10 lenyűgöző Instagram lábléc-elrendezés a Divi számára

Az Instagram egy népszerű közösségi média platform, amely lehetővé teszi, hogy tömeges közönséget vonzzon be vállalkozásába. Sokféleképpen adhat hozzá Instagram-hírcsatornákat a Divi webhelyekhez. Nagyszerű dolog lenne egy Instagram-hírcsatorna megjelenítése a webhely láblécében. Ha a látogatók végigolvasták az oldalt, és készen állnak arra, hogy webhelye másik területére lépjenek, ez kétségtelenül leköti őket. Megnézik az Ön érdekes bejegyzéseit, és ennek eredményeként a webhelyen töltött átlagos idő javulni fog.

Az Instagram hírfolyam használatának előnyei a Divi webhely láblécében

Nézzünk meg néhány előnyt, amelyet az Instagram-hírcsatorna használata a webhely láblécében jelent.

  1. Növelje közösségi jelenlétét az Instagramon több kedveléssel, megjegyzéssel és követéssel.
  2. Az Instagram-lábléc használatával keresztpromómálhatja a tartalmat, és növelheti a forgalmat Instagram-profilja és webhelye között.
  3. Tartsa frissen webhelye tartalmát azáltal, hogy dinamikus Instagram-bejegyzéseket jelenít meg webhelyén.
  4. A társadalmi bizonyítást szolgálhatja, és bizalmat építhet a márkája iránt az Instagram-jelenlétet használó látogatók körében.

Most, hogy mindezen előnyökkel foglalkoztunk, térjünk át a Divi Extended által kínált Instagram lábléc-elrendezésekre, amelyek közül választhat webhelye online láthatóságának javítása érdekében.

A Smash Balloon Instagram Feed nevű, harmadik féltől származó beépülő modult használják az Instagram láblécek létrehozásához. Le kell töltenie és be kell állítania a webhelyén, hogy az Instagram-hírcsatornát ezekkel a láblécekkel jelenítse meg. Ha nincs fogalmad erről, lapozd át cikkünket.Hogyan adhat hozzá Instagram hírfolyamot Divi webhelyéhez‘.

10 Instagram lábléc-elrendezés a Divi webhelyéhez

Divi Flexile Footer Layouts a lábléc-elrendezések legnagyobb csomagja, amely az Instagram lábléc-elrendezéseket is csomagolja. Itt megnézünk néhány lenyűgöző Instagram-láblécet, amelyeket a Divi webhelyen hoztak létre a Divi Flexile Footer Layouts segítségével.

Flexile footer – lábléc 91

Ez a szemet gyönyörködtető lábléc-elrendezés kiemeli az összes Instagram-bejegyzésedet a lábléc tetején. Lehetővé teszi továbbá a hírlevélre való feliratkozás lehetőségének megjelenítését az elérhetőségekkel együtt.

Instagram Footer 91 DE

Egyéb elemek:

Ideális: Kreatív ügynökségek

Flexile footer – lábléc 97

Ha azt szeretné, hogy Divi lábléce úgy nézzen ki, mint egy Instagram-hírcsatorna dedikált Követés gombbal, ez a tökéletes választás. Lehetőséget ad arra is, hogy belefoglalja a menüt és a hírlevél feliratkozási részt.

Instagram Footer 97 DE

Egyéb elemek:

  • Menü
  • Hírlevél
  • Közösségi média ikonok hivatkozásokkal

Ideális: Portfólió weboldalak, divatblogok

Flexile footer – lábléc 98

Ez a Divi lábléc ideális választás olyan webhelyek számára, ahol az Instagram hírfolyamára szeretné helyezni a hangsúlyt. A hírlevél feliratkozási részt az Instagram hírfolyamával is bemutathatja.

Instagram Footer 98 DE

Egyéb elemek:

  • Hírlevél
  • Közösségi média ikonok hivatkozásokkal

Ideális: Fitness, Wellness és Életmód

Flexile footer – lábléc 100

Ez egy egyszerű Divi Footer Instagram-hírcsatornákkal egy sorban. Ezenkívül lehetősége van a gyorshivatkozások teljes skálájának megjelenítésére a lábléc részben.

Instagram Footer 100 DE

Egyéb elemek:

  • Linkek Megamenu formátumban.
  • Közösségi média ikonok hivatkozásokkal

Ideális: Rendezvénywebhelyek és non-profit szervezetek

Flexile footer – lábléc 102

Ennek az Instagram-láblécnek az elsődleges célja a hírfolyam bemutatása és a felhasználókkal való kapcsolatfelvétel. A hab a tortán a Követő linkek a különböző közösségi média platformokon.

Instagram Footer 102 DE

Egyéb elemek:

  • Szöveg szakasz
  • Elérhetőség
  • Közösségi média ikonok hivatkozásokkal

Ideális: Rendezvények, szórakoztatás és ingatlanügyletek

Flexile footer – lábléc 104

Ez egy nagyméretű Divi lábléc, amely az Instagram-hírcsatornát jelöli, és egy szlogen, amely meghatározza márkáját, vállalkozását vagy szolgáltatásait. A Kapcsolatfelvétel és a További információ CTA-k szintén alább találhatók, hogy a felhasználókat a releváns oldalakra irányítsák.

Instagram Footer 104 DE

Egyéb elemek:

Ideális: Kreatív ügynökségek és fotózás

Flexile footer – lábléc 105

Ez egy másik Divi lábléc, amely az összes Instagram-bejegyzését tartalmazza egy rács stílusú galériában. Tökéletes lehetőség blogoló webhelyek számára, hogy közösségi jelenlétüket a láblécben jelenítsék meg.

Instagram Footer 105 DE

Egyéb elemek:

  • Hatalmas menü
  • Hírlevél
  • Közösségi média ikonok hivatkozásokkal

Ideális: Ingatlan és utazási weboldalak

Flexile footer – lábléc 106

Ez az Instagram lábléc ideális választás lehet, ha arra szeretne koncentrálni, hogy közösségi jelenlétét megjelenítse Instagram-hírcsatornáival és ügyfélszolgálatával.

Instagram Footer 106 DE

Egyéb elemek:

  • Menü
  • Hírlevél
  • CTA

Ideális: Szolgáltatás alapú weboldalak

Flexile footer – lábléc 107

Jelen láblécben jelenítse meg az összes Instagram-bejegyzését a szolgáltatásokkal, értékekkel és a vállalkozáshoz kapcsolódó egyéb elemekkel együtt. A CTA nagyon hasznos több potenciális ügyfél bevonására.

Instagram Footer 107 DE

Egyéb elemek:

  • Jellemzők
  • Menü
  • CTA

Ideális: Tanulási és képzési weboldalak

Végül szeretnénk hangsúlyozni, hogy ezek a módszerek lehetővé teszik a közösségi média erejének egyszerű beépítését weboldalának kialakításába az Instagram láblécek Divi számára. Ezek az Instagram-láblécek az ideális egyensúlyt kínálják a stílus és hasznosság terén bloggerek, cégtulajdonosok és kreatív szakemberek számára. Biztosítják, hogy az Instagram-hírcsatorna vonzóan jelenjen meg a Divi-alapú webhelyeken.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://diviextended.com/divi-footers-layouts-with-instagram-feed/

Ez is érdekelheti…