Megéri megvenni a Divi témát?

Korábbi cikkünkben a miért érdemes a fejlesztőknek a Divi-t használni elmagyaráztuk, hogyan könnyű használni a Divi-t és minden tulajdonságát. Miután elolvasta, néhányan azon tűnődnek, hogy valóban megéri-e megvenni a Divi téma az Elegant Themes-től? Nos, ma itt vagyok, hogy elmondjam: igen, nagyon megéri!

Mennyibe kerül a Divi téma?

DiviThemePrices Megéri megvenni a Divi témát?
Divi témaoldal az elegáns témákról

A Divi téma valószínűleg a világ egyik legnépszerűbb témája és webhely-készítője, és ami a legjobb, mégis megfizethető! Amikor ellátogat az Elegant Themes Divi oldalára, lehetőséget kap arra, hogy próbálja ki a Divi témát egy hónapig ingyen. Ez egy remek módja annak, hogy kiderítse, tetszik-e Önnek a Divi téma működése.

Miután eltelt a szabad hónapja, és eldöntötte, hogy szereti a Divi Builder -t és annak minden funkcióját, csak 89 dollár/év áron regisztrálhat és vásárolhatja meg a témát, vagy 249 dollárért élvezheti az élethosszig tartó hozzáférést. Ez egyáltalán nem drága, ha figyelembe vesszük mindazt, amit kínál.

captures chrome capture 2023 9 21 Megéri megvenni a Divi témát?

Mit Tartalmaz a Divi Téma?

Amikor megvásárolja a Divi témát, elképesztő extrákat kap a csomagban. Megkapja a Divi oldalkészítőt, modulokat, több mint 800 előre elkészített tervet és több mint 100 teljes webhelycsomagot. Ez remek lehetőség arra, hogy professzionális megjelenésű weboldalt hozzon létre, kiváló funkcionalitással.

DiviWebsitePacks Megéri megvenni a Divi témát?

Amikor megvásárolja a Divi témát az Elegant Themes-től, nem fog csalódni. Fejlesztőként vagy kisvállalkozóként időt és pénzt takaríthat meg, és egy csodálatos weboldalt kap kézhez.

Amennyiben nem szeretné Ön telepíteni a DIVI sablont a WordPress rendszerrel, akkor bízza ránk a telepítést, és mi jogtisztán elvégezzük Ön helyett!

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://divimode.com/buying-the-divi-theme/

Ez is érdekelheti…