Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket

A weboldalakon a képek egyedi megjelenítése kulcsfontosságú a látogatók figyelmének felkeltésében. A „Divi Plus Image Card Carousel” modul lenyűgöző csúszkaeffektusokkal nyújt kiváló lehetőséget erre. Ez a Divi körhintamodul lehetővé teszi, hogy kiválassza és alkalmazza a megfelelő körhintaeffektust, amely egyszerű navigációs lehetőségekkel irányítható. Ez egy sokoldalú eszköz a képtartalom széles skálájának bemutatására, beleértve a kiemelt termékeket és cikkeket.

A Image Card Carousel Modul modul négy csúszkaeffektusa a következő

  • Csúszka
  • Kocka
  • Coverflow
  • Flip

Ebben a bejegyzésben a „Divi Plus Image Card Carousel” modult és annak alkalmazási lehetőségeit mutatjuk be a Divi webhelyeken.

Követelmények

A „Divi Plus Image Card Carousel” modul körhinta effektusainak használatához elengedhetetlen egy aktív Divi téma a webhelyen. Továbbá szükség van a „Divi Plus” bővítményre, ami a „Divi Plus Image Card Carousel” modult biztosítja, lehetővé téve a lenyűgöző körhinta effektusok alkalmazását a Divi webhelyen.

Emellett, ha még vonzóbbá szeretné tenni a Divi webhelyét, érdemes megfontolni a „Minden egy körhinta Divi bővítmény” használatát, ami többfunkciós és hihetetlen lehetőségeket kínál.

Alkalmazási területek a Divi webhelyen

Tekintse meg azokat a terveket, amelyeket a „Divi Carousel” modul négy kiemelkedő csúszkaeffektusának segítségével hozhat létre. Ezek az effektusok számos helyzetben alkalmazhatók a Divi webhelyen, beleértve a termékek, szolgáltatások vagy cikkek kiemelését.

1. Termékkatalógusok

divi image card product carousel Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket

Csúszka Effektus: Dia

A „Dia” effektusú csúszka körhinta egy elegáns és hatékony módja annak, hogy minden termékét egyedi módon mutassa be. A „Divi Carousel” modul segítségével könnyedén megjelenítheti webhelyén a termékek teljes kínálatát. A „Divi Plus Image Card Carousel” modul különösen hasznos a vásárlóknak, mivel lehetővé teszi számukra a termékek vizuális összehasonlítását és megkülönböztetését vásárlás előtt.

Ezzel a modullal bemutathatók a terméknevek, árak, rövid leírások, valamint egy „Vásárlás Most” gomb, ami közvetlenül a kosárhoz vagy a fizetési átjáróhoz vezet. A „Dia” effektus használatával a körhinta elegánsan mutatja be a termékeket, miközben a „Loop”, „Autoplay” és „Pause on Hover” funkciók engedélyezésével biztosítható, hogy a körhinta folyamatosan, egy véget nem érő ciklusban mozogjon, ugyanakkor szüneteljen, amikor a látogatók a termékeket böngészik.

Nézze meg a „Divi Carousel” modul beállításait, és hozzon létre egy lenyűgöző termékkört, amely minden bizonnyal felkelti a látogatók érdeklődését.

 

divi product carousel add card Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket
divi product carousel add title Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket
divi product carousel add image Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket
divi product carousel add button Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket
product carousel slide effect icc Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket
divi product carousel add autplay icc Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket

2. Művészeti Portfólió

divi image card portfolio carousel Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket

Csúszka Effektus: Flip

A „Flip” effektusú csúszka körhinta ideális választás lehet, ha művészeti alkotásokat szeretne bemutatni a webhelyén. A „Divi Plus Carousel” modul ezen effektusa interaktív és vizuálisan vonzó módot kínál az alkotások megjelenítésére. A látogatók egyszerű mozdulattal felfedhetik a műalkotás részleteit, beleértve a művész nevét és a mű címét is, amelyek a képen címkék formájában jeleníthetők meg.

A „Flip” csúszka effektus használatával létrehozhat egy lenyűgöző művészeti portfóliót. Válassza ki a megfelelő műalkotást, adja hozzá a művész nevét és egy rövid leírást a műről, hogy még teljesebbé tegye a bemutatást. Emellett kihasználhatja a „Divi Plus Carousel” modul által kínált számos testreszabási lehetőséget, hogy tovább finomítsa a látogatói élményt. Az alapbeállítások hasonlóak maradnak, mint az előzőleg említett képkártya-körhintánál, így egyszerűen és gyorsan megvalósíthatja ezt az elegáns művészeti bemutatót.

 

3. Márka logója

divi image card logo carousel Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket

Csúszka Effektus: Dia

Amennyiben ügyfelei logóit szeretné bemutatni egy Divi webhelyen, a „Dia” effektusú csúszka körhinta tökéletes választás lehet. Ez a körhintamodul lehetővé teszi, hogy a kiszolgált ügyfelek logóit elegáns és figyelemfelkeltő módon jelenítse meg. Az „Image Card Carousel” modul kiemeli a márkalogókat, hatékonyan felhívva a látogatók figyelmét.

A logók dinamikus megjelenítése érdekében használja az „Autoplay” (automatikus lejátszás) és a „Loop” (ciklus engedélyezése) opciókat, amelyek lehetővé teszik a logók folyamatos és sima átmenetét. Az egyes logók közötti tér állítható az Ön igényei szerint, így biztosítva a megfelelő láthatóságot és esztétikai hatást.

A logókörhinta létrehozásához egyszerűen töltse fel az ügyfelei logóit a képkártya körhinta diáiba. Hagyja üresen a cím és a tartalom mezőket, hogy a hangsúly kizárólag a logókon legyen. Az átmenetek időtartama szintén testreszabható, hogy a körhinta sebessége tökéletesen illeszkedjen webhelyének stílusához és tempójához.

 

logo carousel blank title Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket
logo carousel tansition duration Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket

3. Interaktív hirdetések

divi image card advertisement carousel Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket

Csúszka Effektus: Flip

Amennyiben látványos ajánlatokat, kedvezményeket és speciális promóciókat szeretne bemutatni a Divi webhelyén, a „Flip” effektusú csúszka körhinta kiváló eszköz lehet erre. Ez a Divi körhintamodul ideális arra, hogy termékeinek szalaghirdetéseit, melyek az akciókat, kedvezményeket és ajánlatokat tartalmazzák, egy hatékony és vizuálisan vonzó módon jelenítse meg.

A „Flip” csúszka effektus egyedülálló módon váltogatja a szalaghirdetéseket, így biztosítva, hogy mindegyikük megkapja a megérdemelt figyelmet, különösen, ha azok a kezdőlapon jelennek meg. A dinamikus átforduló hatás különösen vonzóvá teszi ezt a megjelenítési formát.

A lenyűgöző szalaghirdetés létrehozásához válassza a „Flip” effektust, és töltse fel a szalaghirdetéseket a képkártyákra. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy minden egyes hirdetés részletei a flip effektus által egyesével kerüljenek bemutatásra, így kiemelve az egyes ajánlatokat, és hatékonyan közvetítve azok üzenetét.

divi product carousel add image Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket
divi product carousel enable loop icc Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket

5. Étel és Receptek

divi image card food carousel Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket

Csúszka Effektus: Coverflow

A „Coverflow” effektusú csúszka körhinta kiválóan alkalmas az ízletes receptek látványos bemutatására az ételblogján. Ez a körhintamodul lehetővé teszi, hogy az összes receptet egyetlen ablakon belül mutassa be, így az ételblog látogatói egyszerre több fogást is szemügyre vehetnek.

Használja ki a „Coverflow” csúszkaeffektust az ételkínálat dinamikus és vizuálisan vonzó megjelenítéséhez. Minden étel esetében címként adja meg a recept nevét, és fejlécként jelenítse meg az esetleges árat vagy egyéb fontos információt. A recept összetevőit egyszerű szövegként adhatja meg, hogy a látogatók könnyen követhessék.

A diák árnyékának megjelenítéséhez engedélyezze a „Diaárnyék” opciót. A „Coverflow rate” és a „Coverflow mélység” beállításokkal állíthatja be a körhinta vizuális mélységét, hogy a receptek még lenyűgözőbben jelenjenek meg. Ez a beállítás lehetővé teszi, hogy a körhinta mélyebbnek vagy sekélyebbnek tűnjön, attól függően, hogy milyen vizuális hatást szeretne elérni. A „Coverflow” effektus különleges módon emeli ki az egyes recepteket, így garantálva, hogy az ételblogja kiemelkedjen a tömegből.

 

recepie carousel coverflow effect Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket
recepie carousel slide shadow Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket

6. Interaktív történetmesélés

divi image card story carousel Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket

Csúszka Effektus: Coverflow

A „Coverflow” effektusú csúszka körhinta kitűnő eszköz a történetmeséléshez a Divi Plus modul keretében. Ez a modul lehetővé teszi, hogy egy sor releváns képet és szöveget használjon a történet elmeséléséhez, így létrehozva egy interaktív, vizuálisan vonzó narratívát.

Rendezze a képeket logikus sorrendbe, hogy ezáltal a történet folyamatát és narratíváját közvetítse. A modul szövegrésze kiválóan alkalmas arra, hogy feliratokkal illusztrálja és kiegészítse a történetet, így még inkább elmélyítve a narratív élményt. A „Coverflow forgatás” és a „Coverflow mélység” beállítások segítségével finomhangolhatja a vizuális megjelenést, így a képsorozat még folytonosabbnak és összefüggőbbnek tűnhet.

A történetmesélés élményének további gazdagítása érdekében fedezze fel a modul számos stílusbeállítását, amelyek lehetővé teszik, hogy a bemutatás digitális könyvszerű legyen. A „Csúszda magasságának kiegyenlítése” funkció segítségével egyszerűen szabályozhatja a körhintában lévő csúszdák magasságát, biztosítva ezzel a vizuális konzisztenciát.

Engedélyezze a „Szünet lebegtetéskor” opciót, hogy a látogatók megállíthassák a körhintát, amikor a tartalmat olvassák. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját tempójukban merüljenek el a történetben, növelve ezzel a történetmesélés interaktív és élvezetes voltát.

 

storytelling carousel coverflow effect Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket
storytelling carousel slide shadow Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket
storytelling carousel coverflow rotate Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket

7. Árképzési tervek

divi image card pricing plan carousel Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket

Csúszka Effektus: Dia

A „Dia” effektusú csúszka körhinta a „Divi Plus” modulban kiválóan alkalmazható az árképzési tervek bemutatására a webhelyén. Ez a megoldás lehetővé teszi a látogatók számára, hogy könnyedén összehasonlítsák a különböző árterveket, ami segít nekik a vásárlási döntés meghozatalában.

Az árterv neve címként jelenik meg, míg a részletes információk, mint például az egyes ajánlatok, a tartalom részben szerepelnek. A „Dia” effektus egyenként váltja az egyes terveket, így biztosítva egy gyors és informatív áttekintést minden egyes ajánlatról.

A cím és a tartalom stílusozása is fontos szempont. A címet és a tartalmat igazítsa középre, és válasszon markáns, félkövér betűstílust a cím számára, hogy kiemelje azok fontosságát. A tervezési részben pedig használjon teljes szegélyt lekerekített sarkokkal, hogy a csúszka kártyái elegánsabbak és letisztultabbak legyenek. Ez a megközelítés nemcsak vizuálisan vonzóvá teszi az ártervek bemutatását, hanem hozzájárul az ügyfelek döntéshozatalának megkönnyítéséhez is.

 

pricing carousel title Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket
pricing carousel content Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket
pricing carousel slider effect Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket
pricing carousel title style Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket
pricing carousel border style Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket

8. Hírek és frissítések

divi image news carousel Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket

Csúszka Effektus: Dia

A „Dia” effektusú csúszka körhinta a „Divi Plus Image Card” modulban ideális választás lehet, ha a legfrissebb híreket szeretné hatékony és figyelemfelkeltő módon megjeleníteni a weboldalán. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a hírek címeit kiemelten és stílusosan mutassa be.

Minden hír címét jelenítse meg a körhinta egy-egy diáján, és igazítsa a megjelenítést az Ön igényeihez. A hír részletesebb tartalmát helyezze el a képkörhinta szövegmezőjében, így biztosítva, hogy a látogatók gyorsan hozzáférjenek a lényeges információkhoz.

A hírek megjelenítéséhez használjon három diaoszlopot, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy egyszerre több hírrel is megismerkedjenek, így biztosítva egy átfogó és gyors áttekintést. Állítsa be az átmenet időtartamát 10 000 millisekundumra, ami a diák lassú, sima mozgását eredményezi, ezáltal megkönnyítve a tartalom feldolgozását.

A tervezési lap használatával adjon hozzá belső dobozárnnyékot, hogy ablakszerű, térbeli hatást érjen el. Ez a megközelítés nemcsak esztétikailag vonzó, de segít a látogatóknak könnyebben fókuszálni a különböző hírekre, így növelve a tartalom fogyasztásának hatékonyságát.

 

news carousel content Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket
news carousel slider option Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket
pricing carousel border style Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket

9. Termék GYIK körhinta

divi image card faq carousel Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket

Csúszka Effektus: Cube

A „Cube” effektusú csúszka körhinta a „Divi Plus Image Card” modulban tökéletes eszköz lehet egy termék GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) szekciójának izgalmas és figyelemfelkeltő megjelenítésére. Ez az innovatív megközelítés elkerüli a hagyományos, gyakran unalmasnak ítélt GYIK oldalakat, helyette egy vizuálisan vonzó és interaktív megoldást kínál.

Kezdje azzal, hogy hozzáadja a termék képét, majd a címben említse meg a termék nevét. A GYIK tartalmát helyezze el a „Tartalom” szakaszban. Ügyeljen arra, hogy megfelelő távolságot tartson a különböző GYIK között, hogy a megjelenés tiszta és rendezett legyen.

A csúszka méretének beállításához állítsa be a szélességet 50%-ra a „Tervezés” lap „Méretezés” menüpontjában. Ez biztosítja, hogy a csúszka arányai optimálisak legyenek a tartalomhoz. Válassza ki a megfelelő dobozárnnyékot a „Tervezés” fülön, hogy további vizuális hatást adjon hozzá.

Az átmenetek időtartamát állítsa be 8000 millisekundumra, hogy a csúszka mozgása sima és átgondolt legyen. Engedélyezze a „Szünet lebegéskor” opciót, hogy a látogatók megállíthassák a körhintát a GYIK részletes olvasása közben. Végül válassza ki a megfelelő pontoldalszámozást, hogy a látogatók könnyedén navigálhassanak a különböző GYIK között.

Ez a megközelítés nemcsak hogy segít kiemelni a termékinformációkat, de egyben egyedivé és vonzóvá teszi a GYIK szekciót, így növelve a felhasználói élményt és a weboldal interaktivitását.

 

faq carousel title content Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket
faq carousel cube effect Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket
faq carousel sizing Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket
faq carousel pagination Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket
faq carousel box shadow Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket

A poszt Divi Plus Image Card Carousel Modul: Fedezze fel a legjobb alkalmazási területeket először jelent meg Divi Extended blogján.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://diviextended.com/divi-plus-carousel-module-best-application-areas/

Ez is érdekelheti…