WordPress karbantartási mód a Divi segítségével

Ha elfoglalt a webhelyén végzett munkával, vagy arra vár, hogy webhelye elinduljon, célszerű karbantartási módba helyezni webhelyét, vagy megjeleníteni egy hamarosan megjelenő oldalt. A kérdés az, hogy mi a legegyszerűbb módja ennek? Nos, mindig is úgy gondoljuk, hogy a legkönnyebben használható WordPress Webhelykészítő az lenne Divi Builder.

Ha helyesen használ fel egy hamarosan megjelenő oldalt, az információkat szolgáltathat, olvasókat vonzhat, és még azt is megszólaltathatja, hogy az Ön webhelyéről beszéljenek. Ha nem megfelelően használja, egy hamarosan megjelenő oldal befejezetlennek tűnhet, és elriaszthatja leendő olvasóit.

Divi Builder WordPress karbantartási mód a Divi segítségével
Divi Builder

Mi lesz a „Hamarosan” Megjelenő Oldal?

A „hamarosan” megjelenő oldal nagyon hasonlít a karbantartási mód oldalhoz. Ez egy ideiglenes oldal, amely tájékoztatja az embereket arról, hogy a webhely fejlesztés alatt áll, és hamarosan elérhető lesz. Ez egy remek módja annak, hogy felhívja a figyelmet és izgalmat keltsen a hamarosan induló webhelye körül.

Egy ilyen oldal tartalmazhat grafikákat, elérhetőségi információkat, linkeket közösségi hálózatokhoz, felhívásokat a cselekvésre (CTA-k), űrlapot az email listához való csatlakozáshoz és egyéb vonzó információkat.

Hamarosan Megjelenő Oldal Létrehozása Divi Segítségével

Sajnos a „hamarosan” megjelenő egyedi oldalak nem részei a WordPress alapértelmezett funkcióinak. Egy ilyen oldal létrehozásához és aktiválásához kiegészítő bővítményre lesz szüksége. Több ingyenes beépülő modul is elérhető, amelyek Divi-vel működnek. Az általam javasolt bővítmény a Divi Coming Soon Plugin.

Divi Coming Soon Plugin

A Divi Coming Soon Plugin egy ingyenes, harmadik féltől származó bővítmény a Divi számára, amely lehetővé teszi a „hamarosan” megjelenő oldal aktiválását.

A bővítmény tartalmazza az összes szükséges eszközt, beleértve a visszaszámlálót, email-bejelentkezési űrlapokat, közösségi média követő gombokat, videókat, képeket stb. Létrehozhat saját elrendezéseket, használhat egyet a sok „Hamarosan Elérhető” elrendezés közül, amelyeket külső fejlesztők készítettek, vagy megvásárolhatja az elrendezési csomagot a bővítmény fejlesztőjétől.

A Divi Coming Soon Plugin Telepítése

A Divi Coming Soon Plugin telepítéséhez a szokásos módon fel kell töltenie és aktiválnia kell a bővítményt. A legjobb része, hogy nem szükséges további beállításokat végezni. Csak hozzon létre egy új oldalt, amit a bővítménnyel fog használni.

Installing Divi Coming Soon WordPress karbantartási mód a Divi segítségével

Divi Hamarosan Beállítások

A bővítmény feltöltése után egy új menüpont jelenik meg a WordPress irányítópultján, „Divi Hamarosan” néven.

A „Divi Hamarosan” beállításainál egy legördülő mezőben kereshet és kiválaszthat egy bejegyzést vagy oldalt, amit „hamarosan” megjelenő oldalként szeretne használni. Válassza ki a kívánt oldalt a legördülő menüből, és mentsen. Ez aktiválja az oldalt. Ha kikapcsolná a „hamarosan” megjelenő oldalt, kattintson a piros x-re, és mentsen.

 

Divi Coming Soon Settings 3 WordPress karbantartási mód a Divi segítségével

A Hamarosan oldal létrehozása

Mielőtt kiválaszt egy oldalt, először létre kell hoznia azt a Divi Builder segítségével. A Divi Builder lehetővé teszi az „üres oldal” sablon használatát a menü, a fejléc és a lábléc elrejtéséhez. A Divi Builderrel ízlése szerint testreszabhatja az oldalt.

*Kapcsolódó cikk – Hogyan készítsünk egyéni 404-es oldalt a Divi segítségével

Creating the Coming Soon Page 4 WordPress karbantartási mód a Divi segítségével

Akár a Divi beépített elrendezési csomagjainak elemeit is használhatja!

Divi hamarosan megjelenő elrendezések

Divi Coming Soon Layouts WordPress karbantartási mód a Divi segítségével

Maga a plugin ingyenes, de van egy prémium elrendezési csomag hozzá, mely külön is megvásárolható.

Ez a Divi Coming Soon bővítmény nem is lehetne könnyebben használható és aktiválható! A használathoz egyszerűen lépjen a menübe, és válassza ki a megjeleníteni kívánt oldalt, és a látogatók automatikusan átirányítják a Hamarosan oldalra.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://divimode.com/coming-soon-page-with-divi/

Ez is érdekelheti…