Divi Slider Module Pack: Nyisson ki 100+ lenyűgöző slidert

A villámgyors világban a webhely bemutatkozása mindössze másodpercek alatt felkelti a figyelmet, és megadja a látogatói élmény alaphangját. A sliderek az egyik leggyorsabb módja ennek. Felejtsd el az unalmas régi szöveg- és képdiákat. Arról beszélünk Divi Slider Module Pack a titkos fegyvered a szemet gyönyörködtető bevezetők és hibátlan weboldalak tervezése Divi webhelyéhez lenyűgöző látványvilággal és erőfeszítés nélküli hatékonysággal.

Fedezzen fel több mint 100 elrendezési stílust a Divi Slider Module Pack segítségével a Divi Marketplace-ről

Divi Slider Module Pack

Ebben a cikkben egy utazásra indulunk annak érdekében, hogy javítsunk Divi weboldal és ragadja meg közönségét diavetítésekkel, amelyek bemutatják leglenyűgözőbb tartalmait, és maradandó benyomást keltenek. Készen állsz, hogy ragyogóvá varázsold weboldaladat? Kezdjük!

Divi Slider Module Pack

Divi Slider Module Pack egy harmadik féltől származó elrendezési csomag a Divi piactér amely több mint 100 előre megtervezett csúszkaelrendezés kincsesbányával látja el Önt, amelyeket aprólékosan kidolgoztak, hogy a webhely kulcsfontosságú elemeit érzékletesen mutassák be. Ez a Modul Pack egy olyan eszközkészlet, amely tele van karcsú, modern dizájnnal és rendkívül egyszerű kezelőszervekkel, amelyeket még egy kezdő is percek alatt elsajátíthat.

A Divi Slider Module Pack telepítése és aktiválása

Mielőtt elkezdené, győződjön meg arról, hogy rendelkezik a Divi licenc és tagság tól től Elegáns témák. Ezután vásárolja meg és töltse le a Divi Slider Module Pack tagság tól Divi piactér. A letöltés után csomagolja ki a DCT_Slider_Bundle.zip‘ fájlt. A kicsomagolás után egy .json fájlt talál.

A DCT_Slider_Bundle.zip kicsomagolása a Divi Slider Module Pack letöltése után

Töltse le a Divi Slider Module Pack csomagot

Menj a Divi Könyvtár a tiédtől WordPress irányítópult és kattintson a ‘Import Export‘ lehetőséget, hogy ezeket a fantasztikus csúszkákat webhelyére vigye.

Divi Slider Module Pack elrendezések importálása a Divi könyvtárból a WordPress irányítópultjáról

Divi Slider Layouts importálása

Keresse meg a „” feliratú lapotImportálás” a Divi Könyvtárban Import Export választási lehetőség. Kattintson a „” feliratú gombraVálassz fájlt„, és keresse meg a „” nevű mappátDCT csúszka modul sablon“. Miután kiválasztotta a sablont, kattintson a „” feliratú gombraDivi Builder elrendezések importálása“.

Divi Slider Module Pack elrendezések importálása a WordPress irányítópult Divi Layouts részéből

Divi Builder elrendezések importálása

Ezután kattintson a „” feliratú plusz ikonraBetöltés a könyvtárból” szakaszának beállítási menüjében a Divi Builder. Ekkor megjelenik egy felugró ablak. A felugró ablakban válassza ki a „Hozzáadás a könyvtárból“. Válassza ki a Divi Slider Module Layout Bundle Template Style elemet a listából, és fedezze fel az elrendezéseket.

Töltse be a Divi Slider Module Pack elrendezéseket a Divi Library több mint 100 stílusa között a Divi Builderben

100+ csúszka stílus

Miután hozzáadott egy kedvenc elrendezést, kattintson a „Megment” hogy használni tudja a webhelyén. Ismételje meg ezt a folyamatot minden új Divi Slider modulelrendezésnél, amelyet bemutatni szeretne.

Olvass tovább: A csúszkamodul beállítása és stílusa a Divi-ban

Miért válassza a Divi Slider Module Pack-et?

  1. Egyszerű használat

A Divi Slider Module Pack a könnyű használhatóságot helyezi előtérbe. A sablonok importálása és felhasználása minimális beállításokat és rövid kódokamely lehetővé teszi, hogy az összetett kódban való navigálás helyett a tartalom létrehozására összpontosítson.

Bármely Divi Slider Module Pack elrendezést egyszerűen testreszabhatja a gyors testreszabással

Testreszabhatja csúszkáit egyszerűen

  1. Könnyű szerkesztések

A Divi Slider Module Pack elrendezései az egyszerű beállításokról és a tartalom hozzáadásáról szólnak, így Ön a jó dolgokra összpontosíthat, mint például a látványos képek kiválasztására és a közönséget feltörő feliratok írására.

  1. A Sliders életre keltése

Kifejezetten a Divi 4+ verziókhoz készült, így biztos lehet benne, hogy a csúszkák hibátlanul mutatják be a legújabb szolgáltatásokat és funkciókat. Ezek az egyedi tervezésű csúszkák frissek és divatosak, így webhelye kiemelkedik.

  1. Nincs szükség külső JS-re

Ez Divi Slider Module Pack az elrendezés leegyszerűsített, így nincs szükség külső Javascriptre. Tiszta, hatékony kóddal készültek, így biztosítva, hogy webhelye zökkenőmentesen fusson bármilyen eszközön.

Divi Slider Module Pack Styles külső js nélkül

Divi Slider Module Pack stílusok

  1. Mobilra kész válaszkészség

A modulcsomag összes csúszkája teljesen érzékeny és mobilra optimalizált. A csúszkák fantasztikusan fognak kinézni minden képernyőn, az asztali számítógépektől a kis telefonképernyőkig.

  1. Tervező eszköztára folyamatosan növekszik

A Module Pack minden frissítéssel még hűvösebb lesz, több csúszkát ad, és több módot ad arra, hogy webhelyét az online világ irigyelni tudja. A csapat havonta akár 10 új csúszkát ad ki, hogy javítsa webhelye játékát. A több mint 100 egyedi elrendezésnek köszönhetően soha nem fog kifogyni a márkája egyedi hangjának kifejezéséből.

Hogyan lehet kitűnni a Divi Slider Module Pack segítségével

Lehetőségei végtelenek a Divi Slider Module Pack segítségével. tudsz

  • Készítsen lenyűgöző üzleti bevezetőt

Mutassa be márkaidentitását, szolgáltatásait és eredményeit csúszkákkal, amelyek maradandó benyomást hagynak a látogató elméjében.

  • Hook olvasók erőteljes blogbejegyzésekkel

Vonja be őket szemet gyönyörködtető csúszkákkal, amelyek bemutatják legújabb cikkeit, és arra csábítják őket, hogy mélyebben ásjanak bele blogja kincsesbányájába.

  • Növelje online boltja nyüzsgését

Tegye termékeit a show sztárjaivá dinamikus és tetszetős csúszkákkal, amelyek növelik a konverziókat és az eladásokat.

  • Mondja el portfóliótörténetét Flairrel

Tűnjön ki a versenytársak közül egyedi csúszkákkal t

Árazás

Egy ár, végtelen frissítések: Fizessen egyszer 12,99 dollárt a Divi Slider Modul Pack, és szerezzen be új slidereket, és élvezze az élethosszig tartó frissítéseket!

30 napos pénzvisszafizetési garancia: Nem biztos benne, hogy szeretni fogja a modulcsomagot? Nincs mit! 30 teljes nap áll rendelkezésére, hogy elvigye a Modulcsomagot, és ha nem az Ön hangulata, visszakapja a pénzét. Egyszerű mint az egyszer-egy!

Divi Slider Module Pack ára: 12,99 USD több mint 100 csúszkáért

Élettartamra szóló hozzáférés: Vásárlása nem csak a mai napra vonatkozik; ez egy életre szóló befektetés webhelye potenciáljába. Minden frissítés még több értéket ad hozzá, és mindegyikhez ingyenes hozzáférést kap. A csapat már számos új stíluson dolgozik, így a kreatív eszköztár folyamatosan bővülni fog.

Ingyenes támogatás, amikor csak szüksége van rá

Elakadt, vagy segítségre van szüksége a csúszka testreszabásához? Ne izzad meg! A Module Pack készítői olyanok, mint a tervezői mentorok, mindig készen állnak arra, hogy megválaszolják kérdéseit, és segítsenek webhelye álmainak felépítésében. Csak egy kattintásnyira vannak a „Lépjen kapcsolatba a szerzővelgombot.

Ez az egész arról szól Divi Slider Module Pack. A Divi Slider Module Pack-be való befektetés nem csak a divatos látványelemek hozzáadását jelenti; Arról van szó, hogy képessé tegyük Önt arra, hogy olyan módon mesélje el történetét, amely rezonál. Akár lenyűgöző fényképeket mutat be, akár lebilincselő beszámolókat mutat be, akár kulcsfontosságú termékeket emel ki, előre megtervezett elrendezéseink változatos gyűjteménye tökéletes vásznat biztosít kreatív látásmódjához.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://divicake.com/blog/divi-slider-module-pack/

Ez is érdekelheti…