Mi az organikus keresés?

Digitális Marketing Alapok: Az Organikus Keresés Világa

Ha újonc vagy a digitális marketing területén, előfordulhat, hogy nehézséget okoz a különböző digitális marketing kifejezések megértése. Talán kíváncsi vagy arra, hogy mi is az az organikus keresés. Nos, ebben a cikkben részletesebben is belemerülünk az organikus keresés fogalmába. Az organikus keresés rendkívül fontos a vállalkozás hosszú távú sikeréhez és növekedéséhez. Napjainkban sokan összekeverik az organikus keresést a fizetett kereséssel, ezért szeretnénk tisztázni a különbségeket.

Organikus Keresés vs. Fizetett Keresés

Az organikus keresés azokra a találatokra utal, amelyek egy adott keresési kifejezésre jelennek meg a Google-ban vagy más keresőmotorokban, a fizetett hirdetéseket kizárva. A keresési eredmények rangsorolása számos tényezőn alapul, például a tartalom relevanciáján, a bejövő hivatkozások számán, a domain hitelességén, a keresési eszközön, a felhasználó helyzetén és még sok más tényezőn.

OrganicSearch Mi az organikus keresés?

Miért Fontosak az Organikus Keresési Eredmények?

Amikor egy keresőkifejezést gépel be a Google-ba, számos találat jelenik meg. A lista tetején gyakran fizetett hirdetések találhatók, ahogy az a képernyőn látható, majd ezek után következnek az organikus keresési eredmények.

Sokan feltehetik a kérdést, hogy miért fontosabbak az organikus találatok, és miért nem csak a fizetett hirdetésekre koncentrálunk? Az organikus keresés kiemelkedően fontos, mivel ezek számítanak a legértékesebb eredményeknek. Nagyobb valószínűséggel alakulnak át más forgalmi formákba.

Azok a felhasználók, akik egy adott keresőkifejezést írnak be a keresőbe, specifikus eredményeket keresnek egy adott témában. Ha az Ön weboldalát találják megfelelőnek, nagyobb eséllyel kattintanak rá.

Az organikus keresés előnyeinek kihasználásához biztosítania kell, hogy webhelye az első öt találat között szerepeljen a keresőmotorok eredményoldalain (SERPs) az Ön webhelyével kapcsolatos kulcsszavakra. A legtöbb ember csak az első néhány találatot nézi meg, amelyek a Google vagy más keresők első oldalán jelennek meg.

divi organic Mi az organikus keresés?

Nehéz munka lehet, hogy webhelye előkelő helyet foglaljon el az organikus keresési eredmények között, de mindig fontos emlékezni arra, hogy milyen fontosak lehetnek ezek a helyezések. Ne feledjük, hogy egy jó SEO stratégia a tervezéssel kezdődik, és a tájékozódással kezdődik, ez az amire elsődlegesen figyelnünk kell!

Amennyiben szeretnél  a meglévő oldaladra egy kiterjedt SEO elemzést kérni, akkor keresd fel a szolgáltatási oldalunkat és kérj ajánlatot, és biztos, hogy tudunk íránymutatást adni, hogyan indulj el jó úton!

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://divimode.com/what-is-organic-search/

Ez is érdekelheti…