11 legjobb Divi sablon-elrendezés 2024-ben (legjobb választás)

A Divi sablon elrendezések: Felfedezésre váró lehetőségek

A Divi elrendezések kiváló forrásai a felfedezésnek, különösen ha újak vagyunk a Divi világában vagy ha egy kiinduló pontot keresünk weboldalunk kialakításához. Ezek az előre elkészített szekciók vagy oldalelrendezések könnyen beilleszthetők a Divi segítségével létrehozott weboldaltervünkbe. Felhasználhatjuk őket a meglévő állapotukban, és egyszerűen kicserélhetjük a tartalmat a sajátunkra, vagy kihasználhatjuk a Divi számos tervezési lehetőségét, hogy személyre szabhassuk ezeket az elrendezéseket.

Elérhető sablonok és elrendezések

Több mint 2000 ingyenes Divi sablon téma és elrendezés áll rendelkezésre minden Divi felhasználó számára, továbbá a Divi piactéren további több mint 1000 elrendezés vásárolható meg.

Kezdők és tapasztalt tervezők számára egyaránt

Legyen szó kezdőről vagy tapasztalt tervezőről, a Divi elrendezések időtakarékos megoldást kínálnak, és tervezési inspirációt nyújthatnak bármilyen típusú Divi webdesign projekthez. Ebben a cikkben bemutatjuk a piac vagy a Divi licence részét képező 11 legjobb Divi elrendezést.

Mi az a Divi Layout?

Mi is pontosan?

A Divi elrendezések előre elkészített szakaszok, modulok vagy teljes oldalas tervek, melyeket könnyedén importálhatunk és alkalmazhatunk a Divi weboldalainkon. Ezek az elrendezések jelentős gyorsítást jelenthetnek a weboldalunk építési folyamatában, mivel készen álló struktúrákat és designokat kínálnak, amelyeket a saját részletes vagy oldalas terveinkhez igazíthatunk. A Divi elrendezések a Divi Visual Builder eszközével és a szokásos tervezési beállításokkal egyénre szabhatók, így még nagyobb rugalmasságot biztosítanak a tervezési folyamatban.

Különböző típusú Divi sablon elrendezései érhetőek el, beleértve az egyedi tervezési koncepciókat tartalmazó termékeket, amelyek teljes oldalas elrendezéseket biztosítanak minden sztenderd weboldalhoz. Más elrendezések szakasz- vagy modul elrendezések gyűjteményei, amelyeket témák szerint rendeznek, és ezeket kombinálva saját egyedi designunkat hozhatjuk létre. Egyes elrendezések a teljes oldalas és a szakasz- vagy modul elrendezések egyvelegét kínálják, míg mások specifikus helyzetekre vagy szolgáltatásokra szabottak, mint például e-kereskedelemre, fejléc- és lábléc-elrendezések vagy blogok számára készített gyűjtemények.

11 legjobb Divi-elrendezés 2024-ben

Tekintsük meg a 2024-ben letölthető vagy megvásárolható legjobb Divi elrendezések néhányát. Ezek az elrendezések nem rangsorolva vannak, hanem értékelések, vélemények, letöltések, funkciók és design alapján kerültek kiválasztásra. Fontos kiemelni, hogy ez a lista nem teljes; számos további kiváló elrendezés található a Divi Könyvtárban és a Divi piactéren. Az alábbiakban bemutatjuk a válogatott legjobb Divi elrendezéseket, melyek kiváló kiindulópontot jelenthetnek bármely Divi webdesign projekt számára.

Az alábbiakban bemutatjuk néhány kiváló Divi elrendezést, melyek letölthetők vagy megvásárolhatók 2024-ben. Ezek az elrendezések értékelések, vélemények, letöltések, funkciók és design alapján kerültek kiválasztásra, és remek kiindulópontot jelenthetnek bármely Divi webdesign projekt számára.

1.DiviMade

DiviMade 11 legjobb Divi sablon-elrendezés 2024-ben (legjobb választás)

Az első Divi elrendezés, amelyet megnézünk, a DiviMade. Ez a termék több mint 33 céloldal-elrendezést kínál, melyeket különféle iparágakhoz terveztek. Minden nyitóoldal jól megtervezett, modern, lenyűgöző elrendezéssel és finom animációkkal rendelkezik, és könnyen adaptálható bármilyen típusú webhelyhez. A nyitóoldalak mellett az elrendezési csomag 1000+ előre elkészített szakaszt tartalmaz, mint például hős szakaszokat, CTA-kat, rólunk szakaszokat, ajánlásokat és még sok mást. Továbbá, sok elrendezéshez tartozik sötét és világos mód is.

Ezenkívül az elrendezési csomag 230+ stílusú modul-elrendezést is tartalmaz, beleértve a csúszkákat, az árakat, a lapokat, a blogot, a gombokat és egyebeket. A DiviMade egy kattintással elérhető bemutató importálási funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a webhely elrendezéseinek használatának megkezdését.

A DiviMade főbb jellemzői:

  • 33+ céloldal-elrendezés
  • 1000+ előre elkészített szakaszelrendezés
  • 230+ stílusú modulelrendezés
  • Többcélú, adaptálható elrendezések minden típusú webhelyhez
  • Demoimportálás 1 kattintással

DiviMade 2 11 legjobb Divi sablon-elrendezés 2024-ben (legjobb választás)

Legjobb:

Az ezzel a csomaggal elérhető nagyszámú különböző elrendezésnek és a sablonok különféle projektekhez való adaptálhatóságának köszönhetően ez az elrendezési csomag kiváló lehetőség azoknak a tervezőknek, akik sokféle webhelyen dolgoznak. Kiválóan alkalmas barkácsolóknak vagy bárkinek, aki nagy elrendezéskönyvtárat szeretne használni tervezési projektjeik során, hogy időt és energiát takarítson meg a saját elkészítése során.

Árazás: 28,99 dollár

Szerezze be a DiviMade-et

2. A Basic Wireframe UI Kit

The Basic Wireframe Kit 11 legjobb Divi sablon-elrendezés 2024-ben (legjobb választás)

A Basic Wireframe UI Kit egy elrendezési csomag, amely 568 előre elkészített szakaszt és 28 különböző oldalelrendezést tartalmaz. A csomag elrendezései nagyon egyszerűek és alapvetőek, minimális stílussal. Könnyedén hozzáadhat saját tartalmat a minimalista elrendezéshez, vagy tovább testreszabhatja az elrendezést, hogy megfeleljen stílusának.

Akárhogy is, ez az elrendezési csomag egyszerű, nagymértékben alkalmazkodó elrendezéseket biztosít, amelyek segítségével gyorsan elkészíthető az oldalelrendezés. Az ebben a csomagban található teljes elrendezések fedőlapok, például kezdőlap, névjegy, szolgáltatások, csapat, kapcsolatfelvétel stb. A szakaszok elrendezései világos és sötét módú változatokat tartalmaznak 16 szakaszkategóriához, beleértve a menüket és láblécet, fejlécet, cselekvésre ösztönzőket, szolgáltatásokat, GYIK-et és még sok mást.

A Basic Wireframe UI Kit főbb jellemzői:

  • 568 előre elkészített szakasz
  • 28 oldalas elrendezés
  • Világos és sötét módú elrendezéseket tartalmaz
  • Könnyen beállítható és testreszabható

A Basic Wireframe Kit

Legjobb:

Bárki, aki egy megbízható alapelrendezésekkel rendelkező csomagot keres a tervezési folyamat megkönnyítéséhez, hasznot húzhat ezekből az elrendezési csomagokból. Ezek az elrendezések eltérően más, specifikus célokra szabott csomagoktól, elsősorban drótvázak formájában kínálnak segítséget, amelyek az alapszerkezet megteremtéséhez nyújtanak alapot. Amennyiben a letisztult, modern megjelenést részesíti előnyben, ezek az elrendezések kis vagy semmilyen további testreszabás nélkül is használhatók közvetlenül „a dobozból”, pusztán a tartalom cseréjével. Azok a felhasználók is, akik stílusosabb weboldalakat szeretnének létrehozni, alkalmazhatják ezeket az elrendezéseket kiinduló pontként az oldalak általános layoutjának és tartalmának megtervezéséhez.

Árazás: 36 dollár

Szerezze be a Basic Wireframe UI Kit-et

3. Home Decor Layout Pack

Home Decor Layout Pack 11 legjobb Divi sablon-elrendezés 2024-ben (legjobb választás)

A következő elrendezési csomag egy ingyenes elrendezési csomag, amelyet a Divi tartalmaz. A Home Decor elrendezés csomag hét teljesen megtervezett oldalt tartalmaz, köztük egy nyitóoldalt, egy kezdőlapot, egy tájékoztató oldalt, egy bolt oldalt, egy termékoldalt, egy blogot és egy kapcsolati oldalt. Ez az elrendezés félkövér betűtípusokat és színes formákat és elemeket tartalmaz, valamint képeket egyedi maszkos formákkal, amelyek játékos, kreatív megjelenést kölcsönöznek az elrendezésnek.

Bár ezt az elrendezést egy lakberendezési e-kereskedelmi üzlethez tervezték, sokféle online áruházhoz adaptálható, amelyek kiemelik termékeiket. Ha tetszik a dizájn, de nem rendelkezik online áruházzal, az elrendezést felhasználhatja szolgáltatásai vagy vállalkozása népszerűsítésére az e-kereskedelmi szakaszok eltávolításával vagy újrahasznosításával.

A Home Decor Layout Pack főbb jellemzői:

  • 7 teljesen stílusos oldal
  • WooCommerce integráció
  • Ingyenes minden Divi ügyfele számára

Lakberendezési elrendezési csomag

Legjobb:

Az említett elrendezés kifejezetten lakberendezési üzletek online jelenlétének megalapozására lett tervezve, de rugalmas adaptálhatóságának köszönhetően széles körben alkalmazható. Ez a sokoldalúság teszi ideálissá nem csak e-kereskedelmi webhelyek, hanem építészeti vagy belsőépítészeti stúdiók és más üzleti weboldalak számára is. A design nagymértékű testreszabhatósága lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen vállalkozás szükségleteihez illeszkedjen, csupán néhány módosítással.

Ha egy stílusos, előre elkészített sablont keres, amely könnyedén beilleszthető webhelyébe a Divi Builder felhasználásával, ez az elrendezési csomag kiváló választás lehet. Ez az elrendezés nem csak a funkcionalitást és esztétikumot egyesíti, hanem inspirációt is nyújthat a webhely kialakításának minden szakaszában, segítve a vállalkozásokat abban, hogy hatékonyan kommunikálják brandjüket és értékesítési üzeneteiket a célközönség felé.

Árazás: Ingyenes minden Divi ügyfele számára

Szerezze be a lakberendezési elrendezési csomagot

4. Ultimate Divi Modules UI Bundle

Ultimate Divi Modules UI Bundle 11 legjobb Divi sablon-elrendezés 2024-ben (legjobb választás)

Ultimate Divi Modules UI Bundle tele van különféle modul-, szekció- és oldalelrendezésekkel, amelyek bármilyen típusú webdesign projekthez adaptálhatók. 6350 különböző elrendezéssel érkezik, beleértve a különböző típusú és stílusú modul- és szakaszelrendezéseket. Ide tartoznak a fejléc- és lábléc-elrendezések, a blogelrendezések, a WooCommerce integrált üzletek elrendezései és a webhelyrészek, például a CTA-k, a csapatkörhinta, a szolgáltatás részletei, a menük, a képek stb.

A csomag 16 különböző webkészlethez is hozzáférést biztosít, köztük több mint 2150 szakaszelrendezést egy bizonyos téma mentén. Végül a csomag 35 elrendezési csomagot tartalmaz, amelyek teljesen megtervezett webhelyoldalak, valamint fejléc- és lábléc-elrendezések a különböző iparágakhoz és webhelystílusokhoz. A legtöbb elrendezési csomag több mint 20 tervezett oldalt tartalmaz, beleértve a legjellemzőbb webhelyoldalakat, például a Kezdőlap, a Névjegy, a Szolgáltatások, a Kapcsolatfelvétel stb.

Az Ultimate Divi Modules UI Bundle főbb jellemzői:

  • 6350 különböző szakasz- és modulelrendezés több mint 82 különböző kategóriában
  • 16 webkit 2150+ szakaszelrendezéssel
  • 35 elrendezési csomag teljesen megtervezett oldalakkal

Ultimate Divi Modules UI Bundle

Legjobb:

Ez az elrendezési csomag egy igazi aranybánya a webfejlesztők, az amatőrök és azok számára, akik valahol ezek között helyezkednek el. Tele van változatos elrendezési lehetőségekkel, amelyek széles skáláját kínálják a tervezési igényeknek. Legyen szó sokféle, típus szerint rendezett szakaszokból álló elrendezésekről, egy adott téma köré szerveződő összefüggő szakaszokból álló elrendezésekről, vagy akár teljes oldalas terveket tartalmazó csomagokról, ez a csomag számos lehetőséget tartogat mindenki számára.

Ha egy olyan terméket keres, amely gazdag választékot kínál és lehetőséget biztosít arra, hogy valóban egyedi és személyre szabott weboldalakat hozzon létre, akkor ebben a csomagban minden bizonnyal talál olyan elrendezéseket, amelyek tökéletesen megfelelnek a következő projektjének. Ez a csomag ideális eszköz azok számára, akik szeretnék maximálisan kiaknázni kreativitásukat és egyedi, látványos weboldalakat létrehozni, legyen szó bármilyen projektről vagy ágazatról.

Árazás: 29 dollár

Szerezze be az Ultimate Divi Modules UI Bundle csomagot

Divi Headers Pack

Divi Headers Pack a Divi’s Theme Builder fejléceinek gyűjteménye. Elhelyezheti ezeket a fejléceket a Divi webhelyén, hogy a felhasználók navigációt kínálhassanak a webhelyen, kulcsfontosságú hivatkozásokat vagy információkat, cselekvésre ösztönző gombokat, logót és még sok mást. A fejléccsomag 136 különböző fejléc-kialakítást tartalmaz, számos változattal, például RTL-fejlécekkel, kreatív fejlécekkel, WooCommerce-kompatibilis boltfejlécekkel, függőleges logófejlécekkel, különböző menü- és legördülő menüeffektusokkal, animációkkal és még sok mással. A csomag összesen 980+ különböző fejlécet tartalmaz, amelyeket használhat. A fejlécek Divi modulokkal épülnek fel, így könnyen szerkeszthetők, és minden fejléc-elrendezés minden képernyőméreten érzékeny.

A Divi Headers Pack főbb jellemzői:

  • 980+ különböző fejléc a Divi számára
  • Különféle funkciók, mint például a WooCommerce integráció, az RTL támogatás
  • Különféle menülebegtetési effektusok

Divi Headers Pack

Legjobb:

A Divi Headers Pack-et bárki használhatja, aki weboldalt készít a Divi segítségével. Számos „egyszerű fejléc” címkével ellátott fejlécet tartalmaz, amely kezdőbarát. A többi fejléchez a Divi builder ismerete és a CSS alapvető ismerete szükséges. A szerző azonban részletes útmutatást is ad a fejlécek beállításához. Bárki, aki egyedi fejlécbeállításokat szeretne webhelyéhez, számos fejlécbeállítást talál ebben a csomagban, amelyek könnyen testreszabhatók bármilyen típusú webhelyprojekthez.

Árazás: 19 dollár

Szerezze be a Divi Headers Pack csomagot

6. DiviCommerce

DiviCommerce

DiviCommerce egy elrendezési csomag kifejezetten e-kereskedelmi webhelyekhez. 35+ Woo-oldalelrendezést, 165+ Woo-szakaszt és 85+ Woo-stílusú modult tartalmaz, amelyek segítségével megépítheti WooCommerce-alapú online áruházát a Divi segítségével. A Woo-elrendezések számos fajta kezdőlap-tervet, termékoldal-tervet, boltoldal-tervet, kosár- és pénztárelrendezést, valamint fiókoldal-tervet tartalmaznak.

Az említett elrendezési csomag a WooCommerce-hez készült, amely minden szükséges elemet és modult biztosít egy e-kereskedelmi webhely hatékony és vizuálisan vonzó felépítéséhez. A csomag tartalmazza a fejléc- és láblécszakaszokat, amelyek az oldal alapvető navigációs pontjait adják, valamint hős- és szalaghirdetés-szakaszokat, amelyek segítségével kiemelheti a legfontosabb üzeneteket vagy akciókat. A kategóriaoldalak és termékleírások elrendezései lehetővé teszik a termékek átlátható és felhasználóbarát bemutatását, míg a további elrendezések segítségével különféle funkcionális oldalakat hozhat létre, mint például a kosár és a fizetési folyamat oldalai.

A Woo stílusú modulok tovább finomítják az e-kereskedelmi élményt olyan elemekkel, mint a kenyérmorzsa navigáció, a kosárban lévő termékek listája, a kosár végösszege, a fizetési részletek és egyéb fontos információk stílusos megjelenítése. Ezek a modulok és elrendezések kulcsfontosságúak egy minden igényt kielégítő, felhasználóbarát és esztétikailag meggyőző online áruház létrehozásához.

Ha egy e-kereskedelmi webhelyet tervez, ez az elrendezési csomag egy kiváló kiindulópontot nyújt a tervezési folyamat megkezdéséhez, mivel minden szükséges alapelemet és oldalt tartalmaz, amelyekre szüksége lehet. Ennek a csomagnak a segítségével gyorsan és hatékonyan hozhat létre egy egyedi, a márkájához illő webhelyet, amely kiemelkedik a versenytársak közül és elősegíti az online értékesítés növekedését.

A DiviCommerce főbb jellemzői:

  • 35+ Woo oldalelrendezés
  • 165+ Woo szakasz
  • 85+ Woo stílusú modul
  • 1 kattintás demo importálás

DiviCommerce

Legjobb:

Azok számára, akik a WooCommerce és a Divi platformokkal dolgoznak, és keresik a tökéletes sablonokat webhelyük alapjául, ez az elrendezési csomag különösen értékes lehet. Kifejezetten az e-kereskedelmi üzletek tulajdonosai számára lett kialakítva, akik online shopjaikat a Divi használatával építik fel, valamint az e-kereskedelmi szektorban tevékenykedő tervezők számára.

Ez a csomag minden szükséges elemet és funkciót tartalmaz, amire csak szükség lehet egy teljes körű e-kereskedelmi webhely létrehozásához, beleértve a termékek bemutatásától kezdve a vásárlási folyamatig minden lépést. Az elrendezések és modulok kialakítása olyan módon történt, hogy maximális rugalmasságot biztosítsanak, lehetővé téve a webhely teljes mértékű testreszabását a Divi tervezési beállításainak felhasználásával.

Ez az elrendezési csomag ideális választás lehet azok számára, akik egyedi, professzionálisan kinéző e-kereskedelmi webhelyet szeretnének létrehozni, anélkül, hogy a nulláról kellene kezdeniük a tervezést. A Divi és a WooCommerce kombinációjával készült sablonok használatával nem csak időt takaríthatnak meg, hanem biztosíthatják, hogy webhelyük minden modern webáruház számára elengedhetetlen funkcióval és design elemmel rendelkezzen.

Árazás: 15,99 USD

Szerezze be a DiviCommerce-t

7. Blogging Toolkit – Blogok és bejegyzések elrendezései a Divi számára

Blogging Toolkit

A következő elrendezési csomag, amelyet megnézünk, a Blogging Toolkit. Kifejezetten blogok és blogbejegyzések elrendezésére szolgál. 50 különböző dizájnt tartalmaz, köztük 12 blogrács-elrendezést, 8 blogelrendezést oldalsávokkal, 8 bloglista-elrendezést, 4 teljes szélességű blogelrendezést, 4 blogelrendezést bejegyzéscsúszkával és 7 különböző blogbejegyzés-oldalelrendezést.

Sok blogterv tartalmaz lebegő animációkat, amelyek vizuális érdeklődést kölcsönöznek az oldalnak, és felhasználóbarát böngészési élményt kínálnak. Mivel az elrendezések a Divi segítségével készültek, könnyen testreszabhatja a terveket saját ízlése szerint, és olyan blog- és közzétételi oldalakat készíthet, amelyek illeszkednek webhelye stílusához.

A Blogging Toolkit főbb jellemzői – Blogok és bejegyzések elrendezései a Divi számára:

  • 43 blogoldal elrendezése különféle stílusokban
  • 7 blogoldal elrendezés
  • Dinamikus bejegyzés csúszka 4 elrendezésben

Blogging Toolkit

Legjobb:

Bárki, aki az alapértelmezett sablonon túl személyre szabhatja blogoldalainak megjelenését. Ez egy egyszerű módja annak, hogy személyre szabja a blog elrendezését anélkül, hogy mindent saját maga készítene. A blog elrendezései stílusosak, és különféle kivitelben és elrendezésben kaphatók, amelyek mindegyike könnyen adaptálható bármely webdesign projekthez.

Árazás: 9 dollár

Szerezze be a Blogging Toolkit – Blog- és bejegyzéselrendezéseket a Divi számára

8. A Divi landing

Céloldalak a Divi számára

Céloldalak a Divi számára több mint 45 céloldal-sablon gyűjteménye. Számos különböző típusú üzleti céloldal-elrendezést tartalmaz, amelyek különböző stílusokat ölelnek fel, beleértve a vállalati, a modern és a szemléltető terveket. Minden oldal tartalmaz egy hős részt, ahol hozzáadhatja a cégét ábrázoló grafikákat vagy képeket a legfontosabb információk, funkciók, cselekvésre ösztönzések és egyebek mellett. Ezeket azonnal használhatod, ha a tartalmat lecseréled a sajátodra, vagy testreszabhatod a dizájnt a Divi tervezési beállításaival. Minden céloldal elrendezése könnyen adaptálható, hogy szinte bármilyen típusú vállalkozáshoz illeszkedjen.

A Divi céloldalainak főbb jellemzői:

  • 45+ céloldalsablon
  • Stílusok széles választéka
  • Könnyen testreszabható kialakítások

Céloldalak a Divi számára

Legjobb:

Bárki, aki egy stílusos, egyoldalas webhelyet szeretne gyorsan létrehozni, hasznos lehet ennek az elrendezési csomagnak a használatával. Ha lecseréli a tartalmat a sajátjára, akkor készen áll a céloldal közzétételére. Mások számára, akik jobban szeretnek részt venni az oldal tervezésében, ezek az elrendezések sablonként használhatók a projekt alapjául. Bár ezek csak egyoldalas elrendezések, a terv stílusos moduljait és szakaszait használhatja saját oldalelrendezések létrehozásához.

Árazás: 19 dollár

Szerezzen be céloldalakat a Divi számára

9. Pénzügyi tervezési elrendezési csomag

Pénzügyi tervezési elrendezési csomag

A következő dizájn, amelyet megnézünk, egy másik ingyenes elrendezési csomag, amelyet a Divi tartalmaz. A Pénzügyi tervezés nyitóoldala egy elegáns, sötét módú dizájn élénk színekkel és illusztrációkkal. Az elrendezési csomag 7 oldalt tartalmaz: Kezdőlap, Céloldal, Névjegy, Szolgáltatások, Pénzügyi tervezés (szolgáltatás), Blog és Kapcsolat.

Ez a merész kialakítás úgy készült, hogy bemutassa a szolgáltatásokat, kiemelje a funkciókat, és cselekvésre ösztönözze a felhasználókat. Bár a sablon egy pénzügyi tervezési vállalkozás számára készült, nagyon sokoldalú elrendezés. A tartalmaival testreszabható, hogy sokféle vállalkozás, ügynökség és szolgáltatás számára működjön.

A pénzügyi tervezési elrendezési csomag legfontosabb jellemzői:

  • 7 oldal
  • Sötét módú kialakítás
  • Ingyenes minden Divi ügyfele számára

Pénzügyi tervezési elrendezési csomag

Legjobb:

Ez az elrendezési csomag nagyszerű pénzügyi vállalkozások, ügynökségek, szolgáltatásalapú vállalkozások és bárki számára, aki szereti a sötét módú webhelyek megjelenését élénk, játékos grafikával. Sokoldalúsága miatt remek téma a saját, sötét módú webhelytervezés alapjául. Ezt az elrendezési csomagot a Divi tartalmazza, és közvetlenül a Divi Builderen keresztül tölthető be webhelyére, további költségek nélkül. Ha többet szeretne megtudni erről az elrendezési csomagról, nézze meg blogunk kiemelt részét.

Árazás: Ingyenes minden Divi ügyfele számára

Szerezze be a pénzügyi tervezési elrendezési csomagot

Footers Pack a Divi számára

Következő csúcspontunk a Footers Pack a Divi számára. A saját lábléc-elrendezés elkészítése időigényes lehet, de lehet, hogy olyan kialakítást szeretne, amely eltér az alapértelmezett Divi lábléctől. Ez az elrendezési csomag több mint 175 láblécet tartalmaz. Ebben világos és sötét színű láblécek, valamint néhány képstílusú lábléc is megtalálható. A láblécek sokféle elrendezésben kaphatók, és mindegyik letisztult, modern dizájnnal rendelkezik, amely könnyen adaptálható bármilyen típusú webhelyhez.

A Divi Footers Pack főbb jellemzői:

  • 175+ lábléc-elrendezés
  • Mobil érzékeny
  • Telepítés egy kattintással

Footers Pack a Divi számára

Legjobb:

Bárki, aki egyszerű módot keres a Divi lábléc testreszabására anélkül, hogy saját dizájnt készítene. Értékelni fogja, milyen egyszerű a lábléc-elrendezések használata és testreszabása ebben az elrendezési csomagban. Ha Ön olyan tervező, aki rendszeresen készít egyedi láblécterveket az ügyfélwebhelyekhez, ezeket az elrendezéseket használhatja sablonként saját tervezéséhez. Ezekkel az elrendezésekkel időt takaríthat meg, és könnyedén hozhat létre mobilra reagáló lábléc-elrendezéseket.

Árazás: 20 dollár

Szerezze be a lábléccsomagot a Divi számára

11. Divi Ultimate Design UI Kit

Divi Ultimate Design UI Kit

A végső elrendezés kiemeléséhez nézzük meg a Divit Ultimate Design UI Kit. Ez egy sokoldalú elrendezési csomag, amely számos különböző típusú webhelyhez használható. Ez a készlet több mint 500 elrendezést tartalmaz, beleértve a hős részeket, blogmodulokat, csúszkákat, burb- és szolgáltatásrészeket, CTA-kat, ártáblázatokat, csapatrészeket, kapcsolatfelvételi űrlapokat, ajánlásokat, WooCommerce-elrendezéseket, fejlécet, láblécet és 404 oldalt.

Ezeket a szakaszelrendezéseket használhatja saját tervének összeállításához. Minden elrendezés teljesen testreszabható a Divi beépített tervezési beállításaival. Számos elrendezés egyedi lebegtetési effektusokat is tartalmaz, amelyek felkeltik a felhasználók figyelmét, amikor felfedezik webhelyét.

A Divi Ultimate Design UI Kit főbb jellemzői:

  • 500+ elrendezés
  • E-kereskedelmi integráció a WooCommerce szolgáltatással
  • 1 Kattintson a Demo importálás lehetőségre
  • Egyedülálló lebegő effektusok

Divi Ultimate Design UI Kit

Legjobb:

Bárki, aki kreatív, előre elkészített elrendezésekre vágyik, amelyek beépíthetők a projektjeibe. Ez az elrendezési csomag kiválóan alkalmas e-kereskedelmi webhelyekhez, üzleti webhelyekhez, ügynökségi webhelyekhez, események webhelyéhez stb. A csomagban található elrendezések hasznosak lehetnek bármely adott webhely szabványos oldalainak, valamint WooCommerce áruházoldalainak, fejléceinek és lábléceinek, blogoldalainak és így tovább testreszabásakor. Ez a sokoldalú elrendezési csomag minden bizonnyal hasznos lesz mindenkinek, aki a Divi segítségével készít weboldalakat.

Árazás: 19 dollár

Szerezze be a Divi Ultimate Design felhasználói felület készletet

A legjobb Divi elrendezések összehasonlítása

Ez összefoglalja a 11 legjobb Divi elrendezést. Most pedig nézzük meg, hogyan viszonyulnak ezek egymáshoz.

A legjobb Divi Layouts ár-összehasonlítás

Mi a legjobb Divi elrendezés?

Az Ön számára legmegfelelőbb Divi elrendezés számos tényezőtől függ, beleértve az Önnek tetsző stílust, a szükséges funkciókat és az elrendezések típusát, amelyekkel dolgozni szeretne. A szakaszok és az egész oldalas elrendezések széles választékához, DiviMade és Ultimate Divi Modules UI Bundle mindkettő nagyszerű lehetőség. Ha néhány alapelrendezést keres, amellyel gyorsan elindíthatja a tervezést, A Basic Wireframe UI Kit egy nagyszerű lehetőség. Számos nagyszerű lehetőséget kínáltunk az elrendezési csomagokhoz a Theme Builder sablonokkal, de a Footers Pack a Divi számára a legjobb választás az egyedi, modern lábléc-elrendezések nagy választéka miatt. Végül azok számára, akik egy koncepciós elrendezési csomagot keresnek, amely tartalmazza az összes szabványos webhelyoldalt, a mi Pénzügyi tervezési elrendezési csomag nagyszerű lehetőség a felfedezésre, és Divi-tagságod része.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://www.elegantthemes.com/blog/divi-resources/best-divi-layouts

Ez is érdekelheti…