Töltse le az ingyenes ékszertervező témaépítő csomagot a Divi számára

Itt az ideje egy újabb ajándéknak! Ezúttal ingyenes témakészítő csomagot adunk Önnek Divi. Ha ezeket kombinálja szeretett Divi Layout Packjeinkkel, nagyszerű módja annak, hogy könnyedén megépítse álmai Divi webhelyét.

Ezen a héten a tervezőcsapat elkészített egy gyönyörű Ékszertervező Theme Builder Pack-et, amely kiegészíti a Ékszertervező elrendezési csomag hogy a Divi teljes megjelenést biztosítson következő webhelyéhez.

Ez a témakészítő csomag a következőket tartalmazza:

– 10 előre elkészített sablon a hozzáillő ékszertervező elrendezési csomaghoz a Divi számára (beleértve az e-kereskedelmi, fejléc-, lábléc- és kategóriaterveket)
– Eredeti, jogdíjmentes fotók és grafikák + testreszabható forrásfájl (lásd lent)
– Ráadásul előre megtervezett webhelyelemek nagy gyűjteménye, amelyek testreszabhatók és bárhol újrafelhasználhatók.

Ez a Theme Builder csomag minden Divi ügyfele számára INGYENESEN elérhető a növekedés legújabb tagjaként Divi könyvtár több száz előre elkészített elrendezési csomagbóltöbb ezer oldalterv, valamint számtalan webdesign elem és forrás.

Mi az a Theme Builder Pack?

Az új Divi Theme Builder Library-ben számos sablont csoportosíthatunk. Ezt Theme Builder Pack-nek hívják. Például a jelenlegi Divi Theme Builderben létrehozhat egy sablont a kezdőlapjához, a blogbejegyzéseihez és a termékoldalaihoz. Mindezeket a sablonokat hozzáadhatja egy sablonkészlethez. Ezután hozzáadhatja ezt a sablonkészletet Divi Cloud-fiókjához, hogy egy másik webhelyen más időpontban is hozzáférhessen.

ékszertervező témaépítő csomag

Fejléc sablon tervezése

ékszertervező témaépítő csomag

Lábléc sablon tervezése

ékszertervező témaépítő csomag

Hozzászólási sablon tervezése

ékszertervező témaépítő csomag

Kategória sablon tervezés

ékszertervező témaépítő csomag

Szerző sablon design

ékszertervező témaépítő csomag

Keresési sablon kialakítása

ékszertervező témaépítő csomag

Termék sablon tervezés

ékszertervező témaépítő csomag

Kosár sablon design

ékszertervező témaépítő csomag

Pénztár sablon design

ékszertervező témaépítő csomag

404 Sablontervezés

ékszertervező témaépítő csomag

Főbb jellemzők

Ha új Ékszertervező webhelyet szeretne szerezni, ne hagyja ki a Divi Ékszertervező Theme Builder Pack csomagját! Mindegyik sablon úgy készült, hogy világszínvonalú webdizájnnal nyűgözze le látogatóit. És mindent tartalmaz, amire szüksége van az ékszertervezői szolgáltatások népszerűsítéséhez, és még sok más. Használja, hogy a következő Ékszertervező webhelyét még ma elindítsa!

Töltse le az ingyenes Ékszertervező Theme Builder Pack csomagot a Divi számára

A Divi ingyenes Ékszertervező Theme Builder Packjének kézhezvételéhez először le kell töltened az alábbi gomb segítségével. A letöltéshez való hozzáféréshez fel kell iratkoznia hírlevelünkre az alábbi űrlap segítségével. Új előfizetőként rengeteg Divi-csemegét kapsz, köztük minden hétfőn ingyenes Divi Layout Pack-et. Ha már szerepel a listán, csak írja be e-mail címét alább, és kattintson a letöltés gombra. Ne aggódjon, nem lesz „újra feliratkozva”, és nem kap ismétlődő e-maileket.

A sablonok feltöltése

Nyissa meg a Divi Theme Builder alkalmazást

A sablonok feltöltéséhez navigáljon a Divi Theme Builderhez a WordPress webhely hátterében.

ékszertervező témaépítő csomag

Töltse fel a sablonokat a Divi Theme Builder programjába

Ezután a jobb felső sarokban megjelenik egy ikon két nyíllal. Kattintson az ikonra.

ékszertervező témaépítő csomag

Lépjen az importálás lapra, töltse fel a JSON-fájlokat, amelyeket le tudott tölteni ebben a bejegyzésben, majd kattintson a „Divi témakészítő sablonok importálása‘.

ékszertervező témaépítő csomag

Alternatív megoldásként letöltheti a business-coach-templates-all.json fájlt az összes sablon egyidejű importálásához.

ékszertervező témaépítő csomag

Mentse a Divi Theme Builder módosításait

Miután feltöltötte a fájlokat, egy új globális fejléc és lábléc jelenik meg az alapértelmezett webhelysablonban, valamint a csomag többi sablonja. Mentse el a Divi Theme Builder módosításait, amint aktiválni szeretné a sablonokat.

ékszertervező témaépítő pac

Jegyzet: Az e-kereskedelmi sablonok (termék, kosár és pénztár) így jelennek meg Nincs hozzárendelve ha nincs telepítve a WooCommerce.

Új ingyenes ajándékok minden héten!

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://www.elegantthemes.com/blog/divi-resources/jewelry-designer-theme-builder-pack

Ez is érdekelheti…