10 legjobb személy / csapat modul és elrendezési csomag a Divi webhelyhez

A legjobb prémium személy/csapat modulok és elrendezési csomagok a Divi webhelyhez 2024-ben

Személy/csapat modulok és elrendezési csomagok a Divi webhelyhez

A felgyorsult digitális környezetben a hatékony online jelenlét létfontosságú a vállalkozások és a magánszemélyek számára egyaránt. A weboldal tervezésének egyik gyakran alábecsült aspektusa a csapatbemutató rész, amely egy sarokkő, amely jelentősen befolyásolhatja a webhely általános benyomását. Ezt felismerve különféle Divi modulsablonok és elrendezési csomagok jelentek meg, amelyek forradalmasították a csapatok bemutatásának módját Divi-alapú weboldalak.

Ebben a blogbejegyzésben 11 kiemelkedő terméket mutatunk be, amelyek célja a csapatok bemutatóinak emelése, változatos stílusokat, funkciókat és zökkenőmentes integrációt kínálva Divi téma. A látványosan lenyűgöző elrendezésektől a funkciókban gazdag modulokig ezek a megoldások különféle preferenciákat szolgálnak ki, így értékes eszközökké válnak azok számára, akik webhelyeiket szeretnék továbbfejleszteni.

1. Divi Team Styles Bundle

A Divi Team Styles csomag által Divi Professional egy olyan játékmód, amellyel könnyedén bemutathatja munkatársait, alkalmazottait vagy csapattagjait. Az 50 egyedi, kreatív és letisztult stílussal ez a csomag többféle lehetőséget kínál csapatának megjelenítésére a webhelyen. A dizájn nemcsak vizuálisan tetszetős, hanem azt a gyakorlati célt is szolgálja, hogy webhelye professzionális és polírozott legyen. Ez a csomag az együttműködésre és a hatékonyságra való összpontosítása különbözteti meg – ezekkel a sokoldalú csapatstílusokkal gyorsabban tervezhet és jobban együttműködhet. A csomag minden eszközön teljes mértékben reszponzív, zökkenőmentes élményt biztosítva webhelye látogatói számára.

Divi Team Styles Bundle csomag tagjainak bemutatásához a WordPress webhelyén

Divi Team Styles csomag

A Divi Team Styles csomag kiemelkedik kreatív, letisztult és modern dizájnjával, amelyet egy fantasztikus lebegő hatás egészít ki. A többcélú webhelyekhez megfelelő csomag gyors és egyszerű beállítást kínál, így értékes időt takaríthat meg. Emelje fel webhelye csapatrészét az 50 Divi Team Styles Bundle csomaggal a professzionális és vizuálisan lenyűgöző online jelenlét érdekében.

5 dollár | Több információ

2. Divi Person Module Design Layout Pack

A mindenekfeletti Divi Person Modul Design Layout Pack 10 különböző csapatelrendezési stílus kitűnő gyűjteményét kínálja, amelyek sokféle lehetőséget kínálnak a csapattagok bemutatására. Minden elrendezés tartalmaz kijelölt helyeket a kulcsfontosságú információk számára, például név, pozíció, közösségi média hivatkozások, leírás és feltűnő kép.

Divi Person Module Design Layout Pack tagjainak bemutatásához a WordPress webhelyén

Divi Person Modul Design Layout Pack

Ezt fontos megjegyezni ezt az elrendezési csomagot nem plugin; inkább Divi elrendezéseket kínál, előre megtervezett sablonokat kínálva, amelyek zökkenőmentesen integrálhatók Divi téma. Az elrendezések kifejezetten erre készültek Divioldal készítője, amely biztosítja az egyszerű használatot és testreszabást. A termék 100%-os válaszkészséggel büszkélkedhet, amely zökkenőmentes megjelenítést garantál a különböző eszközökön. Nemcsak 10 egyedi, kreatív és modern dizájnt kínál, hanem korlátlan számú csapat és tag létrehozását is lehetővé teszi. Az elrendezések natív Divi témamodulok felhasználásával készültek, biztosítva a kompatibilitást és a zökkenőmentes integrációt.

9,99 USD | Több információ

3. Divi Person Plus modul

Fokozza a csapattagok vagy alkalmazottak prezentációját az Ön oldalán Divi weboldal a hatalmasokkal Divi Person Plus modul. Ez a sokoldalú modul számos funkciót kínál, így rugalmasan testreszabhatja az egyes profilok megjelenítését az Ön preferenciái szerint. Az állítható fejlécekkel olyan konkrét információkat emelhet ki, mint a munkaidő vagy a személyes mottók. A modul legfeljebb három oszlopot és tíz különböző elrendezést támogat, lehetővé téve, hogy tetszetős és szervezett bemutatót készítsen csapatáról.

Divi Person Plus Modul a tagok bemutatásához a WordPress webhelyén

Divi Person Plus modul

A DIVI Person Plus modul nem csak az alapvető információknál áll meg. Személyre szabhatja az egyes csapattagok nevét, pozícióját és életrajzát, miközben egyénileg alakítja őket. A közösségi hálózatok integrációja zökkenőmentes, 13 ikonnal kapcsolódhat különböző profilokhoz, a LinkedIntől az X-ig. A modul lehetővé teszi lenyűgöző képek beillesztését, a sarkok lekerekítését, a maximális szélesség beállítását és a DIVI szűrőeffektusok alkalmazását. Ezenkívül az adaptálható címkékkel ellátott szövegterületek lehetővé teszik a szaktudás, hobbi vagy bármely más releváns információ strukturált bemutatását.

25 dollár | Több információ

4. Divi Team Grid Layout Pack

Fedezze fel a vizuális történetmesélés erejét csapattagjai számára a Divi Team Grid Layout Pack. Ez az átfogó kollekció több mint 10 különböző csapatelrendezési stílust kínál, amelyek mindegyike aprólékosan megtervezett, hogy bemutassa csapata egyedi személyiségét. A névre, pozícióra, közösségi média linkekre, leírásokra és feltűnő képekre vonatkozó külön részekkel ez az elrendezéscsomag vonzó és tetszetős élménnyé varázsolja csapata prezentációját. Figyelemre méltó az a tény, hogy ezek az elrendezések nem plugin-alapúak, hanem inkább Divi elrendezések halmaza, biztosítva a zökkenőmentes integrációs folyamatot. 100%-os reszponzív dizájn Ez a különféle eszközökön tesztelt elrendezési csomag konzisztens és lenyűgöző megjelenítést garantál minden nagyobb kézi platformon.

Divi Team Grid Layout Pack tagjainak bemutatásához a WordPress webhelyén

Divi Team Grid Layout Pack

Úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen integrálódjon a világ vezető WordPress oldalkészítőjével, Divi oldalkészítő, ezt az elrendezési csomagot lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén hozzanak létre és szabjanak testre korlátlan számú csapatot és tagot. A tiszta és rugalmas szerkezetnek köszönhetően az elrendezések natív módon készülnek Divi téma modulokbiztosítva az optimális teljesítményt.

7,99 USD | Több információ

5. Divi Person Layout 1. csomag

A Divi Person Layout Bundle 1 10 átgondoltan kidolgozott Divi Person Layoutot mutat be, amelyek célja a csapattagok bemutatásának egyszerűsítése. A minimális beállításokra és rövid kódkövetelményekre összpontosítva könnyedén létrehozhat egy vizuálisan lenyűgöző csapatportfóliót Divi Weboldal. Az elrendezések az egyszerűség és az elegancia tökéletes keverékét kínálják, biztosítva, hogy a csapat tagjai olyan módon jelenjenek meg, amely magával ragadja a figyelmet és maradandó benyomást kelt.

Divi Person Layout Bundle 1 a tagok bemutatásához a WordPress webhelyén

Divi Person Layout Bundle 1

Ezen túlmenően az egyes elrendezések egyedi lebegtetési effektusai egy kis interaktivitást adnak, így a csapat prezentációja dinamikus és vonzó. Az elrendezések teljesen érzékenyek és mobilra optimalizáltak, és zökkenőmentesen alkalmazkodnak a különböző képernyőméretekhez.

1,99 USD | Több információ

6. Divi személyi modulcsomag

A Divi Személy modulcsomag egy átfogó elrendezési csomag, amely több mint 450 aprólékosan megtervezett Divi Person modult kínál. Az egyszerűségre és hatékonyságra tervezett modulcsomag segítségével könnyedén bemutathatja csapattagjait minimális beállításokkal és rövid kódkonfigurációkkal. Ha lenyűgöző csapatportfóliót szeretne létrehozni Divi weboldal A Divi Person Module Pack gyorsan az Ön igényeinek megfelelő elrendezések változatos gyűjteményét kínálja.

Divi Person Module Pack tagjainak bemutatásához a WordPress webhelyén

Divi Személy modulcsomag

A Divi Személy modulcsomag számos olyan funkcióval büszkélkedhet, amelyek kiemelkedő választássá teszik a Divi felhasználók számára. Minden személyi elrendezés egyedi lebegtetési effektusokkal rendelkezik, amelyek vizuálisan vonzó prezentációt biztosítanak. Ezen túlmenően az elrendezések teljes mértékben érzékenyek és mobileszközökre optimalizáltak, és széles közönséget szolgálnak ki.

5,99 USD | Több információ

7. Unity Divi Team Slider Kit

A Unity Divi Team Slider Kit 10 egyedi csapatkörhinta elrendezéssel büszkélkedhet, amelyek mindegyike aprólékosan kidolgozott, hogy rávilágítson a kulcsfontosságú részletekre, például nevekre, pozíciókra, közösségi média hivatkozásokra, leírásokra és képekre. Ennek a modulnak az egyszerűsége az önálló felépítésében rejlik, amely magában a modulban tárolja az összes személyspecifikus információt.

Unity Divi Team Slider Kit a tagok bemutatásához a WordPress webhelyén

Unity Divi Team Slider Kit

A Unity Divi Team Slider Kit előre megtervezett elrendezési sablonokat kínál a webhelyével való zökkenőmentes integrációhoz. A 10 egyedi csapatkörhinta elrendezéssel rendelkező Unity Divi Team Slider Kit korlátlan számú csapat és tag létrehozását teszi lehetővé. A natív Divi Person Module és a slick.js segítségével készült, tiszta, rugalmas és teljesen reagáló kialakítást biztosít. Ezenkívül a modern egyéni lebegtetési effektusok kreatív hatást adnak.

5,99 USD | Több információ

8. Sárga bővíthető személyi modulok a Divi számára

A Sárga bővíthető személy modulok a Divi webhely élénk kiegészítője, amely új magasságokba emeli csapata kirakatait. Ez a modul teljesen testreszabható elrendezésekkel büszkélkedhet, amelyeket szemet gyönyörködtető sárga, kibontható személyi modulok díszítenek, így lenyűgöző harmonikaszerű kijelzőt hoz létre. A szépség az egyszerűségében rejlik: a szabványos Divi személyi modult használja a zökkenőmentes integráció érdekében, miközben korlátlan testreszabási lehetőségeket kínál.

Sárga kibővíthető személyi modulok a Divi számára, hogy bemutassák tagjait a WordPress webhelyén

Sárga bővíthető személyi modulok Divi számára

Ez az elrendezési csomag különféle elrendezési lehetőségeket kínál, amelyek a felhasználó preferenciái szerint testreszabhatók. Vizuálisan vonzó, egyéneket ábrázoló sárga modulokat tartalmaz, amelyek kibővülhetnek, hogy több információt jelenítsenek meg minden egyes személyről, ha rákattint vagy fölé viszi az egérmutatót. Az összhatás a harmonikához hasonló, ahol a szakaszok szükség szerint kitágulnak és összecsukódnak, interaktív és vonzó megjelenítést hozva létre a webhely látogatói számára.

14,99 USD | Több információ

9. Csapattag fedvény

A Csapattag fedvény a Divi Next által kifejlesztett figyelemre méltó Divi modul, amelyet arra terveztek, hogy csapattagjait egy extra kifinomultsággal mutassa be. Ez a modul interaktív elemmel egészíti ki webhelyét, lehetővé téve a látogatók számára, hogy zökkenőmentesen többet fedezzenek fel minden csapattagról. A varázslat a magával ragadó lebegő effektusokon és az átgondolt tervezésen keresztül valósul meg, ami hatékony eszközzé teszi a közönség elköteleződését.

Csapattag fedvény a tagok bemutatásához a WordPress webhelyén

Csapattag fedvény

Beépíteni a Team Member Overlay modul a tiédbe Divi weboldal, irány a Divi Marketplace, és vásárolja meg ezt a prémium modult. A telepítési folyamat egyszerű, és az aktiválás után a modul zökkenőmentesen beépül a Divi builderbe, és új magasságokba emelheti webhelyének kialakítását és felhasználói élményét.

Több információ

10. UI Divi Layout Kit – Személyes modul

A UI Divi Layout Kit – Személyes modul 83 előre elkészített Divi modullal és különféle bónuszelemekkel van tele, ez a készlet a tervezők álma, új magasságokba emelve a gyakran hétköznapi személyi modulokat. A csomag 8 különböző változatot kínál, amelyek lehetővé teszik a csapattagok fényképeinek, címeinek és pozícióinak zökkenőmentes integrálását.

UI Divi Layout Kit – Személyi modul a tagok bemutatásához a WordPress webhelyén

UI Divi Layout Kit – Személyes modul

A tervezők szem előtt tartásával készült, a UI Divi Layout Kit teljes mértékben szerkeszthető PSD-fájlokat biztosít webdesign projektjeihez. Könnyedén beépítheti ezeket a Photoshop-fájlokat az ügyfél makettjébe, így könnyedén beállíthatja a képeket és a színeket. 8 egyedi személyi modul-elrendezéssel, beleértve a piros négyzet forgó elrendezést, képeslap-elrendezést a háttérben, teljes szélességben speciális rész, és még sok más, ez a készlet élénkséget és dinamizmust kölcsönöz webhelyének csapatbemutatójába.

49,99 USD | Több információ

Végső gondolatok

A csapatrész a hatékony weboldaltervezés egyik sarokköve, amelynek hatását gyakran alábecsülik. A vizuálisan tetszetős és funkcionális csapatvitrinek iránti igény nagyobb, mint valaha. A felülvizsgált Divi modul sablonok Az ebben a blogbejegyzésben bemutatott elrendezési csomagok számos lehetőséget kínálnak a különféle igények és preferenciák kielégítésére. Legyen szó letisztult és modern dizájnról, személyre szabható modulokról vagy lenyűgöző hover effektusokról, ezek a termékek biztosítják a professzionális és vizuálisan lenyűgöző online jelenlét megteremtéséhez szükséges eszközöket. Olyan funkciókkal, mint az élethosszig tartó frissítések, az érzékeny dizájn és az egyszerű integráció Divi oldalkészítő, ezek az ajánlatok értékes eszközöket jelentenek mindazok számára, akik tartós benyomást szeretnének kelteni csapatuk kirakatával. Fedezze fel a lehetőségeket, és emelje fel webhelye csapatának prezentációját ezzel a 10 csúcskategóriával Divi személy/csapat modul és elrendezési csomagok.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://divicake.com/blog/divi-person-team-modules/

Ez is érdekelheti…