Töltsön le egy ingyenes szoftvertémakészítő csomagot a Divi számára

Itt az ideje egy újabb ajándéknak! Ezúttal ingyenes témakészítő csomagot adunk Önnek Divi. Ha ezeket kombinálja szeretett Divi Layout Packjeinkkel, nagyszerű módja annak, hogy könnyedén megépítse álmai Divi webhelyét.

Ezen a héten a tervezőcsapat elkészített egy gyönyörű Software Theme Builder Pack csomagot, amely kiegészíti a Szoftver-elrendezési csomag a Divi számára hogy teljes megjelenést biztosítson következő webhelyéhez.

Ez a témakészítő csomag a következőket tartalmazza:

– 10 előre elkészített sablon a megfelelő Divi szoftverelrendezési csomaghoz (beleértve az e-kereskedelmi, fejléc-, lábléc- és kategóriaterveket)
– Eredeti, jogdíjmentes fotók és grafikák + testreszabható forrásfájl (lásd lent)
– Ráadásul előre megtervezett webhelyelemek nagy gyűjteménye, amelyek testreszabhatók és bárhol újrafelhasználhatók.

Ez a Theme Builder csomag minden Divi ügyfele számára INGYENESEN elérhető a növekedés legújabb tagjaként Divi könyvtár több száz előre elkészített elrendezési csomagbóltöbb ezer oldalterv, valamint számtalan webdesign elem és forrás.

Mi az a Theme Builder Pack?

Az új Divi Theme Builder Library-ben számos sablont csoportosíthatunk. Ezt Theme Builder Pack-nek hívják. Például a jelenlegi Divi Theme Builderben létrehozhat egy sablont a kezdőlapjához, a blogbejegyzéseihez és a termékoldalaihoz. Mindezeket a sablonokat hozzáadhatja egy sablonkészlethez. Ezután hozzáadhatja ezt a sablonkészletet Divi Cloud-fiókjához, hogy egy másik webhelyen más időpontban is hozzáférhessen.

Szoftvertéma-készítő csomag

Fejléc sablon tervezése

Szoftvertéma-készítő csomag

Lábléc sablon tervezése

Szoftvertéma-készítő csomag

Hozzászólási sablon tervezése

Szoftvertéma-készítő csomag

Kategória sablon tervezés

Szoftvertéma-készítő csomag

Szerző sablon design

Szoftvertéma-készítő csomag

Keresési sablon kialakítása

Szoftvertéma-készítő csomag

Termék sablon tervezés

Szoftvertéma-készítő csomag

Kosár sablon design

Szoftvertéma-készítő csomag

Pénztár sablon design

Szoftvertéma-készítő csomag

404 Sablontervezés

Szoftvertéma-készítő csomag

Főbb jellemzők

Ha webhelyet szeretne létrehozni egy szoftvercég számára, érdemes megnéznie a Divi szoftvertéma-készítő csomagját. Ez a csomag egyedi elrendezéseket tartalmaz, egyedi tervezéssel és színes grafikával, amelyek tökéletesek a technikai rést bármely webhelyhez. Használja szoftverfunkciók, termékek, dokumentációk és még sok más népszerűsítésére. Ráadásul az összes kép ingyenesen használható!

Töltse le a Divi ingyenes szoftvertémakészítő csomagját

Az ingyenes Software Theme Builder Pack for Divi használatához először le kell töltenie az alábbi gomb segítségével. A letöltéshez való hozzáféréshez fel kell iratkoznia hírlevelünkre az alábbi űrlap segítségével. Új előfizetőként rengeteg Divi-csemegét kapsz, köztük minden hétfőn ingyenes Divi Layout Pack-et. Ha már szerepel a listán, csak írja be e-mail címét alább, és kattintson a letöltés gombra. Ne aggódjon, nem lesz „újra feliratkozva”, és nem kap ismétlődő e-maileket.

A sablonok feltöltése

Nyissa meg a Divi Theme Builder alkalmazást

A sablonok feltöltéséhez navigáljon a Divi Theme Builderhez a WordPress webhely hátterében.

Szoftvertéma-készítő csomag

Töltse fel a sablonokat a Divi Theme Builder programjába

Ezután a jobb felső sarokban megjelenik egy ikon két nyíllal. Kattintson az ikonra.

Szoftvertéma-készítő csomag

Lépjen az importálás lapra, töltse fel a JSON-fájlokat, amelyeket le tudott tölteni ebben a bejegyzésben, majd kattintson a „Divi témakészítő sablonok importálása‘.

Szoftvertéma-készítő csomag

Alternatív megoldásként letöltheti a business-coach-templates-all.json fájlt az összes sablon egyidejű importálásához.

Szoftvertéma-készítő csomag

Mentse a Divi Theme Builder módosításait

Miután feltöltötte a fájlokat, egy új globális fejléc és lábléc jelenik meg az alapértelmezett webhelysablonban, valamint a csomag többi sablonja. Mentse el a Divi Theme Builder módosításait, amint aktiválni szeretné a sablonokat.

Szoftvertéma-készítő csomag

Jegyzet: Az e-kereskedelmi sablonok (termék, kosár és pénztár) így jelennek meg Nincs hozzárendelve ha nincs telepítve a WooCommerce.

Új ingyenes ajándékok minden héten!

Reméljük, hogy tetszeni fog ez a Theme Builder csomag. Várjuk véleményét az alábbi megjegyzés rovatban. Mindenképpen nézd meg a jövő heti csomagot is!

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://www.elegantthemes.com/blog/divi-resources/software-theme-builder-pack

Ez is érdekelheti…