Szerezzen be egy ingyenes kávéházi elrendezési csomagot a Divi számára

Kedves Divi Rajongó!

Köszönjük, hogy csatlakozott heti Divi Design Initiative programunk következő részéhez, ahol minden héten ajándékba adunk egy vadonatúj elrendezési csomagot a Divihez.

Ezúttal a tervezőcsapat egy gyönyörű Coffee House Layout Pack csomagot készített, amely segít abban, hogy a következő Coffee House webhelyet pillanatok alatt elindíthassa!

Ez az elrendezési csomag a következőket tartalmazza:

6 előre elkészített oldalelrendezés, amelyet stratégiailag minden Coffee House webhelyhez terveztek (beleértve a lábléc kialakítását is) – Eredeti, jogdíjmentes fotók és grafikák, valamint testreszabható forrásfájl (lásd lent) – Ráadásul egy előre megtervezett webhelyelemekből álló nagy gyűjtemény, amelyek testreszabhatók és bárhol újrafelhasználhatók.

Ez az elrendezési csomag közvetlenül a Divi belsejében érhető el minden Divi ügyfél számára INGYENESEN, a Divi könyvtár legújabb tagjaként, amely több száz előre elkészített elrendezési csomagot, több ezer oldaltervet, valamint számtalan webdesign elemet és forrást tartalmaz.

Coffee House elrendezési csomag

Céloldal tervezése

Coffee House elrendezési csomag

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Kezdőlap tervezés

Coffee House Layout Pack a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Menüoldal tervezés

Coffee House Layout Pack a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Az oldaltervezésről

Coffee House Layout Pack a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Blog oldal tervezése

Coffee House Layout Pack a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Kapcsolat Oldaltervezéssel

Coffee House Layout Pack a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Főbb jellemzők

A Coffee House Layout Pack for Divi modern, mégis divatos dizájnt kínál, amely stílusosan kiemeli kávézóját. Minden fontos információ modern sans-serif betűtípussal van kiemelve, míg a CTA-k (cselekvésre ösztönző elemek) az élénk színeknek köszönhetően tűnnek ki, amelyeket úgy terveztek, hogy megragadják a felhasználó figyelmét.

Élő demók

Kattintson az alábbi linkekre, hogy élő bemutatót tekintsen meg a csomagban található minden egyes elrendezéshez.

  1. Kávéház nyitóoldala (élő bemutató)
  2. Kávéház kezdőlapja (élő bemutató)
  3. Kávéház menüoldala (élő bemutató)
  4. Coffee House Az oldalról (élő bemutató)
  5. Coffee House blogoldal (élő bemutató)
  6. Kávéház kapcsolati oldala (élő bemutató)

Hozzáférés ehhez az elrendezéshez most

Közvetlenül a Divi Buildertől

A Divi 3.0.99-es verziója óta megtalálhatja és importálhatja a csomagban található elrendezéseket (a Divi összes előre elkészített elrendezési csomagjával együtt) közvetlenül a Divi Builderből. Már várnak rád.

Az új elrendezés eléréséhez egyszerűen aktiválja a Visual Buildert az oldal szerkesztésekor, és keresse meg a „Betöltés a könyvtárból” ikont az oldalbeállítások sávjában (plusz szimbólumnak tűnik). Kattintson erre az ikonra a Betöltés a könyvtárból előugró ablak elindításához. Az Előre elkészített elrendezések lapon az elrendezési csomagok listájában görgetve könnyen megtalálhatja az új elrendezést. Ha megtalálta a Coffee House Layout Packet, kattintson rá. Látni fogja a csomagban található összes egyedi elrendezést. Válassza ki a használni kívánt elrendezést, majd kattintson a „Használja ezt az elrendezést” gombra.

kávéház elrendezési csomag divhoz

Ha többet szeretne megtudni, tekintse meg ezt a videót, amelyből megtudhatja, hogyan állíthatja be ezt az elrendezési csomagot még ma.

Azonosítás szükséges

Mielőtt letölthetné az előre elkészített elrendezéseket a Divi Library-ból, hitelesítenie kell az Elegant Themes előfizetését. Ezt a következő módon teheti meg: navigáljon a Divi > Témabeállítások > Frissítések menüpontra. Itt megadhatja felhasználónevét és API-kulcsát, majd mentheti a változtatásokat.

Coffee House Layout Pack a Divi számára

Az API-kulcsot az Ön felhasználói fiókjában találja az Elegant Themes oldalán, a tagok területén. A felhasználónév és az API-kulcs megadása után azonnali hozzáférést kap több száz ingyenes elrendezést tartalmazó könyvtárunkhoz (beleértve ezt is). Ha még nem tette meg, amikor rákattint egy elrendezés importálására az oldalra, a rendszer felkéri az Elegant Themes tagsági felhasználónevének és API-kulcsának megadására.

Használja az elrendezési képeket INGYENESEN, licenckorlátozások nélkül

Coffee House Layout Pack a Divi számára

Az ezekhez az elrendezésekhez tartozó képelemekre (ikonok, illusztrációk, fotók stb.) nincs licenckorlátozás. Ez azt jelenti, hogy használhatja őket minden kereskedelmi projektjében anélkül, hogy aggódnia kellene a licencdíjak fizetése vagy a fotós beosztása miatt. Használhatja őket kereskedelmi webhelyein, értékesítheti őket Divi gyermektémáiban, felveheti őket saját Divi elrendezési csomagjaiba, vagy egyszerűen használhatja őket a blogjában. Tudjuk, hogy milyen kihívást jelent jó fényképeket találni, és milyen zavaró és ijesztő lehet a fényképeket szabályozó licenc. Ezt a problémát szeretnénk megoldani felhasználóinknak.

Töltse le a Full Res Image Assets-t

Új elrendezési csomag minden héten!

Reméljük, hogy tetszeni fog ez az elrendezési csomag. Várjuk véleményét az alábbi megjegyzés rovatban. Mindenképpen nézd meg a jövő heti elrendezési csomagot is!

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://www.elegantthemes.com/blog/divi-resources/coffee-house-layout-pack

Ez is érdekelheti…