Divi Theme Review 2024: Mélyreható kitekintés és legfontosabb jellemzők

Mint WordPress tovább halad előre ennek megfelelően az Elegant Themes is lépéseket tesz a Divi-vel reagálva a Divi alkotóinak igényeire világszerte.

A sokoldalúságáról és fejlesztőiről széles körben elismert Divi továbbra is a webdizájnerek egyik kedvenc témája, minden megfelelő okból. Népszerűsége és felhasználóbarát kezelőfelülete ellenére sokak között továbbra is bizonytalanok vannak a Divi képességeinek teljes kiaknázását illetően.

Kérdések merülnek fel a különféle jellemzőivel, használatának előnyeivel és hátrányaival kapcsolatban, valamint arról, hogy miként lehet maximalizálni a benne rejlő lehetőségeket, hogy a webdizájn versenyben álló világában élen járhasson. Tehát milyen tulajdonságok különböztetik meg a Divi-t, és hogyan használhatod fel a benne rejlő lehetőségek maximalizálására, és a görbe előtt maradásra?

Pontosan ezt fogjuk felvázolni ebben a cikkben. Tehát minden további nélkül ássuk be a Divi fejlesztéseit, és nézzük meg, hogyan használhatod 2024-ben és azt követően.

Divi: Történelem és fejlődés

2013-as debütálása óta a Divi jelentős hatást ért el a WordPress témapiacon. Több mint 2 310 136 élő webhely A témán futó népszerűsége minőségének és az évek során kapott következetes frissítéseknek a bizonyítéka.

Vitathatatlanul a Divi legszembetűnőbb tulajdonsága az intuitív vizuális drag and drop oldalkészítő. Ez az innováció demokratizálja a webdesignt, lehetővé téve a kódolási szakértelem nélküli egyének számára, hogy professzionális megjelenésű webhelyeket hozzanak létre.

image 7 Divi Theme Review 2024: Mélyreható kitekintés és legfontosabb jellemzők

A Divi evolúciója a webdizájnban a felhasználóbarátság és a testreszabhatóság irányába mutató tágabb trendet tükrözi, amely szélesebb közönség számára teszi elérhetővé a nagyszerű webdesignt.

Gyors előre a mai napra, a Divi 5.0 frissítési központok a webhely teljesítményéről, méretezhetőségéről, biztonságáról és bővíthetőségéről. Így nem meglepő, hogy a Divi szolgáltatásai lépést fognak tartani a felhasználók folyamatosan változó igényeivel.

A Divi téma fő jellemzői

Divi Visual Builder

A Divi Builder egy modern, kód nélküli, vizuális drag and drop webhelykészítő a WordPresshez. Lehetővé teszi lenyűgöző webhelyek létrehozását anélkül, hogy kódot kellene írnia, és valós idejű tervezési élményt kínál.

A WYSIWYG jelene és jövőjeként a Divi Builder funkciói elképesztőek, és a kezdő és a tapasztalt webtervezők számára is könnyedén használhatók.

A legfontosabb jellemzők a következők:

Visual Builder hozzáférés: A Divi telepítése után a Visual Builder bármelyik oldalon elérhető a felső adminisztrációs sáv „Visual Builder engedélyezése” opciójával.

image 13 Divi Theme Review 2024: Mélyreható kitekintés és legfontosabb jellemzők
image 6 Divi Theme Review 2024: Mélyreható kitekintés és legfontosabb jellemzők

Tervezési lehetőségek: A Divi lehetőséget biztosít egy oldal létrehozására a semmiből, egy előre elkészített elrendezés használatára vagy egy meglévő oldal klónozására.

image 9 Divi Theme Review 2024: Mélyreható kitekintés és legfontosabb jellemzők

Építőkockák: A Divi alapelemei a szakaszok, sorok, oszlopok és modulok. A szakaszok a legnagyobb építőelemek, amelyek sorokat tartalmaznak, amelyek viszont oszlopokat és modulokat tartalmaznak.

image 16 Divi Theme Review 2024: Mélyreható kitekintés és legfontosabb jellemzők

Sorok és oszlopok: A sorok a szakaszokon belül strukturálják a tartalmat, és különféle oszlopelrendezéseket tartalmazhatnak, míg a sorokba ágyazott oszlopok keretes struktúrát hoznak létre a tartalom számára.

Modulok: Ezek a Divi tartalmi elemei, például kapcsolatfelvételi űrlapok, képek, szövegek, csúszkák stb.

image 10 Divi Theme Review 2024: Mélyreható kitekintés és legfontosabb jellemzők

Elem beállítások ablak: Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek bármely Divi elem összes tartalmához, kialakításához és speciális beállításához.

image Divi Theme Review 2024: Mélyreható kitekintés és legfontosabb jellemzők

Összefoglalva, a Divi Visual Builder intuitív és rugalmas platformot kínál egyéni webhelyek WordPress-en történő létrehozásához, amely a kezdőknek és haladóknak egyaránt megfelel a testreszabható elemek széles választékával és a felhasználóbarát felülettel.

Ha többet szeretne megtudni a Divi Visual Builderről, kérjük látogassa meg az Elegant Themes kiterjedt cikkét, amely tartalmazza az összes látványt és demót.

Testreszabhatóság

Képzelje el ezt: a lehetőségek tárháza karnyújtásnyira van az Ön egyedi érintésére várva.

A Divi segítségével Ön a mester, aki a dizájnelemek szimfóniáját hangszereli – az előre megtervezett elrendezésektől, amelyeket csavarhat és finomíthat, a funkcionalitást bővítő bővítményekig.

image 14 Divi Theme Review 2024: Mélyreható kitekintés és legfontosabb jellemzők

Ezenkívül egyedi oldalakat készíthet a Divi builderrel, ahol minden pixel az Ön dallamára táncol. Betűtípusok, színpaletták és hátterek – mindez az Ön kreatív akaratához igazodik. Módosíts, javíts, forradalmasíts – webhelyed minden eleme egy ecsetvonás a digitális remekművében.

image 6 Divi Theme Review 2024: Mélyreható kitekintés és legfontosabb jellemzők

És ne feledkezzünk meg a vizuális effektusok arzenáljáról sem! Képzelje el, hogy az elmosódások, az árnyékok és a parallaxis tekercsek életre keltik webhelyét, kalandossá téve minden látogató utazását a digitális domainen keresztül.

Divi-ban a stílus szellő, a kód nélküli paradicsom. Betűtípusok, térközök, igazítások, szegélyek – mindez néhány kattintással állítható. Fedezd fel Divi számára tervezett bővítmények, amelyek még tovább bővítik kreatív horizontját.

Fogékonyság

A Divi olyan WordPress-témaként tűnik ki, amely a kezdetektől fogva lenyűgözően reagál.

Ahhoz azonban, hogy valóban kiaknázzuk a benne rejlő lehetőségeket, és egyedi weboldalt készítsünk, akár személyes használatra, akár ügyfél számára, alapos tesztelés, beállítás és finomítás szükséges.

Ez különösen akkor fontos, ha olyan zökkenőmentesen reagáló webhelyet szeretne elérni, amely megőrzi esztétikai vonzerejét a különböző eszközökön.

Míg a Divi robusztus alapot biztosít, az igazi varázslat akkor következik be, ha alkalmazza kreativitását és megérti a reszponzív tervezési elveket.

Ez nem csak arról szól, hogy olyan webhelyet készítsünk, amely jól néz ki különböző eszközökön; olyan élmény létrehozásáról szól, amely intuitív és vonzó a közönség számára, függetlenül attól, hogy hogyan érik el a webhelyét.

Tehát, amikor elindul a Divi útjára, ne feledje, hogy minden módosítás és teszt egy lépés egy dinamikusabb és felhasználóbarátabb webhely felé.

e-kereskedelmi integráció

A Divi téma kínál átfogó integráció a WooCommerce szolgáltatással, a WordPress webhelyek e-kereskedelmi képességeinek fejlesztése. A Divi kód nélküli építője lehetővé teszi az online áruházak teljes testreszabását, beleértve a termék-, kosár- és pénztároldalakat.

image 5 Divi Theme Review 2024: Mélyreható kitekintés és legfontosabb jellemzők

Egyedi WooCommerce modulokkal van felszerelve, amelyek kiterjedt tervezési beállításokat kínálnak minden üzletelemhez. A Divi emellett marketingeszközöket is kínál az online áruházak optimalizálására és az eladások generálására, például osztott tesztelésre, továbbértékesítésre, promóciókra, valamint integrációra e-mail- és közösségi megosztási eszközökkel.

A testreszabási, integrációs és marketing funkciók ezen kombinációja teszi a Divi-t hatékony megoldássá az e-kereskedelmi webhelyek WooCommerce használatával történő felépítéséhez és kezeléséhez.

image 15 Divi Theme Review 2024: Mélyreható kitekintés és legfontosabb jellemzők

Akár új webáruházat indítasz, akár egy meglévőt szeretnél felújítani, a Divi és a WooCommerce nyerő kombinációt kínál, amely kiemelkedik a versenytársak közül!

UX és UI

A Divi egy rendkívül sokoldalú WordPress téma. A UX testreszabás A lehetőségek alapvetően végtelenek, a téma pedig egy tetszetős és felhasználóbarát felületet biztosít, amely minden képzettségi szintű felhasználó számára megkönnyíti webhelyeik létrehozását és testreszabását.

Ezenkívül a Divi drag-and-drop builder a tervezési folyamat leegyszerűsítésével javítja a felhasználói élményt, lehetővé téve a változások valós idejű megtekintését.

Mikro-kölcsönhatások

Használata mikrointerakciók a Divi-ban kiváló módja annak, hogy javítsa az általános felhasználói élményt, miközben a felhasználók interakcióba lépnek a webhelyével. Például az ikonokon, képeken vagy űrlapmezőkön lévő finom animációk vonzó módon cselekvésre késztethetik a felhasználókat.

Drótváz mód

Hosszabb és összetettebb oldalak létrehozásához a Divi-ban a Drótváz nézetre váltás lehetővé teszi, hogy gyorsan frissítse oldalát a tartalomblokkok könnyű megtalálásával, áthelyezésével és módosításával.

A Visual Builder lehetővé teszi a projektjének leginkább megfelelő mód kiválasztását. Zökkenőmentessé teszi az átmenetet a Visual View, Desktop View, Tablet View, Smartphone View és Wireframe View között, miközben szerkeszti az oldalt a webhely elülső részén.

image 4 Divi Theme Review 2024: Mélyreható kitekintés és legfontosabb jellemzők

A Wireframe View használata hasonló élményt kínál, mint a hagyományos Divi Builder, de nagyobb sebességgel és további előnyökkel.

Ez magában foglalja a címkék közvetlenül az oldalon történő szerkesztésének kényelmét, miközben integrálva van egy modern WYSIWYG alkalmazásba, ami jelentősen növeli annak funkcionalitását és felhasználói élményét.

Elrendezések importálása/exportálása

A Divi átfogó hordozhatósági rendszere a téma minden aspektusát lefedi, lehetővé téve a tartalom zökkenőmentes átvitelét. A Divi minden összetevője, az elrendezésektől a könyvtári gyűjteményekig, exportálható az egyik webhelyről, és importálható a másikra.

image 11 Divi Theme Review 2024: Mélyreható kitekintés és legfontosabb jellemzők

Ez a funkció nemcsak a webhely szegmenseinek biztonsági mentéséhez és a preferált előre beállított értékek mentéséhez ideális a jövőbeli projektekhez, hanem az egyéni Divi elrendezések és beállítások megosztásához is a kollégákkal.

A rendszer magában foglalja a témabeállításokat, a téma testreszabási beállításait, a Divi szerepköröket, és alapvetően a Divi Layouts és Library gyűjteményeket.

Összességében a Divi kiegyensúlyozza a fejlett funkciókat egy hozzáférhető felülettel, így a kezdő és a tapasztalt webtervezők számára egyaránt kiváló választás.

Teljesítmény és sebesség

image 17 Divi Theme Review 2024: Mélyreható kitekintés és legfontosabb jellemzők

Villámgyors weboldalak létrehozása gyerekjáték a Divi könnyű oldalkészítésével, dinamikus keretrendszerével, dinamikus elemeivel és más, a sebességet növelő funkcióival.

Nincs duzzanat, csak szükségszerűség

A Divi intelligens megközelítést alkalmaz – azonosítja az Ön által használt konkrét elemeket és funkciókat, és ennek megfelelően hoz létre könnyű oldalakat. Ez a dinamikus folyamat biztosítja, hogy csak a szükséges alkatrészeket töltsék be, hatékonyan kiküszöbölve a felesleges duzzanatot.

Dinamikus keretrendszer – hatékony és áramvonalas

A Divi dinamikus kerete kulcsfontosságú a hatékonysága szempontjából. Csak azt a logikát dolgozza fel, amely a modulok és szolgáltatások megjelenítéséhez szükséges az egyes oldalakon. Ha az oldala a Divi 50+ modulja közül csak 5-öt használ, a Divi okosan dolgozza fel a funkciókat csak ennek az 5 modulnak, a többit figyelmen kívül hagyva. Ez a megközelítés biztosítja, hogy minden lehetséges felfújódást kizárjon a háttérből.

Dinamikus CSS – Testreszabott és lean

A Divi CSS-je több száz apró, kezelhető komponensre oszlik. Ezek az összetevők minden oldalon egyedi stíluslapot alkotnak, amely csak azt tartalmazza, ami az adott oldalhoz szükséges, a használt modulok, modulszolgáltatások és témaelrendezési lehetőségek alapján.

On-Demand JavaScript – moduláris és precíz

A Divi JavaScript modularizált, lehetővé téve, hogy minden JavaScript-könyvtárat csak akkor töltsön be, ha az adott moduloknak szüksége van rá. A tervezési funkciók, például az animációk és a mozgási effektusok külön JavaScript-kóddal rendelkeznek, amelyek csak szükség esetén töltődnek be. Ez a stratégia biztosítja, hogy a Divi JavaScriptje könnyű maradjon, mivel sok nem használt szkript kizárásra kerül.

Kritikus CSS – A hajtás feletti optimalizálás

A Divi kritikus CSS-rendszere csak a hajtás feletti tartalomhoz szükséges CSS-t azonosítja és tölti be, a többit elhalasztja. A kritikus és nem kritikus stílusok szétválasztása jelentős tényező a Divi kiváló oldalsebessége szempontjából, mivel minimálisra csökkenti a megjelenítést blokkoló eszközöket, lehetővé téve az azonnali tartalommegjelenítést és a Google magas pontszámainak megszerzését.

További sebességnövelések

  • Google Fonts gyorsítótár: A Divi gyorsítótárazza a Google Fonts-ot, és közvetlenül betölti őket, csökkentve a renderelés blokkolási kérelmeit, és tovább gyorsítva a webhelyet.
  • Aszinkron JavaScript: A jQuery és más JavaScript-fájlok aszinkron módon töltődnek be, amikor nincs szükség rájuk a fejlécben, így minimalizálva a renderelést blokkoló eszközöket és megnövelve a betöltési időt.
  • Eszközcsökkentés: A Divi kiküszöböli a felesleges erőforrásokat, például a natív WordPress hangulatjeleket, és lustán betölti a ritkán használt erőforrásokat, például a Gutenberg blokkstíluslapot a Divi Builder használatakor.

Összességében elmondható, hogy a Divi a teljesítményre és a sebességre összpontosítva biztosítja, hogy a vele készített webhelyek ne csak esztétikusak, hanem kirívóan gyorsak is legyenek, optimális felhasználói élményt biztosítva, és megfeleljenek a modern webes teljesítmény legmagasabb követelményeinek.

Kompatibilitás és integráció

image 18 Divi Theme Review 2024: Mélyreható kitekintés és legfontosabb jellemzők

A Divi webhely-készítőként ismert, de emellett széleskörű kompatibilitásáról és számos egyéb eszközzel és beépülő modullal való zökkenőmentes integrációjáról is híres. Ez a kompatibilitás fokozza annak funkcionalitását, és ideális választássá teszi azoknak a felhasználóknak, akik átfogó webdesign megoldást keresnek.

Divi zökkenőmentesen integrálható a WooCommerce-szel, amely lehetővé teszi vizuálisan lenyűgöző és rendkívül funkcionális online áruházak létrehozását. A Divi egyedi moduljai és tervezési lehetőségei kifejezetten a WooCommerce számára készültek, testreszabott élményt kínálva az e-kereskedelmi webhelyekhez.

Ezenkívül a Divi kompatibilis a legtöbb széles körben használt WordPress beépülő modullal, így a felhasználók kompatibilitási problémák nélkül javíthatják webhelyeiket olyan funkciókkal, mint a SEO optimalizálás, a közösségi média integráció, a kapcsolatfelvételi űrlapok stb.

A Divi jól működik többnyelvű bővítményekkel is, mint például a WPML, ami megkönnyíti a többnyelvű webhelyek létrehozását. Ez a kompatibilitás kulcsfontosságú azon vállalkozások számára, amelyek globális közönséget kívánnak elérni.

A téma teljesen kompatibilis a vezető SEO bővítményekkel, mint pl Yoast SEO és Minden egyben SEO Pack, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan optimalizálják webhelyüket a keresőmotorok számára.

Ne felejtsük el, hogy a Divi egyszerűen összekapcsolható e-mail marketing eszközökkel, mint például a Mailchimp, a ConvertKit és mások, így a felhasználók közvetlenül a Divi által épített webhelyükről hozhatnak létre és kezelhetnek e-mail listákat.

A Divi megkönnyíti az integrációt a különböző közösségi média platformokkal. A felhasználók közösségimédia-hírcsatornákat, megosztási gombokat és egyéb interaktív elemeket adhatnak webhelyeikhez, növelve ezzel a közönségükkel való elköteleződést és kapcsolattartást.

Ezenkívül a gyorsítótárazási és biztonsági bővítményekkel való kompatibilitás biztosítja, hogy a Divi-val épített webhelyek ne csak gyorsak, hanem biztonságosak is legyenek. Ez kulcsfontosságú a webhely integritásának és teljesítményének megőrzéséhez.

Legyen szó e-kereskedelemről, SEO-ról, közösségi médiáról, e-mail marketingről vagy egyéni API-integrációról, a Divi rugalmas és hatékony platformot biztosít a különféle webfejlesztési igények kielégítésére.

Árképzés és licenc

A Divi rugalmas és egyszerű árképzési struktúrát kínál, amely a felhasználók széles körét szolgálja ki, az egyéni webtervezőktől az ügynökségekig és a vállalkozásokig. Az árazási lehetőségeket úgy alakítottuk ki, hogy a legjobb értéket nyújtsák, akár egyetlen projektről, akár több, folyamatban lévő webhelytervezésről van szó.

image 7 Divi Theme Review 2024: Mélyreható kitekintés és legfontosabb jellemzők
  • Éves hozzáférés: Ez az opció ideális azok számára, akik az éves kötelezettségvállalást részesítik előnyben. Teljes hozzáférést biztosít a Divi összes funkciójához, beleértve a témákat, bővítményeket és frissítéseket. Ez a szint tökéletes olyan magánszemélyek vagy vállalkozások számára, akik költséghatékony megoldást keresnek éves webtervezési igényeik kielégítésére.
  • Élettartamra szóló hozzáférés: Azok számára, akik egyszeri befektetést keresnek, az élethosszig tartó hozzáférési lehetőség a leggazdaságosabb választás hosszú távon. Minden benne van az éves tervben, de egyszeri befizetéssel. Ez különösen vonzó a professzionális webtervezők és ügynökségek számára, akik rendszeresen készítenek webhelyeket.

Mindkét csomag hozzáférést biztosít az összes témához és beépülő modulhoz, így biztosítva, hogy rendelkezzen a webhelykészítéshez szükséges összes eszközzel. Nincsenek rejtett díjak vagy további költségek az alapvető szolgáltatásokért!

A Divi kockázatmentes garanciát kínál kérdések nélküli visszatérítési politikával. Ez biztosítja, hogy a felhasználók bizalommal próbálhassák ki a Divi-t, tudva, hogy teljes visszatérítést kaphatnak, ha az nem felel meg az igényeiknek.

A licencek rendkívül rugalmasak, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy több webhelyen is használják a Divi-t, ami különösen előnyös a webtervezők és több ügyféloldalt kezelő ügynökségek számára.

Hogyan segíthet a Divimode

A DiviMode jelentős hatást gyakorolt ​​a Divi prémium beépülő modulok piacára azáltal, hogy egyedi UI fejlesztéseket, valamint a felugró és trigger opciók széles választékát kínálja.

A Divi-élmény fokozása iránti elkötelezettségünk oda vezetett, hogy olyan alapvető kiegészítőket fejlesztettünk ki, amelyek növelik webhelye testreszabási és konverziós arányának lehetőségeit.

Előugró ablakok a Divi számára: Játékmódváltó a webhely-elköteleződéshez

image 8 Divi Theme Review 2024: Mélyreható kitekintés és legfontosabb jellemzők

Webfejlesztői elkötelezettségünk nyilvánvaló a Divi felhasználókra szabott megoldásainkban. Kiváló példa az Előugró ablakok a Divi számáraaz egyik legkeresettebb Divi elérhető előugró bővítmény.

  • Széles körben elterjedt elfogadás: A „Popps for Divi” megjelenése óta a Divi webdizájnerei felkarolták, és több mint 100 000 letöltést ért el.
  • Havi frissítések: A 2017 óta tartó rendszeres frissítések biztosítják, hogy a beépülő modul továbbra is élvonalbeli és hatékony maradjon.

A Divi előugró ablakainak főbb jellemzői:

  • Sokoldalú előugró ablak létrehozása: Alakítsa át bármelyik Divi szakaszt felugró ablakmá.
  • Korlátlan számú előugró ablak: Valósítson meg korlátlan számú előugró ablakot minden oldalon.
  • Egyszerű triggerek: Aktiválja a felugró ablakokat a gombokkal vagy hivatkozásokkal.
  • Professzionális JavaScript API: Bővítse a funkciókat egy robusztus JavaScript API-val.
  • Felhasználóbarát: Nem igényel bonyolult beállítást – azonnal telepítse és kezdje el használni.
  • Gyors beállítás: Készítse el első felugró ablakát perceken belül, amint azt a bemutató oldalunkon is bemutatjuk.

A fejlesztők nagyra értékelik a „Popups for Divi”-t stabil JavaScript API-ja és a WordPress szűrőkkel való testreszabhatósága miatt. A rendszeres frissítések biztosítják, hogy a beépülő modul hibamentes maradjon, és folyamatosan fejlődjön.

A beépülő modul ingyenes, és teljes GPL-kompatibilis licenccel rendelkezik. További funkciókért, GYIK-ért és bemutatókért látogassa meg főoldalunkat.

Divi Areas Pro: A konverzióoptimalizálás javítása

image 12 Divi Theme Review 2024: Mélyreható kitekintés és legfontosabb jellemzők

Az egyik legjobb Divi bővítményként számon tartott, prémium Divi bővítményünk, a Divi Areas Pro jelentősen felgyorsítja a konverzióoptimalizálási folyamatot előugró ablakok használatakor.

  • Széleskörű testreszabás: Építsen kampányokat előugró ablakokkal, berepülőkkel, lebegőkkel, megamenükkel és feltételes soron belüli tartalommal, amelyek könnyen elérhetők a kezdő Divi-felhasználók számára.
  • Hatékony megjelenítési triggerek: Állítson be triggereket és szabályokat a marketingkampányok optimális időzítéséhez.

A Divi Areas Pro speciális szolgáltatásai:

  • Korlátlan területek: Támogatja egyszerre több felugró ablakot, berepülést és még sok mást.
  • Változatos megjelenítési lehetőségek: Tartalmazza a berepülőket, a lebegő területeket a mega-menükhöz vagy az eszköztippekhez, valamint a beágyazott területeket a tartalombeillesztéshez.
  • Innovatív triggerek: Időalapú, görgetéses esemény, kilépési szándék, vissza gomb, kattintás és lebegtetés triggerek.
  • Célzott megjelenítés: Testreszabhatja az előugró ablakokat bejegyzések, oldalak, eszköztípusok és felhasználói szerepkörök alapján.
  • URL és hivatkozó ellenőrzések: Területek aktiválása adott URL-paraméterek vagy hivatkozók alapján.
  • Inline feltételek: Rugalmas megjelenítési lehetőségek a beágyazott területekhez.
  • Dátum Feltételek: Területek ütemezése dátumok alapján, kompatibilis a gyorsítótárazó beépülő modulokkal.
  • Fejlesztői eszközök: Hookok, szűrők és hibakeresési mód a mélyreható testreszabáshoz.
  • WooCommerce integráció: Zökkenőmentesen integrálható a WooCommerce szolgáltatással a továbbfejlesztett e-kereskedelmi funkciók érdekében.
  • Robusztus JS API: Lehetővé teszi a dinamikus előugró ablakok létrehozását és az olyan szolgáltatásokkal való integrációt, mint a Google Analytics.

A Divi Areas Pro számos beépülő modullal és szolgáltatással integrálható, beleértve a Gravity Forms-t, az SG Optimizert, a Forminatort, a WP Rocket-et és még sok mást, így a WordPress irányítópulton túl is kiszélesíti a hasznosságát.

Ha többet szeretne megtudni a Divi Areas Pro-ról és annak átalakító funkcióiról, látogassa meg oldalunkat Hivatalos Divi Areas Pro oldal.

A 2024-es Divi Theme áttekintésének befejezésekor egyértelmű, hogy a Divi sokoldalú, hatékony és felhasználóbarát webdesign platformként tűnik ki. A Divi intuitív kezelőfelülete a vizuális szerkesztési lehetőségekkel párosulva zökkenőmentes és kreatív webtervezési folyamatot biztosít.

A fogd és vidd összeállítás egyszerűsége, a valós idejű tervezés és a testreszabási lehetőségek örömet okoznak a használatban a profik és a kezdők számára egyaránt. A Divi gondoskodik arról, hogy a webhelyek ne csak látványosak legyenek, hanem teljesítőképesek és gyorsan betöltődjenek is, és megfeleljenek a modern webes teljesítmény legmagasabb követelményeinek.

2024-ben a Divi tovább fejlődik, és a webdesign trendek és a felhasználói igények előtt marad. A rendszeres frissítések és fejlesztések iránti elkötelezettsége tükrözi elkötelezettségét a legmagasabb szintű webépítési élmény biztosítása iránt.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://divimode.com/divi-theme-review-an-in-depth-look-key-features/

Ez is érdekelheti…