A 6 legjobb Divi menübővítmény 2024-ben (Növelje a felhasználói élményt!)

A jól megtervezett webhelymenü kritikus fontosságú a pozitív felhasználói élmény biztosításához, a látogatók átirányításához a webhelyen, valamint a keresőoptimalizálás (SEO) szempontjából is. Egy ilyen menünek egyszerűnek, világosnak, következetesnek, logikusan szervezettnek és minden eszközméretre optimalizáltnak kell lennie.

A legjobb Divi menübővítményeket tartalmazó gyűjteményünk olyan beépülő modulokat kínál, amelyek célja, hogy ezeket az alapvető designelemeket a Divi webhelyére hozzák. Bár a Divi alapértelmezés szerint biztosít néhány alapvető funkciót, ezek a bővítmények kiterjesztik a Divi alapvető képességeit olyan fejlett funkciókkal, amelyek általában egyedi fejlesztést igényelnének. Ebben a bejegyzésben nemcsak a legjobb Divi menübővítményeket mutatjuk be, hanem kiemeljük főbb jellemzőiket, és összehasonlítjuk erősségeiket és gyengeségeiket.

Vágjunk bele!

Egy Divi menübővítmény olyan Divi-bővítmény, amely fejlett funkciókat és tervezési lehetőségeket nyújt a Divi témához. Ilyen funkciók közé tartoznak a fejlett megamenük, a felugró menük, a vászonon kívüli menük, a kreatív körkörös menük, valamint a kreatív e-kereskedelmi integrációval rendelkező menük és még sok más, amelyek általában költséges egyedi fejlesztést és tervezést igényelnének.

A Divi már rendelkezik egy erős Menü modullal alapvető funkciókként, amely lehetővé teszi lenyűgöző menük létrehozását bármely oldalon, sablonban vagy fő globális fejlécmenüben. Mivel teljes ellenőrzést biztosít a tervezés és a funkcionalitás felett, fejlett funkciókkal ellátott fejlécmenüket hozhat létre, beleértve a becsúsztatható menüt, lenyomható menüt, teljes képernyős menüt és sok mást.

Azonban, ha egy olyan egyszerű megoldást keres, amely nem igényel sok munkát az Ön részéről, a Divi menübővítmény időt takaríthat meg Önnek, és az Ön igényeihez szabott fejlett funkciókat biztosíthat.

Az ebben a bejegyzésben szereplő Divi menübővítményeket a Divi piactér legnépszerűbb és legjobban értékelt bővítményei közül választottuk ki. Figyelembe vettük az egyes beépülő modulok szolgáltatáskészletének szélességét is, és a legerősebb lehetőségeket helyeztük előtérbe. Biztosak vagyunk abban, hogy aki többet szeretne kihozni a Divi fejlécéből és menüjéből, az alábbi listánkban találhat megfelelő lehetőséget.

best divi menu plugins don divi section featured image A 6 legjobb Divi menübővítmény 2024-ben (Növelje a felhasználói élményt!)

A Divi menübővítmények közül a DiviMenus by DonDivi kiemelkedik mint egy innovatív menükészítő bővítmény. Ez a robusztus bővítmény számos menütípust kínál, beleértve a vízszintes, függőleges és körkörös menüket, így egyedülálló felhasználói élményt kínál. A felhasználók számos hivatkozástípust választhatnak menüjükhöz, mint például URL-ek, előugró ablakok, almenük és az elemek megjelenítése/elrejtése. A DiviMenus javítja a webhely navigációjának általános funkcionalitását és vizuális vonzerejét, exkluzív eszközökkel, mint például az elrendezés rövid kódjai, a Divi Builderre mutató gyorshivatkozások az adminisztrációs területen, és ingyenesen elérhető előre elkészített elrendezések.

A DiviMenus főbb jellemzői:

  • Nagymértékben testreszabható mega menük
  • Több hivatkozástípus – beleértve az előugró ablakokat is
  • Bevásárlókosár tételszámmal
  • Elrendezés rövid kódok, amelyek lehetővé teszik bármely Divi-elrendezés beágyazását a menükbe
  • Egyedi kör alakú menük
  • További kiegészítők, mint pl Lebegő menük és DiviMenus a médián több funkcióért.

divimenus dondivi key features A 6 legjobb Divi menübővítmény 2024-ben (Növelje a felhasználói élményt!)

Sok minden tetszik a DiviMenusban. Egyedülálló menütípusai, mint például a kör alakú menük és a menük megjelenítése/elrejtése, nagyszerű lehetőségeket kínálnak a nem szokványos navigációhoz.

Előnyök

A DiviMenus a legjobb azok számára, akik szeretnék kibontakozni kreativitásukat anélkül, hogy feláldoznák a navigációs vagy tervezési minőséget.

Árazás

49 dollár évente

Szerezze be a DiviMenus-t

best divi menu plugins divi megamenupro section featured image A 6 legjobb Divi menübővítmény 2024-ben (Növelje a felhasználói élményt!)

A Divi Mega Menu Pro by Divi Life egy sokoldalú bővítmény, amely a felhasználóknak lehetőséget ad arra, hogy a Divi Builder segítségével vonzó és funkcionális Mega Menüket és Mega Tooltipeket tervezzenek. Ez a bővítmény teljes ellenőrzést biztosít a tervezés és a tartalom felett, lehetővé téve, hogy a felhasználók beépítsenek különböző elemeket, mint például bejelentkezési űrlapok, bevásárlókosarak, lapok/váltógombok, csúszkák és cselekvésre ösztönző elemek.

A Divi Mega Menu Pro főbb jellemzői:

  • Erőteljes mega menük, amelyek kihasználják a Divi builder teljes erejét
  • A Mega Tooltips egyedülálló módon jeleníti meg az információkat a webhely látogatói számára

divi mega menu pro mega tooltips A 6 legjobb Divi menübővítmény 2024-ben (Növelje a felhasználói élményt!)

A Divi Mega Menu Pro egyedülálló funkciója a Mega Tooltips, amely lehetővé teszi a tervezők számára, hogy további információkat nyújtsanak a felhasználóknak anélkül, hogy elhagynák az aktuális oldalt. Ez különösen hasznos olyan céloldalaknál vagy ártáblázatoknál, ahol a látogatókat a helyszínen szeretné tartani.

Előnyök

Ez a bővítmény ideális azok számára, akik egy megbízható mega menü megoldást keresnek egyedi funkciókkal. A lenyűgöző mega menük és elegáns eszköztippek kombinációja minden Divi webhely számára hatékony megoldást kínál, növelve ezzel a felhasználói élményt és a webhely funkcionális vonzerejét.

Közösségi vélemények és értékelések

Árazás

79 dollár évente

Szerezze be a Divi Mega Menu Pro-t

best divi menu plugins divi madmenu section featured image A 6 legjobb Divi menübővítmény 2024-ben (Növelje a felhasználói élményt!)

A Divi MadMenu by Divicio.us egy hatékony bővítmény, amely a felhasználóknak lehetőséget nyújt fejléceik és menüik széles körű testreszabására, az elrendezéstől és az igazítástól kezdve a tervezési elemeken és az eszközbeállításokon át. A bővítmény két új Divi menümodul formájában további funkciókat is kínál. Ezek az új funkciók magukban foglalják az egyedi előugró ablakokat, a felhasználói hitelesítésen alapuló gombokat, a bejelentkezési/kijelentkezési gombokat, valamint a WooCommerce-hez kapcsolódó kosárikonokat. Összességében ezek a funkciók egy interaktívabb és személyre szabottabb felhasználói élményt tesznek lehetővé.

A Divi MadMenu főbb jellemzői:

  • Két új menümodul
  • Testreszabási lehetőségek az emblémához, az asztali menühöz, a mobil menühöz, a kosárhoz, a CTA gombokhoz és a kereséshez
  • Popus, off-canvas menük és függőleges menük
  • Becsúsztatható almenük mobilhoz

divi madmenu key features A 6 legjobb Divi menübővítmény 2024-ben (Növelje a felhasználói élményt!)

A Divi MadMenu esetében néhány funkció kiemelkedik a többi közül, mint például a vászonon kívüli menüopciók, a kiterjedt függőleges menüopciók és a szemcsés, érzékeny tervezési lehetőségek. Ezek a funkciók együttvéve lehetővé teszik bárki számára, hogy bonyolultságától függetlenül gyönyörű és hatékony menüket készítsen bármilyen eszközmérethez.

Legjobb For

A Divi MadMenu ideális azok számára, akik a Divi fejlécek és menük legapróbb részleteinek kezelésére törekszenek, ezzel maximalizálva webhelyük navigációs hatékonyságát és esztétikai vonzerejét.

Közösségi vélemények és értékelések

Árazás

49 dollár évente

Szerezd meg a Divi MadMenu-t

best divi menu plugins supreme mega menu section featured image A 6 legjobb Divi menübővítmény 2024-ben (Növelje a felhasználói élményt!)

A Supreme Mega Menü by Divi Supreme egy hatékony bővítmény, amely a Divi felhasználók számára lehetővé teszi, hogy egyedi és dinamikus megamenüket készítsenek webhelyeikhez. Ez a beépülő modul egy lenyűgöző skálájú testreszabási lehetőségeket kínál, mint például az egérmutatóval és kattintással való aktiválás, menüikonok (az úgynevezett jelvények), függőleges és vízszintes elrendezések, több mint 30 különböző animáció, WooCommerce integráció és még sok más. Emellett 13 ingyenes menüelrendezést is tartalmaz, amelyek segítenek a felhasználóknak gyorsan elindulni projektjeikkel.

A Supreme Mega Menu legfontosabb jellemzői

  • 30+ mega menüanimáció
  • 13 ingyenes mega menüelrendezés
  • WooCommerce integráció

supreme mega menu key features A 6 legjobb Divi menübővítmény 2024-ben (Növelje a felhasználói élményt!)

A Supreme Mega Menu egyik kiemelkedő funkciója a WooCommerce integráció, amely nemcsak lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kosárikont helyezzenek el, amely valós időben mutatja a benne lévő tételek számát, hanem azt is, hogy közvetlenül a mega menü legördülő menüibe illesszenek be termékeket. Ez a funkció különösen hasznos az e-kereskedelmi webhelyek számára, ahol a gyors hozzáférés és a termékek könnyű bemutatása kulcsfontosságú.

Kinek ajánlott

Ez a bővítmény ideális azok számára, akik keresik a nagyszerű megjelenésű és rendkívül funkcionális Divi mega menük létrehozásának lehetőségét. Bár a funkciói lehet, hogy kevésbé bővülték, mint a listán szereplő többi bővítményé, az ár-érték aránya kiváló. Ez teszi a Supreme Mega Menüt vonzó választássá azok számára, akik egyszerű, mégis hatékony megoldást keresnek Divi webhelyük számára.

Árazás

39 dollár évente

Szerezze be a Supreme Mega menüt

5. Divi Mini cart

best divi menu plugins divi mini cart section featured image A 6 legjobb Divi menübővítmény 2024-ben (Növelje a felhasználói élményt!)

A Divi Mini Cart by Powdi Studio egy olyan bővítmény, amely célja, hogy javítsa a vásárlási élményt a Divi webhelyeken. Ez a bővítmény a kosár hozzáférhetőségének és kezelhetőségének javítására összpontosít, ezzel biztosítva egy zökkenőmentes és intuitív online vásárlási élményt a felhasználók számára. A Divi Mini Cart jellemzői közé tartozik egy testreszabható kosárikon és egy legördülő kosártartalom, valamint teljes mértékben Ajax-alapú működés és mobiloptimalizálás. Ezek a funkciók lehetővé teszik a kosár tartalmának azonnali frissítését anélkül, hogy az oldalakat újra kellene tölteni, így zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtva különféle eszközökön.

A Divi Mini Cart legfontosabb jellemzői

  • Lehetőség a kosár ikonjának és az ikonok számának testreszabására
  • Teljesen testreszabható mini kosár ablak
  • Megtartja a mini kosár teljes funkcionalitását mobilon

divi mini cart key features A 6 legjobb Divi menübővítmény 2024-ben (Növelje a felhasználói élményt!)

Ez az elegáns és könnyen kezelhető bővítmény egyszerű, de hatékony megoldást kínál. Annak a képessége, hogy közvetlenül az elsődleges navigációs menüben kínáljon egy kifinomult és testreszabható vásárlási élményt, jelentősen javíthatja a webhely konverziós arányait.

Előnyei

Bár ez a bővítmény sokkal specifikusabb célt szolgál, mint a korábban bemutatottak, ideális választás azok számára, akik szeretnék maximalizálni a webhely látogatóinak kötődését a kosaruk tartalmához és ösztönözni őket a vásárlási folyamat befejezésére. A Divi Mini Cart egy kiváló eszköz azoknak, akik a vásárlási folyamat finomhangolására és a felhasználói élmény növelésére törekszenek a Divi webhelyeken.

Árazás

25 dollár évente

Szerezze be a Divi Mini Cart

best divi menu plugins divi restri menu section featured image A 6 legjobb Divi menübővítmény 2024-ben (Növelje a felhasználói élményt!)

A Divi Étterem Menü by Divi Extended egy kifejezetten az éttermi menük létrehozására és bemutatására tervezett felhasználóbarát bővítmény a Divi webhelyek számára. Bár ez a plugin nem tipikus menübővítmény a hagyományos értelemben, mint a listán szereplő többi, mégis elengedhetetlen menümegoldást nyújt, amit érdemes figyelembe venni. A Divi Restro Menu egy zökkenőmentes megoldást kínál az ételek, azok árainak és kategóriáinak kezelésére és megjelenítésére, két elegáns menüelrendezéssel, amelyek testreszabhatók az éttermi webhelyek egyedi igényeihez.

A Divi Restro menüjének fő jellemzői

  • 2 menü elrendezés
  • Menüpont egyéni bejegyzés típusa
  • Kategória szűrők
  • Minden menüponthoz többféle ár opció
  • Menü oldalszámozás

divi restro menu key features A 6 legjobb Divi menübővítmény 2024-ben (Növelje a felhasználói élményt!)

Az teszi a Divi Restro Menu-t kiváló választássá az éttermi webhelyek számára, hogy számos tervezési és funkcionalitási kihívást kezel, mint például a kategóriaszűrők, a többféle árlehetőség és az étlap oldalszámozása, ezzel megkönnyítve a felhasználóbarát ételmenü online elkészítését.

Kinek ajánlott

Ez a bővítmény ideális választás bárkinek, aki éttermi webhelyeket szeretne létrehozni a Divi segítségével, mivel kifejezetten erre a célra lett tervezve, hogy segítse az éttermeket az ételkínálatuk vonzó és áttekinthető online bemutatásában.

Közösségi vélemények és értékelések

Árazás

39 dollár évente

Szerezze be a Divi étterem menüjét

Az általunk bemutatott Divi menübővítmények mindegyike egyedi megközelítéssel bővíti a Divi menütervezési képességeit és funkcionalitását. Egyesek az egyedi kreativitásra, mások az elrendezés változatosságára törekednek, mások pedig az általános megoldás helyett konkrét navigációs problémákra koncentrálnak. Az alábbi összehasonlító táblázatok segítenek szűkíteni, hogy melyik bővítmény a megfelelő az Ön számára.

A legjobb Divi menübővítmények árai

A legjobb Divi menübővítmények árai tisztességes eloszlást mutatnak, évi 25 és 79 dollár között. Tekintettel a webhely navigációjának fontosságára a siker szempontjából, logikus, hogy az ilyen típusú beépülő modulok prémium kategóriájúak. Az, hogy mennyit hajlandó költeni, természetesen teljes mértékben Öntől és az Ön igényeitől/preferenciáitól függ.

A megfelelő bővítmény kiválasztása

Ha Divi menübővítményt keres, annak az az oka, hogy már kimerítette a Divi csomagban található menüopciók széles választékát. A végül kiválasztott beépülő modul az általa biztosított speciális szolgáltatáskészlettől függ, és attól, hogy azok megfelelnek-e az Ön igényeinek. Amint az alábbiakban látható, a funkciók beépülő modulonként változnak, ezért vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy választása rendelkezik a szükséges funkciókkal!

A legjobb választás

A fenti összehasonlító táblázatok alapján az egyértelmű győztes a szolgáltatások és az ár (vagy ár-érték arány, ha úgy tetszik) metszéspontjában Divimenus. És ha az igényei nagyon specifikus funkciókat is tartalmaznak, például eszköztippeket vagy bejelentkezési/kijelentkezési gombokat, akkor Divi Mega Menu Pro vagy DiviMadMenu jobb lehetőségek lehetnek. Ha továbbra is szeretné a Divi menübővítmény összes alapvető funkcióját, például megamenüket, függőleges menüket, mobil optimalizálást, WooCommerce kosárintegrációt és ingyenes elrendezéseket, de alacsonyabb árat szeretne – Supreme Mega Menü a plugin az Ön számára. Végül, ha fejlettebb WooCommerce kosárintegrációra van szüksége, akkor nem tévedhet Divi Mini kosár.

A cikk eredeti nyelven itt érhető el: https://www.elegantthemes.com/blog/divi-resources/best-divi-menu-plugins

Ez is érdekelheti…