A 9 legjobb Divi szám- és sávszámláló modul és oktatóanyag 2024-ben

Számláló az érdeklődés felkeltésére

Fedezze fel webhelye potenciálját a Divi modulok segítségével: számszerű adatok bemutatására és a közönség lebilincselésére. Ebben az átfogó útmutatóban belemerülünk a Divi Számlálók és Bárpult-modulok birodalmába, amelyek kiemelkedő lehetőségeket kínálnak a webdesign színvonalának emeléséhez. Akár elegáns és felhasználóbarát dizájnra, látványos elrendezésre vagy funkciókkal teli prémium csomagokra vágyik, itt mindent megtalál.

Továbbá, néhány oktatóanyagot is hozzáadtunk, amelyek segítségével felfedezheti, hogyan alakíthatja ki a számlálómodulokat és hogyan hozhat létre görgetésre animált szám- és bárszámlálókat, amelyek megnyerik és lenyűgözik közönségét. Ez a blogbejegyzés lépésről lépésre szóló utasításokkal és számos testreszabható lehetőséggel segít kiaknázni a dinamikus számlálók és lenyűgöző statisztikák lehetőségeit.

Számláló modulok

1. A Divi számláló modul

A Divi Számláló Modul vizuálisan tetszetős és egyszerű módot kínál számszerű információk webhelyen való megjelenítésére. Legyen szó egyszerű számokról vagy százalékokról, ez a modul zökkenőmentesen integrálódik a Divi témába, így könnyedén hozzáadható, konfigurálható és testreszabható. A Divi Számláló Modul aktiválása után a Divi Visual Builder-en keresztül egyszerűen hozzáadhatja a modult a weboldalához.

A Divi számszámláló modul, amely számszerű információkat jelenít meg webhelyén

A Divi szám számláló modul

Hozzáadás után a Számláló Modul beállításai – tartalmazva a Tartalom, Tervezés és Speciális kategóriákat – automatikusan megjelennek. A Tartalom fülön megadhatja a címet, a számot és az elemeket, például a százalékjelet. A Tervezés fül átfogó stílusbeállításokat kínál, beleértve a szöveg stílusait, háttér testreszabását (szín, színátmenet, kép, videó, minta, maszk), méretezést, térközt, szegélyformázást, keretes árnyékolást, szűrőket, átalakítást, animációt és még sok mást. A Speciális lap további testreszabási lehetőségeket kínál, mint például CSS beállítások, a modul megjelenítésének feltételei, láthatósági beállítások, átmenetek, pozíció, görgetési effektusok és így tovább.

Szerezd meg itt

2. Divi Number Counter Layout Kit

A Divi Számláló Elrendezési Készlet egy prémium és reszponzív pultszakasz-elrendezés, amelyet közelgő termékbevezetésekhez vagy webhely kiadásaihoz terveztek. Ez a modern sablon letisztult és egyszerű kialakítást kínál, így hatékony eszköz a numerikus adatok dinamikus és vonzó bemutatására. Az elrendezési készlet segítségével könnyedén megjeleníthet olyan mutatókat, mint az ügyfelek száma vagy a közösségi média követői, kihasználva a közösségi bizonyítékok erejét online jelenlétének erősítésére.

A Divi számszámláló modul, amely számszerű információkat jelenít meg webhelyén

A Divi számszámláló modul

A Divi Számláló Elrendezési Készlet a felhasználóbarát megközelítésével és a Divi Számláló Modul zökkenőmentes integrációjával tűnik ki. A funkcionalitás és a vizuális megjelenítés javítása érdekében a készlet tartalmazza a Divi Blur Modult, amely ikonokat tartalmaz, jelezve a különböző funkciókat. Ez az elrendezés vállalkozások, szabadúszók, ügynökségek és vállalatok számára készült, tiszta, teljesen reszponzív és modern Divi elrendezést biztosítva. A több mint 115 színes pult opcióval a készlet sokoldalúságot kínál számos igény kielégítésére.

15 dollár | Szerezd meg itt

3. Divi Number Counter Layout Pack

A Divi Számláló Elrendezési Csomag több mint 40 egyedi számlálóstílust kínál UI készletén keresztül. Ideális fejlődő statisztikák megjelenítésére, akár személyes, akár üzleti használatra, ezek az elrendezések eleganciát kölcsönöznek weboldalának. Ez a termék nem bővítmény, hanem előre megtervezett Divi elrendezések gyűjteménye, amely lehetővé teszi az egyszerű megvalósítást és testreszabást széleskörű kódolás nélkül.

Divi Number Counter Layout Pack számszerű információk megjelenítéséhez webhelyén

Divi szám számláló elrendezési csomag

Az elrendezési csomag segítségével könnyedén, percek alatt létrehozhat lenyűgöző ellenrovatokat WordPress-webhelyein. Az elrendezések 100%-ban reszponzívak, biztosítva a különböző eszközökkel való kompatibilitást. A Divi oldalkészítővel integrálva az elrendezések egyszerű használatát erősítik meg.

9,99 USD | Szerezd meg itt

4.Divi Number Counter Kit 2

A Divi Számláló Készlet 2 kiemelkedik prémium és reszponzív pultszakasz-elrendezésével, amely ideális megoldást kínál termékbevezetésekre vagy közelgő webhelyek nyitóoldalaihoz. Úgy tervezték, hogy magával ragadja a figyelmet és izgalmat kelt, miközben közönség a nagy feltárásra vár. A számszerű adatokat lenyűgöző és élvezetes módon jelenítheti meg, bemutatva vállalkozásáról vagy cégeről szóló létfontosságú statisztikákat.

Divi Number Counter Set 2 számszerű információk megjelenítéséhez a webhelyén

Divi szám számláló készlet 2

A több mint 20 színes pultszakasz, az egyoldalas elrendezés és a letisztult, modern, teljesen reszponzív kialakítás biztosítja a zökkenőmentes élményt vállalkozások, szabadúszók, ügynökségek és cégek számára. Legyen szó a növekvő vásárlói számról vagy a Facebook-követők növekedéséről, a számláló szekció olyan dinamikus elemmé válik, amely társadalmi bizonyítékként szolgál márkája számára. A Divi Blur Modul bevonása az ikonokhoz egyedi vizuális megjelenítést biztosít minden egyes funkcióhoz, hozzájárulva a felhasználóbarát kialakításhoz.

9 dollár | Szerezd meg itt

Sáv modulok

5. A Divi sáv modul

A Divi Sáv Modul egy hatékony és esztétikailag vonzó eszköz a számszerű információk grafikus megjelenítésére a webhelyen. Ez a modul különösen jól használható százalékos adatok megjelenítésére, tehát kiválóan alkalmas vállalati statisztikák, növekedési mutatók és egyéb számszerű célok bemutatására. A felhasználói elkötelezettséget fokozza a sávok animációja, amelyet egy „lusta betöltés” mechanizmus aktivál.

Bárpult-modulok a számszerű információk grafikus megjelenítéséhez a webhelyén

Sávszámláló modulok

A Bárpult Modul hozzáadása után a Divi webhely beállításai három fülre vannak rendezve: Tartalom, Tervezés és Speciális. A Tartalom fülön hozzáadhatók a bárpult elemek és módosíthatók azok adatai, mint a cím, a százalék és a láthatósági beállítások. A Tervezés fülön a modul megjelenését lehet részletesen testreszabni, beleértve a sáv- és szövegstílusokat, méretezést, térközt, szegélyeket és egyebeket. A Speciális fül további testreszabási lehetőségeket kínál, mint például CSS beállításokat, a modul megjelenítésének feltételeit, láthatósági beállításokat, átmeneteket, pozíciót és görgetési effektusokat.

Szerezd meg itt

6. Divi sávszámláló modulcsomag

A Divi Sávpult Modulcsomag egy felbecsülhetetlen eszköz a Divi weboldal vizuális vonzerejének és funkcionalitásának javításában. Ez a csomag korlátlan hozzáférést biztosít 50 gondosan kidolgozott Divi sávpult-modul dizájnjához, amelyek segítségével lebilincselő szakterületeket hozhat létre. Az egyszerűség és hatékonyság érdekében a Divi Sávpultok Modulcsomag megkönnyíti az olyan elrendezések létrehozását, amelyek magukban foglalják a Divi sávpult-modulokat és a rövid kódú CSS implementációs funkciókat.

Divi bárpult-modulcsomag, amellyel grafikusan jelenítheti meg a webhelyén található számadatokat

Divi sávszámláló modulcsomag

A csomag számos kiemelkedő funkcióval rendelkezik, amelyek a webfejlesztési folyamatot egyszerűsítik. A felhasználók könnyedén importálhatnak elrendezéseket a Divi Könyvtárból, biztosítva a projektjeikbe való zökkenőmentes integrációt. A modulcsomag szükségtelenné teszi a külső JavaScript használatát, optimális teljesítményt és gyorsabb betöltési időt garantálva. Minden stílus egyedi lebegési effektusokkal rendelkezik, amelyek interaktivitást adnak a felhasználói élményhez, miközben az elrendezések teljesen reszponzívak és mobilra optimalizáltak, biztosítva a zökkenőmentes megjelenítést minden eszközön.

5,99 USD | Szerezd meg itt

Oktatóanyagok a számláló modulokhoz

7. A Divi szám számláló modul oktatóanyaga

A Divi Szám Számláló Modul lehetőséget ad arra, hogy több statisztikát jelenítsen meg egymás mellett, használva számokat vagy százalékokat. Ez az animált modul dinamikusan számol fel nullától az oldal megtekintését követően, lenyűgöző vizuális élményt nyújtva a látogatók számára. A modul rugalmassága kiterjed a színek, betűtípusok, szegélyek, és egyéb elemek testreszabására.

Bevezetés a Divi számszámláló modulba (és hogyan alakítsuk ki)

A Divi számszámláló modul bemutatója

Három gyönyörű módszer a Divi szám számláló modul stílusának kialakítására

Ebben az oktatóanyagban az Elegánts Themes bemutatja, hogyan alkalmazhat három stílusos dizájnt a Divi Szám Számláló Modullal, mindegyik egyedi esztétikát kínálva. Az első stílus a színes háttér hozzáadását foglalja magában, bemutatva, hogy a színek és a betűtípusok egyszerű módosítása hogyan hozhat létre modern megjelenést. A második dizájn egy háttérkép bevezetésével növeli a vizuális vonzerejet, figyelembe véve a szöveg olvashatóságát. A harmadik stílus növeli a testreszabási lehetőségeket stílusos szegélyek hozzáadásával minden számlálóhoz. Mindegyik dizájnhoz részletes, lépésről lépésre szóló utasítások tartoznak, amelyek hatékonyan bemutatják a statisztikákat látványos és összefüggő módon.
Többet látni

8. Hogyan készítsünk görgetős animált szám számlálókat a Divi segítségével

Az animált szám számlálók fontos szerepet játszanak a numerikus adatok vizuális megjelenítésében a webhelyeken, dinamikus hatást kölcsönözve a tartalomnak. Az Elegáns Témák által készített oktatóanyag egy lépéssel tovább megy, bemutatva, hogyan hozhat létre görgetéssel animált szám számlálókat a Divi használatával. A Divi pozícióbeállításainak és görgetési effektusainak alkalmazásával olyan elrendezést hozhat létre, amelyben a számok animálnak a görgetéskor, így vonzó és interaktív felhasználói élményt kínálva.

Hogyan készítsünk görgetős animált számszámlálókat a Divi segítségével

Hozzon létre görgetős animált szám számlálókat a Divi segítségével

Az oktatóanyag végigvezeti Önt egy új oldal létrehozásán a WordPressben, a Divi Builder segítségével front-end szerkesztés. Az oktatóanyag azzal indul, hogy a felhasználókat egy egyszerű címrész megtervezéséhez vezeti egy oszlopos sor és egy szövegmodul segítségével. Ez megalapozza a görgetős animált számszámlálókat. Ezután megtanulja elkészíteni a görgős animált számlálókat. Minden számláló ötből áll szöveges modulok és a osztó modul, gondosan konfigurálva az optimális vizuális vonzerő érdekében. Megtanulja, hogyan adhat hozzá sorokat, testreszabhatja az oszlop- és szövegmodul beállításait, valamint görgetőeffektusokat alkalmazhat a zökkenőmentes animáció érdekében. Az oktatóanyag végigvezeti a számlálók létrehozását hónapokra, napokra és évekre, átfogó útmutatót adva a további számlálók tervezésének replikálásához és adaptálásához.

Többet látni

9. Tervezzen Scroll animált sávszámlálókat Divi-val

Az animált sávszámlálók kulcsszerepet töltenek be az adatok és mutatók vizuális bemutatásában a webdesign területén. Ebben az oktatóanyagban megtanulhatja, hogyan tervezhet görgetéssel animált sávszámlálókat a Divi segítségével. A Divi pozíció- és görgetési effektusainak kihasználásával teljesen testreszabható sávszámlálókat hozhat létre.

Hogyan tervezzünk görgetős animált bárpultokat a Divi segítségével

Design Scroll animált sávszámlálók Divi-val

Az oktatóanyag három részből áll, amelyek a sávszámláló szerkezetének felépítésére, a görgetőeffektusok bevezetésére és további sávszámlálók létrehozására összpontosítanak, bemutatva a technika sokoldalúságát és vizuálisan lenyűgöző eredménnyel zárulva.

Többet látni

Végső szavak

Emelje webdesign játékát a Divi számszámláló és sávszámláló modulokkal, ahogy ebben az átfogó útmutatóban bemutattuk. Akár az elegáns és felhasználóbarát dizájnra, akár a látványosan feltűnő elrendezésekre, akár a funkciókban gazdag prémium csomagokra vágyik, a lehetőségek sokoldalúak és számos igényt kielégítenek. A részletes oktatóanyagok segítségével könnyedén teremthet magával ragadó online jelenlétet, kihasználva a Divi sávszámláló modul és a bárpult modulcsomag által kínált vizuális és funkcionális előnyöket.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://divicake.com/blog/divi-number-and-bar-counter/

Ez is érdekelheti…