Adjon hozzá Instagram-hírcsatornát webhelyéhez a Divi Plus segítségével

Az Instagram egyike a legnépszerűbb közösségi platformoknak, és nagyszerű lehetőséget kínál vállalkozásod, céged vagy blogod fejlesztésére. Kapcsolatba léphetsz a céges vagy vállalkozásodhoz kapcsolódó emberekkel, valamint a releváns közösségekkel, de ehhez fontos, hogy megjelenítsd az Instagram befolyását a Divi webhelyeden. Az Instagram-hírfolyam beillesztésével webhelyedre népszerűsítheted márkádat, növelheted a társadalmi bizonyítékot és a Divi webhely forgalmát. A Divi Plus remek megoldást kínál az Instagram hírfolyamának hozzáadására és megjelenítésére két modul formájában: Divi Plus Instagram Feed és Divi Plus Instagram Feed Carousel.

Ebben a bejegyzésben részletesen bemutatjuk, hogyan adhatsz hozzá Instagram-hírfolyamot, és hogyan jelenítheted meg a Divi webhelyeden a két Divi Plus modullal.

Az Instagram-hírfolyam megjelenítése a Divi Plus Instagram Feed modullal

Ez a modul egyszerű megoldást kínál az Instagram-hírfolyam Divi webhelybe történő integrálására. Telepítsd és aktiváld a Divi Plus-t a webhelyeden, majd szerkeszd az oldalt, bejegyzést vagy sablont a Divi Builder segítségével, ahol meg szeretnéd jeleníteni.

.

1. Konfigurálja a hozzáférési tokent a Divi Plus Instagram feed modulban

Keresse meg a Divi Plus Instagram feed modult, és válassza ki.

Adja hozzá az Instagram feed-hozzáférési tokent a Divi webhelyhez

Kérni fog egy Instagram hozzáférési tokent. Illessze be a hozzáférési tokent a Hozzáférési token terület. Ha a hozzáférési token helyes, akkor az összes Instagram-bejegyzésed azonnal megjelenik.

Adja hozzá az Instagram feed-hozzáférési tokent a Divi webhelyhez

Ez a token a beépülő modul beállítási oldalán is elmenthető, ha egyetlen fiókból származó Instagram-hírcsatornákat szeretne megjeleníteni webhelye moduljaiban. Ez egy kiváló funkció, amely időt takarít meg azáltal, hogy elkerüli a szükségtelen másolást és beillesztést.

Divi Instagram Feed bővítmény

Illessze be a hozzáférési tokent az Instagram szakasz szövegmezőjébe.

Divi Builder Instagram hírfolyam

Ha több fiókból származó Instagram-hírcsatornákat szeretne megjeleníteni, a külön hozzáférési tokent minden modulba külön kell beillesztenie.

Kiválaszthat olyan gyorsítótáridőt, amely kényszeríti az Instagram-hírcsatornák rendszeres lekérését a gyorsítótárból, nem pedig az adatbázisból.

Divi Instagram feed-gyorsítótár beállításai

2. Állítsa be a kijelzőt

A hozzáférési jogkivonat és a gyorsítótár idejének konfigurálása után a képernyő következik. Az Instagram-hírcsatornának is vonzónak kell lennie a webhelyén, hogy megragadja a látogatók azonnali figyelmét. Ezzel a Divi Plus modullal rengeteg lehetőség áll rendelkezésére a megjelenés és a funkcionalitás testreszabásához. Folytassuk.

Divi Instagram feed megjelenítési lehetőségek

Az első lehetőség a Megjelenítés fül az a Hozzászólások száma amellyel személyre szabhatod, hogy hány bejegyzés jelenjen meg az Instagram hírfolyamában. Tartsa 20 körül, hogy a felhasználók könnyen áttekinthessenek a hírfolyamon anélkül, hogy folyamatosan görgetnék.

Egyéni szöveg is megadható, amely akkor jelenik meg, ha nincs Instagram-bejegyzés a fiókjában.

Használhatja a Linkelje a képeket az Instagramhoz lehetőség, hogy azonnal egy adott bejegyzéshez irányítsa a felhasználókat, amikor rákattintnak. Ez hasznos lehet az Instagramon megjelenő munkáinak bemutatása a felhasználók számára.

Divi Instagram feed-átirányítás a bejegyzésekre

Ha több információval szeretnél szolgálni a nézőknek a bejegyzésekkel kapcsolatban, akkor választhatod a Képaláírás megjelenítése hogy a hírfolyamban minden bejegyzés felirata megjelenjen.

Divi Instagram feed feliratok

Azt is engedélyezheti, hogy a felhasználók kövessék Instagram-profilját ugyanarról az oldalról, ahol a Kövesd most Gomb. Ez egy egyszerű módja a követők növelésének. Arra is lehetőség van, hogy a gombszöveghez vonzó szavakat adjunk.

Divi Instagram feed feliratok

3. Alakítsa ki az Instagram hírfolyamát

Mindezen konfigurációk mellett az Instagram hírfolyamot személyre szabottan is beállíthatja.

A falazott stílussal ellátott Instagram feed egy másik egyedülálló lehetőség, amelyet kipróbálhat. Állítsa be a Oszlopok száma és hangolja be a köztük lévő távolságot.

Divi Instagram feed falazat stílus

A Felirat és Instagram elemA (bejegyzések) a megadott lehetőségek segítségével egyedi stílusban is formázható. Módosítsa a betűtípust, a betűméretet, a színt és az egyéb elemeket, hogy vonzóbbá tegye a feliratot. Kerekítse le az Instagram-elemek sarkait, és adjon hozzá árnyékokat, hogy a hírcsatorna szemet gyönyörködtető stílusban jelenjen meg.

Miután néhány változtatást végrehajtottunk a fenti stíluselemeken, megkaptuk ezt a csodálatos Instagram hírcsatornát.

Divi Instagram feed elrendezés

Az Instagram-hírcsatorna megjelenítése a körhintaban

A Divi Plus által kínált második megoldás, amellyel Instagram-hírcsatornát adhat hozzá webhelyéhez, a Divi Instagram-hírcsatorna-karusszel modul. Célja ugyanaz, de a megvalósítás módja tetszetős. Ez a Divi modul az összes legújabb bejegyzésedet egy gyönyörű körhintaban jeleníti meg, amely azonnal felkelti a nézők figyelmét.

Divi Instagram feed carousel kijelző

Szerkessze azt az oldalt, bejegyzést vagy sablont a Divi Builder segítségével, amelyhez hozzá szeretné adni az Instagram hírcsatornát. Válassza ki az Instagram hírcsatorna-körhinta modult. Minden beállítás hasonló a Divi Plus Instagram Feed Module-hoz.

Be kell helyeznie az Instagram hozzáférési tokent, és testre kell szabnia a Hozzászólások száma érték, Nincs találat szöveg, kijelző felirat, és más hasonló beállításokat ugyanúgy, mint a Divi Plus Instagram feed modulban. Az egyetlen különbség az Csúszka opció, amely ebben a körhinta modulban található. Beszéljük meg.

Divi Instagram feed carousel csúszka effektusok

A csúszka opció öt csúszó effektust tartalmaz. Megnézheti a rendelkezésre állókat Dia effektus az Instagram hírcsatorna-körhinta beállításai a fenti gif-képen.

Tekintse meg, hogyan néz ki az Instagram hírcsatorna-körhinta a többi diaeffektussal.

1. Kocka

Divi Instagram feed körhinta kocka effektusok

2. Fedőfolyás

Divi Instagram feed carousel coverflow effektusok

3. Flip

Divi Instagram feed carousel flip hatás

Az elhalványulási effektus szinte hasonló a Flip Effecthez, és elhalványuló átmenetet használ a bejegyzések megváltoztatásához. Az effektusok megtekintése után kezdjük el a csúszka beállításainak konfigurálását.

Konfigurálja a csúszka beállításait

Az Instagram hírcsatorna-körhintaban megjelenő bejegyzések száma a segítségével testreszabható Elemek megtekintésenként beállítások. Beállíthatja a bejegyzéscsúszkák közötti teret is, hogy a körhinta rendezettnek tűnjön.

Divi Instagram feed carousel csúszka beállításai

Kiegyenlítheti a dia magasságát, hogy a körhinta egységesnek tűnjön az Instagram-hírcsatornák megjelenítése közben. Ez hasznos a körhinta egységes nézetének fenntartásához, ha a bejegyzések képei különböző méretűek.

Divi Instagram feed carousel csúszka magassága

Nézze meg, hogyan jelenik meg az engedélyezése után Kiegyenlítse a dia magasságát választási lehetőség.

Divi Instagram feed carousel csúszka magassága

Loop engedélyezése folyamatos hurokban görgeti a körhinta. Az utolsó bejegyzés elérése után ismét megjeleníti a körhinta első bejegyzését. Val vel Automatikus lejátszás, a körhinta az oldal betöltése után aktiválható.

Ha lineárisan, lassan mozgatni szeretné a körhintat, az egyszerűen megtehető a Lineáris átmenet engedélyezése. Ez simává teszi az oszlopok mozgását a körhintaban.

Divi Instagram feed carousel lineáris átmenet

Egyéb lehetőségek a gyakorlatiasság növelésére

Sőt, további sok más funkciót is felfedezhet Instagram feed Carousel modul. Néhány közülük –

  1. Szünet a Lebegésnél – Ha a felhasználó meg akarja nézni a körhinta egyes bejegyzéseit, ez a beállítás szünetelteti a körhintat egy egérmutatón.
  2. Nyilak megjelenítése – Nyilak megjelenítése a körhinta mindkét oldalán a csúszó mozgás szabályozásához.
  3. Nyilak megjelenítése az egérmutatón – Megjeleníti a navigációs nyilakat lebegtetéssel.
  4. Pontok lapozásának megjelenítése – Pontokat jelenít meg a körhinta alatt, hogy értesítse a közönséget a bejegyzések csúszka mozgásáról.
  5. Dinamikus pontok – A dinamikus pontok vizuálisan lenyűgözőek, és azt a benyomást keltik, mintha a körhinta oszlopaival együtt mozognának.

A Divi builder szabadságot ad arra is, hogy sablont hozzon létre az Instagram feedhez. Újra felhasználhatja bejegyzésekben, oldalakon és más helyeken a Divi webhelyén. Ezzel sok értékes időt takaríthat meg, és praktikus megközelítést biztosít az Instagram-hírcsatorna bemutatásához a Divi webhelyén.

Divi sablon Instagram feedhez

Miután elvégezte ezeket a beállításokat, az Instagram feedje készen áll arra, hogy megmutassa kiemelkedő munkáját és tevékenységeit a Divi webhelyén.

Végül arra a következtetésre juthatunk, hogy az Instagram-hírcsatorna elengedhetetlen egy webhelyen, és egyszerűen hozzáadhat Instagram-hírcsatornát a Divi Plus Instagram-hírcsatorna moduljaival. Ezek a modulok nagyon könnyen használhatók, és zökkenőmentesen működnek a Divi Builderrel. Az ezekben a modulokban elérhető személyre szabási lehetőségek széles skálájával saját stílusában készíthet Instagram-hírcsatornákat, és egyedileg jelenítheti meg az Instagram-bejegyzéseket a Divi webhelyén.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://diviextended.com/add-an-instagram-feed-to-your-divi-website/

Ez is érdekelheti…