Divi Blog Extra – A legjobb megoldás Divi projektjei bemutatására

Az Első Benyomás Fontossága és a Divi Projektjének Szerepe

Mindenki tudja, hogy az első benyomás gyakran az utolsó, és ez különösen igaz a weboldalak esetében. A vállalkozásoknak és vállalatoknak fontos bemutatni termékeiket, múltbeli projektjeiket és szolgáltatásaikat, hogy bizalmat szerezzenek és új ügyfeleket vonzanak. Ebben a kontextusban a portfólió egy felbecsülhetetlen értékű eszköz. Izgalmas lehet megtudni, hogy a Divi projekt segítségével bemutathatja korábbi munkáinak portfólióját. Ez könnyen megvalósítható a Divi Projects és a gyönyörű elrendezésekkel, amelyek a Divi Blog Extras segítségével könnyen csatlakoztathatók. Elegendő néhány lenyűgöző fotót és leírást feltöltenie a munkáiról.

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan használhatja a Divi Blog Extras beépülő modult, hogy korábbi munkáit projektként mutassa be a Divi webhelyein. A következő lépésekkel foglalkozunk:

 1. Projektek és Projektkategóriák Létrehozása
  • Projektek létrehozása.
  • Projektkategóriák létrehozása.
  • Projekt kategóriák hozzárendelése.
 2. A Divi Blog Extras Elrendezéseinek Használata a Portfóliók Megjelenítéséhez
  • Hozzon létre egy archivált projektsablont a Theme Builder segítségével.
  • Szabja személyre a portfólióját néhány kreatív dizájnnal.
  • Hozzon létre egy menüt a portfólió megjelenítéséhez a webhelyén.

Megjegyzés: Mielőtt elkezdi, győződjön meg arról, hogy a Divi telepítve van a webhelyén.

Projektek és Projektkategóriák Létrehozása a Divi Blog Extras Segítségével

Először is ismerkedjen meg a Divi Projects-szel. A Divi Projects egy egyéni bejegyzéstípus (CPT) a Divi-ban, amely lehetővé teszi, hogy korábbi munkáit portfólióként mutassa be webhelyén. A Divi Projects segítségével könnyedén megjelenítheti lenyűgöző munkáit interaktív módon a látogatóknak. Ebben a cikk részében mindent áttekintünk, ami a projektekkel kapcsolatosan fontos lehet a portfóliók weboldalán való megjelenítéséhez.

a. Projektek Létrehozása

Minden munkáját egy helyen bemutatni a Divi Projects segítségével nagyszerű ötlet, de először hozzá kell adnia korábbi munkáit a projektekhez. Most hozzunk létre néhány projektet, amelyeket portfólióként fog bemutatni a Divi webhelyén.

Ehhez navigáljon a WordPress adminisztrátori irányítópult „Projektek” opciójához. Kattintson az „Új hozzáadása” gombra.

divi hozzon létre projekteket

Adja meg a projekt megfelelő címét, és kezdje el szerkeszteni a Divi builder segítségével. A gombra kattintás előtt beállíthatja a projekt kiemelt képét is, amely a portfólióban fog megjelenni. Ezért használjon tiszta képet, amely igazolhatja a portfólión végzett kiemelkedő munkáját.

divi hozzon létre projekteket

Helyezzen el néhány tartalmat a Szöveg modul segítségével, amely a projekt rövid leírásaként jelenik meg. A szöveges leírás hasznos lehet abban is, hogy értékes kulcsfontosságú információkat adjon a látogatóknak a projektről. Mentse el, miután hozzáadta a szöveges tartalmat a Szöveg modulban.

divi hozzon létre projekteket

b. Hozzon létre projektkategóriákat

A következő fontos dolog, amit a Divi projekteken való munka során meg kell tennie, az a projektkategóriák létrehozása. A projektkategóriák segítenek a látogatóknak abban, hogy gyorsan képet kapjanak az Ön munkáiról a weboldal portfólió részében, és ezek a képekkel együtt megjelennek.

A projektkategóriák létrehozása nagyon egyszerű és könnyű. Nyissa meg a WordPress irányítópultját, és mutasson rá az egérrel Projektek választási lehetőség. Megjelenik a kategóriákat tartalmazó legördülő lista. Kattintson Kategóriák.

divi hozzon létre projektkategóriákat

Új kategória hozzáadása azonnal megjelenik. Nevezze el a kategóriáját, szúrjon be egy csigát, válassza ki a szülőkategóriát, és írjon be néhány releváns leírást. Van néhány további lehetőség a szöveg, az egérmutató és a háttérszín kiválasztásához. Ezeket a lehetőségeket igényei szerint is használhatja. Kattintson a Új kategória hozzáadása gombot a kategória mentéséhez. A gombra kattintás után a jobb oldalon megjelenik a hozzáadott kategória.

divi hozzon létre projekteket

Ily módon projektkategóriákat hozhat létre, de felmerül a kérdés: „Hogyan rendelje hozzá őket a Divi projektekhez”.

c. Projekt kategóriák hozzárendelése

A projektek és projektkategóriák létrehozása után hozzá kell rendelni a kategóriákat az egyes projektekhez. Ezek a kategóriák segítenek a projektek külön kategóriákba csoportosításában. Mostantól, amikor a Divi Blog extrák modulját használja portfóliójának bemutatására, lehetősége van egy adott kategória projektjei kiválasztására is. Csak nyisd ki Minden projekt a WordPress irányítópultjáról. Gyors szerkesztés bármelyik projektet, és válassza ki a hozzárendelni kívánt projektkategóriát.

oszt projektkategóriákat rendelhet hozzá

A Divi Blog Extras beépülő modul segítségével beszúrhat egy Project címkét is, amely a kategóriával együtt megjelenik a portfóliókban. A projektcímkék akkor hasznosak, ha egy adott kategóriájú projektet szeretne megcímkézni vagy jelezni. Például, ha egy kategóriát játékként rendelünk hozzá, akkor a versenyzés vagy az akció lehet Project címke. Kattintson Frissítés és a kiválasztott kategória hozzá lesz rendelve ahhoz a projekthez.

divi hozzon létre projekteket

2. Használja a Divi Blog Extras elrendezéseket a portfóliók megjelenítéséhez

A portfólió részt a webhely bármely oldalán meg kell jeleníteni. Ehhez nem kell új külön oldalt létrehoznia. Egyéni sablont hozhat létre a témakészítővel, hogy az összes portfóliót archivált formában jelenítse meg. A következő lépések végrehajtása előtt győződjön meg arról, hogy telepítette Divi Blog Extrák Plugin a webhelyén.

A Divi Theme Builder a Divi által kínált csodálatos elem, amely felhasználható egyéni vagy előre elkészített sablonok felhasználására a webhelyen bárhol. A sablonokhoz számos lehetőség áll rendelkezésre, például bejegyzések, archív oldalak blogok stb. Ezek közül a lehetőségek közül a Projektek archívuma oldala amely lehetővé tenné számunkra, hogy projektjeit bárhol bemutassuk a webhelyen az egyéni hivatkozás segítségével. Most menjünk végig az egyéni sablon létrehozásának lépésein a Témakészítővel, hogy az összes archivált projektet egy helyen jelenítse meg a webhelyén.

Kiválaszthat egy projektkategóriát is, hogy egy bizonyos kategória projektjeit megjelenítse. Van egy másik lehetőség is a projektek szűrésére a projektcímkék használatával. Válassza ki azokat a projektcímkéket, amelyeket meg szeretne jeleníteni a portfólión. Ez további rugalmasságot biztosít a megjeleníteni kívánt elemek kiválasztásában.

 1. Lépjen a Divi Theme Builderbe, és kattintson a gombra Új sablon hozzáadása. Választ Új sablon létrehozása.
  divi projects theme builder Divi Blog Extra – A legjobb megoldás Divi projektjei bemutatására

   

  divi blog megjelenítő portfólió

   

 2. Megnyílik a Sablonbeállítások párbeszédpanel. Ez kényelmessé teszi a sablonok használatát bizonyos Divi elemekhez, például bejegyzésekhez, oldalakhoz, archív oldalakhoz és projektekhez. Válaszd ki a Projektek archívuma oldala és kattintson rá Sablon létrehozása. segít abban, hogy minden projektjét archivált formában jelenítse meg a webhelyén.
  divi blog megjelenítő portfólió

   

 3. Egy új Projektek archívuma oldala sablon most elkészült. Kattintson a bal gombbal a Egyéni törzs hozzáadása szakaszt, és válassza ki Készítsen egyedi karosszériát.
  divi blog megjelenítő portfólió

   

 4. Megjelenik egy új üres sablonablak a Projektarchívum oldalához. Most dobjon el egy új szakaszt, és sorozza bele. Adjon hozzá egy „H2” címsortPortfólió” vagy „A munkánk” a Divi címsor moduljával.
  divi blog megjelenítő portfólió

   

 5. Ez a legizgalmasabb lépés, mivel itt a Divi Blog Extras modult fogjuk használni a portfóliók megjelenítéséhez. Adja hozzá a Divi Blog Extras modult, és válassza ki a bejegyzés típusát Projekt. Most minden projektje portfólióként jelenik meg itt.
  select post type Divi Blog Extra – A legjobb megoldás Divi projektjei bemutatására

  Kiválaszthat egy projektkategóriát is, hogy egy bizonyos kategória projektjeit megjelenítse. Van egy másik lehetőség is a projektek szűrésére a projektcímkék használatával. Válassza ki azokat a projektcímkéket, amelyeket meg szeretne jeleníteni a portfólión. Ez további rugalmasságot biztosít a megjeleníteni kívánt elemek kiválasztásában.

  divi blog megjelenítő portfólió

   

 6. Most már használhatja kreativitását a Divi Blog Extras Modulban kínált látványos elrendezések és korlátlan stíluslehetőségek segítségével, hogy fantasztikus portfólióterveket készítsen, amelyek lélegzetelállító élményt nyújtanak az ügyfeleknek.

b. Szabja személyre portfólióját néhány fantasztikus dizájnnal

Itt az ideje, hogy megmutassa kreativitását, miközben csodálatos dizájnokat készít portfóliójához a Divi Blog Extras modul segítségével.

A Divi Blog Extras több lenyűgöző elrendezést kínál, amelyek felhasználhatók munkaportfóliójának bemutatására. Készítettünk néhány gyönyörű portfóliótervet a Divi Blog Extras különböző elrendezéseinek felhasználásával, hogy minden projektjét csodálatos módon mutassa be webhelyén.

1. terv: A doboz kiterjesztett elrendezésének használata

Legjobb a következőhöz: Művészeti weboldalak, Belsőépítészeti webhelyek

divi blog extrák kézműves portfólió

Kérjük, kövesse a megadott lépéseket a fenti portfólióterv elkészítéséhez

 1. Válassza ki a Box Extended elrendezést
 2. Tartsa tele a Kiemelt kép méretét
 3. A Szerző megjelenítése és a Megjelenítés dátuma letiltása
 4. Tartsa engedélyezve a kategóriák/kifejezések megjelenítését
 5. Engedélyezze a További információ megjelenítése hivatkozást, és szerkessze a További szöveget nézetként
 6. A cím legyen H2.
 7. A hivatkozások közötti tiszta távolság fenntartásához írja be az alábbi CSS-kódot a További információ egyéni CSS szakaszba.
  margin-bottom: 10px; margin-top:30px;
2. terv: A klasszikus elrendezés használata

Tökéletes divat- és rendezvénywebhelyekhez

divi blog extrák esküvői portfólió

Kérjük, kövesse a megadott lépéseket a fenti portfólióterv elkészítéséhez

 1. Válassza a Klasszikus elrendezést
 2. Tartsa a kiemelt kép méretét nagyban
 3. Módosítsa a További információ szöveget a Részletek megjelenítése lehetőségre
 4. Engedélyezze a További információ gombot, és engedélyezze az „Egyéni stílusok használata a További információ gombhoz” lehetőséget. Válassza ki a megfelelő szövegszínt és szegélyszínt.
 5. Engedélyezze a Válasszon színeket a kategóriakifejezésekhez, és válasszon ki bármely kategóriakifejezés háttérszínét.
 6. Tartsa engedélyezve a kategóriák/kifejezések megjelenítését. A Szerző megjelenítése és a Megjelenítés dátuma letiltása.
 7. A közösségi média ikonjainak engedélyezése
 8. Válassza ki a kategóriakifejezés színét és a kategória háttérszínét a webhely színsémájának megfelelően
3. terv: A teljes szélességű háttérelrendezés használata

Tökéletes játék weboldalakhoz

divi blog extrák játék portfólió

Kérjük, kövesse a megadott lépéseket a fenti portfólióterv elkészítéséhez

 1. Válassza a Teljes szélességű hátteret elrendezés
 2. Kiemelt kép helyzete: felül
 3. Engedélyezze a Kivonat megjelenítése és a kivonat hosszának megtartása 0
 4. Kiemelt képméret: teljes
 5. Kapcsolja ki a Dátum megjelenítése, a További információ hivatkozás megjelenítése és a Szerző megjelenítése
 6. Kategória megjelenítésének engedélyezéses
 7. Használja a H2 címet és annak betűméretét 18 képpontként
 8. Tartsa meg a cím betűtípusának súlyát: félkövér
 9. Használja Box árnyék terjedési hossza: -7 képpont
4. terv: A doboz kiterjesztett elrendezésének használata

Tökéletes ingatlan webhelyekhez

divi blog extrák ingatlanportfólió

Kérjük, kövesse a megadott lépéseket a fenti portfólióterv elkészítéséhez

 1. Válasszon elrendezést: Box Extended
 2. Kiemelt kép mérete: nagy
 3. Használjon különböző méretű képeket a falazati hatás létrehozásához
 4. Kapcsolja ki a Dátum megjelenítése, a További információ hivatkozás megjelenítése és a Szerző megjelenítése
 5. Engedélyezze a kategóriák megjelenítését
 6. A Kivonat megjelenítése és a Kivonat hosszának megtartása 0 engedélyezése
 7. Használja a H4 fejlécet a címhez
 8. Tartsa a bal margót 5 képponton a 2. oszlopban

Mostantól ezeken a testreszabásokon kívül kreativitását és fantáziáját is kipróbálhatja, hogy lenyűgöző dizájnt hozzon létre a Divi Blog Extras korlátlan stíluslehetőségeinek segítségével. Most, miután elkészítettük ezeket a csodálatos portfólióterveket, a következő kérdés, amely megzavarja elménket, az: „Hol kerüljön megjelenítésre ez a portfólió”. Olvassa tovább ezt a cikket, hogy többet megtudjon erről.

Portfóliójának webhelyén való megjelenítéséhez használhatja a fejléc menüt. A fejléc menü az a lényeges elem, amely segíti a látogatókat a felfedezésben egy weboldal. Helyezzen el egy menüpontot a portfólióhoz a fejléc menüben, és a látogatók könnyen megtalálhatják és megtekinthetik portfólióterveit a webhely bármely oldalán.

Menj Kinézet és kattintson a Menük választási lehetőség.

divi blog extrái menüket készítenek

Navigáljon a Egyéni hivatkozások. Két szövegmező található ott, ahol be kell írnia a URL és a Link szövege. A hivatkozás szövege a fejléc menüben megjelenő menüpont neve. Használjon megfelelő hivatkozásszöveget a tervezési igényeinek megfelelően.

divi blog extrái menüket készítenek

Most szükségünk van a URL a projektmappából, ahová a webhely összes projektje mentve van. Ehhez meg kell nyitnunk Minden projekt az irányítópultról, és kattintson a gombra Kilátás bármely projekt opciója.

divi blog extrái menüket készítenek

Most másolja ki az URL-t a böngészőből, illessze be a menübeállítások egyéni hivatkozások szövegmezőjébe, majd kattintson a Hozzáadás a menühöz gomb.
A menüelem megjelenik a jobb oldali menüszerkezetben.

divi blog extrái menüket készítenek
divi blog extrái menüket készítenek

Gratulálunk, hogy sikeresen befejezte a projektek hozzáadásának és a webhelyén való bemutatásának teljes folyamatát. Csak töltse be újra webhelyét, és észreveszi, hogy a Portfólió ott van az étlapon. Most kattintson rá, és minden projektje megjelenik a webhelyén.

divi blog extrák kirakat portfólió

Reméljük, hogy tetszett ez a kiváló blogbejegyzés, amelyben kidolgoztuk azt az ötletet, hogy a Divi Blog Extras Module segítségével minden projektjét portfólióként mutassa be a Divi webhelyén. Az előre elkészített terveken kívül felfedezheti a stíluslehetőségeket és a színkombinációkat, hogy a kívánt módon testreszabhassa portfólióját.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://diviextended.com/divi-blog-extras-ultimate-solution-to-showcase-your-divi-projects/

Ez is érdekelheti…