Szeretnél egy WordPress és Divi szakértőt melleted?

Ha szeretnéd, hogy minden lépésedet, döntésedet és beállításodat segítsük több száz webprojektnél szerzett tapasztalatunkkal, akkor a Mentorprogramunk pontosan neked való!
Mentorprogram

Mit kínál a Mentorprogram?

R

Rendszeres online videós konzultációkat, ahol bármilyen kérdést feltehetsz nekünk a WordPress és a Divi témakörében!

R

Személyre szabott támogatást kínálunk a weboldalad fejlesztési stratégiájával kapcsolatos kérdésekben: ott leszünk neked, hogy megvitassuk, tanácsot adjunk, irányt mutassunk.

R

Nem kell egyedül birkóznod a technikai kihívásokkal, távolról irányítunk és támogatunk minden lépésnél!

R

Oktatás, ami túlmutat a puszta segítségen: nem csak azt tanítjuk meg, hogyan csináld, hanem azt is, miért éppen úgy érdemes!

Kinek Való a Mentorprogramunk?

Azoknak, akik már belevágtak, de bizonytalanok!

Ha már elkezdted a weboldalad fejlesztését, de elakadtál, vagy bizonytalan vagy abban, hogy helyesen haladsz-e, mentorprogramunk segítségedre lesz. Nem csak a technikai problémákat oldjuk meg együtt, hanem stratégiai iránymutatást is nyújtunk, hogy weboldalad ne csak működjön, de sikeres is legyen.

Azoknak, akik jobban szeretnek belevágni, és közben megtanulni!

A mentorprogramunk ideális választás azok számára, akik szeretik a „learning by doing” megközelítést. Ha úgy érzed, a legjobban akkor tanulsz, amikor valós projekteken dolgozol, közben pedig szakértői támogatást és iránymutatást kapsz, akkor ez a program neked szól. Segítünk neked megalapozni a tudásodat és biztosítjuk, hogy minden lépésnél magabiztosan haladhass előre a weboldalad építésében.

Azoknak, akik jobban meg szeretnék érteni!

Ha a mélyebb megértésre vágysz, hogy miért működnek bizonyos dolgok a webfejlesztésben és a digitális marketingben úgy, ahogy, mentorprogramunk tökéletes lehetőséget kínál. Megtanítjuk a „miért”-eket a „hogyan”-ok mellett, hogy teljes körű tudással rendelkezz a weboldalad menedzseléséhez.

Azoknak, akik szeretnék a lehető legtöbbet kihozni weboldalukból!

Ha azt szeretnétek, hogy weboldalatok ne csak jól nézzen ki, de hatékonyan is működjön, mentorprogramunk konkrét eszközöket és technikákat kínál a weboldalatok teljesítményének maximalizálásához.

Azoknak, akik könnyebben tanulnak gyakorlatban!

Gyakorlat teszi a mestert – ezt valljuk mi is. Programunk különösen azoknak ajánlott, akik a gyakorlati tapasztalatok által sajátítják el a legjobban az új ismereteket. A valós idejű projektjeink és a lépésről lépésre történő iránymutatásaink segítségével nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is megtanulhatod, hogyan kell sikeres weboldalt építeni és fenntartani.

Azoknak, akik proaktívan szeretnének fejlődni!

Ha ti azok vagytok, akik nem várnak a változásokra, hanem aktívan formálják saját fejlődési útvonalukat, mentorprogramunk a proaktív tanulásra és személyes fejlődésre összpontosít, lehetővé téve, hogy előre lépjetek a digitális világban.

Milyen témában történik a mentorálás?

Ami a WordPress-hez, a Divihez kapcsolódik, ezen kívül segítünk Woocommerce beállításokban, Analytics, Search Console, SEO beállításokban is, de érinthetjuk a mesterséges intelligenciát is

Mekkora időbefektetés részemről?

Mentorprogramunkba való bekapcsolódás hetente egyszeri alkalommal, egy-másfél órás online találkozót jelent. Ez az időkeret lehetővé teszi, hogy mélyrehatóan foglalkozzunk a weboldalad fejlesztésével, miközben elegendő szabadidőd marad más tevékenységekre is.

A konzultáció online történik?

Igen, a konzultációk teljes mértékben online, Google Meet platformon keresztül zajlanak. Ez a megközelítés rugalmasságot biztosít mindkét fél számára, lehetővé téve, hogy bárhol is vagy, részt vehess a megbeszéléseken.

Mennyi ideig tart a mentorprogram?

A mentorprogramunkat úgy alakítottuk ki, hogy rugalmasan igazodjon az egyéni igényekhez: lehetőség van egy hónapos vagy kéthónapos időtartamra is jelentkezni. Ez alatt az idő alatt intenzív támogatást és irányítást biztosítunk a weboldalad fejlesztésében.

Csak stratégiáról, és csak általánosságról beszélünk, vagy a konkrét helyzetemmel foglalkozunk?

Mentorprogramunk teljes mértékben rád és a saját weboldalad specifikus helyzetére koncentrál. Egyéni tanmenetet dolgozunk ki, ami kizárólag a te igényeidre és céljaidra szabott, így biztosítva, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a programból.

|

Van-e valami lehetőség egy próbára?

Természetesen kínálunk lehetőséget egy félórás próba konzultációra, amely során általánosságban áttekintjük a program keretében történő teendőket. Ez a próba segít eldönteni, hogy a mentorprogramunk megfelelő-e számodra, mielőtt elköteleződnél mellette.

Mennyibe kerül a mentorprogram?

A mentorprogram költsége a havi négy alkalom esetén nettó 60 ezer Forint egy hónapra, míg a két hónapos program, amely 8 alkalmat foglal magában, nettó 100 ezer Forintba kerül. Ez az ár magában foglalja az összes egyéni konzultációt és a személyre szabott támogatást, amit a program során nyújtunk.

Ne várjon tovább, jelentkezzen a Divi WordPress mentor programba most!

Adatvédelem

4 + 7 =

layouts layers fw large scaled WordPress Divi mentorálás