látogató tekintetét.

Ez a betűtípus az személyes használatra ingyenes de kereskedelmi használatra 25 dolláros licenc szükséges.

8. Rose of Baltimore

Egy példa a Rose of Baltimore betűtípusra.

Ez a gyönyörű írott betűtípus lehetővé teszi, hogy rengeteg fehér területet építsen be a design-ba. A tervezője által „romantikusnak” ítélt Rose of Baltimore tökéletes választás mindazok számára, akik melegséget és családias érzést szeretnének nyújtani webhelyüknek.

 Rose of Baltimore személyes használatra ingyenes, de kereskedelmi használatra engedélyre lesz szüksége. Számos licencelési lehetőség áll rendelkezésre, 39 dollártól kezdve.

9. Gaby

Példa a Gaby betűtípusra.

Apró, kerek részletekkel díszített swashek kiemelik ezt az egyébként egyszerű betűtípust. Gaby elegáns anélkül, hogy rámenős lenne, hagyja, hogy a tartalmad beszéljen a legtöbbet.

A ingyenes demo verzió Gaby elérhető, vagy licencet tud vásárolni kereskedelmi használatra.

10. Galiano

Példa a Galliano betűtípusra.

A Galiano betűtípus nagy, hurkos fel- és ereszkedőket tartalmaz, amelyek biztosan felkeltik a közönség figyelmét. Egy másik lehetőség, amely okosan használja a fehér teret, a Galiano ideális luxus formális események népszerűsítésére.

Ennek ellenére figyelembe kell venni e betűtípus viszonylag magas árát. A Galiano normál verziója 49 dollárba kerül, de megvásárolhatja a tizenkét betűtípust tartalmazó Galiano családot 160 dollárért.

11. PF Champion Script Pro

Példa a PF Champion Script Pro betűtípusra.

Ha mindent meg akar tenni, és valóban meg akarja ragadni mindenki figyelmét, a díszes PF Champion Script Pro -val elvégezheti a munkát. Pazar ütéseivel és királyi hangulatával ez a betűtípus feltűnő és emlékezetes.

Megfelelő költségvetésre lesz szüksége, ha a PF Champion Script Pro-t szeretné használni a licenc 125 dollártól kezdődik.

12. Qaskin

Példa a Qaskin betűtípusra.

Csodálatosan elegáns és könnyen olvasható, a Qaskin minden alkalomra kiváló választás. Ez az előkelő betűtípus frissnek és hívogatónak hat, ugyanakkor nem vonja el a figyelmet webhelye többi tartalmáról.

Qaskin az személyes használatra ingyenes vagy  vásárolhat egy kereskedelmi engedélyt.

13. Some Weatz

Példa a Some Weatz betűtípusra.

Ugyanaz a tervező, aki a Qaskin betűtípust készítette, alkotta meg a Some Weatz-t is, egy gyönyörű kézzel írt betűtípust, amely különösen jól alkalmazható meghívókon. Nagybetűi kiemelkedő vonásokkal rendelkeznek, ami elegáns érzetet kelt.

A Some Weatz betűtípust személyes használatra ingyenesen letöltheti, vagy megvásárolhatja a kereskedelmi felhasználásra szóló engedélyt.

14. Inkland

Példa az Inkland betűtípusra.

Ez a szeszélyes, kalligrafikus betűtípus friss és szórakoztató. Az Inkland nem veszi magát túl komolyan, és egyedülállóként fog kiemelkedni anélkül, hogy beárnyékolná webhelye többi szövegét.

Ez a betűtípus ingyenesen letölthető személyes használatra vagy szerezzen kereskedelmi engedélyt.

15. Asian skyline

Példa az Asian Skyline betűtípusra.

Végül, de nem utolsósorban, az Asian Skyline egy gyönyörű betűtípus, kézzel festett megjelenéssel. Tökéletes bármilyen kreatív vagy művészet-központú eseményhez, ez a betűtípus jól használható címekben és meghívókban.

Az Asian Skyline az személyes használatra ingyenes vagy vásároljon licencet 15 dollárért.

Epilógus

Egy divatos betűtípus megadhatja az esemény hangulatát, legyen az személyes vagy üzleti jellegű. Azonban nincs értelme szemet gyönyörködtető örvényléseknek és hurkoknak, ha emiatt a címek olvashatatlanná válnak. A stílus és a praktikum közötti megfelelő egyensúly megtalálása vonzza az embereket, hogy többet olvassanak.

Míg a göndör szkriptek fényűző érzetet kölcsönöznek, az egyszerűbb dekoratív elemek is ugyanilyen elegánsak lehetnek, ha jól alkalmazzák őket. Akár egy merész kijelentést szeretne tenni a PF Champion Script Pro segítségével, vagy egy finomabb utat választ a Bellanie Script vagy az Asian Skyline betűtípusokkal, minden különleges alkalomra található megfelelően díszes betűtípus.

Google font

Utoljára meg kell említeni, hogy érdemes keresni a Google betűtípusok között, ott is lehet találni olyan betűtípusokat, melyek elnyerhetik a tetszésünket!

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://www.elegantthemes.com/blog/tips-tricks/fancy-fonts

Ez is érdekelheti…