Divi termékkiemelés: Molti Child gyermek téma

A Molti egy sokoldalú üzleti gyermek téma a Divi számára, amely modern, reszponzív dizájnnal és vonzó elrendezésekkel büszkélkedhet. Ezek az elrendezések tökéletesen bemutatják a szolgáltatásokat, funkciókat, projekteket és még sok egyebet. Több mint 22 oldalt, 6 fejléc- és lábléctervet, valamint több mint 70 egyedi elemtervet kínál, amelyek mind hozzájárulnak egy egyedi és személyre szabott weboldal kialakításához. A merész színséma és a finom interaktivitáson alapuló élvezetes felhasználói élmény révén a Molti gyermektéma kiváló választás lehet bármely vállalkozás számára, amely frissíteni szeretné weboldalának megjelenését és élményét.

Ebben a bejegyzésben alaposan megvizsgáljuk a Molti gyermek témát, hogy segítsünk Önnek eldönteni, vajon ez a megfelelő választás-e az Ön Divi weboldalához. Az egyes funkciók, elrendezések és design elemek részletes áttekintése mellett praktikus tanácsokat is adunk arra vonatkozóan, hogyan használhatja ki a Molti témát az Ön vállalkozásának előnyére, hogy webhelye megújuljon, dinamikusabbá és vonzóbbá váljon a látogatók számára.

Molti telepítése

A Molti gyermektéma telepítése előtt fontos biztosítani, hogy a Divi már telepítve legyen a WordPress webhelyére, mivel a gyermektéma a Divi alapfunkcióira épül. A telepítési folyamat megkezdéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Lépjen be a WordPress irányítópultjára.
  2. Navigáljon a Megjelenés > Témák menüpontra.
  3. Kattintson az „Új hozzáadása” lehetőségre.

Telepítse sok

  • Ezután válassza a „Téma feltöltése” opciót, hogy feltölthesse a Molti gyermektéma .zip fájlját.
  • Miután feltöltötte a témát, kattintson a „Téma telepítése” lehetőségre.

Telepítse sok

Miután aktiválta a Molti gyermek témát, a WordPress irányítópult menüjében megjelenik egy új, „Molti” nevű fül. Ez a fül közvetlen hozzáférést biztosít a gyermektéma egyedi beállításaihoz és funkcióihoz. A továbbiakban így folytathatja:

  1. A WordPress irányítópultján keresse meg és kattintson a „Molti” menüpontra.
  2. Válassza az „Easy Demo Import” aloldalt, amely lehetővé teszi a gyermektéma demó tartalmának, beállításainak és ajánlott bővítményeinek egyszerű importálását.
  3. Az Easy Demo Import oldalon talál egy opciót a demótartalom importálására. Kattintson a „Demotartalom importálása” lehetőségre a folyamat megkezdéséhez.

Ez a lépés egyetlen kattintással lehetővé teszi az összes szükséges tartalom, beállítás és ajánlott bővítmény automatikus importálását. Ez jelentősen leegyszerűsíti a webhely beállítását és gyorsítja a fejlesztési folyamatot, mivel nem kell manuálisan konfigurálnia minden egyes elemet. Az importálás befejezése után webhelye azonnal használatra kész lesz a Molti gyermektéma által kínált designnal és funkciókkal.

Molti Import Demo Tartalom

A telepítés és a demótartalom importálása után, amikor megnyitja a kezdőlapját, a Molti gyermektéma teljesen telepített és beállított formájában fog megjelenni. Ebben a pillanatban az Ön weboldala a Molti témában bemutatott tartalommal és elrendezéssel fog rendelkezni, ami egy kitűnő alap a személyre szabáshoz. Ahhoz, hogy a weboldal igazán az Öné legyen, szükséges lesz a minta tartalom cseréje a saját tartalmára. Ez magában foglalja a szövegek, képek, logók és egyéb elemek frissítését, hogy azok megfeleljenek a márkájának és üzenetének.

Molti import befejezve

Molti Gyermek témaoldalak

A Molti több mint 22 oldalt kínál, beleértve két kezdőlap változatot, hat fejléc- és lábléc tervezetet, valamint több mint 70 egyedi elem dizájnt. Ez a gyermektéma narancssárga és fehér színek elegyét használja, kék színű kiemelésekkel. A téma stílusa modern és letisztult, bőven hagyva helyet a fehér területeknek és elegánsan használva a színeket a szöveg, funkciók és cselekvésre ösztönzés kiemelésére. Sok tervezet finom lebegési hatásokkal és átmeneti animációkkal bír, amik vizuálisan segítenek a felhasználónak navigálni az oldalon. A Molti ráadásul teljes mértékben reszponzív, így minden képernyőméreten tökéletesen működik. Összességében a Molti egy stílusos és jól strukturált téma, amely könnyen testreszabható, hogy megfeleljen a különféle üzleti weboldalak igényeinek.

Üzleti honlap V1

Az első kezdőlap variáns egy hősszekcióval kezd, amely cselekvésre ösztönző gombokat, szolgáltatásokat, egy „Rólunk” szekciót, funkciókat, számlálókat, árakat, ajánlásokat és legújabb blogbejegyzéseket tartalmaz. A szolgáltatáselemek elegáns kerettel rendelkeznek, amelyek a kurzor rávitelével válnak láthatóvá, továbbá számos finom animáció található a szolgáltatások és az árak szekcióiban is. Az ajánlások részénél az adott személy képére kattintva tekinthetők meg az ajánlások. Az oldal jól szervezett és lenyűgözően mutatja be a szolgáltatásokat és funkciókat.

Molti Child Theme Home Layout 1

Üzleti honlap V2

A második kezdőlap kialakításánál egy hero szekció található, amely egy átlátszó hátterű képet, szöveges tartalmat, két cselekvésre ösztönző gombot és három ikon-kártyát foglal magában. Ezek az ikon-kártyák a vállalkozás szempontjából legfontosabb információkat emelik ki. Az oldal továbbá szolgáltatások bemutatásával, egy dinamikus tartalomváltóval rendelkező „Rólunk” szekcióval, különféle funkciókkal, árkategóriákkal, egy ajánlásokat bemutató csúszkával és a legfrissebb blogbejegyzésekkel is gazdagítja az olvasói élményt.

Molti Child Theme Home Layout 2

Kapcsolatfelvételi oldal

A Molti kapcsolati oldalán egy képpel díszített fejléc és egy cselekvésre ösztönző gomb található. Ezt követik három blokk, ahol megadhatja címét, e-mail címét és telefonszámát. Amikor a kurzor fölé húzódik, ezek alatt megjelenik egy további cselekvésre ösztönző gomb. Ez alatt helyezkedik el egy egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap és egy GYIK rész.

Molti Child Theme Contact Layout

Az oldalról

A névjegy oldalon először egy hero szekció jelenik meg, majd egy előzmény rész három ikonnal kiemelt funkcióval. Ezután következik egy rész, amelyben megjelennek a vállalati logók és egy cselekvésre ösztönző gomb, majd pedig a csapattagok, a kulcsfontosságú funkciók és az ajánlások. Végül pedig egy cselekvésre ösztönző felhívás található, amely a karrieroldalra irányítja a felhasználókat.

Molti Gyermek téma az elrendezésről

Árképzési oldal

A következő az árképzési oldal. Itt egy nagy ártáblázat található, mely lehetővé teszi a váltást a havi és az éves árak között. Az oldal alján elérhető a GYIK rész, melyet egy cselekvésre ösztönző gomb követ.

Molti Child Theme árképzési elrendezés

Karrier oldal

A karrieroldal elsőként egy hero részt tartalmaz, majd egy olyan szakaszt, amely kiemeli a munkahely előnyeit különböző funkciókat bemutató kártyákkal. Ezt követi egy rész, amelyben néhány fénykép látható a cégről egy galéria elrendezésben. Végül, az aktuális állásajánlatok szekcióban minden nyitott pozícióhoz kártyák találhatók. Ezek a kártyák lebegtetéskor narancssárgára váltanak, szép animációs hatással.

Molti Child Theme CareersLayout

Egyetlen állás oldal

Az egyetlen állásoldal egy fejlécet tartalmaz, amelyben szerepel a munkakör megnevezése és helye, valamint egy gomb, amely segítségével visszatérhet a karrieroldalra. Az elrendezés két részre van osztva: az egyik részen a munkakör áttekintése kártyákban van rendezve, míg a másik részen a jelentkezési űrlap található.

Molti Child Theme Egyetlen álláselrendezés

GYIK oldal

A GYIK oldal egy viszonylag egyszerű felépítésű. Egy ikonnal ellátott fejlécet tartalmaz, majd a GYIK rész következik. A GYIK elrendezése dinamikus lapokat alkalmaz a kérdések rendszerezéséhez, és minden lapon olyan kérdések vannak, amelyek kinyithatók.

Molti Child Theme GYIK Elrendezés

Csapatoldal

A következő az oldalunk csapatoldala. Ennek az oldalnak meglehetősen egyszerű elrendezése van, egy ikonnal ellátott alapvető fejléccel. Minden csapattag kör alakú képpel van kiemelve, melléjük pedig a nevük és beosztásuk kerül. Ha rájuk viszed a kurzort, kártyává alakulnak át, amely tartalmazza a leírásukat, közösségi média linkeket és egy gombot.

Molti Child Theme Team Layout

Beszámolók oldala

Az ajánlások oldala két különböző módon mutatja be a vásárlói véleményeket. Az első módszer egy ajánlási csúszka, ahol egy kép található a bal oldalon, a vélemény pedig a jobb oldalon jelenik meg. Ezután következik a csillagos értékelés, valamint a személy neve és beosztása. A második elrendezés egy kártyaszerű formában jelenik meg, ahol felül egy idézet ikon található, majd az ajánlás, utána pedig a személy képe, neve és beosztása.

Molti Child Theme ajánlók elrendezése

Adatvédelmi szabályzat oldal

Az adatvédelmi irányelvek oldala sok webhelyen elengedhetetlen, és a Molti remek elrendezéssel rendelkezik ehhez. Az irányelv szövege a bal oldalon található, fehér háttérrel és keretes árnyékkal kiemelve. A jobb oldalon a „Van bármilyen kérdése?” doboz ragadós marad, miközben görgeted az irányelveket.

Molti Child Theme Adatvédelmi szabályzat Elrendezés

Hamarosan oldal

A Molti három változatban érkező, hamarosan megjelenő oldaltervekkel rendelkezik. Ezek az elrendezések kiválóan alkalmazhatók webhelyének frissítése során. A tervek tartalmazzák a kapcsolatfelvétel különböző módjait, például közösségi média hivatkozásokat, e-mail regisztrációs űrlapot vagy kapcsolatfelvételi űrlapot.

Molti Child Theme Hamarosan Elrendezés

Szolgáltatások oldal

A szolgáltatások oldal elrendezése megkönnyíti a vállalkozás által kínált különféle szolgáltatások bemutatását. Tartalmaz egy áttekintő részt, néhány közvetlenül megjelenített szolgáltatást, valamint egy szakaszt, amelyben a kártyákon kiemelt szolgáltatáselemek találhatók. Ezek a kártyák narancssárgára váltanak, amikor az egérmutatót rájuk viszi, és egyetlen szolgáltatási oldalra mutatnak. Ezen az oldalon megtalálhatók a céglogók, egy ajánló árajánlat és egy „Miért válasszon minket?” szakasz, amely néhány kiemeléssel és képpel egy görgetős animációhoz kapcsolódik.

Molti Child Theme Services Layout

Egyedi szolgáltatási oldal

Következő az egyetlen szolgáltatás oldala, ahol részleteket oszthat meg az Ön által kínált egyik szolgáltatásról. Az elrendezés tartalmaz egy bevezető részt néhány kiemeléssel, majd egy dinamikus tartalomkapcsolót, amely részletesen bemutatja a szolgáltatás folyamatát. Az oldal végén kiemelt tervek találhatók, amelyek a portfólió elemeire hivatkoznak.

Molti Child Theme Single Services Layout

Blog oldal

A Moltiban három különböző blogoldal-elrendezés található, és ez az első. Tartalmaz egy fejlécet, melyben egy keresősáv és egy kép található, majd a bejegyzéseket három oszlopos elrendezésben mutatja be. Az egyes bejegyzéseket kártyák borítják, melyek tartalmazzák a kiemelt képet, valamint a bejegyzés kategóriáját és dátumát. A kép alatt pedig a bejegyzés címe és kivonata látható.

Molti Gyermektéma Blog Elrendezés

Haladó blogoldal

A blog második elrendezése egy speciális elrendezés. Az oldal egy nagy kártyával nyílik meg, melyben a legújabb bejegyzés található. A jobb oldalon lehet váltani a kiemelt és a legutóbbi bejegyzések között, hogy megtekinthess három bejegyzést az adott kategóriában. Az alábbiakban láthatók a bejegyzések három kategóriája. Minden kategória egy nagy, kiemelt bejegyzést tartalmaz a bal oldalon, valamint négy kisebb bejegyzést a jobb oldalon. A jobb oldali oszlopban található egy „Névjegy” rész, amelyben közösségi média linkek, egy hírlevél feliratkozási űrlap és blogkategóriák is szerepelnek.

Molti Child Theme Blog Speciális elrendezés

Bloglista oldal

Végül, a blog harmadik elrendezése egy egysoros listaformátumban jeleníti meg a legutóbbi bejegyzéseket. Minden bejegyzés egy kártyán található, bal oldalon a képpel, jobb oldalon pedig a blogbejegyzés információival.

Molti gyermektéma bloglista elrendezése

Portfólió oldal

A portfólió oldal kialakítása viszonylag egyszerű: a szabványos fejlécben egy kép és egy cselekvésre ösztönző gomb található. A portfólió szekcióban a felső részen a kategóriák szerint lehet szűrni, és ha az egérmutatót egy projekt fölé viszi, megjelenik egy gomb a projekt megtekintéséhez. A projektkategóriák is megjelennek az egyes kártyákon, és kapcsolódnak a portfóliókategóriához.

Molti Child Theme Portfolio Layout

Egyetlen portfólióoldal

Az egyetlen portfólióoldal megnyitásakor a fejlécben vonzó megjelenítéssel jelennek meg a projektképek. Ez alatt következik a projekt leírása, ahol a kategóriák találhatók felül, valamint egy gomb, amely a projektre hivatkozik. A jobb oldalon két tartalomkapcsoló található. Ezután három kivonat következik, amelyek néhány kulcsfontosságú információt mutatnak be a projektről, majd a projekt legfontosabb elemeit. Ebben a részben képernyőképek találhatók egy körhintában, amelyen lehet görgetni. Végül az oldal alján kapcsolódó projektek listája található.

Molti Child Theme egyetlen portfólióelrendezés

Molti Child Theme Divi Theme Builder sablonok

A Molti alapértelmezett fejléce egy narancssárga másodlagos navigációs sávval rendelkezik, amely elérhetőségi adatokat és közösségi média hivatkozásokat tartalmaz. Ezt követi egy nagy menüsor a bal oldalon, ahol a logó található középen, az oldalak elérhetőségével, valamint egy cselekvésre ösztönző gombbal. A menü részben egy hamburger ikon is látható, amely egy dinamikus előugró menüt nyit meg.

Molti Gyermek téma fejléc elrendezése

A témához 5 további fejléc-elrendezés is tartozik.

Molti Child téma fejlécek

Ezután a lábléc sablonok. Az alapértelmezett sablon egy logót és némi szöveget tartalmaz, majd a bal oldalon egy hírlevél feliratkozási ikon látható. A jobb oldalon három oszlop található hivatkozásokkal, valamint a jobb oldalon egy oszlop elérhetőségi adatokkal. A szerzői jogi információk, az irányelvekre mutató linkek és a közösségi média linkjei a sáv alján találhatók, a legalsó részen.

Molti gyermektéma láblécek

Ezenkívül a témához 5 másik lábléc is tartozik.

Molti Gyermek téma lábléc elrendezés

Egyetlen hozzászólás oldal

A Molti egyetlen bejegyzéses elrendezése tartalmaz egy fejlécet, amelyben a blogra visszavezető hivatkozás és egy kapcsoló található, amellyel a cikk és a vita között lehet váltani. Felül a bejegyzés kategóriái láthatók, majd következik a bejegyzés címe, a szerző neve, dátuma és a kiemelt képet fedő szerző képe. A bejegyzés tartalma után megjelennek a bejegyzés címkéi, az előző és a következő bejegyzés megtekintésére szolgáló linkek, a szerző életrajza, a hírlevél feliratkozási űrlap és a legutóbbi bejegyzések.

Molti Child Theme Single Post Layout

404 oldal

Végül, itt van a 404 oldalas sablon. Amikor a felhasználók olyan URL-re érkeznek, amely nem létezik az Ön webhelyén, a rendszer átirányítja őket erre az oldalra. Az elrendezés egyszerű: a bal oldalon egy nagy kép található, míg a jobb oldalon egy kis szöveg és egy gomb, amely visszavezet a kezdőlapra.

Molti Child Theme 404 oldalelrendezés

Hol vásárolható meg a Molti Child téma

A Molti Child téma elérhető a Divi piactéren. 25 dollárba kerül, és korlátlan webhelyhasználatot biztosít, valamint 1 éves támogatást és frissítést. Az ár tartalmazza a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is.

Divi termékkiemelés: Molti Child téma

Végső gondolatok

Sok jól megtervezett, modern gyermektéma érhető el a Divi platformon, amelyek lenyűgöző elrendezésekkel és könnyen adaptálható kialakítással rendelkeznek, és sokféle vállalkozásnál működhetnek. A finom animációk és lebegő effektusok segítségével a felhasználókat végigvezetik a webhelyen, anélkül hogy túlzottan elvonódnának, míg az interaktív funkciók, mint például a tartalomkapcsolók, a csúszkák és a felugró menük, prémium érzetet kölcsönöznek a weboldalnak. A dizájn hasznos színeket alkalmaz, amelyek irányítják a felhasználók figyelmét a weboldalon való navigáció során, és az elrendezések teljesen érzékenyek. Ezek a gyermektémák tartalmazzák az összes általános oldalt, amelyekre a weboldalnak szüksége van, valamint olyan elemek széles választékát, amelyekkel saját terveket készíthet. Összességében a Molti fantasztikus gyermektéma, amely szinte bármilyen webdesign projekthez tökéletes választás lehet.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://www.elegantthemes.com/blog/divi-resources/molti-divi-child-theme-overview

Ez is érdekelheti…