7 legjobb harmonika elrendezés a Divi számára, hogy javítsa webhelye vizuális vonzerejét 2024-ben

Üdvözöljük a fejlett webdesign világában a Divi-vel – egy erőteljes és sokoldalú WordPress témával az Elegáns Témáktól. Tervezze meg webhelyét profikhoz hasonlóan, kódolási ismeretek nélkül. Ebben a blogbejegyzésben bemutatunk egy válogatást a Divi harmonika elrendezéseiből, amelyek javítani fogják webhelye interaktivitását és esztétikáját.

A részletes GYIK szekcióktól a dinamikus árlistákig, a Divi Accordion megoldások számos tervezési igényt elégítenek ki. Csatlakozzon hozzánk, miközben felfedezzük azokat a funkciókat, előnyöket és egyedi elemeket, amelyek kiemelik ezeket az elrendezéseket, biztosítva a funkcionalitás és a vizuális vonzerő zökkenőmentes összhangját a webes projektjeiben.

1. Divi Accordion Layout Bundle

Fedezze fel a 20 egyedi elrendezést a Divi harmonika elrendezési csomagjában, melyekkel új szintre emelheti webhelyét vagy oldalát. Ezek a modulok dinamikus megoldást kínálnak az egyszerű navigációhoz, tökéletesen alkalmazhatók GYIK szekciókban, Q&A részletekben, felmérésekhez és egyebekhez. Válogasson különböző dizájnok közül, hogy webhelye harmonikaelemeit a tartalmi követelményeknek megfelelően szabja személyre.

Divi Accordion Layout Bundle a WordPress webhelyéhez

A Divi harmonika elrendezési csomag modern és rugalmas dizájnt kínál, erőteljes funkciókkal párosítva. Ezek a Divi harmonika modulok dinamikus alternatívát jelentenek, biztosítva elegáns és naprakész frissítéseket a Divi weboldalak számára. Ezek a harmonika-elrendezések nemcsak modern megjelenésűek, de 100%-ban reszponzívak minden képernyőméreten, így biztosítva a felhasználók számára zökkenőmentes élményt.

Mindezek tetejébe a Themes Unit most bemutatja a legújabb, 20 vadonatúj elrendezéssel bővült Divi Accordion Layout Bundle 2-t. A webhely esztétikájához illő tökéletes elrendezés megtalálása most olyan egyszerű, mint egy szelet torta.

Árazás:

Divi harmonika elrendezési csomag mindössze 7,69 dollárba kerül, korlátlan webhasználattal és 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

2. Accordion Faq Elegant Layout Pack

Emelje webhelyét vagy céloldalait egy új szintre az Elegant Accordion FAQ Layout Pack segítségével. A szép és prémium dizájn lehetőségekkel tarkított csomag, valamint a Divi egyszerűsített építési folyamata révén még soha nem volt ilyen könnyű lenyűgöző oldalakat készíteni.

Accordion FAQ Elegáns elrendezési csomag egy WordPress 2024-es webhelyhez

A csomag minden egyes harmonika elrendezése egyedi tervezésű, biztosítva ezzel a sokoldalúságot a tartalom vonzó bemutatásához. Ezen felül az elrendezések teljes mértékben reszponzívak és mobileszközökre optimalizáltak, így minden képernyőméreten kiváló és egységes felhasználói élményt garantálnak.

Árazás:

Ez az elrendezési csomag csak 10 dollárért korlátlan számú webhelyért.

3. Divi harmonika modulcsomag

Frissítse Divi webhelyét a Divi harmonika modulcsomaggal, amely korlátlan hozzáférést biztosít több mint 40 gondosan kidolgozott harmonika modulhoz. Ezt a prémium csomagot az egyszerű integráció érdekében tervezték, lehetővé téve az elrendezések zökkenőmentes importálását a Divi Könyvtár beállításaiba. Így a testreszabás külső JavaScript vagy bármilyen más kódolás nélkül is elvégezhető.

Divi harmonika modulcsomag egy WordPress 2024-es webhelyhez

Az egyes harmonika-elrendezések egyedi lebegési effektusaival pillanatok alatt létrehozhat vizuálisan lenyűgöző GYIK szekciókat és szolgáltatási oldalakat. A modulcsomag különféle sablonstílusokat kínál, a 1-től a 40-ig terjedő számokkal, számos lehetőséget nyújtva webhelye esztétikájának megfelelően.

Árazás:

Mindössze 9,99 dolláros egyszeri díj ellenében hozzáférhet a harmonika stílusok növekvő gyűjteményéhez Divi harmonika modulcsomag. Ezenkívül a csomagot 30 napos pénz-visszafizetési garancia is támogatja, amely kockázatmentes vásárlást kínál.

4. Divi Accordions Plus

A Divi Accordions Plus egy erőteljes bővítmény, amelyet kifejezetten a Divi elrendezések fejlesztésére terveztek. Teljes irányítást biztosít a harmonika kialakítása felett, lehetővé téve a nyitási és bezáródási sebesség beállítását, feliratok és ikonok hozzáadását, valamint az egyes elemek széleskörű testreszabását. Az Accordion Mode lehetőséget nyújt egy vagy több nyitott harmonika elem kiválasztására, míg a Global Accordion Mode biztosítja, hogy egy időben csak egy elem legyen kibontva több modulon keresztül, ami ideális többoszlopos harmonikákhoz, mint például a GYIK szekciók.

Divi Accordions Plus egy WordPress 2024-es webhelyhez

Továbbá, kiválaszthatja a betűtípus-ikonokat, egyéni képeket tölthet fel, és az ikonokat forgathatja a váltáskor. Állítsa be az egyes harmonika elemek kezdeti állapotát, hogy a harmonikákat pontosan úgy tölthesse be, ahogyan szeretné.

Legutóbb a Divi Accordions Plus egy új funkciót vezetett be: a „Scroll Into View”-t. Ezzel a funkcióval beállíthatja, hogy a harmonika tételek simán görgessenek a nézetbe kibontás után. Ez különösen hasznos sok tartalommal rendelkező harmonikatárgyak esetén. Ezen túlmenően, a funkció lehetővé teszi a testreszabható felső eltolás beállítását.

Árazás:

Fogd a kezed Divi Accordions Plus mindössze 19 dollárért korlátlan webhelyhasználattal és 30 napos pénz-visszafizetési garanciával. Ezenkívül egy év támogatást és rendszeres frissítéseket is kap a csapattól.

Olvass tovább: 10 ingyenes grafikai tervezési eszköz, amelyet minden Divi tervezőnek ismernie kell

5. Divi Accordion 50 Layouts Pack

A Divi Accordion 50 Layouts Pack egy úttörő program, amely ötven vonzó és könnyen kezelhető dizájnt nyújt a webes élmény javítása érdekében. Ez a csomag széleskörű opciókat kínál, melyekkel teljesen átalakíthatja az Ártáblázat moduljának megjelenését és hangulatát, biztosítva a karakterisztikus esztétikát.

Divi Accordion 50 Layouts Pack egy WordPress 2024-es webhelyhez

Minden elrendezés ebben a csomagban egyedi lebegtetési effektusokkal érkezik, amelyek dinamikus hatást kölcsönöznek a webdizájnnak. Ezenkívül a csomag teljesen reszponzív és mobilra optimalizált, így zökkenőmentes megtekintési élményt biztosít minden eszközön.

Árazás:

A Divi Accordion 50 Layouts Pack csak 7,69 dollárért kapható. Ez magában foglalja az elrendezési csomaghoz való élethosszig tartó hozzáférést, valamint egy teljes évre szóló támogatást és frissítéseket. Kockázatmentesen tesztelheti is a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

6. Divi GYIK – Accordion Module Styles Layout Pack

A Divi GYIK – Accordion Module Styles Layout Pack egy lenyűgöző gyűjteményt kínál a Divi Accordion Module számára, 20 különböző elrendezéssel, amelyek dinamikus és interaktív lehetőségeket nyújtanak a felhasználóknak, hogy lenyűgöző webes élményeket hozzanak létre. Ezek az elrendezések különféle igényeket elégítenek ki, egyszerű navigációt biztosítva a GYIK szekciókhoz, a kérdezz-felelek típusú tartalmakhoz, a felmérésekhez és egyebekhez. Mind a sötét (Dark), mind a világos (Light) változatok elérhetőek, és kifejezetten a Divi legújabb verziójához lettek tervezve, így ezek a harmonika modulok zökkenőmentes integrációt biztosítanak bármely, Divi által üzemeltetett webhely számára.

Divi GYIK – Accordion Module Styles Layout Pack egy WordPress 2024-es webhelyhez

Az Accordion Module Styles Layout Pack teljes mértékben reszponzív és mobilbarát. A konzisztens és felhasználóbarát élmény biztosítása érdekében minden eszközön, a tartalom továbbra is könnyen elérhető és esztétikailag vonzó marad.

Árazás:

Nyerjen hozzáférést a ezt az elrendezési csomagot mindössze 9,99 dollárért. Ezenkívül a csomag 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, amely kockázatmentes vásárlást kínál.

7. Opál – Divi Layouts Bundle

Az Opal Divi Layouts csomag egy széleskörű gyűjtemény, amely több mint 1000 kész dizájnt tartalmaz. Kiváló választás azoknak a Divi felhasználóknak, akik lenyűgöző megjelenést szeretnének elérni weboldalaikon. A „20 – Divi Accordion Layout Bundle” különösen figyelemre méltó, hiszen változatos interaktív harmonika-elrendezéseket kínál a Divi projektekhez.

Opal – Divi Layouts Bundle vagy WordPress Webhely 2024

Az Elegant Themes – és ajánlási elrendezésektől a dinamikus ártáblázatokig, szervizdobozokig, idővonalakig és egyebekig az Opal’s Bundle a tervezési lehetőségek gazdag palettáját kínálja. Itt a lehetőség, hogy stílusosabbá varázsolja Divi webhelyét Opal Layouts Bundle -val és felszabadítja a vonzó és interaktív webes élmények létrehozásának lehetőségét.

Árazás:

Opal Divi elrendezések A Bundle egy prémium harmonika elrendezés mindössze 10 dollárért.

Olvass tovább: Tanuljon meg egyedi Divi-elrendezéseket készíteni a Divi AI segítségével

Következtetés

A webdizájn dinamikus vidékén az ebben a blogbejegyzésben bemutatott Divi Accordion megoldások hatékony eszközök a felhasználók elköteleződésének fokozására és vizuálisan lenyűgöző online élmény biztosítására. Akár a Divi harmonika modulcsomag, Divi Accordions Plus, Divi Accordion 50 Layouts Packvagy a Opál – Divi Layouts Bundleminden ajánlat saját egyedi jellemzőit és stílusát hozza az asztalra.

A webdizájn változatos világában az ebben a blogbejegyzésben bemutatott Divi Accordion megoldások hatékony eszközöknek bizonyulnak a felhasználók elköteleződésének fokozására és egy vizuálisan lenyűgöző online élmény biztosítására. Legyen szó a Divi harmonika modulcsomagjáról, a Divi Accordions Plus-ról, a Divi Accordion 50 Layouts Pack-ről vagy az Opal – Divi Layouts Bundle-ről, minden ajánlat saját egyedi jellemzőivel és stílusával járul hozzá.

Véleményem szerint ezek a csomagok különösen hasznosak a tervezők és webhely-tulajdonosok számára. Egyszerűsítik a munkafolyamatot, széleskörű lehetőségeket kínálnak a testreszabásra, és zökkenőmentesen integrálódnak a Divi rendszerébe. Javítsa Divi webhelyét azzal a csomaggal, amely leginkább megfelel elképzeléseinek. Ezekkel a Divi Accordion megoldásokkal nem csupán weboldalakat épít, hanem olyan digitális élményeket is teremt, amelyek felkeltik a közönség figyelmét és érdeklődését.

Szeretné, hogy webhelye fantasztikusan nézzen ki? Válassza ki a sajátját Divi harmonika csomag szintre emelheti webhelyét, és magával ragadó digitális élményeket szabadíthat fel.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://divicake.com/blog/best-accordion-layouts-for-divi/

Ez is érdekelheti…