Kreatív Divi AI használati esetek, amelyekre még nem gondolt

A mesterséges intelligencia a digitális világban már a szabvánnyá vált, és a Divi sem marad le. A Divi AI bevezetésével a weboldalak készítése még soha nem volt ilyen egyszerű. De mi is pontosan a Divi AI? Ez egy webtervező asszisztens, amely generatív mesterséges intelligenciát használva gyorsítja fel a webhelyek elkészítését a Divi szerkesztőben. A Divi AI eszköz széles körű, rugalmas funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik webhelyének testreszabását különféle módon. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy milyen sokféle módon használhatja a Divi AI-t a webhely-építési élmény fokozására. Készüljön fel néhány izgalmas funkció felfedezésére, amelyekről korábban talán még nem is gondolt volna!

Kreatív használati esetek a Divi AI-val

Ezt teheti meg a Divi AI-val

Ezek a kevésbé ismert dolgok, amelyeket a Divi Ai eszköz tud nyújtani az Ön számára.

A Divi AI segítségével lefordíthatja a webhelyek oldalait

Amikor többnyelvű webhelyet hoz létre, gyakran nehéz lehet az összes szöveget egyszerre lefordítani. Szerencsére a Divi AI segítségével könnyen elvégezheti ezt a feladatot! A Divi AI használatával zökkenőmentesen fordíthatja le weboldalai tartalmát a mesterséges intelligencia erejével. Nincs szükség többé kézi fordításra vagy külső szolgáltatásokra.

Egy oldal másolatának lefordításához egyszerűen kattintson a lefordítani kívánt szövegmezőre, majd keressen rá a Divi AI gombra, és válassza a „Fordítás” lehetőséget. Ezután válassza ki a célnyelvet, amelyre fordítani szeretné a szöveget.

Screenshot1 Kreatív Divi AI használati esetek, amelyekre még nem gondolt

Módosítsa a meglévő képek stílusát az AI segítségével

Gondolt már arra, hogy a webhely képeinek közvetlen online szerkesztésével növelje a kényelmet? Nos, jó hír! A Divi AI segítségével könnyedén módosíthatja a jelenlegi webhelyképek stílusát. Hozzon létre alternatív változatokat a képekhez, hogy fokozza webhelye kreativitását. Csak kattintson a Divi AI lehetőségre, majd válassza ki a „Stílusváltás” opciót.

Screenshot2 Kreatív Divi AI használati esetek, amelyekre még nem gondolt

Használja a Divi AI-t a Writer’s Block-hoz

A Divi AI valóban figyelemre méltó, mivel rendelkezik az összes kapcsolódó webhely átfogó információival és az aktuális oldal konkrét tartalmával. Ez a kivételes képesség lehetővé teszi az AI számára, hogy könnyedén, manuális felszólítások nélkül generáljon tartalmat. Ez valóban rendkívüli tulajdonság!

Ha olyan oldalon találja magát, amelyen nincs tartalom, és bizonytalan a következő lépésekkel kapcsolatban, egyszerűen használja a Divi AI-t javaslatokért.

A folyamat rendkívül egyszerű. Csak adjon hozzá egy modult az oldalhoz, majd kattintson a „Szöveg automatikus generálása mesterséges intelligencia segítségével” lehetőségre. Ez a művelet elindítja a folyamatot, lehetővé téve a Divi AI számára, hogy figyelembe vegye a rendelkezésre álló kontextust, és tartalmat generáljon a modulon belül.

Screenshot3 Kreatív Divi AI használati esetek, amelyekre még nem gondolt

Hozzon létre egyedi AI-tartalmat a speciális szerkesztési gyorsműveletekkel

Mindannyian követünk el gépelési hibákat. Ezzel a funkcióval könnyedén szerkesztheti és javíthatja írásait. Egyszerűen nyissa meg a Divi szövegmodult, kattintson az AI ikonra, és válassza a „Helyesírás és nyelvtan javítása.” Ezzel a tartalmat egy mesterséges intelligencia-másolószerkesztőn keresztül futtatja, és megoldja az összes főbb problémát. A Divi AI kijavítja a tartalom esetleges hibáit és elírásait. A gyakori és nem gyakori helyesírási és nyelvtani hibák a múlté.

Screenshot4 Kreatív Divi AI használati esetek, amelyekre még nem gondolt

Gyors GYIK tartalom létrehozása

A Divi AI hihetetlenül hatékony és gyors, amikor a weboldalakra vonatkozó GYIK-ek létrehozásáról van szó. A Divi AI könnyedén kezeli ezt a feladatot.

Ennek megvalósításához a legegyszerűbb módszer egy harmonika modul beépítése. Használja a Divi AI-t egy jól kidolgozott kérdés létrehozásához a kezdeti harmonika elemben. Egyszerűen adja meg a paramétereket, és kattintson a „Szöveg generálásagombot. Ha a Divi AI-t használta egy kérdés generálására vagy újrafogalmazására, az AI által generált kérdést egyszerűen beillesztheti a modulba, ha rákattint a „Használja ezt a szöveget“.

Készítsen tökéletes méretű képeket

Divi AI -val, teljes mértékben irányíthatja webhelye képeinek képarányát. Tökéletes méretű képeket hoz létre, biztosítva, hogy ne legyenek se túl kicsik, se túl nagyok. Egyedi méretű kép létrehozásához egyszerűen vigye az egérmutatót a képmező fölé, és kattintson a Divi AI ikonra. Innen válassza ki „Kép létrehozása.” Ezután leírhatja a létrehozni kívánt képet, beállíthatja a kívánt képstílusokat, és kiválaszthatja a kívánt képarányt.

Screenshot5 Kreatív Divi AI használati esetek, amelyekre még nem gondolt

Gazdagítsa a tartalmat releváns kulcsszavakkal

Néha a kulcsszavak hozzáadása a másolathoz nem könnyű feladat, máskor viszont kihívást jelenthet. Amikor támad az ihlet, előfordulhat, hogy anélkül írsz, hogy meggondolnád, hogy a tartalom tökéletesen optimalizált-e a SEO-hoz. Ez az a hely, ahol a Divi AI segíthet Önnek a korábban megírt tartalmak kívánt kulcsszavaival való bővítésével.

A funkció használatához először nyissa meg a szöveget tartalmazó Divi modult. Ezután kattintson az „AI” ikonra, és válassza ki a lehetőséget „Improve With AI.”

Előkelő kisméretű vagy pixeles képek

A 21. században nem ritka, hogy apró vagy rossz minőségű képekkel találkozunk. Sajnos ez használhatatlanná teheti azt, ami egy tökéletes fotó lett volna. Az AI-technológiának köszönhetően azonban ez megváltozik. Számos mesterséges intelligencia képjavító áll rendelkezésre a piacon, de egyikük sincs közvetlenül integrálva a WordPress médiakönyvtárába, mint például a Divi AI. Ezenkívül a Divi AI egyéb AI-funkciók széles skáláját kínálja, így átfogó megoldást kínál a kreatív webdesignhoz.

Bármely kép Divi AI segítségével történő felskálázásához egyszerűen nyisson meg egy Divi modult, amely támogatja a képet vagy a háttérképet. Ezután töltse be a képet a kijelölt mezőbe, kattintson az „AI” ikonra, és válassza ki – Előkelő.

Screenshot6 Kreatív Divi AI használati esetek, amelyekre még nem gondolt

A Divi AI egy rendkívül nagyszerű újdonság az amúgy is csodálatos Divi Builderhez. Ezzel a mesterséges intelligencia eszközzel könnyedén, stressz nélkül javíthatja új vállalati webhelyét.

 

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://divimode.com/creative-divi-ai-use-cases-you-havent-considered-yet/

Ez is érdekelheti…