23 WordPress bővítmény a Divi webhelyhez 2024-ben

Míg a Divi számos funkciót kínál, egy WordPress webhely valódi ereje gyakran a beépülő modulokban rejlik. Ezek a kiegészítők, vagy bővítmények, a Divi webhelyek funkcionalitásának bővítésére és testreszabására szolgálnak. Megoldásokat kínálnak a biztonságra, a teljesítményoptimalizálásra, a keresőoptimalizálásra, és még sok más területre.

2024-ben, miközben a Divi legjobb beépülő moduljait kutatjuk, elengedhetetlen megértenünk, hogy ezek az eszközök hogyan javíthatják a weboldal teljesítményét, biztonságát és az általános felhasználói élményt.

Biztonsági beépülő modulok

A gyorsuló digitális környezetben egy Divi webhely védelme a rosszindulatú fenyegetésekkel szemben kulcsfontosságú. A biztonsági beépülő modulok alapvető szerepet töltenek be a webhely védelmének megerősítésében, és egy biztonságos online környezet biztosításában.

Wordfence biztonság

A Wordfence egy biztonsági bővítmény a WordPress webhelyekhez

Wordfence biztonság átfogó biztonsági megoldásként szolgál Divi weboldalakon amely valós idejű fenyegetési intelligenciát, tűzfalvédelmet és rosszindulatú programok vizsgálatát kínálja.

A beépülő modul aktívan figyeli a webhely forgalmát, azonosítja a lehetséges fenyegetéseket, és tűzfalszabályokat alkalmaz a rosszindulatú tevékenységek blokkolására.

A legfontosabb jellemzők a következők:

  • Valós idejű tűzfalvédelem
  • Rosszindulatú programok keresése és eltávolítása
  • Bejelentkezési kísérlet figyelése és blokkolása

Biztonsági scanner

A Sucuri security egy biztonsági bővítmény a WordPresshez

Biztonsági scaner egy széles körben elismert biztonsági bővítmény, amely a webhelyek integritásának figyelésére, a rosszindulatú programok vizsgálatára és a fenyegetésekre való hatékony reagálásra specializálódott.

A Sucuri egy széles körben elismert biztonsági bővítmény, amely a webhelyek integritásának figyelésére, a rosszindulatú programok vizsgálatára és a fenyegetésekre való hatékony reagálásra specializálódott.

A legfontosabb jellemzők a következők:

  • Weboldal integritásának figyelése
  • Rosszindulatú programok keresése és eltávolítása
  • DDoS védelem és tűzfal

Solid Security

A Solid Security egy WordPress bővítmény, amely kéttényezős hitelesítést és védelmet biztosít

Solid Security egy sokoldalú bővítmény, amely olyan funkciókat kínál, mint a kéttényezős hitelesítés, a brutális erő elleni védelem és a fájl integritásának ellenőrzése.

Ez erősíti a te A Divi weboldala biztonsági alapját különféle biztonsági intézkedések bevezetésével, beleértve a felhasználói fiókok biztonságát és a fájlok integritásának felügyeletét.

A legfontosabb jellemzők a következők:

  • Kéttényezős hitelesítés
  • Brute force védelem
  • Fájlok integritásának ellenőrzése

All in One Security WP biztonság és tűzfal

All In One Security bővítmény, amely webhelybiztonsági megoldásokat kínál

Az „All in One Security” egyesíti az egyszerű használatot olyan hatékony funkciókkal, mint a tűzfalvédelem, a felhasználói fiókok biztonsága és az adatbázisok biztonsága. Ez a megközelítés biztosítja, hogy a webhelye védelme komplex és átfogó legyen, miközben könnyen kezelhető marad.

All in One Security és Tűzfal: A Divi Webhelyek Védelmének Növelése

Az „All in One Security és Tűzfal” kifejezetten növeli a Divi webhelyek biztonságát. Olyan funkciókra épít, mint a bejelentkezési zárolás, a tűzfalszabályok és a felhasználói fiókok védelme. Ezek a funkciók kritikusak a webhelyek biztonságának fenntartásához, különös tekintettel a folyamatosan változó digitális fenyegetések világára.

A legfontosabb jellemzők a következők:

  • Tűzfal védelem.
  • Felhasználói fiók biztonsága.
  • Adatbázis biztonsági intézkedések

Teljesítményoptimalizáló beépülő modulok Divi webhelyekhez

Az optimális teljesítmény biztosítása kulcsfontosságú ahhoz, hogy a látogatók zökkenőmentes és élvezetes felhasználói élményben részesüljenek. Fedezzük fel a legnépszerűbb bővítményeket fokozza a Divi webhelyek teljesítményét.

WP rocket

WP Rocket a kiváló WordPress teljesítményért

WP rocket egy prémium gyorsítótár-bővítmény, amelyet arra terveztek, hogy felhasználóbarát felületével növelje a webhely sebességét és teljesítményét.

Ez a beépülő modul gyorsítótárazza a statikus fájlokat, csökkenti az oldalak betöltési idejét, és a különféle elemek optimalizálásával javítja a webhely általános teljesítményét.

A legfontosabb jellemzők a következők:

  • Oldal gyorsítótárazása
  • Böngésző gyorsítótárazása
  • Lusta betöltés a képekhez

W3 Total Cache gyorsítótár

W3 Total Cache for WordPress, amely optimalizálja a webhely teljesítményét

W3 Cache gyorsítótár egy funkciókban gazdag gyorsítótár-bővítmény, amely a tartalom gyorsítótárazásával és a betöltési idő minimalizálásával javítja a webhely teljesítményét.

A beépülő modul különféle gyorsítótárazási módszereket, tartalomszolgáltatói hálózat (CDN) integrációt és minimalizálást használ optimalizálja a Divi webhelyeket.

A legfontosabb jellemzők a következők:

  • Oldal és böngésző gyorsítótár
  • CDN integráció
  • CSS, JavaScript és HTML minimalizálása

Autoptimizer

Az Autoptimize egy WordPress bővítmény a teljesítmény optimalizálására

Automatizálás egy könnyű teljesítményoptimalizáló bővítmény, amely az optimalizálási folyamat egyszerűsítésére összpontosít minimális konfigurációval.

A beépülő modul összesíti, kicsinyíti és gyorsítótárazza a szkripteket és stílusokat, leegyszerűsítve a betöltési folyamatot Divi weboldalaknak.

A legfontosabb jellemzők a következők:

Smush – Képek tömörítése, optimalizálása és lusta betöltése

Smush plugin a képek tömörítéséhez és optimalizálásához

Smush egy képoptimalizáló bővítmény, amely automatikusan tömöríti és optimalizálja a képeket, csökkentve a fájlméretüket a minőség romlása nélkül.

A beépülő modul képtömörítési technikákat és lusta betöltést alkalmaz a Divi webhelyek betöltési sebességének növelésére, ami különösen előnyös a képben gazdag webhelyek számára.

A legfontosabb jellemzők a következők:

  • Képtömörítés
  • Lusta képek betöltése
  • Tömeges optimalizálás

SEO beépülő modulok Divi webhelyekhez

A keresőoptimalizálás (SEO) a legfontosabb a webhely láthatóságának növelése. Alul láthatók csúcsminőségű SEO bővítmények amelyek zökkenőmentesen integrálódnak a Divi-be, így biztosítják, hogy webhelye előkelő helyet foglaljon el a keresőmotorok eredményei között.

Rank Math

A RankMath egy keresőoptimalizáló eszköz

Rank Math egy hatékony SEO bővítmény, amely az egyszerűséget a fejlett funkciókkal ötvözi az optimális SEO-eredmények érdekében.

A beépülő modul olyan funkciókat kínál, mint a SEO-elemzés, az XML-webhelytérkép-generálás és a sémajelölés, amelyek javítják webhelye láthatóságát.

A legfontosabb jellemzők a következők:

  • SEO elemzés és ajánlások
  • XML oldaltérkép funkció
  • Rich Snippet támogatás sémajelöléssel

Yoast SEO

A Yoast SEO optimalizálja a webhely tartalmát és javítja a keresőmotorok rangsorolását

Yoast SEO egy átfogó SEO bővítmény, amely számos eszközt kínál a tartalom keresőmotorok számára történő optimalizálásához.

A beépülő modul betekintést, olvashatósági elemzést és funkciókat biztosít az oldalon belüli SEO-hoz, segítve a tartalom javítását a keresőmotorok rangsorolásában.

A legfontosabb jellemzők a következők:

  • Tartalomelemzés és SEO javaslatok
  • XML oldaltérkép létrehozása
  • Közösségi média integráció a jobb megosztás érdekében

All in One SEO csomag

Az All in One SEO csomag bővítmény SEO funkciókat kínál

Minden egyben SEO A Pack egy felhasználóbarát SEO bővítmény, amely kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmas.

A beépülő modul leegyszerűsíti a SEO optimalizálását olyan funkciókkal, mint az XML webhelytérkép generálása, a közösségi média integráció és a Google Analytics támogatása.

A legfontosabb jellemzők a következők:

  • XML oldaltérkép támogatás
  • Közösségi média integráció
  • Google Analytics kompatibilitás

Kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmények a Divi webhelyekhez

Gondoskodjon a zökkenőmentes kommunikációról a közönséggel azáltal, hogy integrálja ezeket a felhasználóbarát kapcsolatfelvételi űrlap-bővítményeket a sajátjába Divi weboldal. Ne feledje, ha Ön vállalkozás tulajdonosa, az e-mail listája $$$-t kereshet! Tehát mindenképpen olyan beépülő modulokat használjon, amelyek segítenek elérni a maximális kapcsolatfelvételi lehetőségeket.

wforms

A wpforms felhasználóbarát WordPress eszköz testreszabható űrlapok létrehozásához és a webhelyek interaktivitásának javításához

wpforms egy népszerű és intuitív kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény, amellyel könnyedén hozhat létre űrlapokat.

A fogd és vidd építő leegyszerűsíti az űrlapok létrehozását, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy mezőket adjanak hozzá, testreszabják az elrendezéseket, és könnyedén kezeljék a beküldött anyagokat.

A legfontosabb jellemzők a következők:

  • Fogd és vidd űrlapkészítő
  • Előre elkészített űrlapsablonok
  • Feltételes logika dinamikus formákhoz

Contact form 7

A Kapcsolatfelvételi űrlap 7 beépülő modulja egy önkéntes kapcsolatfelvételi űrlap

Contact Form 7 egy egyszerű és széles körben használt kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény, amely rugalmasan testreszabható.

Ez a bővítmény többféle űrlapot, HTML- és CSS-alapú testreszabást, valamint e-mail szolgáltatásokkal való egyszerű integrációt támogat.

Főbb jellemzők:

  • Testreszabható űrlapmezők.
  • Támogatja az AJAX-alapú űrlapokat.
  • CAPTCHA és spamszűrés.

Ninja forms

Ninja Forms beépülő felület a WordPress űrlapok zökkenőmentes létrehozásához

Ninja forms egy sokoldalú kapcsolati űrlap-készítő, amely a rugalmasságra és a bővíthetőségre összpontosít.

A beépülő modul lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy összetett űrlapokat készítsenek egy könnyen használható felülettel, és különféle kiegészítőket biztosítanak a kiterjesztett funkcionalitás érdekében.

Főbb jellemzők:

  • Fogd és vidd űrlap létrehozása.
  • Több részből álló űrlapok összetett adatgyűjtéshez.
  • Feltételes logika és spamvédelem.

Több lehetőséget szeretne? Íme a 9 legjobb kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény a Divi és a WordPress számára 2024-ben

Social Media Integration Plugins

Erősítse meg webhelye jelenlétét a közösségi platformokon ezekkel a Divi dizájnjába zökkenőmentesen integrált bővítményekkel.

Monarch közösségi megosztás

A Monarch egy WordPress bővítmény a közösségi megosztáshoz

Monarch egy átfogó közösségi megosztási bővítmény, amely vonzó közösségi megosztási lehetőségek révén növeli a tartalmak elérését.

A beépülő modul személyre szabható közösségi megosztási gombokat és közösségi követési lehetőségeket kínál, így arra ösztönzi a felhasználókat, hogy osszák meg a márkáját, és lépjenek kapcsolatba vele.

A legfontosabb jellemzők a következők:

  • Lebegő közösségi megosztási gombok
  • Soron belüli megosztási gombok
  • Közösségi követési widgetek

Egyszerű közösségi megosztási gombok a WordPresshez

Az Easy Social Share Button Plugin segít közösségi megosztási funkciókat biztosítani

Egyszerű közösségi megosztási gombok egy funkciókban gazdag bővítmény, amelyet a közösségi megosztás optimalizálására és a közösségi elkötelezettség növelésére terveztek.

A bővítmény különféle közösségi hálózatokat támogat, elemzést biztosít, és lehetővé teszi a megosztási gombok testreszabását a fokozott felhasználói interakció érdekében.

A legfontosabb jellemzők a következők:

  • Többféle közösségi hálózati integráció
  • Közösségi megosztásszámláló és elemzés
  • Testreszabható gombstílusok és -elhelyezések

Újraéleszteni a régi bejegyzéseket

A Revive Old Post egy WordPress beépülő modul, amely segít a közösségi média automatizálásában

Újraéleszteni a régi bejegyzéseket egy közösségimédia-automatizálási bővítmény, amely biztosítja a tartalmak következetes megosztását különböző platformokon.

A beépülő modul automatizálja mind az új, mind a régi tartalmak megosztását a közösségi médiában, így idővel leköti a közönséget.

Főbb jellemzők:

  • Automatikus tartalommegosztás a közösségi médiában
  • Testreszabható megosztási ütemezések
  • Integráció több közösségi hálózattal

Divi webhelyekre szabott e-kereskedelmi beépülő modulok

Az e-kereskedelem virágzik, mivel egyre több online felhasználó részesíti előnyben az online vásárlást. Töltsd fel Divi-alapú e-kereskedelmi webhelyedet ezekkel az alapvető beépülő modulokkal, amelyek célja a funkcionalitás, a felhasználói élmény és az értékesítés javítása

WooCommerce

A WooCommerce bővítmény segíti az e-kereskedelmi üzletek virágzását

WooCommerce egy hatékony e-kereskedelmi beépülő modul a WordPresshez, amely zökkenőmentesen integrálódik a Divi-be, hogy robusztus online áruházat hozzon létre.

A bővítmény megkönnyíti a termékkezelést, a biztonságos fizetési átjárókat és a testreszabható tervezési elemeket dinamikus e-kereskedelmi platform létrehozása.

A legfontosabb jellemzők a következők:

  • Terméklista és -kezelés
  • Biztonságos fizetési átjárók
  • Rugalmas tervezési lehetőségek

Easy Digital Download (EDD)

Az Easy Digital Downloads beépülő modul segít az e-kereskedelmi online áruházak működtetésében

Easy digital download egy speciális e-kereskedelem A digitális termékekre összpontosító bővítmény, amely a egyszerűsített megoldás a digitális tartalom értékesítésére.

A beépülő modul leegyszerűsíti a digitális termékértékesítést, olyan funkciókat kínálva, mint a zökkenőmentes letöltés, az ügyfélkezelés és a részletes értékesítési jelentések.

Főbb jellemzők:

  • Digitális termékek értékesítése és szállítása
  • Ügyfélkezelési eszközök
  • Értékesítési jelentés és elemzés

Divi BodyCommerce

Divi Body Commerce Plugin a Divi-alapú webhelyéhez fejlett e-kereskedelmi funkciókkal.

A Divi BodyCommerce egy Divi-specifikus bővítmény, amely javítja az e-kereskedelmi oldalak kialakítását és funkcionalitását.

A beépülő modul új modulokat, elrendezéseket és stílusbeállításokat ad hozzá Divioptimalizálja online áruháza vizuális vonzerejét és felhasználói élményét.

A legfontosabb jellemzők a következők:

Analytics és nyomkövető bővítmények

Az elemzés kulcsfontosságú szerepet játszik annak megértésében, hogy a látogatók hogyan lépnek kapcsolatba a webhelyekkel. Azáltal, hogy értékes adatokat szolgáltat a felhasználói viselkedésről, preferenciákról és elkötelezettségről, az elemzés lehetővé teszi a webhelytulajdonosok számára, hogy megalapozott döntéseket hozzanak, optimalizálják a tartalmat, és javítsák az általános felhasználói élményt.

Vessen egy pillantást a leggyakrabban használt bővítményekre:

MonsterInsights

Monster Insights beépülő modul az elemzések nyomon követéséhez és megalapozott döntések meghozatalához

MonsterInsights egy hatékony analitikai bővítmény, amely zökkenőmentesen integrálható Divi weboldalakamely mélyreható betekintést nyújt a webhely teljesítményébe és a felhasználói viselkedésbe.

A beépülő modul összekapcsolja webhelyét a Google Analytics szolgáltatással, és felhasználóbarát irányítópultot kínál a WordPress adminisztrátoron belül az egyszerű nyomon követés érdekében.

A legfontosabb jellemzők a következők:

  • Valós idejű statisztikák
  • Továbbfejlesztett e-kereskedelmi követés
  • Testreszabható jelentések

Analytify

Az Analytify Plugin közvetlenül a WordPress irányítópultjára szolgáltat adatokat, és fontos mutatókat biztosít

Analytify egy felhasználóbarát analitikai beépülő modul, amely a Google Analytics adatait közvetlenül a WordPress irányítópultjára viszi, vizuálisan megjelenítve az alapvető mutatókat.

A beépülő modul intuitív kezelőfelületet biztosít a legfontosabb elemzési mérőszámokkal, megkönnyítve a felhasználók számára az adatok megértését és értelmezését.

A legfontosabb jellemzők a következők:

  • Valós idejű statisztikák
  • Kampánykövetés
  • Közösségi média statisztika

ExactMetrics

ExactMetrics, egy analitikai bővítmény, amely összekapcsolja a Google Analytics szolgáltatást a Divi webhelyekkel

Cím: ExactMetrics beépülő modul a WordPresshez

Alt Text: ExactMetrics, egy analitikai bővítmény, amely összekapcsolja a Google Analytics szolgáltatást a Divi webhelyekkel

Korábbi nevén Google Analytics Dashboard for WP (GADWP), ExactMetrics egy robusztus analitikai bővítmény, amely leegyszerűsíti a Google Analytics és a Divi webhelyek integrációját.

A beépülő modul testreszabható irányítópultot kínál a WordPress-en belül, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a webhely elhagyása nélkül figyeljék a legfontosabb mutatókat.

Főbb jellemzők:

  • Oldalszintű elemzés.
  • Eseménykövetés.
  • Egyéni méretek.

Ahogy Divi utazása folytatódik, ezek a bővítmények az Ön megbízható eszközei. Fokozza a Divi weboldal ezekkel a bővítményekkel a jobb teljesítmény, biztonság és funkcionalitás érdekében. Ne hagyja ki – integrálja őket most a továbbfejlesztett Divi-élményért, amely arra készteti a felhasználókat, hogy még többért térjenek vissza!

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://divicake.com/blog/wordpress-plugins-for-divi/

Ez is érdekelheti…