A WordPress webhelyén használható marketingeszközök

Új cégtulajdonos vagy, és WordPress webhelyet építesz? Ha ez ismerősnek tűnik, érdemes elgondolkodnod azon, hogyan találják meg az emberek vállalkozásod webhelyét a keresőmotorokban. Elengedhetetlen, hogy a webhelyedet már a kezdetektől fogva optimalizáld a helyes marketingeszközökkel. Ebben a cikkben bemutatjuk a legjobb marketingeszközöket, amelyeket a WordPress webhelyeden használnod kell, valamint a WordPress bővítményeket, amelyek segítenek növelni a konverziókat, nyomon követni a teljesítménymutatókat és még sok minden mást. Olvass tovább, hogy növeld vállalkozásod bevételét!

Miért fontos, hogy legyenek digitális marketingeszközök és bővítmények a WordPress webhelyeden? A válasz egyszerű: ezek nélkülözhetetlenek a webhely általános minőségének javításához, valamint a keresési rangsorolás és az online láthatóság javításához. A megfelelő digitális marketingeszközök és bővítmények használatával hosszú távon időt és pénzt takaríthatsz meg.

Számos marketingeszköz és bővítmény érhető el WordPresshez, de nézzük meg a legjobbak közül néhányat.

Brevo

Brevo Homepage A WordPress webhelyén használható marketingeszközök

Az e-mail marketing továbbra is az egyik leghatékonyabb marketingstratégia 2023-ban. Ezért kulcsfontosságú, hogy rendelkezzünk egy megfelelő eszközzel e tevékenység támogatásához. Ebben az esetben a Brevo kínál egy felhasználóbarát és könnyen kezelhető felületet, amelyet gyorsan elsajátíthatunk. A Brevo egyik kiemelkedő funkciója, hogy részletes jelentést biztosít az elküldött e-mailek teljesítményéről, így láthatjuk, mi működik és mi nem.

Látogassa meg a webhelyet

WordPress SEO a Yoasttól

Yoast SEO
Yoast SEO

A Yoast SEO a WordPress egyik legjobb és legnépszerűbb SEO eszköze. Ez a bővítmény támogatja a weboldal tartalmának fejlesztését, a címek és metaleírások optimalizálását, az URL-ek automatikus beállítását, a séma megvalósítását, és számos más SEO feladatot végez.

Látogassa meg a webhelyet

Előugró ablakok Divi számára
Előugró ablakok Divi számára

A jól optimalizált felugró ablakok szintén létfontosságúak minden marketingstratégia számára. A kiváló felugró ablakok létrehozásához a „Felugró ablakok Divi számára” bővítmény nyújt megoldást. Ez a bővítmény lehetővé teszi, hogy a weboldal vizuális szerkesztőjében hozzunk létre lenyűgöző felugró ablakokat, könnyedén integrálva őket a weboldal designjába.
Látogassa meg a Divi Popups oldalát

HubSpot All-In-One Marketing

Hubspot
Hubspot WordPress beépülő modul

A HubSpot WordPress bővítménye lehetővé teszi a WordPress-webhely és a HubSpot-fiók integrálását, így a HubSpot összes marketingautomatizálási eszközét használhatjuk a WordPress-webhelyünkön. Ez magában foglalja a hirdetések kezelését, felugró ablakok és űrlapok létrehozását, élő csevegés funkciót, tartalomkészítést, valamint a teljesítmény elemzését. A bővítmény számos integrációval bővíthető, amelyekkel tovább növelhető a webhelyünk hatékonysága és automatizálhatjuk a marketingfolyamatokat.
Látogassa meg a webhelyet

MonsterInsights

Monster Insights
Monsterinsights

A MonsterInsights a legjobb tartalomstratégiai eszköz a WordPress webhelyéhez. Használhatod arra kapcsolja össze webhelyét a Google Analytics szolgáltatással és elérheti a webhelyforgalmi jelentéseket, megtekintheti a legnépszerűbb hivatkozási forrásokat és a legjövedelmezőbb oldalakat.

Látogassa meg a webhelyet

PushEngage

Push Engage
Push Engage

PushEngage nagyon kényelmes eszköz. Ez az eszköz megkönnyíti a push értesítések beállítását webhelyén. Ingyenes csomagot tartalmaz, amely havonta 2500 előfizetőt és 120 értesítési kampányt tartalmaz.

Látogassa meg a webhelyet

Újraéleszteni a régi bejegyzéseket

Újraéleszteni a régi bejegyzéseket
Újraéleszteni a régi bejegyzéseket

Ha sok blogot tartalmazó webhelye van, a régebbi cikkei idő- és erőforráshiány miatt figyelmen kívül maradhatnak. A Revive Old Posts segítségével automatikusan megoszthatja régi cikkeit a közösségi média profiljain, hogy népszerűsítse őket a közönség körében, és új olvasókat vonzzon.

Látogassa meg a webhelyet

Jetpack

JetPack
JetPack WordPress beépülő modul

A Jetpack a WordPress digitális marketing eszköz amely elemzést, integrációt, SEO-eszközöket és még sok mást biztosít.

A Jetpack segítségével megteheti automatizálja webhelye biztonságát, teljesítményt, valamint olyan funkciókat, mint a támadásmegelőzés, a webhely biztonsági mentése, a rosszindulatú programok ellenőrzése, a biztonságos bejelentkezés, a spamszűrés és még sok más.

Látogassa meg a webhelyet

Nyelvtanilag

Nyelvtanilag
Nyelvtanilag

A Grammarly az egyetlen eszköz a listán, amely nem kínál beépülő modult a WordPress webhelyéhez. Még mindig fontosnak tartottam, hogy megjelenjen a listán, mert a böngészőbővítményt hozzáadhatja a Safarihoz, a Firefoxhoz, a Chrome-hoz vagy a Microsoft Edge-hez. Az eszköz gépelés közben automatikusan ellenőrzi a helyesírási és nyelvtani hibákat.

Látogassa meg a webhelyet

Reméljük, hogy ez a cikk segít megtalálni a legjobb marketingeszközöket WordPress webhelyéhez. Most már dolgozhat egy nagyszerű digitális marketingstratégián a vállalkozása számára, és elkezdheti látni az eredményeket!

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://divimode.com/marketing-tools-to-use-on-your-wordpress-website/

Ez is érdekelheti…