12 rendkívül Divi Carousel beépülő modul és elrendezés 2024-ben

A webdizájn folyamatosan fejlődő világában a Carousel beépülő modulok és elrendezések nélkülözhetetlen eszközökké váltak a felhasználók figyelmének megragadásához és a vizuális vonzerő fokozásához. Ahogy 2024-be lépünk, a Divi ökoszisztéma továbbra is virágzik az innovatív bővítmények és modulok sorával, amelyek a kézművesség számára készültek, lenyűgöző Carousel erőfeszítés nélkül.

Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk a 12 Divi Carousel elrendezést és bővítményt, amelyek jól működnek különböző eszközökön. Megvizsgáljuk, hogy mindegyik mit kínál, hogyan működnek, és mitől tűnnek ki a webdesignban. Ezek az eszközök megváltoztatják a játékot a Carousel létrehozásában, megkönnyítve a tervezési folyamatot a Divi rajongói számára. Céljuk, hogy nagyobb rugalmasságot, jobb funkcionalitást és jobb felhasználói élményt kínálva új szabványokat állítsanak fel.

1. Divi Carousel készítő

A Divi Carousel Maker egy úttörő bővítmény, amely felhatalmazza a Divi felhasználókat lenyűgöző és teljesen személyre szabható Carousel létrehozására a Divi Builder segítségével. A hagyományos Carousel modulokkal ellentétben ez a bővítmény szükségtelenné teszi külön modulok vásárlását minden egyes használati esethez. Több mint 120 Carousel beállítással és számlálóval a Divi Carousel Maker széleskörű funkciókat kínál, így sokoldalú eszközzé válik a webtervezők számára. A bővítmény lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy Carousel-t készítsenek bármelyik Divi modulból vagy szekcióból, ezzel egy méretre szabott megoldást kínálva a különböző tervezési igényekhez.

A Divi Carousel Maker beépülő modul egy rendkívül érzékeny és esztétikus Divi beépülő modul 2024-ben a WordPress webhelyéhez

A Divi Carousel Maker számos könnyen kezelhető beállítást tartalmaz, amelyekkel a felhasználók testreszabhatják a Carousel-t a kívánt módon. Az Általános beállításoktól kezdve, a görgetési beállításokon és a navigációs gombok beállításain át, egészen a navigációs vezérlők, a diaszámláló és a tervezési beállításokig, a bővítmény minden aspektust lefed a Carousel testreszabásában. A felhasználók finomhangolhatják a Carousel megjelenését, mozgását, navigációs gombjait, kezelőszerveit, diaszámlálóját, tervezési esztétikáját, lebegési effektusait és adaptív kialakítását. Az átgondolt integráció a Divi Builderrel zökkenőmentes és intuitív tervezési folyamatot biztosít, anélkül, hogy szükség lenne további modulokra.

2. Divi Carousel Modul 2.0

A Divi Carousel Module 2.0 egy hatékony Carousel bővítmény, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzon létre interaktív csúszkákat, amelyek perceken belül lebilincselik a látogatókat. Akár csapatportfóliókat szeretne bemutatni, akár képeket kiemelni, logókat megjeleníteni, vagy ügyfelek beszámolóit bemutatni, a Divi Carousel 2.0 fejlett lehetőségeket és korlátlan tervezési lehetőségeket kínál a tartós benyomás érdekében. A bővítmény tartalmaz képszűrőket, szegélyeket, keretes árnyékokat, dedikált rátéteket, ikonokat a képekhez és egyebeket.

A Divi Carousel Module 2.0 beépülő modul egy felhasználóbarát és gyönyörű Divi beépülő modul 2024-ben a WordPress webhelyéhez

A Divi Carousel 2.0-t használva kiemelheti a szolgáltatásait, funkcióit, statisztikáit és egyéb fontos részleteit, így a tartalmai kiemelkednek. A bővítmény számos elemváltozatot kínál, lehetővé téve Önnek, hogy válasszon a normál csúszka vagy a dinamikus 3D fedőfolyam csúszka között. A Carousel az eszközök alapján is beállítható, így biztosítva az optimális reakciókészséget, és élvezheti a gyorsabb oldalbetöltési időt a lusta betöltés bevonásával.

 

Továbbá, ha gördülő logó Carousel-t szeretne készíteni, a Divi Carousel Module 2.0 a legjobb választás lehet. Akár kliens-, partner-, vagy szponzorlogókat szeretne megjeleníteni, ez a bővítmény automatikus lejátszást, hurkot, több diát és középső diát kínál. A képeket átméretezheti az igazítási beállítások segítségével, és fokozhatja a látványt olyan funkciókkal, mint a doboz árnyéka és a szegélyek.

29 dollár | Keresse meg itt

3. Körhinta Divi számára

Fedezze fel az ingyenes Divi Carousel bővítmény erejét, egy eszközt, amelyet arra terveztek, hogy bármilyen modult könnyedén lenyűgöző Carousellé alakítson, osztályok egyszerű hozzáadásával. Akár sorokat szeretne átalakítani, akár blogbejegyzéseket szeretne vonzó Carousel formátumban bemutatni, ez a bővítmény sokoldalú megoldást kínál.

A Carousel for Divi beépülő modul egy rendkívül érzékeny és esztétikus Divi beépülő modul 2024-ben a WordPress webhelyéhez

A Carousel varázslatának feloldása olyan egyszerű, mint adott CSS-osztályok hozzáadása. A Divi Carousel Plugin egyszerű beállítást biztosít, olyan osztályokkal, mint a „dc-carousel” a gombokhoz, a „dfc-[filter-category]” a szűréshez, és a „dc-blog” a blogmodulok átalakításához. Adjon hozzá kategóriákat az egyes oszlopokhoz vagy sorokhoz a „dfc-[filter-category]” segítségével, és legyen tanúja tartalmainak életre kelésének egy dinamikus Carousel -é válva.

Ingyenes | Keresse meg itt

4. Divi Carousel Pro

A hagyományos Carousel bővítményekkel ellentétben a Divi Carousel Pro célja a folyamat egyszerűsítése és egy problémamentes élmény biztosítása, ami időt és erőfeszítést takarít meg. Felhasználóbarát kezelőfelületével és fejlett funkcióival ez a bővítmény úgy van kialakítva, hogy átalakítsa a Carousel kialakításához való hozzáállást.

A Divi Carousel Pro beépülő modul egy Divi beépülő modul 2024-ben a WordPress webhelyéhez

A Divi Carousel Pro egy sokoldalú és kreatív Carousel modul, amely megfelel a webhely tervezési igényeinek. Egyik kiemelkedő funkciója az Image Carousel modul – egy hatékony és felhasználóbarát eszköz, amely leegyszerűsíti a tetszetős Carousel létrehozását. Könnyen használható opciókkal ez a modul lehetővé teszi, hogy könnyedén készítsen lenyűgöző kép Carousel-t a webhelyére.

A Divi Carousel Pro gyönyörű csúszkával rendelkezik a WordPress webhelyéhez

Ezenkívül a Logo Carousel tökéletes választás az ügyfelek, partnerek, szponzorok és leányvállalatok logóinak exkluzív stíluslehetőségekkel történő bemutatására, így hatékony eszköz a potenciális ügyfelek vonzására. Hasonlóképpen, a Team Carousel remekül alkalmazható lenyűgöző csapatrészek létrehozásához a webhelyén, rugalmasságot biztosítva a csapattagok adatainak bemutatásában, zökkenőmentesen integrálódva a webhely általános megjelenésébe.

49 dollár | Töltse le itt

5. Divi Carousel Lite

A Divi Carousel Lite nem csupán egy újabb Carousel bővítmény; ez az ingyenes, végső csúszkamegoldás a Divi Builder számára, amely olyan ismerős műszerfal felületet kínál, mint a Divi. Olyan modulokkal, mint a Divi Image Carousel, a Divi Logo Carousel és a Divi Testimonial Carousel, könnyedén létrehozhat vonzó részeket a webhelyéhez.

A Divi Carousel Lite beépülő modul egy csodálatos Divi beépülő modul 2024-ben a WordPress webhelyéhez

Ez a bővítmény különleges funkcióival emelkedik ki, amelyek közé tartoznak az erőteljes Carousel beállítások, a kiváló térköz-választékok és a stílusos oldalszámozási lehetőségek, mindezek mellett pedig jól működik mobil eszközökön is. A könnyen kezelhető irányítópultok hasonlóak a hagyományos Divi Builderhez, így egyszerűvé teszik a bővítmény használatát és kezelését.

6. Divi Slider Module Pack

Ha szemet gyönyörködtető bevezető részeket szeretne készíteni különösebb gond nélkül, a Divi Slider Module Pack pontosan az, amire szüksége van. Több mint 100 csúszkamodul-kialakítással ez a csomag rengeteg választási lehetőséget kínál a webhelye kiemeléséhez. Ezt a csomagot megvásárolva nemcsak azonnali hozzáférést kap egy nagyszerű gyűjteményhez, hanem egy életen át élvezheti az ingyenes frissítéseket is. Ez egy okos befektetés az olyan Divi-rajongóknak, mint Ön!

A Divi Slider Module Pack beépülő modul egy rendkívül érzékeny és felhasználóbarát Divi beépülő modul 2024-ben a WordPress webhelyéhez.

A Divi Slider Module Pack számára szabott, felhasználóbarát funkcióival tűnik ki Divi legújabb verziója. Ez a 75 csúszka stílust kínáló csomag a Divi Library beállításaival történő egyszerű importálásra készült, így nincs szükség külső JavaScriptre. A csomagban található minden csúszka sajátos kialakítású, és jól működik mind a számítógépen, mind a telefonon.

A Divi Slider Module Pack a Divi legújabb verziójához szabott, felhasználóbarát funkcióival tűnik ki. A 75 csúszka stílust tartalmazó csomag a Divi Library beállításaival történő egyszerű importálásra készült, így nincs szükség külső JavaScript használatára. A csomagban található minden csúszka egyedi kialakítású, és jól működik mind számítógépen, mind mobiltelefonon.

12,99 USD | Keresse meg itt

7. Fullwidth Slider Section Bundle for Divi

A webhelye lenyűgöző megjelenéséhez elengedhetetlen egy vonzó kezdőlap. A Divi teljes szélességű csúszka szakasza kiváló eszköz ehhez a célhoz. Lehetővé teszi több cselekvésre ösztönző (CTA) megjelenítését a hajtás felett, ezzel optimalizálva a kezdőlapot a maximális hatás érdekében.

 

A Fullwidth Slider Section Bundle For Divi Plugin egy Divi beépülő modul 2024-ben a WordPress webhelyéhez

Ez a csomag számos nagyszerű funkcióval rendelkezik, amelyek vonzóvá és hasznossá teszik a csúszkákat. Mindegyik csúszka saját egyedi kialakítással rendelkezik, így különböző típusú tartalmakhoz is alkalmazhatók. Emellett bármilyen eszközön jól mutatnak, így a közönség számára zökkenőmentes megtekintési élményt biztosítanak. Ráadásul egy divatos Parallax Effect is rendelkezésre áll a dinamikusabb megjelenés érdekében. A testreszabás lehetőségeitől a színek megváltoztatásáig ez a modulcsomag mindent tartalmaz, ami ahhoz szükséges, hogy a csúszkákat az ön egyedi márkaidentitása szerint alakítsa ki. Ezzel webhelye első benyomása garantáltan emlékezetes lesz a Divi teljes szélességű csúszka szakasza segítségével. Ne habozzon, készítsen egy olyan weboldalt, amely hosszú távon is lenyűgözi a közönségét.

500 dollár | Keresse meg itt

8. Before After Slider

A webdesign dinamikus világában a „Before-After” csúszka modul kiemelkedik, mint az első számú kép-összehasonlítási eszköz. Ez a csúszka számos különböző iparágban, mint például a művészet, a kozmetika, a tereprendezés és az autóipar, hasznos és hatékony módot kínál az előtte-utána képek bemutatására. Ez a csúszka tökéletes választás, akár a fénykép- vagy videószerkesztési képességeit szeretné megmutatni, akár a sminkművészetet kívánja bemutatni, akár pedig a szolgáltatásokat vizuálisan kívánja prezentálni az alkalmazás előtt és után.

A Before After Slider beépülő modul egy rendkívül érzékeny és esztétikus Divi beépülő modul 2024-ben a WordPress webhelyéhez

A Before-After csúszka kiváló teljesítményét a Divi ökoszisztémában több tényező határozza meg, ami megkülönbözteti a többi harmadik fél által készített Divi bővítménytől.

Elsődlegesen fontos megjegyezni, hogy ez a modul minimalista megközelítést alkalmaz, ami a webhely sebességére és erőforrásokra gyakorolt hatását csökkenti. A csúszka mindössze kevesebb, mint 20 kb-nyi szkriptet és stílust tölt be, így a webhely sebessége nem romlik, ha nincs használatban a csúszka. Ez kulcsfontosságú az oldalbetöltési idő optimalizálásához és a felhasználói élmény javításához.

A testreszabhatóság terén is kiemelkedő a Mielőtt-utána csúszka. A modul lehetőséget biztosít arra, hogy könnyedén testre szabja a csúszka megjelenését, hogy illeszkedjen az Ön preferenciáihoz és a webhelyének kialakításához. Az elválasztó vízszintes vagy függőleges beállítás mellett lehetőség van az egyes képek címkéinek megjelenítésére, a csúszka színeinek, címkéinek, átfedésének és szövegének konfigurálására, valamint a csúszka kezdeti kezdőpozíciójának és irányának kiválasztására. Az opcionális átfedések lebegéssel történő megjelenítése további lehetőségeket kínál a vizuális átalakulások bemutatására.

Összességében a Before-After csúszka egy hatékony és könnyen testreszabható eszköz a kép-összehasonlításra, amely minimális erőforrást használ, és a Divi ökoszisztéma dinamikus világában kiemelkedik a teljesítménye és funkcionalitása révén.

9 dollár | Keresse meg itt

9. Divi termékkörhinta modul

Az online termékbemutatók fokozásához ne hagyja ki a Divi Product Carousel modult, amely prémium ajánlat a folyamatosan bővülő Divi ökoszisztémában. Ez a modul alapvető eszköz a marketing szakemberek számára, akik eleganciával és funkcionalitással szeretnék bemutatni WooCommerce termékeiket, és professzionalizmust hoznak weboldaluk kialakításába. A Termékkörhinta modul számos körhinta-elrendezést kínál, amelyek vizuálisan vonzó és interaktív csúszkát nyújtanak a közönségnek.

A Divi Product Carousel Module egy rendkívül érzékeny Divi Module 2024-ben WordPress webhelyed

Ez a modul kiemelkedő tulajdonsága az, hogy zökkenőmentesen integrálódik a Divi Builderrel. Ezáltal teljes irányítást biztosít a tervezési folyamat felett, lehetővé téve a személyre szabott érintést, amely tökéletesen illeszkedik a márka identitásához. Legyen Ön tapasztalt webtervező vagy kezdő, a felhasználóbarát felület gondoskodik arról, hogy a lenyűgöző termékkör létrehozása gyerekjáték legyen. Válasszon több elrendezés közül, és könnyedén testreszabhatja az egyes elemeket az igényei szerint. A Divi Product Carousel modul segítségével emelje ki termékeit és növelje az online bemutató hatékonyságát.

Keresse meg itt

10. Divi Modules Carousel Ultimate Bundle

Ha webhelye esztétikáját és funkcionalitását a 2024-es évben új magasságokba kívánja emelni, akkor a Divi Modules Carousel Ultimate Bundle egy olyan eszköz, amely valóban játékot változtathat a Divi témában.

Ez a teljes körű csomag több mint 220 gondosan tervezett Divi modulrészt és elrendezést kínál, amelyeknek hozzáférése lehetővé teszi a weboldal tervezői és fejlesztői számára, hogy kreativitásukat és funkcionalitásukat új szintre emeljék.

A Divi Modules Carousel Ultimate Bundle egy rendkívül érzékeny Divi Layout 2024-ben a WordPress webhelyéhez

Fontos megjegyezni, hogy bár ez egy elrendezési csomag, nem önálló bővítmény, de a kínált lehetőségek széles skálája rendkívül hasznos. A Divi Modules Carousel Ultimate Bundle lehetővé teszi különböző célokra lenyűgöző körhinták létrehozását. Legyen szó csapat és szolgáltatások bemutatásáról, ajánlásokról vagy portfólióról, a csomag mindenre alkalmas.

Minden modul többféle stílust kínál, például a modern Divi Testimonial Module Carousel UI Kit-et, a rugalmas Divi Portfolio Module Carousel UI Kit-et 161 stílusopcióval, vagy a tömör és erőteljes Divi Blurb Module Carousel UI Kit-et. A csomag továbbá speciális készleteket is tartalmaz ártáblázatokhoz, személyes profilokhoz és blog elrendezésekhez, biztosítva, hogy webhelye minden szempontból megfeleljen az igényeinek.

Ezenkívül nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem letisztult és modern dizájnt kínál, amely reszponzív, retina-kompatibilis és SEO-optimalizált. Az egyedi effektusok, sima átmenetek és böngészőoptimalizálás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy webhelye kiválóan működjön és vonzó legyen a látogatók számára. A Divi Modules Carousel Ultimate Bundle segítségével készíthet egyedi és hatékony weboldalakat a 2024-es évben.

15 dollár | Keresse meg itt

11. Ultimate Divi Carousel

Az Ultimate Divi Carousel Plugin egy teljes körű megoldás, amely négy különböző Divi körhinta modult kínál a különféle igények kielégítésére. Ezek a modulok magukban foglalják az Image Card Carousel, a WooCommerce Product Carousel, a Post Type Carousel és a Taxonomy Carousel funkciókat. Ennek a beépülő modulnak a használatával egyszerűen testreszabhatók a körhinták a részletes beállítások segítségével, és a felhasználók zökkenőmentesen igazíthatják azokat a weboldaluk márkájához. A programozási készségekre nincs szükség, így a felhasználók könnyedén létrehozhatnak lenyűgöző körhintákat, és fejleszthetik weboldaluk általános megjelenését.

Az Ultimate Divi Carousel Plugin egy minden az egyben Divi beépülő modul 2024-ben a WordPress webhelyéhez

Az Ultimate Divi Carousel Plugin kiemelkedő tulajdonsága a sokoldalúság a beállítások terén. Rugalmasan beállíthatja a körhintát a saját igényeinek megfelelően, például választhat átmeneti effektusokat, mint a Slide és a Coverflow opciók. A beépülő modul részletes vezérlést biztosít olyan elemek felett, mint az árnyékolás, elforgatás és mélység a Coverflow beállításaiban. Emellett finomhangolhatja a diák megjelenését különböző eszközök nézeténkénti beállításokkal, állíthatja be a diák közötti távolságot, választhatja ki a kezdeti diát, középre igazíthatja a diákat, beállíthatja a lejátszási hurokot, konfigurálhatja az automatikus lejátszást és testre szabhatja a navigációs vezérlőket.

Az Ultimate Divi Carousel Plugin egy minden az egyben Divi beépülő modul 2024-ben a WordPress webhelyéhez

Ezenkívül ezzel a bővítménnyel könnyedén testreszabhatja a körhinta különböző részeit, például a Carousel Wrappert, a diát, a címet, a leírást, a gombot, a tartalomburkolót, a nyílnavigációt, a pontnavigációt és a WooCommerce termékekhez kapcsolódó egyes elemeket. Lehetősége van az árak, az értékesítési jelvények és a csillagos értékelések megjelenítésére is. A bővítmény zökkenőmentesen integrálódik a Divi témával, így a felhasználók könnyedén kihasználhatják az összes funkciót és testre szabhatják weboldalukat.

29,99 dollár | Keresse meg itt

12. Divi Blurb Modul Carousel Layout

A Divi Blurb Modul Carousel Layout kiemelkedik, mint egy lenyűgöző megoldás a Divi témát használó weboldalak számára, amikor lenyűgöző körhintacsúszkákat kívánnak létrehozni. Ezek az elrendezések egy válogatott gyűjteményét kínálják a Divi Blurb modul karruszelldiagram terveknek, amelyek könnyen beszerezhetők és integrálhatók a Divi alapú weboldalakba. Ezek a körhintaelrendezések a felhasználói élmény javítására és a helykihasználás optimalizálására összpontosítanak, miközben több blurbot jelenítenek meg vizuálisan vonzó módon, anélkül, hogy túlzsúfolt lenne az oldal.

A Divi Blurb Module Carousel Layout egy optimalizált Divi Layout 2024-ben a WordPress webhelyéhez

A Divi Blurb Module Carousel Layout segítségével könnyű a homályos körhintaszekciók létrehozása. Több Blurb modult adhat hozzá egy sorba anélkül, hogy túlzottan elfoglalná az oldalterületet. Ezek az elrendezések felhasználóbarátak és hatékonyak, és könnyen importálhatók a Divi könyvtárból vagy a Divi Builderből, lehetővé téve a weboldalak tervezői számára, hogy gyorsan és könnyedén létrehozzák az általuk kívánt körhintákat.

9,99 USD | Keresse meg itt

Amint befejeztük a feltárását a 12 rendkívül érzékeny Divi carousel elrendezések és bővítmények 2024-ben, nyilvánvaló, hogy a Divi ökoszisztéma virágzik az innovációval és a felhasználóközpontú tervezéssel. Az úttörő Divi Carousel Maker-től az átfogó Divi Modules Carousel Ultimate Bundle-ig minden itt bemutatott bővítmény és modul hozzájárul a lehetőségek gazdag tárházához a Divi Builderrel.

Legyen szó egyszerűségről, sokoldalúságról vagy speciális testreszabásról, ezek az eszközök különféle tervezési igényeket elégítenek ki, és ígérik, hogy növelik webhelye vizuális vonzerejét és a felhasználók elköteleződését. Ahogy navigálunk a dinamikus webdizájn világában, ezek a Divi carousel megoldások bizonyítják a közösség elkötelezettségét abban, hogy kreativitásuk és funkcionalitásuk határait feszegetik az interneten a Divi keretrendszer segítségével. Használja ki ezeket az eszközöket, fedezzen fel új tervezési lehetőségeket, és maradjon az izgalmas év előtt a lenyűgöző carousel elrendezések élén.

Egy újabb évben vegye fel a kihívást, újítsa meg webhelyét, és vonzza be a közönségét ezekkel a modern Divi carousel elrendezések és bővítményekkel. Emelje magasabbra tervezői készségeit 2024-ben, és lépjen előre a dinamikus webdizájn területén!

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://divicake.com/blog/divi-carousel-plugins-and-layouts/

Ez is érdekelheti…