Szerezzen be egy ingyenes gyógyfürdő-elrendezési csomagot a Divi számára

Kedves Divi rajongó!

Köszönjük, hogy csatlakozott heti Divi Design Initiative programunk következő részéhez; ahol minden héten ajándékba adunk egy vadonatúj elrendezési csomagot Divi-hez.

Ezúttal a tervezőcsapat elkészített egy gyönyörű Spa Layout Pack csomagot, amely segít a következő Spa webhely rövid időn belüli működésében!

Ez az elrendezési csomag a következőket tartalmazza:

7 előre elkészített oldalelrendezés Stratégiailag minden Spa webhelyhez tervezve (beleértve a lábléc kialakítását is)
– Eredeti, jogdíjmentes fotók és grafikák + testreszabható forrásfájl (lásd lent)
– Ráadásul előre megtervezett webhelyelemek nagy gyűjteménye, amelyek testreszabhatók és bárhol újrafelhasználhatók.

Ez az elrendezési csomag közvetlenül a Divi belsejében érhető el minden Divi ügyfele számára INGYENESEN, a növekedés legújabb tagjaként Divi könyvtár több száz előre elkészített elrendezési csomagból ahol több ezer oldalterv, valamint számtalan webdesign elem és forrás található.

Spa elrendezési csomag

Céloldal tervezése

Spa elrendezési csomag

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Kezdőlap tervezés

Spa elrendezési csomag a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Az oldaltervezésről

Spa elrendezési csomag a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Szolgáltatási oldal tervezése

Spa elrendezési csomag a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Szolgáltatások Oldaltervezés

Spa elrendezési csomag a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Blog oldal tervezése

Spa elrendezési csomag a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Kapcsolat Oldaltervezéssel

Spa elrendezési csomag a Divi számára

Tekintse meg az Élő elrendezés bemutatóját

Főbb Jellemzők

Modern és elegáns dizájnt keres fürdője és szolgáltatásainak bemutatásához? Akkor ne keressen tovább, mint a Divi Spa Layout Pack. Ez a csomag nyugtató színeket és kiváló minőségű képeket tartalmaz, amelyek olyan fürdőszolgáltatásokat ábrázolnak, mint a szépségápolás, a relaxáció és a terápia. Az általános esztétika a luxust és a nyugalmat sugározza, ami biztosan vonzza azokat, akik a pihenésre és megújulásra vágynak.

Élő bemutatók

Kattintson az alábbi linkekre, hogy élő bemutatót tekintsen meg a csomagban található minden egyes elrendezéshez.

  1. Gyógyfürdő nyitóoldala (élő bemutató)
  2. Gyógyfürdő kezdőlapja (élő bemutató)
  3. Spa névjegyoldal (élő bemutató)
  4. Gyógyfürdő szolgáltatási oldal (élő bemutató)
  5. Gyógyfürdői szolgáltatások oldala (élő bemutató)
  6. Spa blogoldal (élő bemutató)
  7. Spa kapcsolati oldal (élő bemutató)

Hozzáférés ehhez az Elrendezéshez

Most Közvetlenül a Divi Buildertől

A Divi 3.0.99-es verziójától kezdődően megtalálhatja és importálhatja a csomagban lévő elrendezéseket (beleértve a Divi összes előre elkészített elrendezési csomagját) közvetlenül a Divi Builderből. Ezek már várakoznak Önre.

Az új elrendezés eléréséhez egyszerűen aktiválja a Visual Buildert, miközben egy oldalt szerkeszt, és keressen rá a „Betöltés a könyvtárból” ikonra az oldalbeállítások sávjában (ez egy plusz szimbólumként jelenik meg). Kattintson erre az ikonra, hogy megnyissa a „Betöltés a könyvtárból” előugró ablakot. Az Előre elkészített elrendezések lapon görgessen végig az elrendezési csomagok listáján, hogy megtalálja az új elrendezést. Ha megtalálta a Spa Layout Packet, kattintson rá. Megjelenik a csomagban található összes egyedi elrendezés. Válassza ki a használni kívánt elrendezést, majd kattintson a „Használja ezt az elrendezést” gombra.

Könyvesbolt elrendezési csomag a Divi számára

Ha többet szeretne megtudni, tekintse meg ezt a videót, amelyből megtudhatja, hogyan állíthatja be ezt az elrendezési csomagot még ma.

Iratkozz fel Youtube csatornánkra

Azonosítás szükséges

Mielőtt letölthetné az előre elkészített elrendezéseket a Divi Library-ból, hitelesítenie kell Elegant Themes előfizetését. Ezt a címre navigálva teheti meg Divi > Témabeállítások > Frissítések. Itt megadhatja felhasználónevét és API-kulcsát, és mentheti a változtatásokat.

Spa elrendezési csomag a Divi számára

Az API-kulcsot az Ön alatt találja tagok területén az Elegant Themes oldalon. A felhasználónév és az API-kulcs megadása után azonnali hozzáférést kap több száz ingyenes elrendezést tartalmazó könyvtárunkhoz (ezt is beleértve). Ha még nem tette meg, amikor rákattint egy elrendezés importálására az oldalra, a rendszer felkéri Elegant Themes tagsági felhasználónevének és API-kulcsának megadására.

Használja az elrendezési képeket INGYENESEN, licenckorlátozások nélkül

Spa elrendezési csomag a Divi számára

Az ezekhez az elrendezésekhez tartozó képelemekre (ikonok, illusztrációk, fotók stb.) nincs licenckorlátozás. Ez azt jelenti, hogy használhatja őket minden kereskedelmi projektjében anélkül, hogy aggódnia kellene a licencdíjak fizetése vagy a fotós beosztása miatt. Használja őket kereskedelmi webhelyein, értékesítse őket Divi gyermektémáiban, vegye fel őket saját Divi elrendezési csomagjaiba, vagy egyszerűen használja őket a blogjában. Tudjuk, hogy milyen kihívást jelent jó fényképeket találni, és milyen zavaró és ijesztő lehet a fényképeket szabályozó licenc. Ezt a problémát szeretnénk megoldani felhasználóinknak.

Töltse le a Full Res Image Assets-t

Új elrendezési csomag minden héten!

Reméljük, hogy tetszeni fog ez az elrendezési csomag.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://www.elegantthemes.com/blog/divi-resources/get-a-free-spa-layout-pack-for-divi

Ez is érdekelheti…