Divi carousel hozzáadása egy webhelyhez (5 lehetőség)

Mi az a Divi carousel?

A Divi carousel egy nagyszerű eszköz a képek, termékek és szolgáltatások bemutatására bármely Divi webhely oldalán. Vizuálisan vonzó és jól szervezett, lehetővé teszi több elem egyszerre történő egyszerű megjelenítését.

Az ideális Divi carousel számos testreszabási lehetőséget kínál, beleértve az automatikus lejátszási diavetítés beállításait, a háttérszín konfigurálását és az átmeneti effektusokat. A Divi webhelyén található carousel segítségével a felhasználók gyorsan elérhetik az információkat anélkül, hogy görgetniük vagy kattintaniuk kellene az oldalakon. Ez helyet takaríthat meg és hatékony hozzáférést biztosíthat a vállalkozásával kapcsolatos információkhoz.

Az egyetlen probléma az, hogy a Divi témában alapértelmezetten nincs carousel modul, ezért a felhasználóknak manuálisan kell hozzáadniuk egy bővítmény segítségével.

Ebben a cikkben áttekintjük azokat a módszereket, amelyek megkönnyítik a Divi carouselwebhelyekhez való hozzáadását.

Carousel for Divi by Daniel Volk Divi carousel hozzáadása egy webhelyhez (5 lehetőség)

Ez a fantasztikus bővítmény képes átalakítani bármilyen tartalmat carousel-lé. Osztályokat adhat hozzá modulokhoz, sorokhoz, oszlopokhoz vagy blogbejegyzésekhez, és interaktív körhintává alakíthatja azokat. Ez lehetővé teszi a tartalom vizuálisan történő megjelenítését és hatékonyabb felhasználói bevonást eredményez.

A Divi körhinta szabadságot kínál. A oszlopokat, sorokat vagy blogbejegyzéseket lenyűgöző carousel-lá alakíthatja. Több Divi modult is kombinálhat a körhintában, hogy látogatóinak még gazdagabb élményt nyújtson.

A beépülő modul testreszabási lehetőségeket kínál, így személyre szabhatja a carousel megjelenését és hangulatát, hogy tökéletesen illeszkedjen webhelye megjelenéséhez. A színek, betűtípusok és ikonok megváltoztatásától az animációs effektusok vagy navigációs nyilak hozzáadásáig teljes mértékben Ön szabályozhatja, hogyan jelenjen meg a tartalom körhintaként.

Ezt a bővítményt ingyenesen letöltheti a Divi piactérről a következő címen: Elegáns témák.

Wow Carousel Divi carousel hozzáadása egy webhelyhez (5 lehetőség)

A Wow Divi Carousel Lite bővítmény segítségével könnyedén létrehozhat gyönyörű, érzékeny carousel-eket a Divi számára. A tervezést olyan funkciók irányítják, mint az automatikus lejátszás BE/KI kapcsoló, sebességvezérlés, végtelen hurok, navigáció megjelenítése/elrejtése és lapozási pontok. Emellett 3 INGYENES prémium Divi modult is tartalmaz: Kép Körhinta, Logó Körhinta és Twitter Feed Körhinta. Ezek a modulok számos lehetőséget kínálnak a tervezés testreszabásához.

Az Image Carousel modul tökéletes termékek vagy szolgáltatások bemutatására. A Logó carousel szemet gyönyörködtető módon jeleníti meg az ügyfeleket vagy a termékeket. A Twitter hírcsatorna-körhinta szövegekkel, képekkel és közösségi linkekkel jeleníti meg csapatát.

A Wow Divi Carousel Lite érzékeny és érintésbarát, így bármilyen eszközön működik a teljesítmény feláldozása nélkül. Könnyű és gyors betöltési sebességre optimalizált, így nem kell várnia az oldalelemek betöltésére!

Ezt a bővítményt ingyenesen letöltheti a Divi piactérről a következő címen: Elegáns témák.

Divi Carousel Divi carousel hozzáadása egy webhelyhez (5 lehetőség)

A Divi Carousel Plugin egy hatékony és felhasználóbarát eszköz, amely lehetővé teszi korlátlan carousel-ek létrehozását fejlett opciókkal és tervezési lehetőségekkel. Lenyűgöző körhintákat készíthet képekből, személyekből, ajánlásokból és logókból egyetlen kattintással.

A Divi Carousel kivételes tulajdonságai teszik egyedivé, amelyek lehetővé teszik mindent egy modulban történő vezérlését. A carousel minden aspektusát teljes mértékben irányíthatja, és többféle elrendezés közül választhat a bemutató oldalon.

A Divi Carousel Module használata egyszerű, még akkor is, ha nem jártas a technológiában. Az összes funkció magától értetődő, így nincs szükség további utasításokra vagy oktatóanyagokra. Amint elkezdi, gyorsan képes lesz személyre szabott carousel készítésére.

Tartalmi carousel

Különféle tartalom- és gombopciókkal testreszabhatja prezentációját képekkel, videókkal, szövegekkel és interaktív összetevőkkel. Emelje ki vállalatával vagy iparágával kapcsolatos konkrét statisztikákat, hogy a potenciális ügyfelek jobban betekintést nyerjenek abba, mi teszi kiemelkedővé. Adjon hozzá linkeket, amelyek a webhely megfelelő részére irányítják az embereket további információkért.

Beszámoló carousel

A Divi Carousel beépülő modul kiválóan alkalmas vásárlói beszámolók megjelenítésére. Mezőkkel rendelkezik a nevükhöz, a cégükhöz és a foglalkozásukhoz, valamint a véleményükhöz. Az értékelési opcióval könnyedén értékelheti az egyes ajánlásokat.

Csapat carousel

A csapat carousel jó módja annak, hogy érdekesen és interaktívan jelenítse meg szervezete tagjait. Segít bemutatni az egyes tagokat, hangsúlyozni készségeiket és tapasztalataikat, valamint elnyerni a potenciális ügyfelek bizalmát, akik esetleg bizonytalanok az Önnel való együttműködésben.

A Divi carousel beépülő modullal személyre szabhatja a carousel kialakítását, hogy modern és vonzó megjelenést kölcsönözzön neki. Közösségi ikonokat is hozzáadhat az aktuális megjelenés érdekében. Ez lehetővé teszi a látogatók számára, hogy néhány kattintással többet megtudjanak a csapat egyes tagjairól.

Az Image Carousel egy hasznos modul, amely vonzó carousel-t ad webhelyéhez. Képszűrővel, kerettel, keretes árnyékkal és átfedő ikonnal rendelkezik a képek megjelenítéséhez. A dinamikus élmény érdekében a felhasználók bármelyik oldalhoz vagy bejegyzéshez hozzáadhatnak egy körhintacsúszkát a fényképekből. A Divi Carousel Plugin mindent tartalmaz, amire szüksége van webhelye tartalmának és látványvilágának frissítéséhez. Ezzel a bővítménnyel könnyen létrehozhat gyönyörű körhintákat, hogy több látogatót vonzzon, és élvezetes felhasználói élményt nyújtson.

Ezt a bővítményt ingyenesen letöltheti a Divi piactérről a következő címen: Elegáns témák.

4. beépülő modul: Divi Supreme

captures chrome capture 2023 4 28 Divi carousel hozzáadása egy webhelyhez (5 lehetőség)

A Divi Supreme három hasznos carousel modult biztosít a felhasználóknak, amelyek segítségével dinamikus, vonzó körhintákat hozhatnak létre.

Az Image Carousel modul lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több képet mutassanak be forgatható diavetítés formátumban. Ez tökéletes termékképek, eseményekről készült fényképek vagy portfólióképek megjelenítésére.

A Cart Carousel modul megkönnyíti a termékek árképzési és a kosárba tétel gombokkal való megjelenítését közvetlenül a carousel-en. Ez kiválóan alkalmas bizonyos tételek bemutatására, amelyekre szeretné, hogy a látogatók felfigyeljenek.

Végül a Blog carousel modul segít a felhasználóknak lenyűgöző bejegyzés-diavetítések létrehozásában, amelyek segítségével megjeleníthetik legújabb blogbejegyzéseiket vagy hírfrissítéseiket.

Ezt a bővítményt ingyenesen letöltheti a Divi piactérről a következő címen: Elegáns témák.

Divi CArousel Maker Divi carousel hozzáadása egy webhelyhez (5 lehetőség)

A Divi körhintakészítő egyszerű módja annak, hogy tetszetős carousel-t hozzon létre bármely Divi modullal. Egyetlen kapcsolóval carousel-t hozhat létre, és módosíthatja a tervezési beállításokat. Átrendezheti a modulok sorrendjét és szerkezetét, és választhat az előre elkészített elrendezések közül, vagy létrehozhat egyet a semmiből a fogd és vidd felület segítségével. A haladó felhasználók testreszabhatják a kódot a még nagyobb kreativitás érdekében. Ezzel az eszközzel korlátlanul készíthet lenyűgöző és lebilincselő körhintákat!

Következtetés

A Divi webhelyéhez könnyen hozzáadhat egy carousel-t a megfelelő bővítménnyel. Ingyenes és fizetős lehetőségek is rendelkezésre állnak, ezért nincs mentség arra, hogy még ma ne vegyen fel egyet webhelyére! Köszönjük, hogy elolvasta, és sok sikert kívánunk a saját Divi körhinta hozzáadásához.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://divimode.com/how-to-add-a-divi-carousel-to-a-website-5-options/

Ez is érdekelheti…