Hogyan készítsünk kisvállalkozási webhelyet a WordPress segítségével 2024-ben

Egy új webhely felépítése a vállalkozása számára

Egy vadonatúj webhely felépítése a vállalkozása számára nagyszerű lépés a digitális jelenlét kialakításához. A modern webhelyek többet tesznek, mint információkat jelenítenek meg – bevonják az embereket az értékesítési csatornába, növelik az eladásokat, és hatékony eszközei lehetnek a folyamatos marketingnek. Szerencsére a WordPress rugalmasságot, méretezhetőséget és számos, az üzleti webhelyekre szabott eszközt kínál. Ez az útmutató végigvezeti Önt azon, hogyan készíthet praktikus és hatékony kisvállalkozási webhelyet a WordPress segítségével.

Miért a WordPress?

A WordPress rugalmasságot, testreszabhatóságot és méretezhetőséget kínál a felhasználóknak. Mutatunk 7 egyszerű lépést a kisvállalkozások webhelyének létrehozásához néhány eszközzel. Hogyan teszi az AI egyszerűvé és hihetetlenül gyorssá a webhelykészítést. 30 perc alatt elkészítünk egy kis- és középvállalkozási webhelyet a Divi AI segítségével – példa-üzenetekkel!

Miért érdemes a WordPress-t használni kisvállalkozási webhely létrehozásához?

A WordPress a világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere (CMS). Hatalmas elérhetősége és a kisvállalkozások számára kiváló platformként ismert hírneve miatt gyakran az egyik első választás egy kisvállalkozási webhely esetében. Íme néhány a legfontosabb ok közül, amiért érdemes a WordPresst választani az olyan többfunkciós megoldásokkal szemben, mint a Wix vagy a Shopify:

  • Költséghatékonyság: A WordPress ingyenes, és sok beépülő modulja és témája szintén ingyenes vagy nagyon megfizethető, így szűkös költségvetéssel rendelkező vállalkozások számára is elérhető. A WordPress segítségével egyéni költségvetést alakíthat ki, ami más platformokon nem mindig lehetséges.
  • Egyszerű használat: Számos témával és beépülő modullal a kisvállalkozások tulajdonosai működőképes webhelyet hozhatnak létre anélkül, hogy tudnák, hogyan kell kódolni. Ez magában foglalja az olyan fejlett funkciókat, mint a tagsági webhely létrehozása, a fizetett vásárlói foglalások fogadása, a termékek online értékesítése, a privát fórum fogadása és még sok más.
  • Méretezhetőség: Vállalkozása növekedésével WordPress-webhelye is könnyedén növekedhet vele, több oldalt, kifinomultabb technológiát és megnövekedett forgalmat kezelve platformváltás nélkül. Gyakran előfordul, hogy a vállalkozások csak akkor veszik észre, hogy a bővítéshez szükséges funkciók havi 150+ dollárba kerülnek (Wix és Shopify gyorsan növelhetik az üzleti költségeket, cserébe olyan funkciókért, amelyeket a WordPress segítségével olcsóbban is elérhettek volna).

Ha szeretné látni ezeket az összehasonlításokat, készítettünk összehasonlítási táblázatokat a WordPress vs Shopify és a WordPress vs Wix között.

Hogyan készítsünk kisvállalkozási webhelyet a WordPress segítségével

Manapság már nem is olyan nehéz weboldalt létrehozni. De jó, ha van egy segítő kéz, ha még soha nem csinált ilyet. Az alábbiakban az összes alapvető lépést ismertetjük. Időről időre hivatkozunk más útmutatókra konkrét feladatokhoz, hogy ez az útmutató hasznos és gyors legyen az Ön számára.

1. lépés: Válasszon egy WordPress tárhelyszolgáltatót és domain regisztrátort

A legtöbb kisvállalkozás számára kritikus a megfelelő tárhelyszolgáltató kiválasztása. A Sitegroundot kiváló ügyfélszolgálata, robusztus biztonsági funkciói és WordPress-optimalizált tárhelyszolgáltatásai miatt ajánljuk. Így kezdje el:

  • Válasszon hosting tervet: Válasszon olyan tervet, amely illeszkedik a vállalkozás méretéhez és a várható forgalomhoz. A Siteground különféle terveket kínál különböző igényekre szabva. A legolcsóbb terv több mint elegendő egy új üzleti webhely létrehozásához. Mindig növelheti az erőforrásokat, hogy a jövőben nagyobb, gyorsabb webhelyeket készíthessen.
  • Domain regisztrálása: A kényelem érdekében válasszon egy domain nevet, amely az Ön vállalkozását képviseli, és regisztrálja a Sitegroundon keresztül. Alternatív megoldásként vásárolhat domaineket a Namecheap oldalon, ami kicsit olcsóbb lehet (de hozzáad néhány lépést a beállítási folyamathoz). Az új domain az üzleti e-mail cím beállítására is használható.

Siteground – WP hosting árképzés – 2024. június

 

Siteground Tárhelyszolgáltatás

A Siteground az egyik preferált tárhelyszolgáltatónk. Minden felhasználó számára hozzáférést biztosít olyan alapvető eszközökhöz, mint az automatikus frissítések, szakaszolások és biztonsági mentések. Egyedi Site Tools szolgáltatásai elérhetővé és egyszerűvé teszik a DNS-rekordok kezelését, a WordPress-telepítéseket és a teljesítményjavításokat.

2. lépés: Válasszon egy testreszabható WordPress-témát

A megfelelő téma kiválasztása kulcsfontosságú, mivel ez biztosítja a WordPress webhely kialakítását és alapvető funkcióit. Számos üzleti téma áll rendelkezésre, de csak néhány közülük elég rugalmas és erős ahhoz, hogy hosszú távon is megfeleljen. Sok téma segít a webhelyek gyors felállításában és működtetésében, de nem mindegyik kínálja a szükséges eszközöket a webhely folyamatos növekedéséhez. Ez különösen fontos, ha hosszú távra tervez üzleti tevékenységet.

Divi az elegáns témák szerint

Azt javasoljuk, hogy használja a Divi-t minden általa készített webhelyhez. A Divi egy többcélú téma a kód nélküli és a Visual Builder segítségével, amely egyszerűvé és intuitívvá teszi a webhelyek létrehozását. Ráadásul korlátlan számú webhelyen használhatja, ami különösen hasznos, ha több vállalkozást indít, vagy segít barátainak és családtagjainak az övékben.

Divi weboldal készítő

A Divi több mint 200 előre elkészített elrendezést és több mint 2200 testreszabható elemet (modult) biztosít a webhelytulajdonosoknak. Az elrendezési csomagok minden típusú webhelyhez elérhetők, különböző típusú vállalkozásokhoz vagy résekhez igazítva. Nem számít, milyen webhelyet szeretne, biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő elrendezési csomagot.

Képernyőkép a Divi előre elkészített elrendezési csomagjairól

Ezenkívül a Divi az összekapcsolt eszközök folyamatosan növekvő ökoszisztémáját is kínálja. A Divi VIP program nyugalmat biztosít azáltal, hogy a cégtulajdonosokat közvetlenül összekapcsolja ügyfélszolgálati csapatunkkal, így a rendelkezésre álló legrövidebb várakozási idővel érhetik el a segítséget. A VIP tagok további 10% kedvezményt kapnak a piactér termékeiből egész évben, ezzel is növelve webhelyük funkcionalitását.

Divi VIP

A kisvállalkozások ügyesek maradhatnak azáltal, hogy mesterséges intelligencia segítségével teljes weboldalakat hoznak létre, szöveget módosítanak, egyedi megoldásokat kódolnak, és eredeti webhelyképeket készítenek. Divi AI megkönnyíti az üzleti weboldal létrehozását és bővítését.

Divi Layouts AI

A cégtulajdonosok megérdemlik a legjobb webhely-építési keretrendszert, a Divi pedig ezt kínálja. Nincs jobb téma, amellyel megbízhat vállalkozásában most és a jövőben.

Divi árazás (évre és élettartamra)

Elegáns témák árazás

Célunk, hogy a lehető legjobb WordPress témát hozzuk létre. A Divi két választási lehetőséget kínál a tagságra: évente 89 USD/év áron vagy egész életen át 249 USD egyszeri fizetésért. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb lehetőséget, de messze a legjobb ajánlat az élethosszig tartó fizetési lehetőség (korlátlan számú webhelyen használható!). Ha Divi taggá szeretne válni, használja ki a lehetőségeket mai 10% kedvezmény!

Ahogy a Divi-val dolgozik, látni fogja, hogy ez egy egész webdesign rendszer, amely könnyen használható.

Szerezze be a Divi-t most

A Divi telepítése

Folytatjuk útmutatónkat, feltételezve, hogy Divi-t használ. A Divi téma telepítéséhez lépjen a következő helyre: Megjelenés > Témák az Admin oldalsávon.

WordPress téma hozzáadása

Választ Új téma hozzáadása a Divi feltöltési lehetőség megtekintéséhez.

új téma hozzáadása

Ezen a ponton folytatnia kell a Divi telepítését. Kattintson a lap fejlécére Téma feltöltésemajd kattintson Válassz fájlt. Válassza ki a Divi.zip fájlt a WordPressbe feltölteni. Ez betölti a fájlt, és előkészíti a telepítésre.

WordPress téma feltöltése

Választ Telepítés most Divi Theme fájlok hozzáadásához webhelyéhez.

telepítse a WordPress témát

Nincs más dolgod, mint Aktiválja Divi, hogy ez legyen a webhely aktív témája.

Téma aktiválása

Miután a Divi elérhető, hozzon létre egy API-kulcsot az Elegant Themes tagsági fiókjában. Ez az API-kulcs az, ami az imént feltöltött témafájlokon túl összekapcsolja webhelyét a Divi-szolgáltatásokkal. Az API segítségével frissítheti a témáját, hozzáférhet az előre elkészített elrendezésekhez, kipróbálhat olyan izgalmas funkciókat, mint a Divi Cloud és a Divi AI, és szükség esetén az ügyfélszolgálat is segít. Jelentkezzen be az elegáns témákba tagsági területkattints a Fiók fülreés válassza ki a lehetőséget Felhasználónév és API kulcs menüből.

Elegant Themes tagterület

Generáljon a Új API kulcs és adj neki nevet. A webhelyén mindkettőre szüksége lesz API kulcs és a tagságod Felhasználónév.

API-kulcs létrehozása

Illessze be az Elegant Themes felhasználónevét és API-kulcsát a frissítések lapjára téma beállítások. Kattintson a Mentés gombra, és a jövőben hozzáférhet a Divi minden szolgáltatásához és biztonsági frissítéséhez.

Ossza be az UN-t és az API-t a frissítési panelbe

Ha még nem szerezted meg a Divit, akkor tényleg ki kell próbálnod Divi a Divi AI-vel. Vásárlására 30 napos kockázatmentes garancia vonatkozik.

3. lépés: Hozzon létre egy kezdőlapot, fejlécet és láblécet a Divi AI segítségével

A jól felépített weboldal elengedhetetlen az ügyfelekkel való kommunikációhoz és vállalkozása professzionális bemutatásához. Most, hogy a téma telepítve van és aktiválva van, hozzunk létre néhány üzleti oldalt. Weboldalunkhoz létrehozhatunk kezdőlapot, tájékoztató oldalt, szolgáltatások oldalt, blogoldalt, kapcsolatfelvételi oldalt (kapcsolatfelvételi űrlappal), valamint GYIK oldalt. Ez az új kisvállalkozási webhelyek általános beállítása.

Az oldal létrehozása a WordPressben egyszerű. A WordPress irányítópultján navigáljon ide Az összes oldal és kattintson Új oldal hozzáadása.

új WordPress oldal hozzáadása a Divi segítségével

Miután nevet adott az oldalának (pl. Kezdőlap) és megmentettekattints a Használja a Divi Buildert gombot a elindításához Visual Builder.

indítsa el a Visual Builder programot

Ezen a ponton van néhány lehetőséged. Választhat egy P-tRemade Layout, de szeretnék mutatni valami klassz dolgot. Kattintson Építsen AI-val hogy megnyissa a Divi AI lenyűgöző weboldal-készítőjét.

Nyissa meg a Divi AI-t, hogy weblapot hozzon létre a promptból

Készítsünk honlapot a Divi AI segítségével. De mit érdemes feltüntetni a kisvállalkozások kezdőlapján?

Kisvállalkozási honlap tervezése

Kezdőlapja bejárati ajtóként szolgál online vállalkozásához. A Divi több száz kezdőlap-elrendezéssel rendelkezik, hogy alkalmazkodjon webhelyéhez. Alternatív megoldásként használhatja a Divi AI-t egy teljes és egyedi kezdőlap létrehozásához egy prompt alapján. A kezdőlap kulcsfontosságú elemei közé tartozik a fő CTA főhős szakasza, akivel korábban együtt dolgozott, egy rövid bemutatkozás a cégről, a kiemelt termékek vagy szolgáltatások, valamint egy e-mailes feliratkozási űrlap.

Most nézzünk vissza a Divi AI-re. Kattintás Elrendezés létrehozása meg kellett volna nyitnia az oldalkészítőt, és elő kellett volna hoznia egy AI prompt módot a prompt megadásához. Így használhatja a Divi AI-t.

létrehoz egy weboldalt a Divi AI segítségével

Divi AI kezdőlap-prompt

Létrehoztam egy rajtkérőt, amellyel elindulhatsz a versenyeken. Mindössze annyit kell tennie, hogy lecseréli a göndör zárójelben {} lévő részleteket a kisvállalkozás adataira. Nyugodtan adjon meg további információkat a vállalkozásáról az opcionális mezőben – ez biztosítja a mesterséges intelligencia kontextusát vállalkozása számára, így a képek és a tartalom még pontosabbak lehetnek.

Kezdőoldal létrehozása a(z) {business name} vállalkozásom számára. A következő szolgáltatásokat/termékeket kínáljuk: {1. termék, {2. termék}, {3. termék}. Fő felhívásunk a következő: {Hívjon most, azonnali árajánlat, ütemezze be időpontját}. Tartalmazzon egy hős részt, egy logót a korábbi ügyfelekről, egy részt, a szolgáltatás/termék rácsot és egy e-mail marketing feliratkozási űrlapot.

Íme a felszólítás működés közben. További információkat adtam hozzá a vállalkozásomról, de a fő felszólítás t hat építi az oldalt, pontosan azt adtam neked. A Divi AI-t bíztam meg a betűpárok és színek kiválasztásával is. De ha ezeket már kiválasztotta, akkor választhat.

Divi AI kisvállalkozások mesterséges intelligencia kérése oldal létrehozásához

Kezdőlap A Divi AI eredményei

Mivel elmondtuk a Divi AI-nek, hogyan kell létrehozni oldalunkat, nagy az esélye, hogy tetszeni fog nekünk, amit kitalált. Valójában ezt hozta létre a Divi AI a fent használt egyszerű utasításokból.

Példa egy Divi AI által generált kezdőlapra egy kis- és középvállalkozás számára

Íme, mit szeretünk ezen a honlapon, és hogyan hozta létre a Divi AI:

  • A Divi AI-nek kevesebb mint egy percbe telt, hogy pontosan olyan elrendezést hozzon létre, ahogyan kértük. Ez azt jelenti, hogy még ha nem is tetszett nekünk, kisebb módosításokkal újra elküldhetjük a promptot, és már úton is lehet a közzététel gombra kattintani.
  • Divi AI írta az összes példányt. Tehát miközben az oldalt építette, megírta a weboldalunk első vázlatát. Ennek a példánynak több mint 70%-a használható kisebb szerkesztésekkel – sokkal jobb, mint a Lorem Ipsum, vagy üresről indulva!
  • Ezenkívül nem dolgozott túl, és nem csinált olyan dolgokat, amelyeket nem kellett volna. A logó rész jól van elhelyezve, de értelmetlen lett volna hamis logókat létrehozni, mivel úgyis csak lecserélnénk őket.
  • A mesterséges intelligencia használata egy teljes weboldal létrehozására lehetővé tette számunkra, hogy egy teljes oldalt hozzunk létre egyetlen tervezési rendszerrel. A térköz, a betűtípusok és a színek szakaszonként egységesek.

Ha szereted és meg szeretnéd tartani a Divi AI tervezési lehetőségeit (színek és betűtípusok), mindenképpen kattints Igen, kérem! hogy a Divi AI újra felhasználja ugyanazokat a beállításokat a webhelyén. Amikor a Divi AI-t használja egy oldal felépítéséhez, az ugyanazokat a tervezési lehetőségeket fogja használni. Egy dologgal kevesebb, amit minden oldalon módosítani kell.

Divi AI Layouts – Mentett AI által generált stílusok

Weboldal fejlécek és láblécek

A webhely fejléce és lábléce a központi navigációs központok. Magas szintű információkat jelenítenek meg, és megkönnyítik a látogatók számára, hogy megtalálják, amire szükségük van.

Weboldalunkon egyszerűnek és letisztultnak fogjuk tartani, de nyugodtan kérdezzen a Divi AI-tól. Ezeket a honlappal egyidejűleg is megépíthetjük, így biztosítva az egységes kialakítást. Csak görgessen az oldal tetejére, és kattintson Fejléc sablon szerkesztése.

Szerkessze a fejléc sablonját a Kezdőlap Visual Builderből

Az oldal alján rákattintunk a + ikonra a beszúrási elrendezési lehetőségek megjelenítéséhez. Ismét választunk Építsen AI-val.

Fejléc sablon készítése mesterséges intelligencia segítségével

A fejléceket és lábléceket a Divi Theme Builder területen is szerkesztheti.

Divi Theme Builder

A Theme Builder a legegyszerűbb módja egyéni webhelyek készítésének a WordPress segítségével

Kisvállalkozási fejléc AI-generálási prompt

Íme egy egyszerű felszólítás a Divi AI számára, hogy elvégezze a munkát. Mint mindig, szükség szerint testreszabhatja.

Hozzon létre egy tiszta címsort logóval, webhelynavigációval és egy CTA gombbal „Időpont egyeztetése”

És itt van, amit a Divi AI készített nekünk ezzel a felszólítással.

Példafejléc Készítette: Divi AI

Hamis vállalkozásunk logóját a Google Gemini segítségével hoztuk létre, és feltöltöttük a Divi menümoduljába

Small Business Footer AI generálási felszólítás

A webhely láblécei gyakran több információt tartalmaznak, mint a fejlécek. Kisvállalkozás láblécéhez adja meg az üzleti logót, a NAP-t (név, cím, telefonszám), a lényeges navigációs hivatkozásokat, az adatvédelmi irányelveket és a szolgáltatási feltételeket, valamint a szerzői jogi közleményt. Használja ezt a promptot, és cserélje ki a göndör zárójelben {} lévő adatokat a sajátjával.

Hozzon létre egy tiszta láblécet üzleti logóval, oldalmenükkel, mutassa meg a vállalkozás nevét, címét és telefonszámát, adatvédelmi szabályzatát/szolgáltatási feltételeit, valamint egy szerzői jogi megjegyzést. A vállalkozás neve {Winslow Auto Glass}. Cím: {123 Main Street, Brooklyn, NY}. A telefonszám: {111-111-1111}.

Íme egy példa arra, hogy mire jutott:

Példa lábléc Készítette: Divi AI

Névjegy, kapcsolatfelvétel és szerviz/termék oldalak

Nem fogjuk megterhelni Önt a Divi különböző típusú oldalak létrehozásával kapcsolatos példákkal. A helyzet az, hogy a Divi AI könnyedén létrehozhat ilyen típusú oldalakat és még sok mást. Amint befejezi a kisvállalkozások webhelyének oldalszerkezetének létrehozását, vegye fel a névjegy, a kapcsolatfelvétel és a szolgáltatás/termék oldalakat. Egyes vállalkozások egyszerűek, és úgy döntenek, hogy mindezt az információt egyetlen oldalon (úgynevezett egyoldalas webhelyen) helyezik el. Mindenesetre nagy szabadsága van, hogy pontosan azt hozza létre, amit elképzel.

A termék- és szolgáltatásoldalak/szakaszok azonban elengedhetetlenek a kisvállalkozások weboldalaihoz. Ezek azért fontosak, hogy világosan mutasd be, amit csinálsz. Minden egyes termékhez vagy szolgáltatáshoz adjon meg részletes leírást, árinformációkat, kiváló minőségű képeket vagy videókat, valamint az Ön által kínált előnyöket.

Ha sok szolgáltatást kínál, fontolja meg egy egyéni utólagos beépülő modul használatát a Divi Theme Builder-jével, hogy segítsen kategorizálni és szervezett módon megjeleníteni őket. Valószínűleg be szeretné állítani WooCommerce ha fizikai vagy digitális termékeket értékesít. Nálunk tele van útmutató a WooCommerce online áruház létrehozásához.

4. lépés: Fejlessze webhelyét WordPress beépülő modulokkal és Divi Marketplace termékekkel

Miután elkészítette az oldal tartalmát, további lényeges funkciókat is hozzáadhat webhelyéhez. A Divi Marketplace olyan termékeket kínál, amelyek közvetlenül együttműködnek a Divi natív képességeivel, és kiterjesztik azokat. Íme néhány kedvencünk, amelyek nagyszerű funkciókkal bővítik a webhelyeket:

  • Portfóliók: A Divi Carousel modul nagyszerű lehetőség több kép megjelenítésére a webhelyen.
  • Rendezvények reklámozása: A Divi Eseménynaptár bővítmény tökéletesen stílusozza az eseménynaptár elemeit a Divi Styling opciókkal.
  • E-kereskedelmi értékesítés: A Divi a WooCommerce-szel integrálva 20+ WooCommerce-specifikus modult hozhat létre. Azonban, Divi Plus további 60+ modult, 4 bővítményt, 80 előre elkészített webhelyet, 50 sablont és 250+ szakaszblokkot kínál az e-kereskedelmi webhely stílusos felépítéséhez. Rengeteg lehetőség van nagyszerű online boltok készítésére.
  • Nehéz adatok rendezése: Vonzóan szeretné megjeleníteni az adatokat potenciális ügyfelei számára? Asztalkészítő Divi számára gyönyörű módot kínál az adatok bemutatására. Készíthet saját reszponzív adattáblázatokat, és tetszés szerint stílusozhatja őket.

További fontos beépülő modulok

A webhelynek többnek is tartalmaznia kell nélkülözhetetlen WordPress bővítmények keresőoptimalizáláshoz (SEO), biztonsághoz és gyorsítótárazáshoz. Több tízezer beépülő modul közül választhat, néhány teljesen ingyenes, mások pedig professzionális minőségűek. Íme egy gyors pillantás néhány legjobb és leginkább ajánlott bővítmény kategóriákon kell gondolkodnod.

5. lépés: Csatlakoztasson más eszközöket

Ha webhelyét a WordPress és a Divi AI segítségével hozta létre, akkor már lefektette az alapjait egy olyan hatékony webhelynek, amely képes alkalmazkodni növekvő vállalkozásához. Még néhány dolgot meg kell fontolnia, mielőtt valóban elkészülne webhelyével.

A kulcsfontosságú eszközök és szolgáltatások integrálása elengedhetetlen webhelye hatékonyságának maximalizálásához. Íme néhány népszerű integráció, amelyet figyelembe kell venni:

  • A Google Analytics: Beállít A Google Analytics a látogatók viselkedésének, forgalmi forrásainak és egyéb létfontosságú mutatók követésére. Ezek az adatok segítenek megérteni a közönséget, és javítani a webhely teljesítményét.
  • Google Search Console: Csatlakoztassa webhelyét a Google Search Console a keresési teljesítmény, az indexlefedettség és a keresési lekérdezések nyomon követésére. Ez segít azonosítani és kijavítani a SEO-problémákat.
  • E-mail marketing: Divié e-mail marketing szolgáltatás integráció lehetővé teszi az olyan platformokhoz való csatlakozást, mint a Mailchimp vagy Constant Contact, ActiveCampaignvagy egy másik népszerű e-mail marketing szolgáltatás. Ezek az eszközök lehetővé teszik e-mail listák létrehozását és kezelését, hírlevelek küldését és marketingkampányok automatizálását.
  • Google vállalkozásprofil: Korábbi nevén Google Cégem, a Google vállalkozásprofil beállítása segít az ügyfeleknek megtalálni a vállalkozását a Google Keresésben és a Térképen. Ez elengedhetetlen a helyi keresőoptimalizáláshoz és a pontos üzleti információk online biztosításához.

A Divi AI az Ultimate AI Website Builder a WordPress számára

A Divi AI teljesen megváltoztatja a WordPress webhely felépítésének és kezelésének módját. A kisvállalkozások tulajdonosai jobb és hatékonyabb módszert érdemelnek webhelyek létrehozására. A Divi AI eszközöket biztosít a folyamat pozitív és hatékony megvalósításához. A Divi-t szó szerint több százezer webhely-tulajdonos és ügynökség használja, és most a Divi AI erejével kombinálva a következőket teheti:

  • Generáljon egyedi elrendezéseket és terveket másodpercek alatt.
  • Írja meg és finomítsa a webhely tartalmát és kulcsfontosságú szövegírási címsorait.
  • Hozzon létre és szerkesszen képeket egy erőteljes mesterséges intelligencia-generáló és -szerkesztő platform segítségével, hogy illeszkedjen a márkához.

Mire vársz? Használja ki a mesterséges intelligencia erejét webtervezési folyamatának egyszerűsítésére, és professzionális, letisztult webhely létrehozására kisvállalkozása számára.

Szerezze be a Divi-t most

Minden fent említett SMB-eszköz

Itt található az összes megbeszélt eszköz, termék és szolgáltatás a gyors és egyszerű hivatkozás érdekében. Nem mindegyikre van szükség minden webhelyhez, de sok közülük szinte elengedhetetlen. Nézd meg:

Mint mindig, bátran tegyen fel kérdéseket, és ossza meg nehezen megszerzett szakértelmét megjegyzéseket lentebb!

Kiemelt kép: Darko 1981 / shutterstock.com

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://www.elegantthemes.com/blog/business/how-to-make-a-small-business-website-with-wordpress

Ez is érdekelheti…