Divi Real Estate Child téma ingatlanok és projektek bemutatásához

Ingyenes Divi Child téma ingatlanüzletekhez

Ha egy ingyenes Divi Child témát keres, amely megfelel ingatlanüzlete igényeinek, ez a gyermek téma tökéletes választás lehet egy ingatlan webhely számára. A „Divi Real Estate Child Theme” hat interaktív oldalelrendezést kínál, amelyekkel bemutathatja az összes projektjét, ingatlanát, szolgáltatását és egyéb, vállalkozásával kapcsolatos információkat.

Ezzel az ingyenes gyermektémával egyetlen kattintással gyorsan és egyszerűen létrehozhat egy többoldalas Divi ingatlanwebhelyet. A téma kialakításához a Divi Plus modulokat használtuk.

Fontos megjegyzés: A Divi Plus bővítményt le kell tölteni és telepíteni kell a WordPress webhelyére, hogy ezt a gyermektémát használhassa. Továbbá a „Realtyna Organic IDX plugin + WPL Real Estate” harmadik féltől származó beépülő modul szükséges az ingatlanlisták oldalelrendezéshez való hozzáadásához, amely szintén telepítésre szorul a Divi Child téma használatához.

A Divi Real Estate Oldalelrendezések Ideális Felhasználási Területei

Fedezze fel azokat a területeket, ahol a Divi Real Estate Child Theme ideálisan használható:

  • Ingatlanügynökségi weboldalak.
  • Ingatlankezelő szolgáltatások weboldalai.
  • Ingatlanbefektetési vállalkozások weboldalai.
  • Ingatlanfejlesztők weboldalai.
  • Egyéni ingatlanügynökök weboldalai és blogjai.

Szeretne közelebbről is megismerkedni a Divi Real Estate Child Theme oldalelrendezéseivel? Kezdjük el!

Divi Plus Modulok Működésben

Összesen hat Divi Plus modul dolgozik együtt ennek a gyermek témának a létrehozásában:

Testreszabási Lehetőségek a Divi Real Estate Oldalelrendezésekben

Ezek az ingatlanoldal-elrendezések széles skálájú testreszabási lehetőségeket kínálnak. Nézzük meg néhányat közülük:

Kezdőlap

Szabja testre a WPL Search widget modult az Ön igényeinek megfelelően. Testreszabhatja a gombokat, lebegő képeket, hősszelvény-képeket és egyéb elemeket. Jelenítse meg ügyfelei és megbízható partnerei logóit egy csúszkában.

Divi Ingatlan gyermektéma otthon

Rólunk

A Divi Plus Team Grid segítségével stílusossá teheti csapata bemutatkozását profilképeivel, részleteivel és közösségi profiljaival.

Divi Ingatlan gyerek téma rólunk

Tulajdonságok

Mutasson be ingatlanlistákat interaktív egyéni képekkel és rendezési lehetőségekkel a szövegmodulban található WPL beépülő modul által generált rövid kód segítségével.

Divi Ingatlan gyermek témájú ingatlanok

Hasonlóképpen módosíthatja ezt a Divi Real Estate Child témát igényeinek megfelelően a többi oldalon elérhető testreszabási lehetőségek segítségével.

Telepítés

  1. Töltse le a Divi Real Estate Child témát.
  2. Töltse fel a fájlt és telepítse.
  3. Aktiválja a gyermek témát.
  4. Szerezze meg a tartalmat egy kattintásos demo importálással.

Ha nem szeretné használni a Divi Plus-t, akkor a Divi Extended egy alternatív opció a Divi Real Estate Child téma számára, amely az alapértelmezett Divi modulokat használja. Emellett a Divi Extended élettartamú tagsága hozzáférést biztosít több mint 90 Divi Child témához, amelyek különböző piaci résekhez, vállalkozásokhoz és iparágakhoz készültek.

GYIK

Testreszabhatom a Divi Real Estate Child témát? Igen, az alárendelt téma egyes oldalelrendezéseit személyre szabhatja az Ön igényeinek megfelelően.

A Divi Real Estate Child Theme mobilbarát és reszponzív? A Divi Real Estate Child téma mobileszközökre van optimalizálva és teljes válaszkészséget kínál, így a különböző képernyőszélességekkel rendelkező eszközöket használó látogatók könnyedén navigálhatnak rajta.

Meg kell vásárolnom és telepítenem kell a Divi Plus-t a téma használatához? A gyermektéma használatához szükséges lehet a Divi Plus előfizetés megvásárlása.

Kaphatok támogatást és frissítéseket a Divi Real Estate Child témához? Igen, a Divi Extended szolgáltatásának részeként megbízható támogatást és rendszeres frissítéseket kap, ha megvásárolja a prémium Child témákat.

Kapcsolódó témák

A Divi Real Estate Child Theme széleskörű testreszabási lehetőségeket kínál, így Ön saját módon készítheti el ingatlanwebhelyét szakértelem vagy kódolási készség nélkül. Ezzel a megoldással bemutathatja összes projektjét és ingatlanát üzleti webhelyein, ezzel is növelve online jelenlétét.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://diviextended.com/divi-plus-real-estate-child-theme/

Ez is érdekelheti…