Mi a Divi téma (és hogyan segíthet csodálatos webhelyek létrehozásában)

A Divi Theme az egyik legnépszerűbb WordPress téma, amely sokoldalú és egyedi tervezésű webhelyeket kínál végtelen testreszabási lehetőségekkel. A Divi Theme segítségével lenyűgöző webhelyeket és oldalakat hozhat létre kódolási ismeretek nélkül. Tudjon meg többet erről a legjobban értékelt témáról, és arról, hogyan használhatja fel a webhelye gyors működéséhez.

Mi az a Divi?

A Divi egy erőteljes WordPress téma, amely lehetővé teszi, hogy lenyűgöző webhelyeket hozzon létre kódolási ismeretek nélkül. A Divi fejlett tervezési funkciói végtelen számú testreszabást és oldalvariációkat kínálnak, miközben az intuitív „fogd és vidd” oldalkészítő lehetővé teszi az oldalak gyors és egyszerű létrehozását percek alatt. A számos előre elkészített tervezéssel, nagy teljesítményű widgetekkel és kiterjedt támogatási forrásokkal nem meglepő, hogy a Divi téma ma az egyik legnépszerűbb.

Tervezte és fejlesztette az Elegants Themes, a Divi megkönnyíti a webhelyek készítését anélkül, hogy bármilyen kódot, például HTML-t, CSS-t vagy PHP-t kellene ismernie. A témához több mint 100 előre elkészített modul/webhelyelrendezés tartozik, amelyek könnyen behúzhatók a webhelyére, így azonnali webhelyelemeket kaphat, például képcsúszkákat, kapcsolatfelvételi űrlapokat, harmonikákat, blogbejegyzéseket, számszámlálókat, üzleteket stb.

Mit tehet érted a Divi?

A Divi Theme lehetővé teszi bármilyen típusú webhely létrehozását előre elkészített elrendezések és egyedi tartalomblokkok könyvtárával. Lenyűgöző oldalakat készíthet, amelyek optimalizáltak bármilyen eszközre. Emellett online üzleteket vagy tagsági webhelyeket is létrehozhat. A Divi a következő szintre emelheti vállalkozását, hiszen a lehetőségek valóban korlátlanok vele!

captures chrome capture 2023 1 5 2 Mi a Divi téma (és hogyan segíthet csodálatos webhelyek létrehozásában)
A Divi Layout Library

A Divi könnyen használható?

Igen, a Divi Theme valóban könnyen használható.

A Divi használata

A Divi minden eddiginél egyszerűbbé teszi a weboldal elkészítését. A „fogd és vidd” szerkesztője lehetővé teszi, hogy gyorsan összegyűjtsön tartalmat keverő és egyező widgetekből, könnyedén testreszabja a szöveget és az elemeket, valamint néhány kattintással fejlett stílustechnikákat alkalmazzon. A Divi nagy teljesítményű kódszerkesztője további lehetőségeket nyújt azok számára, akik összetettebb változtatásokat szeretnének végrehajtani.

Kezdő lépések a Divi témával

Miután letöltötte és telepítette a Divi témát, gyorsan hozzákezdhet a lenyűgöző webhelyek létrehozásához. A téma egyéni oldalsablonokat kínál kiindulási pontként a tervezéshez, vagy sajátját hozhatja létre a hatékony Visual Builder segítségével. Ez a szerkesztő lehetővé teszi az összetevők áthúzását és testreszabását, így a webhelye pontosan úgy nézhet ki, ahogyan Ön szeretné.

A Divi 5.0

A Divi hamarosan elindítja a Divi 5.0 verziót, amely új innovatív funkciókat és fejlesztéseket ígér, javítva a felhasználói élményt és a weboldal tervezési folyamatát. Ezek közé tartoznak az intuitívabb és rugalmasabb szerkesztési lehetőségek, a továbbfejlesztett testreszabási lehetőségek, valamint a jobb teljesítmény a webhelyek gyorsabbá és érzékenyebbé tételéhez. A Divi 5 várhatóan jobb kompatibilitást kínál különféle bővítményekkel és eszközökkel, így tovább bővíti vonzerejét a kezdő és a tapasztalt webtervezők számára.

A Divi megvásárlása

A Divi Theme megvásárlása nagyszerű befektetés, hiszen ellentétben sok önálló WordPress témával, a tagság ára az Elegáns Témák összes termékének korlátlan használatát teszi lehetővé annyi webhelyen, amennyit csak akar. Ez elképesztő érték, különösen azok számára, akik professzionális, vizuálisan lenyűgöző webhelyeket szeretnének létrehozni könnyedén.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://divimode.com/what-is-the-divi-theme/

Ez is érdekelheti…