⏱️ Időmegtakarítási tippek: mesterséges intelligencia használata a Divi webhelyfejlesztés egyszerűsítésére

bf23 ai ⏱️ Időmegtakarítási tippek: mesterséges intelligencia használata a Divi webhelyfejlesztés egyszerűsítésére

A Divi AI ereje a webfejlesztés egyszerűsítéséhez

Divi AI

A Divi AI, a Divi Builderbe integrált erőteljes mesterséges intelligencia-asszisztens, három nagy teljesítményű AI-generátort kínál a WordPress webhelyek létrehozásának javítására: a Divi Text AI-t, a Divi Image AI-t és a Divi Code AI-t. Itt található egy rövid áttekintés mindegyikről.

Divi Text AI

A Divi Text AI egy digitális írótárs, amely képes a semmiből webhelymásolatot készíteni, vagy finomítani a meglévő tartalmat. Az eszköz gyorsan generálhat címeket, bekezdéseket és akár blogbejegyzéseket is. Ezenkívül a Divi Text AI professzionális másolásszerkesztőként működik, lehetővé téve a hangnem, hossz és tisztaság beállítását a közönség hatékonyabb bevonása érdekében.

Divi Image AI

A Divi Image AI szükségtelenné teszi a stockkép-keresést és az összetett képszerkesztést. Egyetlen kattintással képek széles skálája hozható létre, amelyek megfelelnek a webhely márkájának és természetes nyelvű felületen kínálnak választást. A Divi Image AI átalakíthatja a meglévő képeket, stílusukat vagy témájukat úgy módosítva, hogy jobban illeszkedjenek a webhely kontextusához, valamint feljavíthatja a képeket magasabb felbontásra, hogy élesebb megjelenítést biztosítson a különböző eszközökön.

Divi Code AI

A Divi Code AI az Ön kulcsa a Divi webhely egyszerű testreszabásához. Mint egy személyes webfejlesztő a Divi számára, képes kódot írni és egyéni CSS-t generálni a Visual Builderben. Kifejezetten a Divi Modul kódbázisára tanítva, hatékonyan értelmezi az egyéni HTML, CSS és JavaScript elemek létrehozásához szükséges felhasználói utasításokat. Ráadásul egyetlen gombnyomással javíthatja a meglévő kódot új funkciókkal, megfelelő formázással és böngésző-kompatibilitással.

Mi teszi a Divi AI-t egyedülállóan hatékonnyá?

A Divi AI egyedülállóan hatékony a webhelykészítési folyamat egyszerűsítésére AI segítségével. Íme néhány módszer, amellyel a Divi AI kiemelkedik:

  • Egy kattintással AI tartalomgenerálás a Divi webhelyekhez.
  • Elérhető a Visual Builderben és a Divi modulokban.
  • A megfelelő kontextusban tartalmat generál webhelye számára.
  • Áramvonalas tervezési folyamat.
  • Könnyen használható utasítások és gyors műveletek.

Röviden, a Divi AI úgy működik, mint az Ön személyi asszisztense, aki készen áll szövegek, képek és kódok generálására, hogy egyszerűsítse a márkához és igényeihez szabott webhely felépítését.

Szerezd meg a Divi AI-t

15 időtakarékos tipp a Divi webfejlesztés egyszerűsítéséhez mesterséges intelligencia segítségével

Biztosak vagyunk benne, hogy megfordulnak a fejében, hogy a Divi AI hogyan takaríthat meg időt. Szeretnénk bemutatni 15 módot, amelyekkel tapasztalatunk szerint a felhasználók lerövidíthetik az új webhelyek építésének idejét. Ezek a tippek mind tesztelve lettek, és garantáltan felgyorsítják a fejlesztési folyamatot. Összegyűjtöttünk néhány gyors példát, amelyek bemutatják, hogyan takaríthat meg időt és kereshet több pénzt weboldalak készítése során a Divi AI segítségével.

1. Gyorsan alakítson át egy előre elkészített elrendezést mesterséges intelligencia segítségével

Az előre elkészített elrendezések használata az egyik legjobb módja annak, hogy időt és pénzt takarítsunk meg a Divi webhelyek készítése során. Nincs szükség arra, hogy minden egyes webhelyet az üres képernyőtől kezdve hozzunk létre. Szerencsére a Divi rendelkezik több mint 2400 ingyenes elrendezéssel, plusz számos további lehetőséggel a Divi piacterén.

Divi előre elkészített elrendezés

A Divi AI Oldalelrendezésének Használata: Gyors Testreszabás az Adott Designhoz

A Divi AI oldalelrendezés használatának egyik nagy előnye, hogy lehetővé teszi a design gyors testreszabását. Bár nem minden elrendezés tökéletes, a Divi AI segítségével gyorsan módosíthatók az elemek, hogy illeszkedjenek a márkához. Ez lehetővé teszi, hogy a kívánt professzionális minőséget elérjük a weboldalon, miközben kevesebb időt, erőfeszítést és pénzt fordítunk rá.

Vegyük például azt az esetet, amikor egy kávézó tulajdonosa tetszését leli egy pékség elrendezésében. Bár a képek némileg eltérnek, az általános hangulat megvan. A Divi AI segítségével ezek a képek gyorsan átalakíthatók, hogy inkább egy kávézóra jellemzőek legyenek. Az elrendezési képek referenciaképként való használata megőrzi az eredeti hangulatot és színösszetételt, miközben lehetőséget ad valami új, a célhoz illő létrehozására.

Ez a folyamat bármely előre elkészített elrendezés képeire alkalmazható. Nyissa meg a képbeállításokat, és válassza a „Kép létrehozása AI segítségével” opciót. A referencia képnek ekkor már elérhetőnek kell lennie. Ezután adjon meg egy egyszerű szöveges utasítást arra vonatkozóan, hogyan kívánja átalakítani a képet, és állítsa a referenciakép hatását körülbelül 20%-ra. Ennek eredményeképpen egy teljesen új képet kap, amely megőrzi a referenciakép eredeti stílusát.

 

transform-image-with-divi-ai

Ismételje meg ezeket a lépéseket minden egyes képhez az elrendezés során, hogy jelentős lendületet adjon oldala kialakításához. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan frissítse a weboldal megjelenését, anélkül, hogy teljesen új terveket kellene készítenie.

tranform-premade-layout-with-divi-ai

Bármilyen elrendezés gyorsan átalakul a Divi AI segítségével, ami még értékesebbé teszi ingyenes elrendezések széles könyvtárát.

2. Adjon hozzá egy webhely címet és címsort, hogy segítsen a Divi AI-nak megérteni webhelyét

A Divi AI rendszer úgy van kialakítva, hogy megismerje az Ön webhelyének különböző elemeit, és ezt az információt használja fel a tartalom létrehozásához. Ez a folyamat biztosítja, hogy a tartalom szorosan illeszkedjen az Ön webhelyének témájához és stílusához.

Képzeljük el például, hogy létrehozunk egy webhelyet a következő információkkal: A webhely címe „Divi Interior Design”, és az alábbi alcímmel rendelkezik: „Elegáns belsőépítészet otthona vagy vállalkozása számára”. Ezeket az információkat a WordPress irányítópultján keresztül állíthatjuk be, a Beállítások > Általános menüpont alatt.

Amikor ezek az információk be vannak állítva, a Divi AI ezeket felhasználva hozza létre a tartalmat. A rendszer így képes releváns és célzott tartalmat generálni, amely tükrözi a webhely címét és alcímét, valamint azok jellegét. Ez a kontextus-alapú megközelítés biztosítja, hogy a weboldal tartalma és kialakítása összhangban legyen a webhely általános céljával és stílusával.

divi ai site information ⏱️ Időmegtakarítási tippek: mesterséges intelligencia használata a Divi webhelyfejlesztés egyszerűsítésére

„Szöveg Automatikus Generálása Mesterséges Intelligencia Segítségével”: Információ Hozzáadásának Bemutatása

Használjuk ki a „Szöveg automatikus generálása mesterséges intelligencia segítségével” funkciót, amely bemutatja, hogyan történik az információ hozzáadása a tartalomalkotási folyamatban. Ennek a funkciójának köszönhetően megfigyelhetjük, hogyan használja fel a Divi AI a webhelyadatokat szöveg létrehozásához anélkül, hogy szükség lenne egyéni promptok hozzáadására.

A Divi AI intelligens algoritmusok segítségével elemzi a webhely információit, mint például a címet, alcímet és egyéb releváns adatokat. Ezek alapján automatikusan generál tartalmat, amely összhangban áll a webhely általános témájával és céljaival. Ez a folyamat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és hatékonyan hozzanak létre magas minőségű, releváns tartalmat a weboldalukhoz, anélkül, hogy részletes utasításokat kellene megadniuk.

A „Szöveg automatikus generálása mesterséges intelligencia segítségével” funkció használatával a Divi AI kihasználja a webhely meglévő adatait, hogy dinamikus és vonzó tartalmat hozzon létre. Ez az innovatív megközelítés jelentősen csökkenti a tartalomkészítésre fordított időt és erőfeszítéseket, miközben biztosítja a tartalom relevanciáját és minőségét.

generate text in context of website info ⏱️ Időmegtakarítási tippek: mesterséges intelligencia használata a Divi webhelyfejlesztés egyszerűsítésére

Webhely Címe és Címsora: Az Információalap a Divi AI Számára

A webhely címe és címsora kulcsfontosságú információalapot biztosít a Divi AI számára, segítve ezzel a rendszert abban, hogy megértse, milyen típusú tartalomra lesz szükség. Ezek az adatok önmagukban is elegendőek ahhoz, hogy a mesterséges intelligencia által generált tartalom az Ön igényeihez igazodjon, miközben minimális erőfeszítést igényelnek.

A Tökéletes Optimalizálás Eszközei

De a webhely címének és címsorának használata csak a kezdet. A Divi AI rendelkezik minden szükséges eszközzel a webhely tartalmának tökéletes optimalizálásához. Az AI képes elemzni a weboldal tartalmát és struktúráját, valamint figyelembe veszi a felhasználói interakciókat és visszajelzéseket.

Folyamatos Tanulás és Pontosabb Eredmények

Ami még fontosabb, a Divi AI folyamatosan tanul és értékeli a webhely tartalmát. Ez azt jelenti, hogy az idő múlásával a generált tartalom egyre pontosabb és relevánsabb lesz, mivel a rendszer jobban megismeri az Ön preferenciáit és a webhely célközönségét. Az eredmény egy dinamikusan fejlődő, egyre inkább testreszabott és hatékony tartalomstratégia, amely valódi értéket nyújt az Ön webhelyének.

3. Hagyja, hogy a Divi AI javaslatokat tegyen Önnek

Amennyiben bizonytalan abban, hogy mit írjon vagy milyen képet adjon hozzá weboldala egyes részeihez, a Divi AI készen áll a segítségre. A Divi AI képes megérteni az Ön oldalának tartalmát és segítséget nyújthat abban, hogy milyen tartalmat vagy képeket hozzon létre.

A Divi AI segítségével egyszerűen igénybe vehető a mesterséges intelligencia által nyújtott támogatás. Ha a Divi AI felszólító doboza aktív (legyen szó szövegmezőről vagy képmezőről), látható lesz egy „AIgomb a Leírás dobozban. Amikor rákattint erre a gombra, a Divi AI lehetőséget ad arra, hogy megírja a kívánt kérést. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy közvetlenül az AI segítségével fejezze be a tartalom vagy kép létrehozását, így még könnyebbé és hatékonyabbá téve a weboldal szerkesztési folyamatát.

 

Divi AI hozzon létre üzeneteket az Ön számára – 1-2. lépés

A weboldal beállításai és tartalma, amely egy középiskolai futballcsapatról szól, alapján a Divi AI egy érdekes promptot javasolt, amelyet mi választhatunk ki. Mivel a promptot nem használtuk fel azonnal a képek létrehozásához, van lehetőségünk azt tetszés szerint módosítani. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy finomítsuk a prompt tartalmát, hogy az még jobban illeszkedjen a weboldalunk tematikájához és céljaihoz. Ha elégedettek vagyunk a módosított prompttal, egyszerűen folytathatjuk a folyamatot a „generál” gombra kattintva, amely után a Divi AI elkezdi a tartalom létrehozását a megadott irányelvek szerint.

Divi AI hozzon létre üzeneteket – példa

Ez a módszer kiválóan alkalmazható arra, hogy a képelemeket mesterséges intelligencia segítségével tervezzük meg. A folyamat során egy kis mesterséges intelligenciát és egy kevés kreativitást használunk fel. Ez a kombináció valóban kreatív és egyedi eredményekhez vezethet, mivel az AI segítségével létrehozott kezdeti ötleteket tovább gondolhatjuk és személyre szabhatjuk.

Amennyiben több tippet szeretne kapni a képek testreszabásához a Divi rendszerben, ajánlom figyelmébe a „Legjobb Tippek a Divi Képkéréshez” című anyagot. Ebben részletes útmutatást talál arról, hogyan használhatja ki a Divi AI képességeit a legjobban, hogy weboldala képi elemei még inkább kiemelkedjenek és tükrözzék weboldalának egyedi stílusát és tartalmát.

4. Szövegfordítások egy kattintással

A Divi AI lenyűgöző képességeket kínál a szövegek fordításában számos nyelven. Képes egy előre megírt bekezdést vagy címsort pillanatok alatt lefordítani. Kiváló munkát végez a szövegek támogatott nyelvekre történő fordításában, és rendkívül megbízható eszköznek bizonyul.

Annak teszteléséhez, hogy a Divi AI fordításai hogyan szolgálhatják vállalkozását, válasszon ki egy fontos oldalt a webhelyéről. Hozzon létre egy másolatot az oldalról, és adjon neki egy az adott nyelvre jellemző URL-struktúrát. Példánkban az „/es/services/rebranding” műveletet hajtjuk végre, hogy a márkaváltási szolgáltatás oldalát angolról spanyolra fordítsuk.

Amikor már rendelkezünk egy lefordítandó oldallal, kezdhetjük az oldal hős rovatának címével és kivonatával. Kattintson az oldalbeállításokra. A Cím mezőben keressen rá a Divi AI gombra. Innen válassza a „fordít” opciót, majd válassza ki a kívánt nyelvet. A Divi AI ezt követően gondoskodik a szöveg azonnali és pontos fordításáról.

Divi AI Fordító weboldal – 1-4. lépés

A Divi AI néhány másodpercet vesz igénybe, amíg lefordítja a tartalmat. kattintson a „Használja ezt a szöveget” az angol szöveget az újonnan lefordított szövegre cserélni.

Divi AI Fordító weboldal – 5. lépés

A fent említett lépések hasonló módon alkalmazhatók a weboldal többi részének fordítására is. A Divi AI segítségével az oldal minden elemét percek alatt lefordíthatja, mindössze a kézi fordítás költségeinek egy töredékéért. Azonban, annak ellenére, hogy a Divi AI fordításai rendkívül hatékonyak, érdemes lehet valaki által átnézetni a fordítást, aki folyékonyan beszéli a célnyelvet. Ez különösen fontos lehet a finom nyelvi részletek és kulturális különbségek megértése és pontos átadása szempontjából. Így biztosítva, hogy a fordítás nem csak technikailag helyes, hanem tartalmilag is megfelelő és érthető legyen a célnyelv anyanyelvi beszélői számára.

5. Gazdagítsa a tartalmát kulcsszavakkal

Sokunk számára kihívást jelent a weboldal tartalmának kulcsszavakkal és aktuális kifejezésekkel való gazdagítása. Gyakran előfordul, hogy ugyanazokat a fordulatokat és nyelvtani szerkezeteket használjuk, miközben a túlzottan bonyolult folyamat lelassít minket. A Divi AI lehetőséget nyújt a korlátlan és gyors írásra, ami gyakran hatékonyabb eredményekhez vezet. Miután elkészült az alap szöveg, érdemes lehet azt a SEO (keresőoptimalizálás) céljaira szabni.

Ebben segít a Divi AI. Nyisson meg egy Divi modult, amely tartalmazza a kívánt szöveget. Kattintson az „AI” ikonra, és válassza a „Javítás mesterséges intelligencia segítségével” opciót. Ez a funkció segít a szöveg kulcsszó-optimalizálásában, hogy az még hatékonyabban szolgálja a SEO célokat, miközben megtartja az eredeti tartalom lényegét és természetes hangnemét.

 

Divi AI kulcsszóval történő újraíráshoz – 1-2. lépés

Válassza ki a tartalom típusát, adjon gyors útmutatást a javításhoz (nem mindig szükséges), szűkítse a kontextust erre az egyetlen modulra, és írja be a kulcsszavakat, amelyeket egy kulcsszókutató eszköz mint Semrush ajánl. Ezt követően kattintson a „Szöveg generálása”, hogy megtudja, hogyan adhat hozzá a Divi AI val kulcsszót a kiválasztott szöveghez.

Divi AI kulcsszóval történő újraíráshoz – 3-7. lépés

A mi esetünkben a tartalom szinte teljesen megegyezett a korábbival – azzal a kellemes különbséggel, hogy a kulcsszavakat tapintatosan adtuk hozzá. Ez különösen akkor hasznos, ha egy másik írótól származó tartalmat gyorsan optimalizálni kell, kevés munkával. Ezzel számtalan órát takaríthat meg a teljes webdesign projekt során.

6. Cserélje ki a Lorem Ipsumot szöveget egy hasznos tartalomra

Minden tervező utálja, ha a Lorem Ipsum segítségével elküldi a webhely kezdeti makettjét az ügyfele számára. Az ügyfelek fele, akikkel valaha is dolgoztunk, mindig azt kérdezi: „Miért van a webhelyem latinul?” A Divi AI lehetővé teszi, hogy kihagyja ezt a kínos beszélgetést, és közelebb kerüljön a végső és kész termékhez az AI által generált tartalommal a hasznos helyőrző tartalom szilárd első vázlataként.

transform-content-with-ai-before-and-after

7. Adjon hozzá Divi-optimalizált CSS-stílust bármely modulhoz

Lépjen túl a Divi kiterjedt, kód nélküli stíluslehetőségein az AI által generált CSS-sel bármely modulhoz. A Divi AI ismeri a Divi Module kódbázist, és segíthet új stílusok létrehozásában egy tiszta szöveges promptból, amely minden olyan modullal működik, amelyben dolgozik.

A Divi AI modul CSS-generálása hasznos az összetett animációkhoz, az egyéni azonosítókon alapuló stílusokhoz, a korlátozott szabványos Divi opciókkal rendelkező stíluselemekhez és egyéb igazításokhoz. A kód írásakor azonosítja a megfelelő célelemeket, így mindig azzal a modullal működik, amelyen éppen dolgozik. A Divi Code AI segítségével biztosíthatja, hogy a megfelelő elemet automatikusan célozza meg.

8. Automatikus tartalom generálása a teljes Divi modulokhoz

Egyes Divi modulok több szövegmezővel rendelkeznek, amelyeket a Divi AI szöveggel tölthet fel a webhely és az oldal kontextusának használatával. Ez segít szöveget hozzáadni a különféle elemeket tartalmazó, strukturáltabb vizuális modulokhoz. Ebben a példában egy Blurb modult használtunk. Ennek a modulnak van egy címe, törzse és képmezője. Lát egy nagy gombot a tartalombeállítások tetején, amely lehetővé teszi a „Szöveg automatikus generálása mesterséges intelligencia segítségével.”

blurb ai ⏱️ Időmegtakarítási tippek: mesterséges intelligencia használata a Divi webhelyfejlesztés egyszerűsítésére

Ha rá kattint, a Divi AI automatikusan kitölti a Cím és a Törzs szöveg beviteli mezőit. Mivel a jelenlegi webhely egy belsőépítészeti cég, a Divi AI a webhelyem információihoz kapcsolódó tartalmat javasol. És mivel a blub modul tartalmaz képet is, automatikusan generál egy képet!

blurb ai text results ⏱️ Időmegtakarítási tippek: mesterséges intelligencia használata a Divi webhelyfejlesztés egyszerűsítésére

A Divi AI egy kattintással a webhely környezetének tartalma alapján létrehozza az első vázlatot, amelyet használhat vagy finomíthat.

Ez kiválóan alkalmas az e-mail-bejelentkezési modul cselekvésre való felhívásának tartalom generálására is. Mivel a Divi ismeri az oldal tartalmát, egyetlen kattintással képes az összes elemhez tartalmat generálni.

automatikus tartalom generálása az e-mail optin számára

9. Finomítsa a képeket egy referenciakép segítségével

A Divi AI többféleképpen is szerkeszthet és hozhat létre képeket közvetlenül a szerkesztőből. Mindegyikkel sok időt takaríthat meg, különösen, ha összehasonlítjuk a stock képek keresésével vagy a Photoshopban történő szerkesztésével. A Divi AI körülbelül annyira intuitív, mint a képalkotás.

A kép szerkesztésének egyik módja a következő „Újrakép” opció kiválasztása a meglévő képhez, Divi AI Options részben.

reimagine image option ⏱️ Időmegtakarítási tippek: mesterséges intelligencia használata a Divi webhelyfejlesztés egyszerűsítésére

Ezután válassza ki a legjobb képet a Divi AI javaslatai közül. vagy „Használja ezt a képet” vagy használja a kiválasztott képet referenciaként a finomításhoz.

choose image ⏱️ Időmegtakarítási tippek: mesterséges intelligencia használata a Divi webhelyfejlesztés egyszerűsítésére

Egy másik módszer a „Javítás mesterséges intelligencia segítségével” egy képhez.

improve image ⏱️ Időmegtakarítási tippek: mesterséges intelligencia használata a Divi webhelyfejlesztés egyszerűsítésére

Ezután adjon hozzá egy rövid leírást a kép kisebb módosításához. Ebben az esetben a „sötétnarancssárga párnákkal” leírást használjuk. Szükség szerint beállíthatja a referenciakép százalékos értékét is.

improve image prompt ⏱️ Időmegtakarítási tippek: mesterséges intelligencia használata a Divi webhelyfejlesztés egyszerűsítésére

Ez lehetővé teszi, hogy hasonló képet készítsünk, csak azokkal az elemekkel, amelyeket kértünk hozzá. Nagyon ügyes és nagyon időtakarékos!

image after reference image tweaks ⏱️ Időmegtakarítási tippek: mesterséges intelligencia használata a Divi webhelyfejlesztés egyszerűsítésére

Az eredmény egészen lenyűgöző. Tekintse meg, hogy a finomított képszínek hogyan egyeznek a gombbal. Könnyen belátható, és rengeteg időt takaríthat meg a Divi AI képgeneráló funkcióival.

kép átalakítása Divi AI-val előtte és utána

10. Generáljon tiszta és kompatibilis kódot a Divi AI gyorsműveletekkel

A gyors kódolási műveletek megbízhatóbbá és kompatibilisbbá teszik az egyedi kódolású megoldásokat a különféle webböngészőkkel. Alkalmas azoknak a fejlesztőknek, akik az AI-t szeretnének használni munkájuk ellenőrzésére és fejlesztésére. A Divi AI gyors akciói mindössze néhány másodpercet vesz igénybe, de az erdményhatás nyilvánvaló.

Számos gyorsművelet használható a kóddal.

  • Formátum – Ez a gyors művelet javítja a behúzást, megkeresi a hiányzó vesszőket/szintaxist, és kijavítja a kódban előforduló gyakori hibákat
  • A kompatibilitás javítása – A böngésző támogatása elengedhetetlen, de sok időt vehet igénybe – ezzel a gyors művelettel a kód megfelel a különböző szabványoknak.
  • Optimalizálás – Segít a kód lehető leghatékonyabbá tételében a redundanciák csökkentésével és végső soron könnyebbé tételével.
  • Megjegyzés – Hasznos megjegyzéseket ad a kódhoz, így könnyen kitalálható, mit csinál a kód anélkül, hogy újra kellene értékelni.

Több gyors művelet is létezik, de mindegyik egy adott feladatra specializálódott, ami megkönnyíti (és gyorsabbá teszi) a munkáját.

11. Hozzon létre egyéni kódrészleteket több elemhez és szolgáltatáshoz

Néha egy egyszerű HTML- vagy JavaScript-részlet is elegendő egy ötlet életre keltéséhez. A Divi AI kódot tud létrehozni, hogy életre keltse elképzelését a Divi Code Modulon belül. Ez hasznos az elfoglalt fejlesztőknek és a korlátozott kódolási tapasztalattal rendelkezőknek. Ez egy kiváló alternatíva a harmadik féltől származó beépülő modulokhoz, amelyek lelassíthatják webhelyét.

Itt arra kérjük a Divi AI-t, hogy hozzon létre egy felugró ablakot, amely 30 másodperc után megjelenik, és meghívja a felhasználókat, hogy csatlakozzanak egy hírlevél listához. Még azt is leírjuk, hogyan kell kinéznie a felugró ablaknak ebben a példában. A Divi AI néhány másodpercen belül generálja a kódot, és van egy nagyszerű felugró ablakunk, amely felkelti a látogatók figyelmét.

A Divi AI mindenféle dolgot meg tud csinálni egy kódmodullal. Próbálja ki, és hozzon létre egyéni tartalomjegyzék-részletet, kapcsolót az ártáblázathoz vagy olvasási folyamatjelzőt a blogjához!

12. Előkelő képek az ideális felbontásért

Bármely kép Divi AI-val való felskálázásához nyisson meg minden olyan Divi modult, amely támogatja a képet vagy háttérképet. Töltse be a képet a képmezőbe, kattintson az „AI” ikonra, majd válassza az „Upscale.” feliratot

Divi AI Upscale kép – 1-3 lépés

Csakúgy, mint például, 150 x 150 képpont méretű, példában szereplő képünk 4-szeresére van méretezve, és már használható az oldalunkon. A Divi AI-val történő felskálázás az eredetinél kétszer-négyszer nagyobb képeket készíthet. Ez sokkal könnyebbé teszi a kliensképekkel való munkát. A legjobb az egészben, hogy ehhez még külön AI szolgáltatásra sincs szükség.

13. Készítsen tökéletes méretű képeket

Nagyon fontos, hogy a weboldalain megfelelő méretű képek legyenek. Nem csak jól néz ki, hanem azt is biztosítja, hogy webhelye gyorsan betöltődik. Ennek eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő képarány elérése. A Divi AI különféle módokat kínál a tökéletes képméret elérésére.

Az első módszer egy referenciakép. Kiválaszthat egy képet a WordPress médiagalériájából, hogy a Divi AI elemezze és utánozza. Ezután írja be a szükséges részleteket, és a Divi AI új képeket készít ezek alapján. Az új képek automatikusan megtartják a referenciakép méretét, így tökéletesek az előre elkészített elrendezésekhez.

referencia kép

Alapértelmezés szerint a Divi AI 512 x 512 pixeles képeket hoz létre. Azonban további képarány-beállítások is rendelkezésre állnak. Választhat tájkép, portré, négyzet alapú vagy egyéni méretet.

képarány

A méretek beállítása kiváló módja annak, hogy pontosan azt kapja, amire szüksége van. Adja meg a szélesség és magasság pixel értékeit a Divi AI képgenerátorában.

14. Kérjen képjavaslatokat oldala kontextusa alapján

Szeretné látni, hogy a Divi AI milyen képeket készíthet Önnek, ha kifogy az ötletekből? Dobj a kockával, és nézd meg, mit tesz a webhely kontextusának felhasználásával a webhely és az oldal tartalmából. A „Automatikus generálás” próbára teszi a Divi AI-t, és meglátja, mire képes.

Generate-AI-image

Ez jó, ha csak ötleteket keres, hogy tovább tudjon lépni. A Divi AI minden képgenerálással négy képet hoz létre. Ez azt jelenti, hogy gyorsan tud ötletelni, még akkor is, ha nem tudja, milyen irányba akar menni.

15. Mentse el az AI-kódrészleteket a Divi Cloudba az azonnali hozzáférés érdekében

A webhelykönyvtár vagy a Divi Cloud segítségével mentse el az összes leggyakrabban használt kódrészletet, oldalelrendezést és témakészítő elrendezést, hogy más oldalakon és webhelyeken is könnyen újrafelhasználhassa. A Divi AI által generált kódrészletek ideálisak a felhőbe történő mentéshez.

AI kódrészletek mentése a Divi Cloudba

Gyakran ugyanazokat a kódrészleteket használja az összes webhelyén, mert pontosan azt teszik, amire szüksége van. Ha a Divi AI-t használja kódgeneráláshoz, sokkal több értékes részletet kell nyomon követnie.

Divi Snippets Library és Code Wallet

Korlátlan AI-generáció a Divi AI-val

A Divi AI az egyik legolcsóbb AI megoldás, még normál áron is. Ne feledje, hogy mesterséges intelligenciát használ szöveg írásához, képek generálásához és szerkesztéséhez, valamint Divi- és WordPress-kompatibilis kódok írásához. És mindez a Divi vizuális szerkesztőjében történik – nem egy másik lapon lévő csevegőfelületen. Sebessége páratlan, hiszen a sok gyors művelettel a Divi AI egyetlen kattintással átalakíthatja webdizájnjának aspektusait.

Tehát mi történik, ha a Divi AI-n kívül megpróbál hasonló AI-szolgáltatásokat (szövegben, képekben és kódban) megszerezni? Hasonlítsa össze ezeket a legjobb eszközöket, amelyek az AI-eszközök fogyasztói piaci részesedésének jelentős százalékát képviselik.

Összehasonlítás:Divi AI – 44% KEDVEZMÉNYJasperMidjourney és ChatGPT+GitHub másodpilóta
Havi ár13,44 USD/hó49 USD/hó felhasználónként30 USD/hó felhasználónként10 USD/hó felhasználónként
Éves ár216 USD/év vagy 9,72 USD/hó468 USD/év felhasználónként360 USD/év felhasználónként120 USD/év felhasználónként
Felhasználók száma✔️ Korlátlan111
Szövegkimenet✔️ Korlátlan✔️ Korlátlan❌ Egyik sem❌ Egyik sem
Képkimenet✔️ Korlátlan✔️ Korlátlan〰️ 3,3 óra/hó❌ Egyik sem
Kódgenerálás✔️ Korlátlan❌ Egyik sem〰️ Alapvető ChatGPT-vel✔️ Korlátlan
Weboldal kontextusa✔️ Igen❌ Egyik sem❌ Egyik sem〰️ Csak kód
Szerezd meg a Divi AI-t

Még ha csak a Jaspert és a Github Copilotot használta is, miért költene havonta 295 USD-t+ arra, hogy egy ötfős, versenyképes generatív AI-t biztosítson? A Divi AI abszolút lopás 44% kedvezménnyel, és ez az ár elérhető a kiberhétfői akciónk hátralévő részében. Azok, akik belevágnak az üzletbe, egy életre bezárják ezeket a Cyber ​​Monday árakat. Még ha a csapatod nagyobb lesz is, az ára nem! A Divi AI-t korlátlan számú Divi Teams felhasználó használhatja, így ez kivételes érték a bővülő csapatok számára.

44% kedvezmény a Divi AI-ért

Szerezze be a Divi AI csomagot a további megtakarításokért!

Divi Pricing Bundles

A poszt ⏱️ Időmegtakarítási tippek: mesterséges intelligencia használata a Divi webhelyfejlesztés egyszerűsítésére először jelent meg Elegáns témák Blog.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://www.elegantthemes.com/blog/divi-resources/divi-ai-time-saving-tips

Ez is érdekelheti…