Szerezzen be egy ingyenes AI-elrendezési csomagot a Divi számára

Kedves Divi sablon rajongó!

Köszönjük, hogy csatlakozott heti Divi Design Initiative programunk következő részéhez; ahol minden héten ajándékba adunk egy vadonatúj elrendezési csomagot Divi -hez.

Ezúttal a tervezőcsapat elkészített egy gyönyörű mesterséges intelligencia elrendezési csomagot, amely segít a következő mesterségesintelligencia-webhely azonnali működésében!

Ez az elrendezési csomag a következőket tartalmazza:

7 előre elkészített oldalelrendezés stratégiailag minden mesterséges intelligencia webhelyhez tervezve (beleértve a lábléc kialakítását is)
– Eredeti, jogdíjmentes fotók és grafikák + testreszabható forrásfájl (lásd lent)
– Ráadásul előre megtervezett webhelyelemek nagy gyűjteménye, amelyek testreszabhatók és bárhol újrafelhasználhatók.

Ez az elrendezési csomag közvetlenül a Divi belsejében érhető el minden Divi ügyfele számára INGYENESEN, a növekedés legújabb tagjaként Divi könyvtár több száz előre elkészített elrendezési csomagból mely tartalmaz több ezer oldaltervet, valamint számtalan webdesign elemet és forrást.

divi elrendezés

Nézze meg a Divi AI-t elrendezési csomagját

Szerezze meg még ma ingyen!

AI elrendezési csomag

Céloldal tervezése

AI elrendezési csomag

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Kezdőlap tervezése

AI Layout Pack a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Jellemzők – Oldaltervezés

AI Layout Pack a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Feature Page Design

AI Layout Pack a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

A Rólunk oldal

AI Layout Pack a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Blog oldal összeállítása

AI Layout Pack a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Kapcsolat Oldal tervezése

AI Layout Pack a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Főbb jellemzők

Elegáns, új külsőt keres AI (mesterséges intelligencia) alapú induló vállalkozásához? Szerencsére a tökéletes dizájnt kínáljuk az Ön számára. Az AI Layout Pack for Divi minden szükséges eszközt biztosít ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődést az AI-termékei iránt. A csomag a szolgáltatások bemutatásától kezdve az árképzésen és a gyakran ismételt kérdéseken (GYIK) keresztül minden olyan elemet tartalmaz, amely segíthet az új mesterséges intelligencia-projektje stílusos megvalósításában.

Élő bemutatók

Kattintson az alábbi linkekre, hogy élő bemutatót tekintsen meg a csomagban található minden egyes elrendezéshez.

  1. AI nyitóoldal (élő demó)
  2. AI kezdőlap (élő demó)
  3. AI funkciók oldala (élő bemutató)
  4. AI funkcióoldal (élő demó)
  5. AI névjegyoldal (élő demó)
  6. AI blogoldal (élő bemutató)
  7. AI kapcsolati oldal (élő demó)

Hozzáférés ehhez az Elrendezéshez Most, Közvetlenül a Divi Buildertől

A Divi 3.0.99-es verziójától kezdődően megtalálhatja és importálhatja a csomagban található elrendezéseket (beleértve a Divi összes előre elkészített elrendezési csomagját) közvetlenül a Divi Builderből. Ezek az elrendezések már várnak Önre.

Az új elrendezés eléréséhez egyszerűen aktiválja a Visual Buildert az oldal szerkesztésekor, és keresse meg a „Betöltés a könyvtárból” ikont az oldalbeállítások sávjában, ami egy plusz szimbólumként jelenik meg. Kattintson erre az ikonra a „Betöltés a könyvtárból” felugró ablak megnyitásához. Az Előre elkészített elrendezések lapon, görgetve a listában, könnyedén megtalálhatja az új elrendezést. Amikor rátalál az AI Layout Packre, kattintson rá, és megjelenik a csomagban található összes egyedi elrendezés. Válassza ki azt az elrendezést, amit használni szeretne, majd kattintson a „Használja ezt az elrendezést” gombra.

 

AI Layout Pack a Divi számára

Ha többet szeretne megtudni, tekintse meg ezt a videót, amelyből megtudhatja, hogyan állíthatja be ezt az elrendezési csomagot még ma.

Azonosítás szükséges

Mielőtt letölthetné az előre elkészített elrendezéseket a Divi Library-ból, hitelesítenie kell Elegant Themes előfizetését. Ezt a címre navigálva teheti meg Divi > Témabeállítások > Frissítések. Itt megadhatja felhasználónevét és API-kulcsát, és mentheti a változtatásokat.

AI Layout Pack a Divi számára

Az API-kulcsot az Ön alatt találja tagok területén az Elegant Themes oldalon. A felhasználónév és az API-kulcs megadása után azonnali hozzáférést kap több száz ingyenes elrendezést tartalmazó könyvtárunkhoz (ezt is beleértve). Ha még nem tette meg, amikor rákattint egy elrendezés importálására az oldalra, a rendszer felkéri Elegant Themes tagsági felhasználónevének és API-kulcsának megadására.

Használja az elrendezési képeket INGYENESEN, licenckorlátozások nélkül

AI Layout Pack a Divi számára

Az ezekhez az elrendezésekhez tartozó képelemekre (ikonok, illusztrációk, fotók stb.) nincsenek licenckorlátozások. Ez azt jelenti, hogy minden kereskedelmi projektjében használhatja őket anélkül, hogy aggódnia kellene a licencdíjak fizetése vagy a fotósok foglalkoztatása miatt. Ezeket a képelemeket kereskedelmi webhelyein használhatja, értékesítheti őket Divi gyermektémáiban, beépítheti saját Divi elrendezési csomagjaiba, vagy egyszerűen felhasználhatja a blogjában. Tudjuk, hogy mennyi kihívást jelenthet minőségi fényképek találása, és mennyire zavaró vagy ijesztő lehet a képek használatát szabályozó licenc. Ezt a problémát szeretnénk megoldani a felhasználóink számára.

Töltse le a Full Res Image Assets-t

Új elrendezési csomag minden héten!

Reméljük, hogy tetszeni fog ez az elrendezési csomag. Várjuk véleményét az alábbi megjegyzés rovatban. Mindenképpen nézd meg a jövő heti elrendezési csomagot is!

A poszt Szerezzen be egy ingyenes AI-elrendezési csomagot a Divi számára először jelent meg Elegantthemes blogján.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://www.elegantthemes.com/blog/divi-resources/get-a-free-ai-layout-pack-for-divi

Ez is érdekelheti…