Szerezzen be egy ingyenes kutyakiképző csomagot a Divi számára

Kedves Divi Rajongó! Köszönjük, hogy csatlakozott a heti Divi Design Initiative programunk következő részéhez, ahol minden héten egy vadonatúj elrendezési csomagot adunk ajándékba Divi felhasználóknak.

Ezúttal a tervezőcsapatunk egy gyönyörű Pet Trainer (kutyakiképző) elrendezési csomagot készített, amely segíti a következő Pet Trainer webhelyének gyors létrehozását!

Az elrendezési csomag a következőket tartalmazza:

  • 7 előre elkészített oldalelrendezést, amelyek stratégiailag minden Pet Trainer webhelyhez tervezve lettek (beleértve a lábléc kialakítását is).
  • Eredeti, jogdíjmentes fotókat és grafikákat, valamint testreszabható forrásfájlokat (lásd lent).
  • Ráadásul egy előre megtervezett webhelyelemekből álló nagy gyűjteményt, amelyek testreszabhatók és bárhol újrafelhasználhatók.

Ez az elrendezési csomag közvetlenül a Divi belsejében érhető el minden Divi ügyfél számára INGYENESEN, mint a növekedés legújabb tagja a Divi könyvtár több száz előre elkészített elrendezési csomagból, több ezer oldaltervből, valamint számtalan webdesign elem és forrás közül.

divi elrendezés

Nézze meg a Divi kisállatkiképzőt
Elrendezési csomagot

Szerezze be meg még ma ingyen!

Pet Trainer elrendezési csomag

Landing oldal tervezése

Pet Trainer elrendezési csomag

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Kezdőlap tervezése

Pet Trainer Layout Pack a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Szolgáltatások oldaltervezés

Pet Trainer Layout Pack a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Szolgáltatási oldal tervezése

Pet Trainer Layout Pack a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

A Rólunk oldal

Pet Trainer Layout Pack a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Blog oldal tervezése

Pet Trainer Layout Pack a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Kapcsolat oldal tervezése

Pet Trainer Layout Pack a Divi számára

Főbb jellemzők

Van egy kisállatkiképző vállalkozása, vagy szeretne nyitni egyet, és elrendezésre van szüksége? Ismerje meg a Divi Pet Trainer elrendezési csomagját. Pasztell színek, modern dizájn és imádnivaló illusztrációk ötvözetét kínálja, amelyek garantáltan vonzzák a kisállatok szerelmeseit a vállalkozásához. A gyönyörű dizájn mellett ez az elrendezési csomag minden szükséges elemet tartalmaz az új ügyfelek vonzásához: szemet gyönyörködtető CTA-k, szolgáltatások bemutatása, ajánlások, GYIK rész és még sok más.

Élő bemutatók

Kattintson az alábbi linkekre az élő bemutatók megtekintéséhez, ahol minden egyes elrendezést láthat a csomagból.

 

  1. Kisállatkiképző nyitóoldala (élő bemutató)
  2. Pet Trainer kezdőlapja (élő bemutató)
  3. Kisállatkiképző szolgáltatások oldala (élő bemutató)
  4. Kisállatképző szolgáltatás oldala (élő bemutató)
  5. Pet Trainer Az oldalról (élő bemutató)
  6. Kisállatkiképző blogoldal (élő bemutató)
  7. Kisállatkiképző kapcsolati oldal (élő bemutató)

Hozzáférés ehhez az elrendezéshez most közvetlenül a Divi Builderből

A Divi 3.0.99-es verziójától kezdve megtalálhatja és importálhatja a csomagban lévő elrendezéseket (valamint a Divi ÖSSZES előre elkészített elrendezési csomagját) közvetlenül a Divi Builderből. Ezek már várnak Önre.

Az új elrendezés eléréséhez egyszerűen aktiválja a Visual Buildert az oldal szerkesztésekor, és keressen rá a „Betöltés a könyvtárból” ikonra az oldalbeállítások sávjában (ami egy plusz szimbólumra hasonlít). Kattintson erre az ikonra, hogy megnyissa a Betöltés a könyvtárból előugró ablakot. Az Előre elkészített elrendezések lapján görgessen végig az elrendezési csomagok listáján, hogy könnyen megtalálja az új elrendezést. Amikor megtalálta a Pet Trainer elrendezési csomagot, kattintson rá. Ekkor megjelennek a csomag összes egyedi elrendezései. Válassza ki az Ön által használni kívánt elrendezést, majd kattintson a „Használja ezt az elrendezést” gombra.

 

Pet Trainer Layout Pack a Divi számára

Ha többet szeretne megtudni, tekintse meg ezt a videót, amelyből megtudhatja, hogyan állíthatja be ezt az elrendezési csomagot még ma.

Iratkozz fel Youtube csatornánkra

Azonosítás szükséges

Mielőtt letölthetné az előre elkészített elrendezéseket a Divi Library-ból, hitelesítenie kell Elegant Themes előfizetését. Ezt a címre navigálva teheti meg Divi > Témabeállítások > Frissítések. Itt megadhatja felhasználónevét és API-kulcsát, és mentheti a változtatásokat.

Pet Trainer Layout Pack a Divi számára

Az API-kulcsot az Ön alatt találja tagok területén az Elegant Themes oldalon. A felhasználónév és az API-kulcs megadása után azonnali hozzáférést kap több száz ingyenes elrendezést tartalmazó könyvtárunkhoz (ezt is beleértve). Ha még nem tette meg, amikor rákattint egy elrendezés importálására az oldalra, a rendszer felkéri Elegant Themes tagsági felhasználónevének és API-kulcsának megadására.

Használja az elrendezési képeket (ikonokat) INGYENESEN, licenckorlátozások nélkül

Pet Trainer Layout Pack a Divi számára

Az ezekhez az elrendezésekhez tartozó képelemekre (ikonok, illusztrációk, fotók stb.) nincs licenckorlátozás. Ez azt jelenti, hogy használhatja őket minden kereskedelmi projektjében anélkül, hogy aggódnia kellene a licencdíjak fizetése vagy a fotós beosztása miatt. Használja őket kereskedelmi webhelyein, értékesítse őket Divi gyermektémáiban, vegye fel őket saját Divi elrendezési csomagjaiba, vagy egyszerűen használja őket a blogjában. Tudjuk, hogy milyen kihívást jelent jó fényképeket találni, és milyen zavaró és ijesztő lehet a fényképeket szabályozó licenc. Ezt a problémát szeretnénk megoldani felhasználóinknak.

Új elrendezési csomag minden héten!

Reméljük, hogy tetszeni fog ez az elrendezési csomag. Várjuk véleményét az alábbi megjegyzés rovatban. Mindenképpen nézd meg a jövő heti elrendezési csomagot is!

A poszt Szerezzen be egy ingyenes kisállatkiképző csomagot a Divi számára először jelent meg Elegatthemes blogján.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://www.elegantthemes.com/blog/divi-resources/get-a-free-pet-trainer-layout-pack-for-divi

Ez is érdekelheti…