Töltse le az ingyenes tanácsadói témaépítő csomagot a Divi számára

Itt az ideje egy újabb ajándéknak! Ezúttal ingyenes témakészítő csomagot adunk Önnek Divi. Ha ezeket kombinálja szeretett Divi Layout Packjeinkkel, nagyszerű módja annak, hogy könnyedén megépítse álmai Divi webhelyét.Ezen a héten a tervezőcsapat elkészített egy gyönyörű Consultant Theme Builder Pack-et, amely kiegészíti a Tanácsadói elrendezési csomag a Divi számára hogy teljes megjelenést biztosítson következő webhelyéhez.

Ez a témakészítő csomag mindent magában foglal, amire szükséged lehet:

– 10 előre elkészített sablon a megfelelő tanácsadói elrendezési csomaghoz a Divi számára (beleértve az e-kereskedelmi, fejléc-, lábléc- és kategóriaterveket)
– Eredeti, jogdíjmentes fotók és grafikák + testreszabható forrásfájl (lásd lent)
– Ráadásul előre megtervezett webhelyelemek nagy gyűjteménye, amelyek testreszabhatók és bárhol újrafelhasználhatók.

Ez a Theme Builder csomag minden Divi ügyfele számára INGYENESEN elérhető a növekedés legújabb tagjaként Divi könyvtár több száz előre elkészített elrendezési csomagbóltöbb ezer oldalterv, valamint számtalan webdesign elem és forrás.

Mi az a Theme Builder Pack?

Az új Divi Theme Builder Library-ben számos kategóriába sorolhatunk sablonokat. Ezt a kategóriát Theme Builder Pack-nek nevezik. Például a jelenlegi Divi Theme Builderben létrehozhatunk egy sablont a főoldalunkhoz, a blogbejegyzéseinkhez és a termékoldalainkhoz. Ezeket a sablonokat hozzáadhatjuk egy sablonkészlethez. Ezután ezt a sablonkészletet hozzáadhatjuk a Divi Cloud-fiókunkhoz, hogy más időpontban is hozzáférhessünk hozzá egy másik webhelyen.

Tanácsadó témaépítő csomag

Fejléc sablon tervezése

Tanácsadó témaépítő csomag

Lábléc sablon tervezése

Tanácsadó témaépítő csomag

Hozzászólási sablon tervezése

Tanácsadó témaépítő csomag

Kategória sablon tervezés

Tanácsadó témaépítő csomag

Szerző sablon design

Tanácsadó témaépítő csomag

Keresési sablon kialakítása

Tanácsadó témaépítő csomag

Termék sablon tervezés

Tanácsadó témaépítő csomag

Kosár sablon design

Tanácsadó témaépítő csomag

Pénztár sablon design

Tanácsadó témaépítő csomag

404 Sablontervezés

Tanácsadó témaépítő csomag

Főbb jellemzők

Ha tanácsadó vagy, és szeretnél létrehozni egy webhelyet, érdemes megnézned a Divi tanácsadói témakészítő csomagot! Ezek a sablonok absztrakt design stílust használnak, ami tökéletesen illeszkedik a 2024-es design szabványokhoz. Habár kifejezetten tanácsadóknak készültek, ezt a dizájnt bármilyen webhelyhez módosíthatod, amit építeni szeretnél!

Töltse le a Divi ingyenes tanácsadói témakészítő csomagját

Az ingyenes Consultant Theme Builder Pack for Divi csomaghoz először le kell töltened azt a gomb segítségével, amit alább találsz. A letöltéshez hozzáféréshez fel kell iratkoznod hírlevelünkre az alábbi űrlap kitöltésével. Ha új előfizető vagy, rengeteg Divi-csemegét kapsz, köztük minden hétfőn ingyenes Divi Layout Pack-et. Ha már feliratkoztál, csak add meg az e-mail címedet és kattints a letöltés gombra. Ne aggódj, nem fogsz újra feliratkozni, és nem kapod meg az ismétlődő e-maileket.

A sablonok feltöltése

Nyissa meg a Divi Theme Builder alkalmazást

A sablonok feltöltéséhez navigáljon a Divi Theme Builderhez a WordPress webhely hátterében.

Tanácsadó témaépítő csomag

Töltse fel a sablonokat a Divi Theme Builder programjába

Ezután a jobb felső sarokban megjelenik egy ikon két nyíllal. Kattintson az ikonra.

Tanácsadó témaépítő csomag

Lépjen az importálás lapra, töltse fel a JSON-fájlokat, amelyeket le tudott tölteni ebben a bejegyzésben, majd kattintson a „Divi témakészítő sablonok importálása‘.

Tanácsadó témaépítő csomag

Alternatív megoldásként letöltheti a business-coach-templates-all.json fájlt az összes sablon egyidejű importálásához.

Tanácsadó témaépítő csomag

Mentse a Divi Theme Builder módosításait

Miután feltöltötte a fájlokat, egy új globális fejléc és lábléc jelenik meg az alapértelmezett webhelysablonban, valamint a csomag többi sablonja. Mentse el a Divi Theme Builder módosításait, amint aktiválni szeretné a sablonokat.

Témaépítő tanácsadó pac

Jegyzet: Az e-kereskedelmi sablonok (termék, kosár és pénztár) így jelennek meg Nincs hozzárendelve ha nincs telepítve a WooCommerce.

Új ingyenes ajándékok minden héten!

Reméljük, hogy tetszeni fog ez a Theme Builder csomag. Várjuk véleményét az alábbi megjegyzés rovatban. Mindenképpen nézd meg a jövő heti csomagot is!

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://www.elegantthemes.com/blog/divi-resources/consultant-theme-builder-pack

Ez is érdekelheti…