Hogyan javíthatja a mesterséges intelligencia Divi webhelyét?

hogyan-javithatja-a-mesterseges-intelligencia-divi-webhelyet?

Az AI mindenhol ott van! És most már használhatja az AI-t javítsa Divi webhelyét vagy készítsen egy epikus webhelyet a semmiből. A csodálatos dolog az, hogy nem kell kreatívnak lenned, és nem kell saját design-t vagy weboldalt kitalálnod. Nagyszerű AI-eszközeink vannak, amelyek mindezt megtehetik helyettünk. Nincs más dolgunk, mint megvalósítani a Divi építő. Ebben a cikkben végigvezetem Önt a Divi webhely javításának egyszerű folyamatán epikus AI-eszközök és technikák.

Gyerünk! 😊

A mesterséges intelligencia javíthatja Divi webhelyét

Használjon olyan eszközt, mint a MidJourney webdesign ötletekhez

Midjourney

Midjourney egy független kutatólaboratórium, amelynek célja a gondolkodás új médiumainak feltárása és az emberiség képzelőerejének bővítése. Midjourney-fiókjával könnyedén generálhat egyedi, mesterséges intelligencia által generált képeket egyszerű szöveges felszólításokból. Ez az innovatív eszköz nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy ötleteket keltsen következő Divi webdesign projektjéhez.

Kezdő parancs kiadása

A tiszta honlap tervezésének kreatív folyamatának elindításához egyszerűen használja a parancsot /Képzeld el által kattintson a képernyő jobb alsó sarkában található szövegmezőre. Nyugodtan adjon meg annyi részletet, amennyit csak szeretne, beleértve az előnyben részesített színsémát és az egyéb specifikációkat. Miután elkészítette a kezdeti tervet, a MidJourney rugalmasságot kínál a méretezéshez vagy a változatok generálásához a választott opció alapján.

Ez ElegantThemes cikk csodálatos áttekintést nyújt hogyan kell használni a MidJourney-t webdesign ötletekhez.

Használjon olyan eszközt, mint a ChatGPT, hogy másolatot készítsen Divi webhelyéről

Most, hogy a tervünk elkészült, a mesterséges intelligencia segítségével lenyűgöző másolatot készíthet a tervéhez. A ChatGPT segítségével lebilincselő címet, bekezdést és hatékony cselekvésre ösztönzést készítünk a gombokhoz.

Kezdő parancs kiadása

Kezdje az első kérés létrehozásával. A szövegdobozban fogunk kérje meg a ChatGPT-t, hogy „hozzon létre egy rövid szlogent egy cambridge-i székhelyű Boutique webfejlesztő ügynökség számára”.

Másolás finomítása a ChatGPT-vel

A szépsége ChatGPT az, hogy sok kérdést feltehetünk, és nagyszerű lehetőségeket kaphatunk a példányunkban. Kérjünk 5 másik variációt, de kérdezzük meg, hogy minden variáció legfeljebb 5 szóból álljon. A szövegdobozban, írja be: „Csak 5 szó legyen a szlogen. Hozzon létre 10 különböző variációt.”

captures chrome capture 2023 7 16 Hogyan javíthatja a mesterséges intelligencia Divi webhelyét?

Ismételje meg a folyamatot a szövegünkben. Gyerünk lépjen be a ChatGPT-be: „Készítsen egy 5 mondatos bekezdést, amely webfejlesztési szolgáltatásokat hirdet a Waikato cégtulajdonosok számára.”

ChatGPT

Ahelyett, hogy a bekezdés további verzióit kérnénk, kérjük meg a ChatGPT-t, hogy változtassa meg az üdvözlő bekezdés hangnemét. Gyerünk kérje meg a ChatGPT-t, hogy „tegye egyszerűbbé ezt a bekezdést, hajoljon a fény felé és bolyhossá”.

captures chrome capture 2023 7 16 2 Hogyan javíthatja a mesterséges intelligencia Divi webhelyét?

A másolatunk elkészítéséhez hozzunk létre 10 különböző változatot a cselekvésre ösztönző szövegből, amelyeket a gombunkon használhatunk. A következőnk A ChatGTP parancsa a következő: „Álljon ki a cselekvésre ösztönző szöveg 5 verziójával, amelyeket egy gombon használhatok.”

captures chrome capture 2023 7 16 3 Hogyan javíthatja a mesterséges intelligencia Divi webhelyét?

Bár ezek a lehetőségek nagyszerűek, egy gombhoz kissé hosszúak. Utolsó kérésünk a ChatGPT felé az lesz, hogy rövidítsük le a szövegünket, mondván: – Legyen rövidebb.

captures chrome capture 2023 7 16 4 Hogyan javíthatja a mesterséges intelligencia Divi webhelyét?

*Kapcsolódó cikk – Hogyan készítsünk képeket mesterséges intelligencia segítségével a WordPress webhelyéhez

Készítse el Divi webhelyét

Most, hogy a webdesign kreatívok és a webhely másolata a helyén van, itt az ideje kezdje el weboldalát építeni a Divi segítségével!

image 2 Hogyan javíthatja a mesterséges intelligencia Divi webhelyét?

Használja a Divi Buildert a blokkok létrehozásához

A Divi Builder segítségével a webdizájnnak megfelelő blokkokat hozhat létre az alábbi lépések végrehajtásával:

Telepítse és aktiválja a Divi témát

Kezdje azzal, hogy telepíti a Divi témát a WordPress webhelyére, ha még nem tette meg. Ezt úgy teheti meg, hogy felkeresi a „Megjelenés” szakasz a WordPress irányítópultján, és válassza ki „Témák”, majd rákattint „Új hozzáadása.” Töltse fel a Divi tématelepítse és aktiválja.

DiviTheme Hogyan javíthatja a mesterséges intelligencia Divi webhelyét?

Engedélyezze a Divi Buildert

A Divi téma aktiválása után engedélyeznie kell a Divi Buildert. Ehhez lépjen a „Divi” lapon WordPress irányítópult és kattintson rá „Téma beállítások.” Alatt „Építész” lapon ellenőrizze, hogy a „A Divi Builder engedélyezése” opció be van jelölve.

Hozzon létre egy új oldalt

Létrehozhat egy új oldalt, ahol elkezdheti építeni a honlapját a választott webdizájn ötlete szerint, amelyet készítette Midjourney. Menj a „Oldalak” szakasz a WordPress irányítópultján, és hozzon létre egy új oldalt. Választania kell hozzon létre egy oldalt a semmiből egy meglévő oldal szerkesztése helyett.

divi sticky contact form browse layouts Hogyan javíthatja a mesterséges intelligencia Divi webhelyét?

Indítsa el a Divi Buildert

Miután kiválasztotta a lehetőséget „Kezdd el az építést” az oldalon látni fogja a D betűtivi Builder indul. Most tudsz kezdje el az elrendezések, sorok és modulok hozzáadását. Használhatja a szakaszokat, sorokat és modulokat, hogy oldalát pontosan úgy építse fel, ahogyan azt tervezte.

Használja a Divi AI opciót az oldal és a webhely fejlesztéséhez

DiviAI Hogyan javíthatja a mesterséges intelligencia Divi webhelyét?

Divi és elegáns témák nemrég bejelentette a Divi AI megjelenését. Ez egy csodálatos kiegészítő a már amúgy is nagyszerű Divi builderhez. Használhatja a Divi AI funkció hogy módosítsa a webhely másolatát, sőt AI képeket hozhat létre az Ön Divi webhelyéhez.

Most kipróbálhatod a Divi AI-t! ➝ Próbáld ki a Divi AI-t

Végső gondolatok

Az erejét kihasználva ChatGPT és Mid Journey Divivel, jelentősen javíthatja a webdesign ötletelési folyamatát. Az AI beépítése a munkafolyamatba nem jelenti a hagyományos digitális tervezés megszűnését; hanem módot kínál a különféle feladatok felgyorsítására. Sőt, a mesterséges intelligencia új koncepciókat és ötleteket hozhat létre, amelyek egyébként észrevétlenek maradtak volna.

A Divi segítségével a mesterséges intelligencia által generált elrendezések és dizájnok könnyed újraalkotása gyerekjáték lesz. Ha az írás nem az Ön erőssége, kihívást jelenthet lenyűgöző példány létrehozása vállalkozása vagy ügyfélwebhelye számára. Szerencsére olyan eszközök, mint ChatGPT segíthet betölteni ezt a vakfoltot, amiről talán nem is gondoltál.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://divimode.com/how-can-ai-improve-your-divi-website/

Ez is érdekelheti…