A legjobb WordPress és Divi sablon beépülő modulok 2024-ben

Ön vállalkozástulajdonos vagy webfejlesztő, aki a legjobb WordPress vagy Divi sablon bővítményeket keresi? Ebben a cikkben olyan bővítményeket fogunk megvizsgálni, mint a Divi Popup Plugin, a Yoast SEO és még sok más. Ez a cikk segít kiválasztani a leghasznosabb bővítményeket a legjobb funkciókkal WordPress vagy Divi webhelyéhez.

Ha van tapasztalata a WordPress használatában, akkor tudja, hogy bizonyos kötelező beépülő modulokat minden más előtt telepíteni kell. Igen, azokat pluginek szükségesek bármelyik futtatásához, hogy sikeres legyen WordPress weboldal, de néha szükség van egy olyan stratégiára, amely illeszkedik az Ön által használt témához és az építendő webhely típusához. Ezért döntöttünk úgy, hogy erre összpontosítunk azaz a Divi -hez kapcsolódó bővítményekre. Ha használja a Divi témát ez a cikk Önnek szól.

Alapvető WordPress beépülő modulok, amelyeket Divi webhelyén használhat

Really Simple SSL

Nagyon egyszerű SSL

SSL-tanúsítvány a Divi Weboldaladon: Növelje Rangsorolását és Tartsa Meg a Forgalmat

Ha szeretné, hogy Divi weboldalad jobb helyezést érjen el a keresőmotorok rangsorában, miközben fenntartja a forgalmat a webhelyén, fontos, hogy webhelye rendelkezzen SSL-tanúsítvánnyal. A ‘Railly Simple SSL’ bővítmény lehetővé teszi, hogy néhány egyszerű lépésben adjon SSL-tanúsítványt a webhelyéhez. Mindössze annyit kell tennie, hogy aktiválja a bővítményt. Ennyire egyszerű az egész folyamat!

Ár: Ingyenes, prémium frissítésekkel elérhető

*Kapcsolódó cikk – Miért válassza a Divit?

Jetpack WordPresshez

Jetpack WordPresshez

Jetpack: Egy Sokoldalú WordPress Bővítmény

Az évek során a Jetpack egyre fontosabbá vált számos fejlesztő és felhasználó számára a WordPress közösségében. Ez a bővítmény hozzáférést biztosít a felhasználóknak számos funkcióhoz, mint például webhelystatisztikák, képkezelés, CDN-kézbesítés, biztonsági megoldások, biztonsági mentések, közösségi megosztás és még sok más, mindezt ugyanazon a műszerfalon belül.

Ár: Ingyenes, prémium frissítésekkel elérhető

YoastSEO: WordPress SEO beépülő modul

YoastSEO

YoastSEO: A WordPress SEO Bővítménye

A YoastSEO valószínűleg az egyik legnépszerűbb SEO bővítmény a WordPress felhasználók körében. Ha egy fejlesztő nem használja a YoastSEO-t, akkor valószínűleg egy versenytárs termékét, mint például az ‘All in One SEO’, a ‘Rank Math’ vagy a ‘SEOPress’ használja.

A YoastSEO bővítmény nagyszerűsége abban rejlik, hogy nem csak SEO tanácsokat nyújt írás közben, hanem képet is ad a kulcsszavak számáról és sűrűségéről. A végén még egy olvashatósági pontszámot is megjelenít, amely segít a tartalom optimalizálásában, hogy az a lehető legérthetőbb legyen. Még az ingyenes verzióval is jól optimalizálhatja webhelyét a keresőmotorok számára.

Ár: Ingyenes, prémium frissítésekkel elérhető

WordFence

WordFence

WordFence: Alapvető WordPress Biztonsági Bővítmény

A WordFence bővítmény kiemelkedik a többi közül a prémium és ingyenes verziók szolgáltatásaiban, valamint a könnyű használhatóságban. Nem minden webhelytulajdonos érti a webhely biztonságának megőrzéséhez szükséges lépéseket, így a WordFence napi e-maileket küld, amelyek tájékoztatják a felhasználókat a webhelyükön előforduló problémákról, és lehetőséget biztosít bejelentkezési kísérletek és blokkolások küszöbértékeinek beállítására.

Ár: Ingyenes, prémium frissítésekkel elérhető

A legjobb Divi bővítmények a WordPresshez

Vessünk egy pillantást a legjobb Divi bővítmények a WordPresshez amelyet minden Divi felhasználó használhat a WordPress webhelyén

A Divi Plugin előugró ablakai

Előugró ablakok Divi számára

Divi Popup Plugin a Divi Plugin-tól

A Divi Popup Plugin lehetővé teszi, hogy bármelyik Divi szakaszt előugró ablakká alakítsa át közvetlenül a Visual Builderben. A plugin korlátlan számú felugró ablakot tesz lehetővé minden oldalon, amelyeket gomb vagy hivatkozás segítségével indíthat el. A plugin professzionális JavaScript API-n keresztül bővíthető, és nem igényel konfigurációt. Telepítése egyszerű, és percek alatt használatba vehető.

Ár: INGYENES

Divi Table Maker beépülő modul

Divi Table Maker beépülő modul

Divi Table Maker Plugin

A Divi Table Maker Plugin gyönyörű és reszponzív táblázatok létrehozását teszi lehetővé a Divi Builderben. Ezzel a bővítménnyel egyedi táblázatokat hozhat létre a webhelye bármely oldalán, minden részletet stílusozhat a tartalomtól az oszlopokig, a fejlécektől a láblécekig, egészen az egyes cellákig, rövid kódok használata nélkül.

Ár: 39 dollár

Divi Eseménynaptár

Divi Eseménynaptár

Divi Eseménynaptár Plugin

A Divi Eseménynaptár Plugin egyedi Divi modulokat ad hozzá, amelyek lehetővé teszik az események megjelenítését, testreszabását és stílusát az Eseménynaptárból a Divi Visual Builderben. Ez az egyetlen módja a Divi és az Eseménynaptár integrálásának egyéni Divi modulokkal. Ha a népszerű ingyenes ‘The Events Calendar’ bővítményt használja, és meg szeretné jeleníteni az eseményeket a Divi Builderben, akkor ez a bővítmény elengedhetetlen.

Ár: 45 dollár

Divi Areas Pro

 Divi Areas Pro

Divi Areas Pro Plugin

A Divi Areas Pro Plugin lehetővé teszi több egyéni módosítás létrehozását a Divi webhelyén. Az interaktív tartalmak, mint az előugró ablakok, elemleírások, berepülő ablakok és dinamikus soron belüli területek létrehozásával a webhelyet interaktívabbá teheti. A Megjelenítési feltételek, Egyéni triggerek és a rugalmas API segítségével testreszabhatja, hol és mikor jelenjenek meg ezek a területek.

Ár: Egyetlen webhely esetén évi 89 USD, korlátlan számú webhely esetén egyszeri 169 USD

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://divimode.com/best-wordpress-divi-plugins/

Ez is érdekelheti…